+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 31 to 50 of 50

Thread: Problem parkinga u gradu Zagrebu

Forumaš u usponu

Default Re: Problem parkinga u gradu Zagrebu

Quote Originally Posted by Đ! View Post
    Parkiranje na GG je mislim ukinuto jer se gore stalno parkirala ekipa koja nije od tamo pa se stanari nisu mogli parkirat(u eri prije garaže je to bilo. ja sam jednom napravio 5 krugova i jedva našao neko žnj mjesto) ali za Mesničku je to učinjeno da se napuni garaža Tuškanac. ...A Crnatkova je čini mi se dulje vrijeme u zoni, samo mislim da se radi o drugoj, a ne prvoj.
    kaj fakat? kad čovjek tebe čita ima dojam da si pravi domorodac (stigao 2003.) a svi ostali doselili tek 2005.
    dalo se nać dobrih mjesta na GG, ovisi kolko si dobar šofer...

Quote Originally Posted by Barroom Hero View Post
    Uzmi u obzir da je Zagreb, pogotovo centralni dio, puno manji od Londona :lol: Tramvajem se bogme unutar pol sata može doći s bilo koje točke centra do druge.
    je, samo ta tvoja teza implicira da svi žive u centru grada, pa za pol sata mogu svugdje, kaj nije točno. iz dubca ti treba cca 45 min do faksa, pa još 10ak min do krajnjeg centra grada... da ne pričam o ovima kaj mijenjaju tramvaje, ili ovima kaj kombiniraju bus/tramvaj
    a uostalom najnajveće gužve se uopće ne stvaraju u strogom centru grada (tam samo nema parkinga) , nego u savskoj u onom donjem dijelu, držićevoj, vukovarskoj i tako, to, strog centar jest spor ali protočan

mraf, komplicirano je svaki dan sa šerafcigerom i torbi 'odat (još te optuže za držanje hladnog
    oružja ); al ne, fakat je komplikacija, mislila sam na neke suptilnije i manje fizički zahtjevne finte
    pa... ja ne znam kako bi se to okarakteriziralo; to sa skidanjem tablica, nije prekršaj oko registracije jer nije vozilo u prometu, iako ja mislim da mora ako je registrirano imati gore tablicu baš i da nije u prometu, dakle policija bi trebala kazniti, ne redar

Barroom, nisi baš upoznat s time, vidim, al upravo je jedan lik na Mažurancu to radio (bilo je u novinama), ne znam kako je to završilo....ali uglavnom, ne mogu nosit auto ako je na regularno označenom mjestu sparkan (tad ga kažnjavaju, al ne mogu jer nemaju registraciju, nemaju oni ovlasti da zovu policiju i istražuju čiji je to auto); samo ga nose ako si na zebri i na mjestu za invalide, ili smetaš prometu

Vergewaltiger Barroom Hero's Avatar

Ok, zbilja mislite da će svi početi to raditi? Čudi me da ne postoji mehanizam za kažnjavanje takvih budala, ali siguran sam da je to rupa u zakonu koja bi se u slučaju velike navale skidanja tablica vrlo brzo popunila.

@Mrav - ne možeš zabraniti promet u cijelom gradu Zagrebu. U samome centru je problem s parkingom jer svi idu do dućana, na posao u centar, na faks itd. autom. Naravno da nema smisla ograničit promet samo od draškovićeve do frankopanske, ali prečko je ipak daleko po svim kriterijima. Tramvaji su dovoljno brzi za veličinu Zagreba, a prevelika je gužva na cestama oko centra iz razloga koje sam malo prije spomenuo.

