Jeeeej, najbolji neslužbeni topic za praćenje svjeckog fudbalskog prvenstva.... Odgovorite na našu kewl anketu + prognozirajte i komentirajte utakmice.
Španjolska
Brazil
Argentina
Francuska
Italija
Engleska
Južna Afrika
Srbija
Slovenija
Slovačka
Njemačka
Honduras
Meksiko
Australija
Novi Zeland
Sjeverna Koreja
Alžir
Obala Bjelokosti
Gana
SAD
Urugvaj
Nigerija
Južna Koreja
Portugal
Grčka
Nizozemska
Japan
Danska
Švicarska
Čile
Kamerun
Paragvaj
Jeeeej, najbolji neslužbeni topic za praćenje svjeckog fudbalskog prvenstva.... Odgovorite na našu kewl anketu + prognozirajte i komentirajte utakmice.
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
one trube su stvarno jako iritantne
There is something to be learned from a rainstorm. When meeting with a sudden shower, you try not to get wet and run quickly along the road. But doing such things as passing under the eaves of houses, you still get wet. When you are resolved from the beginning, you will not be perplexed, though you still get the same soaking. This understanding extends to everything.
Vela velida će Srbi u polufinale.
mene samo zanima koliko će golova sjeverna koreja popušit.... bit će to najveći svjetski bukake party
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
Navijam za Talijane, ali čak i ako osvoje, teško će nadmašiti obrambenu rapsodiju iz Njemače - 2 primljena gola u 7 utakmica (autogol i penal).
Koji je smisao stavljanja polla kad zasad vodi Sjeverna Koreja![]()
italija i njemačka
ne možeš ne voljeti taj njihov pobjednički mentalitet. čista suprotnost španjolcima, nizozemcima, englezima, argentincima, portugalu... ...
Ja ne gledam nogomet aber ich liebe Deutschland!
Nadajmo se terorističkim napadima večeras.
Engleska-SAD.Idealno!
Evo,Tito, jedna za tebe!
ove vuvuzele su jebeni horor, to je trebalo zabraniti. samo pozadinska buka koja traje, traje i traje
ovo sa slovenijom je žalosno... protiv alžira mogu do gola tek nakon isključenja i sulude greške golmana, a srbi se dave sa gancima
pa ne znam po čemu je to srbija favorit protiv gane? srbi su po meni jako precijenjeni
There is something to be learned from a rainstorm. When meeting with a sudden shower, you try not to get wet and run quickly along the road. But doing such things as passing under the eaves of houses, you still get wet. When you are resolved from the beginning, you will not be perplexed, though you still get the same soaking. This understanding extends to everything.
pa ne da su favoriti, nego sam očekivao da će, šta ja znam, dodavati loptu a ne daviti majmuna
ganjani su dobri, srbi su kompletni, očekivao sam zanimljiviju utakmicu, a ispada da je građansko pravo zanimljivije
cijelo svjetsko prvenstvo je zasada u kurcu, nema golova, nema igre + vuvuzele
![]()
doviđenja srbi![]()
koji su to moroni, prvo promaše zicera, onda ovaj debakl sa penalom
a ove vuvuzele me tjeraju u očaj. naime, nema nikakve razlike je li pao gol ili se lopta drka po centru, zvučna kulisa je ista
ove crnčuge treba pobit
imaju i srbi svog tomasa![]()
ganjani ih gaze ko debile.... srbo četnici izgubili!
Evo, Gana voli Milovana, a bojao sam se da komentatori nece imati dovoljno sjajnih dosjetki u ovom sastavu.
Nikola Žigić je car! Čovjek je motorički na razini Stephena Hawkinga!
je, otkada nema čečija malo je dosadno gledati. a da ne govorimo da ove vuvuzele nemaju jebenog smisla. od sada se priklanjam teoriji bjelačke nadmoći
Trebali su im Slovenci donijeti rogove i svirati i jodlati cijeli dan pod prozorima po gradu da vide kako je nama koji to moramo slušati dok gledamo
- što je najgore ne možeš nigdje pobjeći od j... vuvuzela - prebacim na Njemce, a i tamo se čuju, ni oni ne mogu to isfiltrirati kod ulaza u mikrofon - to mi je inače lijek od naših komentatora kod Lige prvaka i sl., ali nažalost neuspješan ovaj put
- treba provesti referendum (potpisivanje na trgu) o zabrani vuvuzela i poslati Blatteru
- jučer su dobro komentirali (Kazo i Zuhra) u emisiji nakon USA-UK - koja je to fora nazvati stadion po Mandeli, a on živ
- uz SRB-Gana - najbolje bilo odvratim pogled od TV-a, komentator kaže Ganci (Ci-gan) su dobili loptu, a ne znaš na koga misli
- a i uz Koreju - cijelo vrijeme komentator govori Korejci - nije Koreanci (ili nek me netko ispravi)
Bas sam razocaran ovim prvenstvom za sad. Kao fino nema nasih, pa cu moc normano gledati i ne zivcirati se dok Joe Simunic radi prekrsaj za crveni i jedanesterac u isto vrijeme, al ne, moraju svirat te jebene trube.... pa koji im je kurac? Navodno da i po gradu, hotelima, svugdje trube....
A i utakmice su katastrofa, jos nisam gledao ni jednu bas dobru, cak me i argentina razocarala. Nadam se da ce spanjolci bit pravi u srijedu.
Why so serious?
Ajde vi, manje filozofiranja,vise glasova Sjevernoj Koreji.
a tko će igrat po toj vrućini dok ti neprestance zuji u ušima
ova afrika je govno obično, shvaćam zašto je bila pod kolonijalnom čizmom stoljećima. prepuna je retardiranih debila. kad shvatiš da je jar zapravo pojam razvijenosti za taj razjebani kontinent dođ ti da ih opet sve našamaraš i upregneš u polja pamuka
Ovi jadni Sjevornokorejanci će misliti da su vuvuzele neka belosvetska zabava koju njihove vlasti taje. Ako oni uopće imaju prijenose?
Bookmarks