http://www.pravo.unizg.hr/OPPD?@=60q8#news_14401
Sutra do 12 sati.
http://www.pravo.unizg.hr/OPPD?@=60q8#news_14401
Sutra do 12 sati.
To je objavljeno jučer u 20:02 i piše sutra do 12 sati.
Nadam se da ce uskoro jer ovo cekanje me izluđuje...![]()
pošto su danas usmeni koliko vidim negdje do 3 sata otprilike...jel moguce da, (ako prodemo) da nas ubace na usmeni nakon te zadnje grupe danas?
Mislim da ne.
Sutra bi bili usmeni za današnje rezlutate![]()
Nadam se da ne jer neki uz fax i rade a i ne zive u Zagrebu pa se ne mogu za par minuta stvoriti na faksu....
Dan prije je praksa osim ako rezultati ne dođu ujutro,onda stavljaju za isti dan.
Last edited by petrunyela; 17-04-2012 at 14:07.
VAŽNO - REZULTATI PISMENOG!
Zamoljeni smo da prenesemo obavijest kako su rezultati iz OPPD-a zbog tehničkog problema i nemogućnosti objave na web stranici Fakulteta,
kroz nekakvih pola sata dostupni na oglasnoj ploči Katedre na ĆM4.
Proširite, vičite, dijelite!
Last edited by zgmetropola; 17-04-2012 at 14:37.
Ako postoji TILA neka slika papir s rezultatima, i objavi sliku ovdje. =)
Hvala unaprijed =)
neznam zasto je ispalo TILA napisala sam n-e-k-a d-o-b-r-a d-u-s-a![]()
Nisu svi u mogućnosti doći do tamo i pogledati rezultate i slažem se sa kolegicom.
Ako netko može neka slika i objavi ovdje![]()
Nadam se da ce neka dobra dusa otici tamo i slikati rezultate jer mi inace ne gine 2,5 sata putovanja do faksa...![]()
Jel postoji mogućnost da se pošalje mail katedri ili da ih se nazove u vezi rezultata i eventualnog usmenog pa da odmah kažu za sve, a ne da svatko pojedinačno zove?
mozdaprobat nazvat tetu u tajnistvu katedre ako ce htjet rec...mislim ko nije u mogucnosti otic do faksa?
ja sam taman bila tamo,uslikala..i evo za tri min sam kod kuce pa mogu prebacit slike ovdje! iako, nije bas najbolje uslikano..vjerojatno od uzbudenjaal mislim da se moze vidit sve
![]()
http://www.pravo.unizg.hr/OPPD?@=60r4#news_14401
stigli rezultati
E sad, što očekivati na usmenom? Usmeni imam u petak, a pošto nisam uopće učila Rusiju, koliko je isplativo da ju probam naučiti do petka uz ponavljanje ostalih država?
ako nije problem da kolege podijele misljenja s danasnjeg usmenog?
Da, jel možete podijeliti dojmove s današnjeg usmenog? I dal pita Rusiju uvijek?
kolege,moze li mi netko napisat mail od profesora pavkovica?hitno je
S grupe na Facebooku u vezi usmenog : " Ja kad sam bila na usmenom, nisam ni R od Rusije dobila. Mislim da u principu ovisi o karticama koje izvučeš. Koliko sam čula, nije da baš inzistira na Rusiji... " ... "Dovoljno je ponavljati po skripti. Mene nije pitala Rusiju uopće." No meni je jedan stariji kolega rekao da je zbog toga što je znao Rusiju jedini dobio 5 u grupi tako da se sve svodi na to kako vas potrefe kartice. Sretno![]()
ima li netko iskustva s uvidima u ispite? Ipslati li se uopce ici ?
ima li netko tko je položio kakav pametan savjet za učenje ovog predmeta koji mi je živa muka? ja sam učila samo iz knjige i nisam položila : (. onda sam skužila da se u onoj skripti s 940 pitanja nalaze i pitanja koja su bila na ispitu pa mi se na kraju čini da bih imala više uspjeha da sam samo tu skriptu prošla...hvala!
Nemam iskustvo,ali ako smatras da si napisao dobro,a nisi prosao,otiđi. Nema se što izgubit. Ispit iz oppd je koncipiran tako da cim napišeš znaš je li to dobro ili nije. Točno se zna što se traži i ako si točno naveo,bod je zagarantiran. Primjerice,isogoria/timia/egoria imaju jasnu definiciju u knjizi i jasna mora biti navedena u testu. Neke akrobacije i izmisljanja sigurno da nece priznat.
Iz istih razloga,kod uvida ne bi trebalo bit problema. Ako je nešto točno,to potkrijepiš knjigom,siguran sam da te nitko neće zakinut.
Kako bilo,sretno!
Skripta može pomoći u smislu da sama sebi odgovaraš, ali mislim da ne može zamijeniti knjigu posebno u zadnje vrijeme (točnije zadnja 2 roka sam vidjela ) jer se pojavljuju pitanja koja nisu ni spomenuta u 940 pitanja.....točnije joško ju ima...
Ako si učila za ovaj rok i znaš osnovne stvari, sada uči sve ono što si mislila da nije važno jer je sve postalo važno...
Bookmarks