+ Reply to Thread
Page 3 of 42 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 61 to 90 of 1236

Thread: Osobe homoseksualne orijentacije, LGBT i ini

Vergewaltiger Barroom Hero's Avatar

Default Re: Osobe homoseksualne orijentacije, LGBT i ini

Smash the queers, smash the gooks, pound the muds, ship back the spooks!

np: Angry Aryans - Faggots (Give Rainbows A Bad Name)
    Hate, Dominate, Congregate, Eliminate

Seks i nasilje. Kalin's Avatar

Tamo gdje diplomacija prestaje, tu počinje rat.

Haha to isto si zadnji put stavio dok sam postao Blue Eyed Devils - Homosexual

Dobro, onda:

Nacifašistički provokatori!

Forumaš prvog reda Moderator sickboy's Avatar

http://danas.net.hr/crna-kronika/pag...06.html?pos=n0

"Napali su nas s leđa i izudarali, a meni iščašili lijevo rame. Prijatelju Draženu izbili su zub. Vikali su nam užasne stvari. Napadači nisu bili skinheadsi, već Bad Blue Boysi ali to vam dođe na isto. I u jednima i u drugima toliko je mržnje", kazao je 22- godišnji Igor V., kojeg su u subotu oko 20 sati u Ulici kralja Držislava u Zagrebu napali huligani. Nakon ukazane pomoći na Klinici za traumatologiju, Igora su odvezli u policiju gdje je detaljno opisao napadača.
    Osim za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, napadači na Igora V. i Dražena B. (33) odgovarat će i zbog povreda prava na okupljanje.
    Kakva mrtva povreda prava na okupljanje? Pa setali su se ulicom valjda 3h nakon zavrsetka parade...

KZ:
    Povreda prava na okupljanje i javni prosvjed
    Članak 108.
    (1) Tko uskrati ili ograniči pravo građana na mirno okupljanje ili javni prosvjed koji su u u skladu sa zakonom,
    kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine.
    (2) Kaznom iz stavka 1. ovoga članka kaznit će se tko spriječi ili ometa mirno okupljanje ili javni prosvjed građana koji su u skladu sa zakonom.
    Ovi retardirani novinari bi mogli napraviti dva klika misa i googlat neke stvari...

UV fought the law, and UV won...

Cassini PJ's Avatar

Ponavljam, je li ovo slika homoseksualaca koju nam pokušavaju prodati: gomila polugolih promiskuitetnih budala u rozim i tigrastim tangama, kako jednom godišnje provociraju prolaznike u pratnji policije neprimjerenim transparentima, dobacivanjem i ne znam, sveopćim lizanjem na ulicama, bubnjaju i rade cirkus od sebe pa onda revoltirani prolaznici dobivaju batina? Ja sam SIGURAN da postoje homoseksualci koji nisu takvi, imaju normalan život, karijeru i ponašaju se na potpuno društveno prihvatljiv način, svoje seksualne aktivnosti ograničava na spavaću sobu i tako dalje. No spomenuta banda idiota i na takve baca ljagu i stvara dojam da su svi bolesni, poremećeni i vrijedni mržnje.
    Nigga please, baš sam gledao fotogalerije u potrazi za tim tobožnjim egzibicionistima, nisam vidio nijednu osobu na tom prosvjedu da nije bila u normalnoj odjeći. Ne sumnjam da uvijek bude jedna-dvije osobe kao nužni luđaci u svakoj gomili ljudi, ali zbilja, ovi mitovi o tome kako se pride sastoji od golih 50-godišnjaka koji se jebu nasred ceste i mašu kurčevima ispred uplakane djece je čista izmišljotina.

Prosvjed je bio posve normalan i činjenica da je potreban kordon policije da bi zaštitio ljude od nekih neprilagođenih i nesigurnih debila, kao i ovi koji su ih išli napadat samo potvrđuje teoriju da smo civilizacijski još uvijek duboko u "šupak svijeta" kategoriji, zajedno sa srbijom, rusijom, islamskim svijetom, "eat the poo poo" afrikancima i sl.

Nije da osudjujem...ali...

Veteran foruma keeva's Avatar

ne znam zašto se taj gej prajd povezuje s komunističkim pizdarijama, al vidla sam ih barem 8-9 u čegevara majicama ili obučenih ko mlade pionirke ili s petokrakama posvuda.
    Anyone's daughter

Cassini PJ's Avatar

Daj, budi ozbiljan. Ako smo postali društvo u kojem su tetovaže i pirsovi postali problem, onda smo zbilja za kurac. Možemo postat vatikanski vazali odma.

