to i ja cijelo vrijeme govorim,hrpa ljudi bi isla van taxijem a ne sa svojim autom i mogli bi se opustiti
samo taj prijedlog treba dati nekoj stranci da ga profura po novinama
one shot,one chance
pa iznova ispit casu,i zapivat za dusu bisnu....
success is my only m.....f...ing option
i kad si tu na pola puta,sve ti je duplo teze poceti....ovako sam.....
nije vazno jesi li nokautiran.vazno je ustanes li!!!!!
to bi iblo super. valjda je samo kod nas joĹĄ prijevoz taxyem toliko skup, ma da nekako sumnjam da ĂŚe se to ostvariti u bliskoj buduĂŚnosti.
to bi stavno bilo dobro. cesto idem navece kuci taxijem i uvijek se bojim kolko ce me doc. :shock: jednostavno su preskupi i moraju to smanjit
da stvarno bi morali pojeftiniti,ja se ponekad vozim sa taksijem jer mi se neda uvijek voziti za van al me opali po dĹžepu.
.....spavat ću kad umrem...
recimo sesvete-centar ,crnomerec -centar za 50,60kuna-cca 12-15km
one shot,one chance
pa iznova ispit casu,i zapivat za dusu bisnu....
success is my only m.....f...ing option
i kad si tu na pola puta,sve ti je duplo teze poceti....ovako sam.....
nije vazno jesi li nokautiran.vazno je ustanes li!!!!!
Kad se samo sjetim maturalca, u Pragu.
Naveèer se nalijemo, a natrag do hotela taksijem.
A tamo je stvarno jeftin.
Ăak smo dobili vizitku od vozaèa, pa smo ga zvali svaku veèer da nas vozi... i dobili joĹĄ i popust!
:-D
Ovako moram birati, piti ili voziti.
:doubt:
Bogati, jesi naĹĄao usporedbu. Ărnomerec i centar su susjedni kvartovi a Sesvete su skoro druga vremenska zona :lol:Originally Posted by ĹĄola-top gun
Mene taksi iz centra do doma stoji oko 90 kuna (noĂŚna tarifa). Nije uopĂŚe bed ako se dijeli na 3-4 dijela. Ipak bi trebao biti jeftiniji, kao u svim normalnim gradovima.
tako je ĹĄola.sesvete centar 50 kuna!!Originally Posted by ĹĄola-top gun
Ĺveliki kuracOLA KRALJ![]()
.....spavat ću kad umrem...
wtf - ne kuzim.
peticija ce utjecati na cijenu?
onda dajte i jednu peticiju za jeftiniji burek. i jos jednu za pojeftinjenje djevojki u gajevoj.
:lol:
A.L.A.B. - All lawyers are bastards
ja bi za jeftinije kurve
http://www.chelseafc.com
A friend to the locals who dabbled in crime, he'd give you a job and he'd give you his time
He wasn't a crook but he couldn't be conned, John knew the difference between right and wrong!
Say Johnny me boy, you live hear no longer, others forgotten, your memories stronger,
Lets drink to the causes in your life Your family, your friends, the union, your wife!
awww...ma kad tad ces naci djevojku/momka koji ce ti dati bez da im placas..ne gubi naduOriginally Posted by ArisâŹ
![]()
:-D
Rumors are started by haters, spread by fools and accepted by idiots.
mislim da onima u Gajevoj cijena nije fiksna,iskoristi svoje Ĺžidovske speĹĄl ebilitis i sredi si dobru cijenu :-DOriginally Posted by ArisâŹ
Bookmarks