Di na skijanje?? Sljeme?![]()
![]()
Di na skijanje?? Sljeme?![]()
![]()
Specijaliziran za borbu s odraslim Pumama i Veprovima od 150 kg....
Moj pas
Na Kupres
http://www.kupresonline.com/zimski_turizam/
ozbiljno mislim :-)
Kakve su cijene tamo...valjda nisu ko u Italiji....![]()
Moj pas
puno niĹže, to je u BiH ipakOriginally Posted by Don_Juan_DeMarco
pogledaj link, tamo valjda sve piĹĄe
Val Thorens u Francuskoj :smt023 relativno povoljno sam proťla s agencijom Kontiki, iťla sam dvije godine za redom. sedam dana smjeťtaj u apartmanu + prijevoz i ski karta. Odliène staze, ima se di za izaÌ, ma super je.
Istina,toplo preporucam. Drugo najbolje skijaliste na nasem kontinentu...Originally Posted by yvonne
Sljeme rules...za sve ostalo tu je Mastercard...
looka borna
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
KuiĹĄ ono idemou Schladming. Stari bu mi dal 10 hiljada eura. :-DOriginally Posted by konzerva
Smrt političkoj korektnosti!
mislim ono, svi budu gore...
kaj je najgore naĹĄ kvart i bude :-D
zlatna mladeĹž rulz
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
:-DOriginally Posted by konzerva
Ipak je to debela manjina. Mene su ljudi u srednjoj stalno prcali s tim da sam neki tajkun zato kaj Ĺživim di Ĺživim. To su mi govorili ljudi koji nemaju pojma o naĹĄem kvartu, nego su se tamo par puta u Ĺživotu provezli autom.
ima to i pozitivnih strana...
kad neka glupa sponzoruťa èuje otkud si... :-D
ImaĹĄ pravo. Trebao sam to zloupotrijebiti. :-D
a kao to već ne radiÅ¡ ? \Originally Posted by Lucius Veratius
/
fensy su mi te spike o skijanju i tome, kao što kažu Lucius i Konzerva...
ono, na skijanje ode oko 200 000 Hrvata bez ikakve grižnje savjesti, a kad se vrate onda kukaju kak nemaju para za tange, novi mobitel il neku novu mufastu fensy torbicu... isto vrijedi i za ljetovanje...
ne bi niÅ¡ ni reko da ono ljudi odu malo na Sljeme i to ( bar se sad imam di sanjkat na najlonu :smt041 ), al tu su već i Dubai ( brijem da se tam i deve skijaju ), Aspen i to...
nemam niÅ¡ protiv, to je tvoj izbor, al nemoj mi kasnije radit izvjeÅ¡ća kak su ljudi siromaÅ¡ni i to... siromaÅ¡nih će uvijek bit, al moglo bi ih bit mrvicu manje da se stisne dupe i otrpi nekim luskuzima...
nigdje. unazad par zima stalno govorim da bi mogo probat ali nikak da odem.
radje uzmem dve litre crnog, put pod noge na sljeme, dole na dupetu i ja sretan :-)
big pimpin buraz
rađe uzmi na Sljeme onu veliku metalnu demižonku za vino ( fakat je ogromna )
bolje leži među nogama :smt031
pao sam pred godinu dana pijan u neku provaliju :-D
sva sreca da sam bil pijan, jer brijem da sam bil trijezan da bi obje noge polomil :-D
fakat smo sretni kaj imamo to Sljeme
kad se samo sjetim kad smo svi upisali faks, pa sam sa ovim svojima s gradjevine isao gore s njima na "tjelesni" :badgrin:
big pimpin buraz
Ma najgore je kod tog skijanja sto se nikad ne mozemo dogovorit di ic....100 ljudi 100 cudi...
p.s. al Francuska mi se cini malo daleko...![]()
![]()
Moj pas
potpisujem! staze snova.Originally Posted by Markus
nigdje,preskup sport za mene![]()
Ma bordanje ha èuj i ne treba ti para treba se snaÌi i biti opuťteniji i pametniji :lol: :-D :smt114
funky monoloko da sve sve
Slovenija baza a od tamo malo po austriji,italiji,francuskoj...relativno jeftino a vrlo zabavno
AVOID HANGOVERS;;;STAY DRUNK!!!!
Nisam nikad skijao...ali da skijam, isao bih sigurno u centralnu Svicarsku, recimo Engelberg, Pilatus, to je krasno.
Makar nisu ni Sankt Moritz i Davos u Grizonima losi, ali to je ipak malo teza sminka.Ali spavao sam u jednom hostelu u Klostersu, bio je stvarno jeftin, a super sredjen. A u Klostersu inace skija i princ Charles, da ne bude zabune. :-)
A.L.A.B. - All lawyers are bastards
skijanje je debilno. hebeĹĄ sport bez lopte
i don´t know where you got your game, but I hope you kept the receipt...
Mislim da nikad èak nisam ni vidio skije u Şivo...
I'll fuck you 'till you love me, fagot!
- Mike Tyson -
Originally Posted by dr.Mitch
![]()
![]()
![]()
Moj pas
skupo brate preskupo
radje sparam za moreno.
balkan boy http://www.youtube.com/watch?v=E-Mzu...eature=related
diplomirani pravnik.... made in balkan....
nisam isla jos nikad dalje od Slovenije..(a i to je bilo bzvz..na 3 dana) nazalost..ali ove godine se rade neki planovi..al tko zna sto ce bit od toga..
ali i cula sam od vise ljudi da bi mijenjali 100 ljetovanja za jedno skijanje..pa eto - da vidim sto propustam![]()
...''Women! What can you say? Who made 'em? God must have been a fuckin' genius. The hair... They say the hair is everything, you know. Have you ever buried your nose in a mountain of curls... just wanted to go to sleep forever? Or lips... and when they touched, yours were like... that first swallow of wine... after you just crossed the desert...''
Jednom u zivotu stao na skije...uopce mi nije zao sto ne skijam, nema veceg gusta od krstarenja oko otoka brodicom :-D
Éireann go Brách! An Chróit go Brách!
(NEW!) Murphy's song of the week > Bob Dylan - Things Have Changed
Originally Posted by Lucius Veratius
:lol: :lol: :lol:
jel skijo tko kada na moru?
majns
Bookmarks