@unknown - pa ne implicira ništa, ja živim na jarunu. Na jarunu uvijek ima mjesta za parkiranje, mislio sam da pričamo o nestašici parkinga bliže centru? Ako pričamo o nestašici parkinga u novom zagrebu, dubravi itd. onda je rasprava bespredmetna jer to naprosto nije istina. Dakle, nestašica mjesta za parking se u centru grada može regulirati zabranom prometa osim za javna vozila. Nema autiju, nema prometa, nema nestašice parkinga, žišku A ljudi koji žive izvan centra će lijepo na posao u centar tramvajem. Ako žive jako daleko, onda će do okvira centra autom, sparkirat u garaže ili parkinge koje je izvan centra bogme puno lakše osigurati nego rušiti HNK i cvjetni radi garaže, pa dalje tramvajem.
    Hate, Dominate, Congregate, Eliminate

Mega kuuul forumaš Đ!'s Avatar

Quote Originally Posted by unknown_heroine View Post
    kaj fakat? kad čovjek tebe čita ima dojam da si pravi domorodac (stigao 2003.) a svi ostali doselili tek 2005.
    dalo se nać dobrih mjesta na GG, ovisi kolko si dobar šofer...
    Ne znam kaj ti glumiš al ja živim na Gornjem Gradu od 1986. Možda nisam vozač od tada al uzmimo da sam bio svjestan prometne situacija na GG otkad znam za sebe(znači, ajmo reć nekoliko godina nakon rođenja). I Gornji Grad nije pješačka zona(al siguran sam da si ti to mislila pod onim "daaa, znam da je to tako jer je pješačka").
    In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

Forumaš prvog reda Moderator sickboy's Avatar

Ne znam kaj ti glumiš al ja živim na Gornjem Gradu od 1986. Možda nisam vozač od tada al uzmimo da sam bio svjestan prometne situacija na GG otkad znam za sebe(znači, ajmo reć nekoliko godina nakon rođenja). I Gornji Grad nije pješačka zona(al siguran sam da si ti to mislila pod onim "daaa, znam da je to tako jer je pješačka").
    Kakvo preseravanje...

UV fought the law, and UV won...

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Pa velim ti, naljepiš super ljepilom magnete na nosač tablice i kad ideš samo ih skineš, ne treba odvijač ni ništa. ovaj moj to radi nekih 3-4 godine već.

Nisam mislio da se ukine promet u čitavom Zagrebu nego da je najveći problem putovanja usko grlo koje svaki put ima. Tak je npr. kad idem po Savskoj to uvijek žuta traka. smjer jug-sjever je to onaj dio kod učiteljske a u smjeru sjever-jug je to dio od Cibone pa do isto negdje učiteljske.

Još

Veteran foruma Švabosanac's Avatar

ja sam mislio da policiju moze nazvat bilo tko ali eto sad sam naucio da komunalci to ne smiju...
    !!!!!!!! SLUSAJTE SVE SAMO CAJKE NE !!!!!!!

ja sam netolerantni fašistički luđak .....

Forumaš u usponu leptirić's Avatar

inače taj ZG parking krade; jednom je bio članak u novinama gdje je lik kupio drugi auto ...
    a mislim to je općepoznato. znam par ljudi tako.
    a šta je s onima čije se aute ne može dizat? Upisani su u sistem i ne bi ih digli da su parkirani ne znam di..
    kako diskriminirajuće!

Pa općepoznato je da je to napravljeno da se uvede dvosmjerni promet zbog Horvatinčićeve garaže.
    isss, ja to nisam znala. sramsramsram
    s s idejom dvosmjernosti tamo...kaos.

Uzmi u obzir da je Zagreb, pogotovo centralni dio, puno manji od Londona :lol: Tramvajem se bogme unutar pol sata može doći s bilo koje točke centra do druge.
    Da, ali Zagreb je po kvaliteti gradskog prijevoza koji...predzadnji u Europi?
    I cijena karte (u jednom smjeru!) 10kn. Recimo da ideš samo u jednom smjeru na posao, treba ti min 20kn za prijevoz dnevno. Apsurd jer za te novce mogu uživati u komforu svoga auta i ne bakćat se sa iritantnim ljudima. Ako me šta može izbacit iz takta onda je to to.

