NE-skijanju!!! dovoljno mi je 5 minuta skakat po snjegu u dvoriťtu i zaljepit se na radijator, jedva èekam roťtiljanje na suncu
NE-skijanju!!! dovoljno mi je 5 minuta skakat po snjegu u dvoriťtu i zaljepit se na radijator, jedva èekam roťtiljanje na suncu
"Jednom sam čuo da smo svi mi anđeli,
ali samo sa jednim krilom.
Ponekad je potrebno zagrliti nekoga
da bi mogli letjeti."
http://i227.photobucket.com/albums/d...g?t=1219825866
lol
ja sam skije vidio jedino u turbo sportu :-D
frend me vec tri godine nagovara..al znam zasto..on bi htio da ja poginem..
nekak mi se sunce i more vise svidja iako bi mozda (ali mozda!!) trebao probat spustit dupe niz neku planinèugu.
malo me trta.
mozda sljeme za pocetak.
il u bosnu.
em te svi razumiju, em ima cevapa, em ima vukova, kuze nase psovke i viceve o muji i hasi, nije tak daleko i sa 1000 Km si frajer. :-D
"Aaa, moj doture, rat ko rat, bogareti. Neki u nasoj vojsci, neki u partizanin'."
bolje neki podrum, kila kobasica, ťpeka i èvaraka, demiŞon zagorskog kiseliťa i udri brate :-D :smt109
big pimpin buraz
Ja idem na skijanje (tak se kaŞe, sli zapravo idem na bordanje) u Kronplatz, Italija uz granicu Austrije, svi govore njemaèki, ťto mi paťe viťe nego talijanski.![]()
Kakva Italija, na skijanje u Hrvatsku kapu - Kupres!
Bolje Kopaonik! :-DOriginally Posted by PravaĹĄ
Ako me ostavis, kad pozelis kraj,
I nebo ce plakati, izgubit ce sjaj,
SAD VI!!!
Ako me ostavis, ne rusi drugo sve,
Pusti da vjerujem da voljela si me.
*Bumo si spili*
Družba je družba, a služba je služba!
ja htjela tuOriginally Posted by fidel_castro
nitko nije podrĹžao moju ideju :smt009
All sinners go to law school!!!
to je glavno skijaliĹĄte vojske cara Lazara! :-DOriginally Posted by Nivette
Ako me ostavis, kad pozelis kraj,
I nebo ce plakati, izgubit ce sjaj,
SAD VI!!!
Ako me ostavis, ne rusi drugo sve,
Pusti da vjerujem da voljela si me.
*Bumo si spili*
Družba je družba, a služba je služba!
:smt023 :smt109Originally Posted by teði
:smt109 :smt109Originally Posted by Murphy
:-D
You have a job to do, and so do I. Yours is to sell socks and suspenders. Mine is to cross examine people like you and crush them.
tovari!Originally Posted by Cro
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
Ja bi... :reindeer:
Nisam dugo...
s roditeljima sam proĹĄla italiju i austriju, bila sam i u sloveniji. godinama nisam skijala jer mi je usadio fobiju jedan neoprezni skijaĹĄ koji me pokupio da nisam sebi mogla doĂŚi :? ove godine idem u francusku (roditelji tamo idu veĂŚ godinama sami nakon ĹĄto se napate sa sestrom i sa mnom) ako mi se potrefe slobodni dani, htjela bih pokuĹĄati boardati.
bila u bad hofgesteinu (istina, moje se skijanje svelo na dva dana skijanja, ostatak sam vremena provodila u termama, jbga, nisam baš ljubiteljica snijega :-D)
ski karta 180 ojra, 820 km staza, najljepši pogled ikad, jedino nije bilo snijega u mjestu, što je èudno, inaèe (bar mi tako kažu) je u ovo doba dolje uvijek snijeg, al 2 dana prije nego smo došli je jugo puhalo dolje pa nije bilo tak dobro
u mjestu su prekrasne terme, s 2 izvrsna topogana (zaljubila sam se :smt049)
preporuèam ne iÌi u doba školskih praznika jer tada nema puno hrvata i ostalih balkanaca :-D
ima strašno puno rusa, odvratni su, seljaèine pune para :roll: :evil:
klopa u duĂŚanima jeftina - neke stvari i jeftinije nego tu
klopa u restoranima, cijene prihvatjlive
klopa gore na planini - prihvatjlive cijene (osim što sam pojela najskuplji tost u životu - 4 ojra za mali tost :shock: )
cuga - u duÌanu povoljno, u birtijama manje povoljno, najjeftiniji martini sam platila 3,50 ojra, inaèe skuplji :smt009
sve u svemu, preporuèam :-D
All sinners go to law school!!!
Bookmarks