kaj fakat? kad čovjek tebe čita ima dojam da si pravi domorodac (stigao 2003.) a svi ostali doselili tek 2005.
dalo se nać dobrih mjesta na GG, ovisi kolko si dobar šofer...
je, samo ta tvoja teza implicira da svi žive u centru grada, pa za pol sata mogu svugdje, kaj nije točno. iz dubca ti treba cca 45 min do faksa, pa još 10ak min do krajnjeg centra grada... da ne pričam o ovima kaj mijenjaju tramvaje, ili ovima kaj kombiniraju bus/tramvaj
a uostalom najnajveće gužve se uopće ne stvaraju u strogom centru grada (tam samo nema parkinga) , nego u savskoj u onom donjem dijelu, držićevoj, vukovarskoj i tako, to, strog centar jest spor ali protočan
mraf, komplicirano je svaki dan sa šerafcigerom i torbi 'odat (još te optuže za držanje hladnog
oružja); al ne, fakat je komplikacija, mislila sam na neke suptilnije i manje fizički zahtjevne finte
pa... ja ne znam kako bi se to okarakteriziralo; to sa skidanjem tablica, nije prekršaj oko registracije jer nije vozilo u prometu, iako ja mislim da mora ako je registrirano imati gore tablicu baš i da nije u prometu, dakle policija bi trebala kazniti, ne redar
Barroom, nisi baš upoznat s time, vidim, al upravo je jedan lik na Mažurancu to radio (bilo je u novinama), ne znam kako je to završilo....ali uglavnom, ne mogu nosit auto ako je na regularno označenom mjestu sparkan (tad ga kažnjavaju, al ne mogu jer nemaju registraciju, nemaju oni ovlasti da zovu policiju i istražuju čiji je to auto); samo ga nose ako si na zebri i na mjestu za invalide, ili smetaš prometu

) , nego u savskoj u onom donjem dijelu, držićevoj, vukovarskoj i tako, to, strog centar jest spor ali protočan
); al ne, fakat je komplikacija, mislila sam na neke suptilnije i manje fizički zahtjevne finte
Reply With Quote
A ljudi koji žive izvan centra će lijepo na posao u centar tramvajem. Ako žive jako daleko, onda će do okvira centra autom, sparkirat u garaže ili parkinge koje je izvan centra bogme puno lakše osigurati nego rušiti HNK i cvjetni radi garaže, pa dalje tramvajem.
Možda nisam vozač od tada al uzmimo da sam bio svjestan prometne situacija na GG otkad znam za sebe(znači, ajmo reć nekoliko godina nakon rođenja). I Gornji Grad nije pješačka zona(al siguran sam da si ti to mislila pod onim "daaa, znam da je to tako jer je pješačka").

Bookmarks