Quote Originally Posted by Private Joker View Post
    Daj, budi ozbiljan. Ako smo postali društvo u kojem su tetovaže i pirsovi postali problem, onda smo zbilja za kurac. Možemo postat vatikanski vazali odma.
    Di sam ja napisao da su tetovaze i pirs problem?

Mora se priznati da im PR sluzba radi odlicno:
    http://www.index.hr/vijesti/clanak/h...bu/497510.aspx

Forumaš prvog reda Darkbuster's Avatar

Po slikama tih egzibicionista ima 10ak. Mislim da im je poanta tog egzibicionizma da ako uspiju to progurati u tom ekstremu da ce onda ljudi otupjeti na sve manje od toga, ali bas mi se cini da su i odustali od toga.
    Ja i dalje ne vidim odakle takva strka oko parsto pedera koji jednom godisnje prosecu gradom sa sarenim zastavicama, i tako iz godine u godinu i uvijek me fascinira koliko to prasine moze podici.

Svake godine sve manje ljudi sudjeluje na Pride-u, stoja je manje i čudaka (realno, ukoliko usporedite slike ovog pride-a, na kojem je sudjelovalo manje ljudi nego na prošlom, sa prošlim pride-om, primjetit ćete pad broja ekscentrika koji marširaju u uniformama ili latexu) sve je manje napada (te je riječ o izoliranim napadima, za razliku od onih od prije par godina kada su stotine ljudi bile spremne fizički ili verbalno napasti homoseksualce), ali je zato sve više policije i sve više straha da bi do kaosa moglo doći.
    Doista, idiotski!

Quote Originally Posted by keeva View Post
    ne znam zašto se taj gej prajd povezuje s komunističkim pizdarijama, al vidla sam ih barem 8-9 u čegevara majicama ili obučenih ko mlade pionirke ili s petokrakama posvuda.
    Ekscentrici provociraju javnost na takav način jer je jednostavan i ostavlja jak utisak na javnost.
    Nažalost, među sudionicima povorke se uvijek nađu ekscentrici koji samo žele javnost iritirati te potencijalno izazvati neku neprimjerenu reakciju.

Veteran foruma keeva's Avatar

Quote Originally Posted by sickboy View Post

Nije da osudjujem...ali...
    "mi samo želimo poštovanje i suosjećanje"
    right.
    svaki gej koji drži do sebe se nebi pojavio tamo. i čim sam vidjela zvjezdu moje generacije, najvećeg atenšnhora u 7 svemira, kao i ovu sliku, suosjećanje je nekako nestalo...
    nda.
    Anyone's daughter

Neznam bas, navodno je ove godine bilo i vise prajdovaca i vise antiprajdovaca, i po novinarima i po policijskim podacima. Ali sto se tice incidenata mislim da su vec zadnjih par godina na minimumu i da se javnost ne bi ni narocito osvrtala na sve ovo da mediji o tome ne izvjestavaju kao o necem udarnom. A tome naravno pridonose i Frano Cirko ili kako se vec zove i njegova ekipa kojih da nema ne bi bilo potrebe ni za policijom (u toj mjeri) niti bi se pederima davala ovolika reklama.

Zvijezda prajda je ipak onaj lik koji je isao napasti povorku a onda 30 sekundi kasnije cmizdrio sto ce mu mama reci.

Pa, nebih rekao prema slikama da ih je više.
    U odnosu na Pride prije 2 godine, kada sam ja imao nesreću da se nađem na trgu u trenutku kada su i oni prolazili, odnosno u trenutku kada je došlo do fizičkih sukoba između njih i okupljenih, ovo je velik pad. Uostalom, autom sam jučer prolazio pokraj njih kada su čekali početak marša te mogu slobodno reči da ih je bilo vidljivo manje negoli tada, možda se sa vremenom povorka povecala.

Znaš kaj, nisam nikad upoznao osobu koja tako strastveno štiti homoseksualce kao ti. Do sad si mi bio sumnjiv, a sad sam siguran da si peder.

On topic, malo sam karikirao, što razumiješ jer nisi glup ali pišeš svakakve bedastoće samo da bi opet pokazao kako si spreman na borbu za homoseksualce: pod bandom cirkusanata sam mislio sve koji imaju kapice, dugine boje, bubnjeve, transparente i slično. A to su SVI na toj paradi. Možda su tebi zbog toga simpatični jer si i komunist i sumnjive orijentacije, ali meni toliko idu na živce da razumijem veliki dio zagrepčana kojima također idu na živce. Nismo postali društvo u kojemu su gay parade iritantne nego smo oduvijek takvo društvo, a s vremenom ćemo postat pedersko društvo kao Berlin pa se nadam da ćeš tada bit presretan.