Quote Originally Posted by Breeder View Post
    ne znam koliko je to moguce, ali trebalo bi zakonski uvesti obaveznu gradnju garaze ispod svake zgrade (onih koje se tek imaju izgraditi ofc)
    Jedan stan u obvezna dva parkirna mjesta. Bez iznimke. Slažem se.
    Tommy,before z germanz come again!

Prije bih ustanovio da je apsurdno što mladi ljudi poput tebe ne mogu zamislit život s javnim prijevozom, mimozo. :lol:

Ja nikad ne kupujem kartu, nemam pokaz, ali smijesne ovlasti kontrolora su sada druga tema. ("nemam kartu, nemam osobnu, kaj?") Ali ako osoba u stalnom radnom odnosu nema za pokaz, šta se ne ubije. To je stvar kulture stanovništva, zamislili smo si da je život bez auta u centru sranje i ne damo si reć da tak vani nije. A po čemu je to naš javni promet u centru toliko loš? Zbog prometnih gužvi, kojih ne bi bilo.

Quote Originally Posted by Švabosanac View Post
    ja sam mislio da policiju moze nazvat bilo tko ali eto sad sam naucio da komunalci to ne smiju...
    I kaj kad ti komunalac ili čak djelatnik ZG parkinga pozove policiju?
    Nisi u prometu nego si parkiran. a ne vjerujem da će patrola čekat par sati dok se neko ne pojavi za 100kn kazne za parkiranje.

Još

Veteran foruma Švabosanac's Avatar

komentar je iso u drugom smjeru :P
    al mislim da su doskocili tom rijesenju, cito sam prije par godina vec o toj finti sa tablicama i nesto da su kao poceli dizat auta ...
    ne znam....
    !!!!!!!! SLUSAJTE SVE SAMO CAJKE NE !!!!!!!

ja sam netolerantni fašistički luđak .....

Forumaš u usponu

Ne znam kaj ti glumiš al ja živim na Gornjem Gradu od 1986. ..... I Gornji Grad nije pješačka zona(al siguran sam da si ti to mislila pod onim "daaa, znam da je to tako jer je pješačka").
    pripisat ću nerazumijevanje zajebancije predispitnom tjednu, pod 1.
    a pod 2 (da se poslužim onom tvojom ''kad si u krivu, seri'')
    dakle, nije pješačka, al će bit!! a-ha! uostalom, čišćenje parkirnih mjesta za ne-stanare je korak ka tome. to ti je otprije par godina, ono, znaš, kad je garaža otvorena

Quote Originally Posted by leptirić View Post
    Recimo da ideš samo u jednom smjeru na posao, treba ti min 20kn za prijevoz dnevno. Apsurd jer za te novce mogu uživati u komforu svoga auta i ne bakćat se sa iritantnim ljudima.
    Prije bih ustanovio da je apsurdno što mladi ljudi poput tebe ne mogu zamislit život s javnim prijevozom, mimozo. :lol:

Ja nikad ne kupujem kartu, nemam pokaz, ali smijesne ovlasti kontrolora su sada druga tema. ("nemam kartu, nemam osobnu, kaj?") Ali ako osoba u stalnom radnom odnosu nema za pokaz, šta se ne ubije. To je stvar kulture stanovništva,
    ko o čemu.... ti zamjeraš ženi koja se vozi autom, plaća benzin, te ostale (ne)daće koje idu uz motorno vozilo, plaća parkirno mjesto; a ti se švercaš u tramvaju i njoj pričaš o kulturi stanovništva.... (ako pričamo o ''kulturi stanovništva'' onda to nema veze s tvojim redovnim/izvanredim studentskim statusom/statusom osobe u radnom odnosu)

dakle, nije pješačka, al će bit!! a-ha! uostalom, čišćenje parkirnih mjesta za ne-stanare je korak ka tome. to ti je otprije par godina, ono, znaš, kad je garaža otvorena
    Neće biti pješačka zona jer onda zastupnici i članovi Vlade ne bi mogli gore. A Čobiju bi mogao herc otkazat da se mora popet gore od garaže. A ovo za nestanare nije korak tome već su htjeli smanjit promet gore i usput napunit garažu.
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

