jebote, vidi boŞiÌnog poklona... kupit Ìu curi jedno pet dionica, i nakon toga fino èekam da narastu dividende i kupim si muffin!
jebote, vidi boŞiÌnog poklona... kupit Ìu curi jedno pet dionica, i nakon toga fino èekam da narastu dividende i kupim si muffin!
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
najvjerovatnije kupujem 8)
To sam ja!
Pda. idealna stvar za pred-bozicno razdoblje. Usrecit ce svaku bebu, osnovno i srednjoskolca ako se roditelji sloze i kupe im par dionica. Ja cu kupiti 1-2 za
moju imaginarnu macku, da stoje pod litter boxom.
Ambitious but rubbish.
Everything you say has water under it.
*u muzeju intelektualnih radova iz djubrišta istorije*
Pa investicijski fond je isto sranje ko i kupovina dionica samo kaj ti to radi neka firma. MoĹžeĹĄ i ti kupit neke sigurne dionice i imat mali prinos kao i neki malo postotni fond. KupiĹĄ neke divljake pa ĹĄto bude.
Isto ko na kladionici. Mala je vjerovatnost da ĂŚe chelse doma spuĹĄit ali ako i dobije nije da ĂŚeĹĄ se obogatit.
Vidjet ĂŚemo.
Ja da imam viĹĄe para kupovao bi stanove u Zg i iznajmjivao ih. Za svaki koji iznajmljujem bi dizao joĹĄ 1 kredit kojim bi kupio novi stan. Renta od stana bi plaĂŚala kredit i tako u krug. Ali treba naĂŚ milju kuna.
da imam dvije milje kupio bi poslovni prostor na borongaju i otvorio birc/pizzeriu.
ja sam od milijarde dolara uspio u Wall $treet Raideru napraviti 14 .Originally Posted by malimrav85
Hoces mi posudit prvu milijardu :-D
Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.
ne radi se tu o nekakvoj modi. :-)
To sam ja!
moze link? bas sam gotovan. :-DOriginally Posted by Picok
A.L.A.B. - All lawyers are bastards
http://www.migfx.ch/Originally Posted by Robierre de Cochon
Forex brokeri
http://www.privatebanking.info/user/cat ... ublished=1
ovdje su ti po kategorijama podjeljeni
Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.
narucivanje iz fotelje..
To sam ja!
iz pouzdanih izvora i prakticki prve ruke .. NE KUPOVATI ININE DIONICE
osim ako nisi ljubavnica nekog inasa nemas puno za reci :pOriginally Posted by b@dek
To sam ja!
ja kazem samo rezultat a ne i tijek .. ja sam svoje rekla .. :-) a od kuda znas da nije familija![]()
to sentiment progovara iz tebe,nemozes biti objektivna :p
To sam ja!
it's my job to know this kind of informations .. to je bio savjet samo .. tko ce ga prihvatit neka .. tko nece neka .. mislim da bas puno studosa nema para za dionice :-D nemam ni ja![]()
Nemoj se ljutiti, ali cijenu dionice odreðuje odnos ponude i potraĹžnje. Da ti je i Tomislav DragièeviĂŚ otac, on ne moĹže znati kakva ĂŚe biti potraĹžnja za tom dionicom na burzi ni kolika ĂŚe biti cijena. Ăesto dionice tvrtki gubitaĹĄa zbog raznih ĹĄpekulacija na burzi rastu. Osim toga, nemoj o tome viĹĄe pisati, mislim da su to inside informations i da se za to ide u zatvor, ali nisam siguran.
to je informacija koju ja znam jer se time bavim .. svatko tko nazove to mu se i kaze kao osobno misljenje .. tako da se ja uvijek pozovem za osobno misljenje .. :-D ..znam ja kako ide sa dionicama ne brini :-D ..kocka ..
sigurnost i dobit u bankama nije tako ..bar ne u hrvatskoj .... najlosiji odabir za stednju po tom pitanju su banke ..Originally Posted by Robierre de Cochon
sigurnost je + -
a dobit -
(naspram ostalog trzista kapitala u hrvatskoj trenutacno )
u nekoj uredenoj drzavi najebes radi toga,ali ovdje kod nas prolaze svakakve pizdarije.Par postova iznad mozes vidjeti moj komentar o ljubavnicama/curama/zenama/i ostalim kombinacijama brokera. Al je sef Hanfe zaprijetio nesto u stilu :"necemo vas (brokere) pitati otkuda vam prvi milijun,ali vise se ne toleriraju vasa sranja i manipulacije", Poanta price je bila da je brokerima bilo zabranjeno kupovati dionice cije su transakcije izvrsavali,ali su zato njihove cure i zhene redovito kupovale iste. Cijena INE je sigurno prenapuhana,i cim izade na burzu nakon ovog upisa ce pasti,jer najveci dio ovog paketa dionica ce kupiti gradani RH,tako da veliki institucionalni ulagaci nece ostati niti jedan veci paket dionica na raspolaganju pa sigurno iz pocetka nece biti velikog obujma prodaje i kupovine.Originally Posted by Jimmy
@Badek
Stjecajem okolnosti dobri smo prijatelji sa jednom osobom koja je vrlo vrlo uspjesan ulagac, Splicanin je,ako ti je ulaganje posao,znat ces na koga mislim i on je preporucio INA-u kao dobru kupovinu.Dakle postavlja mi se pitanje kome da vjerujem,osobi koja vec zaradila par stotina milijuna (mislim da je cifra u novinama bila oko 300 ) na burzi,ili anonimnom nicku koji govori protiv kupovine :-D So to cut the long story short,kupujem dionice pa ako popusim uvijek me imas pravo zvati ovcom ;-) *
*niti predlazem ni ti govorim za ili protiv kupovine dionica INE,ja samo govorim sto cu ja napraviti
gle, sorry, ali ovakva izjava je jedna od najgorih gluposti koje mozes izvalit!Originally Posted by b@dek
nemam nista protiv tebe, simpaticna si mi, ali ovo ti nema smisla.