Cassini PJ's Avatar

Ah, sad su problem i dugine boje i transparenti. Jer sad ulazimo u sferu toga da, iako je njihovo ponašanje i odijevanje posve prosječno i uobičajeno, oni još uvijek smetaju ljudima. Svi prosvjedi za išta u povijesti čovječanstva koriste zastave, transparente i bubnjeve, no pederi su nekako drukčiji od njih i ekstra su iritantni, zato jer su, jel, jebeni pederi.
    Ja uopće nebi vodio ovu diskusiju, a još se manje "borio" za pedere kada bi taj njihov prosvjed postao uobičajen događaj (što im je zagarantirano ustavom i zakonima) kako je i na zapadu u kojem si društvo ne mora postavljat arhaična pitanja o moralu i tradicionalnim rvackim katoličkim vrijednostima, i koji bi bio minimalno medijski i javno praćen i za kojeg nikog (pogotovo mene) nebi bilo briga.

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Quote Originally Posted by sickboy View Post
    Di sam ja napisao da su tetovaze i pirs problem?

Mora se priznati da im PR sluzba radi odlicno:
    http://www.index.hr/vijesti/clanak/h...bu/497510.aspx
    Treba pride na sjeveru bit, ne bi se dogovdilo ono kaj se dogodilo da su oni bili tam

Još

Ja uopće nebi vodio ovu diskusiju, a još se manje "borio" za pedere kada bi taj njihov prosvjed postao uobičajen događaj (što im je zagarantirano ustavom i zakonima) kako je i na zapadu u kojem si društvo ne mora postavljat arhaična pitanja o moralu i tradicionalnim rvackim katoličkim vrijednostima, i koji bi bio minimalno medijski i javno praćen i za kojeg nikog (pogotovo mene) nebi bilo briga.
    Isto tako je i mladeži HČSP-a zagarantirano Ustavom i zakonima iskazivanje njihovog stava o prosvjedima takvog tipa i postavljanje arhaičnih pitanja o moralu i tradicionalnim rvackim katoličkim vrijednostima.
    I eto, kada ljudi doista nebi bili osobno vezani i aktivni pobornici jedne ili druge strane, takvih manifestacija iskazivanja demokratske kulture na ulicama Zagreba jednostavno nebi bilo.
    Niti bi se okupljali homoseksualci u pionirskim odjelcima niti bi se okupljali fašisti u crnim košuljama i Thompsonovim majicama jer nitko na njih nebi obraćao pažnju, a u tom slučaju idiotsko urlikanje "Alerta antifascista!" ili pak "Ubij pedera!", kretenski transparenti "Ja sam ponosni peder/Peder ante portas" ili "Da je Bog htio pedere, stvorio bi Adama i Stevu/Bog i Hrvati" isl. jednostavno nebi imalo smisla.
    Da, PJ, ti jesi osobno vezan uz ovu temu. Nisi homoseksualac (ili jesi, svejedno), ali je intenzitet tvojeg stava dovoljno visok da te strpam u isti koš sa veselom mladeži HČSP-a.

Cassini PJ's Avatar

Ne vidim kako je moj stav intenzivan i kakve ima veze sa mojom seksualnošću. Zato jer smatram da bi određena skupina ljudi trebala moći prakticirati svoje pravo na neometan prosvjed, neovisno o povodu za isti?
    Nebi imao ništa protiv hčsp-ovaca da njihov prosvjed nije zasnovan na fizičkim ili verbalnim napadima/govoru mržnje. Ali dobro znamo da to nije tako. A ako i samo hčsp-ovci nisu bili ti napadači, znamo da ima više nego dovoljno onih koji imaju potrebu nasilno diktirati svoj tobožnji moral na druge osobe.

Veteran foruma don_corleone's Avatar

pederi su nekako drukčiji od njih i ekstra su iritantni, zato jer su, jel, jebeni pederi.
    vidiš da i ti možeš normalno razmišljati kad se potrudiš :lol:

