mislim da je. ono gotovo je. vrata su zaključana. vlak je prošao.
ili
serem
mislim da je. ono gotovo je. vrata su zaključana. vlak je prošao.
ili
serem
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
nije kasno. (nikad nizašto kasno nije!)
nego, stvari stoje ovako - budući da još traju rokovi, mislim da se trenutno sastanci ne održavaju. ne znam kad počinju elsini sastanci (kraj veljače, ili prvi petak u ožujku), no hajd da spomenem i druga dva kluba (oni koji nisu "limitirani" na pravnike, aka. had i in flagranti. :P iako odgovorno tvrdim da je sve to relativno.) koji se nešto ovdje malo reklamiraju, a gdje sam kompetentnija.
daklem, had i in flagranti počinju sa sastancima prvi petak u ožujku, s time da će inicijalni sastanak biti u zadnjem tjednu veljače (ne u petak, vjerojatno 22.2. u neki popodnevni/večernji sat) kako bi se novi članovi znali orijentirati na novoj lokaciji (sastanci će biti petkom od 6, u Petrovoj 119) i upoznali sa voditeljima.
naime, imali smo dosta zahtjeva za organizacijom početničkih edukativnih sastanaka (skupila se mlađarija koja nije nikad debatirala da bi i oni probali.) te smo odlučili s time započeti u drugom semestru.
SVI zainteresirani su dobrodošli, osobito početnici, a o ovome će još biti informacija!
ako kome treba broj ili e-mail kontakt, samo neka se javi na pm.
p.s. da, živa sam. i, da, ful me zbunjuje vBulletin.![]()
...so many bad ideas... so little time...
Debatni klub ELSA (koji, također, nije limitiran samo na pravnike, sto god procitalli na negdje), je otvoren za nove članove kad god. Sad tokom rokova se ne održavaju sastanci, ali cim zavrse kreću opet u standardnom terminu petkom u 13h.
Za više informacija vidjeti http://debataelsazagreb.blogspot.com/
Svašta nam se događa
Mozgove nam tupe
U život kreće
Samo dio nas
U životu prolazi
Samo vjeran pas
i mene zanima,, jel se kasno sad učlanit u debatu??![]()
joj e sry nije mi se zadnjih 4-5 poruka prikazalo. sve mi jasno![]()
Samo da i ovdje obavijestim, ovaj petak prezentacijska debata za sve zainteresirane, detalji tu: http://debataelsazagreb.blogspot.com/
Svašta nam se događa
Mozgove nam tupe
U život kreće
Samo dio nas
U životu prolazi
Samo vjeran pas
Pozdrav! jedno pitanje.... je li kasno da se sada učlanim u debatu?
Nikad nije kasno![]()
90% of teens today would die if Facebook had a system failure and was completely destroyed.
If you are one of the 10% that would be laughing, copy and paste this to your signature.
Bookmarks