haha mozda jesam iz vinkovaca, ali ne jedem nista od nabrojanog(i mrav, ja cvarke nisam nikad ni probala, niti planiram, pa izgledaju odvratno omg :lol
i po jedno deseti put - nije problem sto se jede, vec u kojoj kolicini.
haha mozda jesam iz vinkovaca, ali ne jedem nista od nabrojanog(i mrav, ja cvarke nisam nikad ni probala, niti planiram, pa izgledaju odvratno omg :lol
i po jedno deseti put - nije problem sto se jede, vec u kojoj kolicini.
Problem je i što se jede i u kojoj količini. Isti broj kalorija iz hamburgera se ne ponaša jednako kao isti broj kalorija iz recimo purećeg odreska na naglo i povrća. Što ne znači da se nešto ne smije tu i tamo. Ali da jedeš dnevno samo jedan hamburger ili 3 komada pizze, što doduše ima kalorija za cijeli dan, nećeš baš dobro proći s dijetom, a kamoli sa zdravim životom.
A Amerikance bi trebalo bičem tjerati da se obrazuju, a ne ih rasterećivati, gamad neobrazovana. Kronično indolentna nacija kojoj će to doći glave kad-tad.
So it's Rorschach
and Prozac
and everything is groovy!
Boli me ona stvar za zdravi život. Da mogu jeo bi najbolje dalmatinske pršute i janjetinu svaki dan, i čvarke navečer. nažalost nemam tolko para. To me ne čini glupim. eto.
Jer ja sumnjam da zbog nogometa samo ti svake nedjelje popodne ideš tamo bilo ziiima il maj.
Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.
In love with BBC Irene Adler.
Maru cat fan club member.
To je neš po novom. to nije bilo tak kad sam ja završavao osnovnjak (a to je bilo prije nekih 5 godina) Kod mene je manje od 50% uopće htjelo ići u gimnaziju, sad svi. to je danas tako zato kaj svi imaju šansu završiti kakav-takav fakultet ili bar neki tečaj (vern, zšem, libertas, ekonomiju u pakovom selu, itd...) pa im se ocjene poklanjaju da upišu gimnaziju... Ne znam nikog ko ima 18, 19 godina, a da nešto ne "studira".
O pička vam materina, kakva je ovo glupa rasprava. Sad ću sve ovo preselit tamo ima neki topik za srednjim školama, i ako još bude oftopika neki će ljudi dobit ban tako mi boga.
http://www.jutarnji.hr/i-odlikasica-...drzava/845054/
AND NOW SOMETHING COMPLETELY DIFFERENT
There is nothing to fear, but fear itself !
I believe that whatever doesn't kill you simply makes you...stranger.
How do you drive mad that which is already insane?
http://www.jutarnji.hr/bivsem-decku-...kultet/845345/
divan nacin osvete
vrlo hrabro od nje
There is something to be learned from a rainstorm. When meeting with a sudden shower, you try not to get wet and run quickly along the road. But doing such things as passing under the eaves of houses, you still get wet. When you are resolved from the beginning, you will not be perplexed, though you still get the same soaking. This understanding extends to everything.
Sumnjam da cura zna koje su sankcije za ovo...
sumnjam da je i previše razmišljala o sankcijama..
Tako mu treba kad dopušta da mu cura kopa po stvarima... Pravom Hrvatu™ se i mater boji otvoriti ladicu![]()
http://globus.jutarnji.hr/hrvatska/u...isivali-ispite
pa ja ne vjerujem
ovo samo kod nas ima![]()
i u zapadnom svijetu jedno 200 godina..
Pa bar je jedno od boljih stvari bila kod nas da te ne izbace iz srednje škole zato kaj si prepisivao npr zemljopis.Dali se to misli na osnovnu,srednju školu i faks ili?
The faith rarely calls up on us in the moment of our choosing
kolko sam skužila, za sad su kao srednje i/ili osnovne, ali mislim da ni faks nije isključen
al ovo uopće nije do prevencije prepisivanja, nego kakti odgojna reforma
i naravno, skretanje pažnje sa bitnijih problema
Anyone's daughter
mda, bore se protiv korupcije u školama
desetogodišnji klincu su stvarno opaki i korumpirani i ako u vrijeme osnovne/srednje škole varaju na testovima, tko zna šta će tek raditi kad budu odrasli :lol:
tko laže, taj i krade, a onda i ubija. mi hrvati siječemo u korijenu!
al začudila bi se kaj sve rade, moj buraz kad je predavao u privatnoj srednjoj, neki dečko mu je bacio neke pare na stol pred cijelim razredom i reko "ajde sad da vidim ko će imat 2!"
Anyone's daughter
joj daj
ne postoji osoba koja bar jednom u svom obrazovanju nije imala šalabahter ili prepisivala od nekog
ali ne bi rekla da smo svi sad kriminalci ili da smo korumpirani
ovo je sad samo iživljavanje nad djecom i ništa više
bolje da se bave pravim kriminalcima, a ne klincima
takva sitnica ne može promijeniti cjelokupni mentalitet, ali još takvih (većih) pomaka u školama i općenito odgoju bi mogle.
Anyone's daughter
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
Ne vidim nikakav problem u ovome. Krajnje je vrijeme da promijenimo navike.
Kodeks časti navodi kako je prepisivanje tuđeg rada varanje za koje će nulom biti ocijenjene obje strane koje su sudjelovale u prepisivanju.
Pa nisam ja kriva zato kaj je netko od mene prepisivao.
I uopce ne kuzim koja ce sankcija biti za to... Kaj je nula u usporedbi s 1?
Bezveze...
možda samo da ti drastino ruši prosjek, a možda trenutni pad ispita (sumnjam, iako na nekim sveučilištima vani zbog prepisivanja možeš izgubiti pravo na izlazak na ispit nekoliko godina)
Anyone's daughter
Bookmarks