Ukoliko se svaki put aktiviraš na temu homoseksualaca i njihovih prava, ukoliko svaki put ulaziš u diskusije te si sposoban dugo debatirati o toj temi, aktivno i intenzivno, ukoliko te doista toliko okupira ta tema, onda je tvoj stav intenzivan.
    Mene osobno nije briga za homoseksualce isl. im društvene grupe. Kao što rekoh prije 2 tjedna, svaka frakcija u društvu se bori za svoja prava i položaj u određenom kolektivu. To respektiram, no ne proučavam. Ti si aktivan u svojem vezanju uz temu homoseksualaca i zbog toga smatram da je tvoj stav jednako intenzivan kao i prije spomenuta mladež HČSP-a.
    Fizičke i verbalne napade bi trebalo kažnjavati, slažem se. O konstrukcijama "govora mržnje" nebih sada diskutirao jer držim da je riječ o terminu koji svatko može tumačiti kako god želi, u svojem vlastitom interesu.
    Slažem se. Mladež HČSP-a ima potrebu nasilno diktirati svoj tobožnji moral na druge osobe. Isto tako, udruge Kontra i Iskorak imaju potrebu nasilno diktirati svoje društvene konstrukcije na druge osobe. Kao što gore napisah, svaka frakcija želi nametnuti svoje oktivire ponašanja i interakcije drugima. To je doista tako čudno i novo?
    I da, zaboravih napisati u prošlom postu, ajmo prestati potezati pitanje zapadnog civiliziranog društva isl. gluposti koje su primjerene kraju 80ih.
    Zapad je licemjerna konstrukcija, konstrukcija koja s jedne strane prepostavlja razlike na svim razinama društva, gdje ljudi nemaju pravo na osnovnu zdravstvenu skrb dok se drugi voze u svojim jahtama i plaču nad njihovom sudbinom, dok s druge strane izdaje sebe za nadasve humano i razvijeno društvo, idealtip moderne civilizacije.
    Zapadu nije u interesu boriti se za prava drugih nego zaštiti već postojeća prava određenih frakcija.
    I samo bih priložio primjer Parade Ljubavi u San Franciscu, koja se iz tihog iskoraka homoseksualnih osoba, prije par desetaka godina još u SAD-u definiranih kao građani drugog reda, iskoraka u interesu prihvaćanja ljudi druge seksualne orijentacije, pretvorila u cirkus svjetskih pervertita, gdje su homoseksualci i njihova prava ponovno pali u drugi plan, izgubivši se u tom masovnom iskazivanju zapadne civiliziranosti.
    Ekstremne slike nisam htio stavljati.

Last edited by Kalin; 11-06-2011 at 12:54.

Quote Originally Posted by Kalin View Post
    pretvorila u cirkus svjetskih pervertita, gdje su homoseksualci i njihova prava ponovno pali u drugi plan, izgubivši se u tom masovnom iskazivanju zapadne civiliziranosti.
    Ekstremne slike nisam htio stavljati.
    Amen. To je ono što cijelo vrijeme govorim. Ako su homoseksualci ovakvi, onda nisu dostojni civiliziranog društva. Ponavljam, ja smatram da nisu, ali ih ovakvi predstavljaju i jednom godišnje podsjećaju ljude zašto ih mrze.

Cassini PJ's Avatar

Ukoliko je mjera intenzivnosti to koliko ja imam razrađen stav o nečemu, onda imam intenzivan/osoban stav o gotovo bilo čemu. No ja mislim da to nije mjera, jerbo npr. ne sudjelujem u prideu ni ikakvim drugim aktivizmom koji je u vezi s time. Al ne vidim kako je to bitno.
    Ne vidim kakve veze te slike imaju sa zagrebačkim prideom. Tu nije bilo golih ljudi, ljubljenja guzica ni ičeg sličnog. Da je, i ja bi bio protivnik (načina održavanja).
    Kontra i Iskorak nemaju potrebu nasilno diktirati svoje stavove, osim ako njihove verbalne proljeve i glupost ne smatraš nasiljem, u kojem slučaju se ja nebi složio (dobro, možda djelomično) jer ja nasilje u tom kontekstu karakteriziram kao akte agresije ili prisile. Ne pamtim primjer da su Iskorak i Kontra nekoga šakačke htjeli pretvorit u pedera ili lezbijku, ili su ikoga prebili zato jer se deklarira heteroseksualcem. Također ne pamtim kada su izvikivali "ubij [umetni grupu]" ili išta slično. Teško da se može isto reći za suprotnu stranu.

Kako nisi vidio da rade tako nešto? What they do is they kiss the other person's anus, and then they lick the poo poo.

Vikali su Smrt fasizmu, nije li i to govor mrznje?

Svakako ne postoji znak jednakosti izmedu Pridea i HCSP-a. I jedni i drugi su doduse iritantni,no osnovna je razlika sto HCSP zeli braniti drugima nesto sto na njih ne utjece, dok pederi hoce svoja prava koja na druge ne utjecu. Ili hoce pokazati svoju novu sado-mazo suknjicu, no i to narocito ne utjece na nekog(osim na one kojima se potajno dize kurac na to)
    Prozivanje pedera za genocid sidom i pozivanje na njihovo ubojstvo sasvim su sigurno kazneno djelo,ili jos gore skolski primjeri slaboumlja.
    Last edited by Darkbuster; 20-06-2010 at 18:01.

Samo me zanima jel bi stavljali petokrake na glavu i paradirali u pionirskim uniformama da znaju kako su se ti rezimi obracunavali sa pederima...hell, pederi su bili prihvatljiviji u nazi njemackoj nego u komunistickim zemljama.

Ukoliko je mjera intenzivnosti to koliko ja imam razrađen stav o nečemu, onda imam intenzivan/osoban stav o gotovo bilo čemu. No ja mislim da to nije mjera, jerbo npr. ne sudjelujem u prideu ni ikakvim drugim aktivizmom koji je u vezi s time. Al ne vidim kako je to bitno.
    Gle, mogu shvatiti da nekoga zanimaju ekonomija ili povijest pa stoga aktivno sudjeluje u diskusijama vezanim uz te teme. Mogu shvatiti da nekoga zanima politika pa da aktivno sudjeluje u raspravama vezanim uz politiku.
    Nadalje, mogu shvatiti da se pripadnik nacionalne manjine aktivno uključuje u obranu svoje manjine u diskusijama. Mogu shvatiti i da se pripadnik političke struje uključuje konstantno u obranu svoje ideologije/stranke/partije.
    No ne mogu shvatiti zašto bi ikoga toliko zanimala tema homoseksualaca u društvu da bi uvijek aktivno sudjelovao u diskusijama te se postavljao u ulogu nekog privatnog advokata te populacije, ukoliko ne piše npr. doktorat o odnosima homoseksualne i heteroseksualne populacije u društvu, ukoliko sam nije homoseksualac ili ukoliko nije jako blizak sa nekim pripadnikom/com te populacije pa ima potrebu "obraniti" istog/u.
    Stoga, smatram da je tvoj odnos prema toj temi jednakog intenziteta kao i odnos HČSP-ovaca pa je raspravljanje o ovoj temi s tobom neproduktivno.

Ne vidim kakve veze te slike imaju sa zagrebačkim prideom. Tu nije bilo golih ljudi, ljubljenja guzica ni ičeg sličnog. Da je, i ja bi bio protivnik (načina održavanja).
    Pa dobro, jesi li barem pročitao post?
    Post nema doista nikakve veze sa Zagreb Pride-om nego sa tvojim argumentima.
    Ti se konstantno pozivaš na vrijednosti zapadne civilizacije, stoga sam ti ja te vrijednosti prezentirao kroz kratak zloban osvrt na licemjerstvo tog "civiliziranog" društva te priložio par šaljivih slikica koje prikazuju to (tobože) tolerantno lice Zapada.

Kontra i Iskorak nemaju potrebu nasilno diktirati svoje stavove, osim ako njihove verbalne proljeve i glupost ne smatraš nasiljem, u kojem slučaju se ja nebi složio (dobro, možda djelomično) jer ja nasilje u tom kontekstu karakteriziram kao akte agresije ili prisile. Ne pamtim primjer da su Iskorak i Kontra nekoga šakačke htjeli pretvorit u pedera ili lezbijku, ili su ikoga prebili zato jer se deklarira heteroseksualcem. Također ne pamtim kada su izvikivali "ubij [umetni grupu]" ili išta slično. Teško da se može isto reći za suprotnu stranu.
    Kontra i Iskorak su udruge koje redovito podižu tužbe protiv osoba koje se protive njihovim akcijama, udruge čiji predstavnici redovito u medijima osobe drugačijeg mišljenja prozivaju za homofobiju/fašizam/šovinizam itd., udruge koje kroz medije nerijetko napadaju i omalovažavaju određene ljude koje percipiraju kao nepodobne.
    Ukoliko ti smatraš da prijava za poticanje mržnje, protiv onog čudaka iz udruge Grozd zbog izjave "homoseksualci nebi trebali imati pravo na brak", na tribini spomenute udruge, ili ista prijava protiv vjeroučiteljice koja je na satu vjeronauka iskazivala službeni stav KC itd., nije oblik nasilja i prisilnog nametanja vlastitog mišljenja , onda doista ne znam što jest.
    Prisila ne mora biti fizičkog karaktera da bi postojala.

Quote Originally Posted by Darkbuster View Post
    Svakako ne postoji znak jednakosti izmedu Pridea i HCSP-a.
    Možeš li mi definirati gdje je itko stavio znak jednakosti između Zagreb Pride-a i HČSP-a ili je ovaj post napisan tek tako da bi se nešto napisalo?

+ Reply to Thread
Page 3 of 42 FirstFirst 1234513 ... LastLast

Bookmarks