sad ti, b@dek, tko ostaloj populaciji ovog foruma znaci koliko i Azirah AL-Mudjaheri iz Pakistana (a i sa najvecom vecinom ostatka forumasa je ista situacija) surfas malo po pravokutniku pa tek tolko natuknes ekipi...ono *nek se zna*..tek tolko..nemojte, drugovi, kupovat inine dionice...
pa mislim, tko ce te kao prvo ozbiljno shvatit...nepoznata si osoba, na forumu si...
kao drugo, mozda to govoris bas zato sto je u stvari suprotno pa se ti zelis domoci veceg broja dionica i iz tih razloga radis kontru. ( znam da zvucim malo neuroticno ali i to je mogucnost :smt003 )
i trece, mozda i najvaznije, curo - nemas nikakvu podlogu, nikakvo objasnjenje... "ja se bavim dionicama" nije nikakvo objasnjenje... i Mirko iz Muća se bavi dionicama ako ga lokalni boss Frane nagovori da kupi 3%
Riboprerade d.o.o. iz Muća svojom zivotnom ustedevinom i nakon tjedan dana Frane proglasi stecaj.
ono..cool down, ovo su preozbiljne stvari da bi se tvoja informacije iole uvazila.
zasto sve ovo pisem ..mislim i vjerujem da imas pravu informaciju i bas zato ti pokusavam ukazat na problem kako ces tu informaciju plasirati ovdje ...
ako si vec htjela nekom pomoc trebala si dat objasnjenje koje barem prividno drzi vodu, no nisi ga cak ni navela...
ono...ne bi ti se htio mjesat u posao ako se time stvarno bavis, i ne zelim se pravit pametan, ali ove stvari su ocigledne...
:smt058
@insomniac
@camao
no hard geeling decki .. vidim da sam vam malo digla tlak :-D .. analiziranje trzista kapitala je moj posao .. no naravno .. ono sto sam napisala naravno da nije istina .. normalno da se ne moze rec znam iz prve ruke .. pa zato sam to i napisala da se vidi da se salim .. jer ikao ja imam dobru predodbu o tome i kako to ide te odredeno iskustvo te potrebno znanje naravno da ga ne bi iznosila ovdje iz razloga sto je ovo ipak forum studenata ....
mogla bi ja pisati o mnogim temama ovdje te spekulacijama na financije politiku ....no jednostavno ovjde mi odgovara doc se opustit...
buduci da se radi o malo ozbiljnijoj temi kad sam napisala da znam iz prve ruke to naravno nije moguce niti je moja namjera bila da se to shvati ozbiljno ..
ovo je malo ozbiljnija tema i zato se ispricavam sto sam tako nesto napisaa iz sale jer ovo nije mjesto za to ... ali na poslu su mi digli tlak oko toga sa 1oooooooooooooooooo poziva pa kada sam vidjela tu temu ovdje jednostavno si nisam mogla pomoc ..
to nije bilo moje misljnje .. niti bi ga ja javno iznosila, nego moja frustracija poslovnog dana ..
sorry
:-D![]()
siris dezinformacije da bi tebi ostalo vise dionica...prizanaj :-DOriginally Posted by b@dek
A.L.A.B. - All lawyers are bastards
NeĹĄto tu meni smrdi sa tim dionicama :shock: ZaĹĄto bi drĹžava prodavala zlatnu koku?
.....spavat ću kad umrem...
da napuni predizborni proraèun!
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
badek slažem se s tobom :-)
...objection!!...
[quote=Robierre de Cochon]siris dezinformacije da bi tebi ostalo vise dionica...prizanaj :-D[/quote:r5yv2520]Originally Posted by "b@dek":r5yv2520
joj sad si me ulovio ..
ma smijesno mi je to .. bila je nekih 300 kn manja sada su je digli i tako .. pa naravno da cu navalit .. sve meni :-D :-D :-D
i kao internet stranica ima je bila pala .. zacudo bas u to vrijeme .. :-D no nema veze ja hocem sveeeeeeee sveeeeeeee...
gdje je bila manje ?Originally Posted by b@dek
prije ove navale i ponude kupnje gradanima .. ne bas tjedan dana prije (da se ne skuzi :lol: :lol: :lol: )ali nije niti tako daleko od toga
ja te opet pitam,gdje se mogla naci i kupiti dionica INE prije ove ponude ?Originally Posted by b@dek
Odgovor je nigdje jer ih nije bilo na slobodnom trzistu.
ne ne krivo si me skuzio .... nigdje .. samo kazem da su narasle kad su se javnosti ponudile ..
Bookmarks