Mgli bi se parkat dolje jer gore tak i tak vozi onaj busić

Još

Forumaš u usponu

Neće biti pješačka zona jer onda zastupnici i članovi Vlade ne bi mogli gore. A Čobiju bi mogao herc otkazat da se mora popet gore od garaže. A ovo za nestanare nije korak tome već su htjeli smanjit promet gore i usput napunit garažu.
    oće, oće - samo te još nisu obavijestili

da, mraf, samo zamisli kad moraš doć s ljetovanja, ili nekog puta, pa s tim putnim torbama gore, uf, ne bi baš htjela živjet u ni jednoj ulici di se nemreš sparkat ispred ulaza. (svaka čast busiću)

Quote Originally Posted by malimrav85 View Post
    Mgli bi se parkat dolje jer gore tak i tak vozi onaj busić

Al onda ne bi bila pješačka zona ako vozi bus.

@ Unknown Heorine: Čisto sumnjam al uz malo sreće sam outta here još ove godine tak da me boli đon. Nach Jarun!(isto uz malo sreće)
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

ko o čemu.... ti zamjeraš ženi koja se vozi autom, plaća benzin, te ostale (ne)daće koje idu uz motorno vozilo, plaća parkirno mjesto; a ti se švercaš u tramvaju i njoj pričaš o kulturi stanovništva.... (ako pričamo o ''kulturi stanovništva'' onda to nema veze s tvojim redovnim/izvanredim studentskim statusom/statusom osobe u radnom odnosu)
    Boo fucking hoo. Mislim da je manji problem to što sam ja seljačina nego činjenica da se svi najebete u centar autom jer je u DM-u kod trga najveći izbor maskara i šampona za intimnu njegu. Da je manja gužva u centru, možda bi i ti bila manje ogorčena

@Đ-ovo nerazumjevanje zajebancije - nisam ni ja shvatio da je zajebancija, sljedeći put najavi da je u pitanju šala kad već nije evidentno samo po sebi.

P.S. Đ, dosta nam je komunista na Jarunu, samo ti ostani di jesi :lol:

P.P.S. kvragu i taj sistem reputationa koji te ograničava na samo jedan negativan reputation po useru!
    Last edited by Barroom Hero; 08-04-2010 at 00:36.

Forumaš u usponu

samo ti sumnjaj, Đ,
    nije to loša lokacija, daleko od toga, i to nisam rekla, dapače
    ALI to je varijanta B, varijanta A mora imat parking spejs ISPRED ULAZA

Barroom Hero, uzmi Normabel. Uostalom, uvijek mi možeš slat prijeteće poruke u inbox i ostavljat one public poruke
    ILI, kao prava seljačina, otvoriti još jedan profil i onda mi stavit negativan rep! A-ha!

ILI da odjebeš više s topica jer nikome nije smiješna tvoja zajebancija, ništa pametno još nisi rekla i ne da mi se više gledati tvoje jadne pokušaje obračuna s bilo kime. (btw, prijetnje na inbox? dao sam ti negativan rep i u opisu stoji da mi ideš na živce)

Ali moram primjetit da barem više nije onaj problem da garaže zjape prazne, često su popunjene. Što znači ili da je premalo garaža pa sve treba razrušiti (jer je i dalje gužva) ili da treba počet razmišljati o regulaciji i filtriranju prometa u centru...

Forumaš u usponu

jel još uvijek misliš?

Da je garaža u varšavskoj infrastrukturni promašaj? Pa da, cijelo vrijeme tvrdim da se treba ograničiti promet u centru. Ovo "ili sve razrušiti pa gradit garaže" je bila zajebancija, time se još potiče ljude da idu autom u centar kad god stignu.

+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks