Rezultati ankete: Ocjena

Voters
193. You may not vote on this poll
  • 1

11 5.70%
  • 2

7 3.63%
  • 3

10 5.18%
  • 4

50 25.91%
  • 5

115 59.59%
+ Reply to Thread
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 30 of 63

Thread: dr.sc. Luka Burazin (prosjek 4,32)

Super Moderator Pravokutnići's Avatar

Default dr.sc. Luka Burazin (prosjek 4,32)

Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni!
    Last edited by dorro; 08-12-2011 at 21:43.

Mak
    Guest

ĹĄutljiv tip

ERASMUS friendly Moderator Alita's Avatar

A super mi je kad skoro zaspi....
    I non stop samo prelijece pogledom preko predavaone.
    Ambitious but rubbish.
    Everything you say has water under it.
    *u muzeju intelektualnih radova iz djubrišta istorije*

Mlada nada foruma Nani's Avatar

pa kad je rookie prije tih tjedan, dva je kod nas na predavanju imao 'vatreno krstenje' al simpatican i drag covjek, vidi se da ce biti korektan barem ovako od oka kad se procjenjuje - veoma human i cini mi se skroman. kao nekakva kontradikcija asistentu savicu koji je veoma teatralan i posvuda, a lukica je zatajan i smiren, podsjeca na prof. simonovica u nekoj mladjoj verziji
    'I remember us riding in my brother's car
    Her body tan and wet down at the reservoir
    At night on them banks I'd lie awake
    And pull her close just to feel each breath she'd take
    Now those memories come back to haunt me
    they haunt me like a curse
    Is a dream a lie if it don't come true
    Or is it something worse
    that sends me down to the river
    though I know the river is dry
    That sends me down to the river tonight'

Mlada nada foruma

Odlièno objaťnjava gradivo,samo ťteta kaj ne ubaci i neke ťale,ali sve jedno èista petica
    90% of teens today would die if Facebook had a system failure and was completely destroyed.
    If you are one of the 10% that would be laughing, copy and paste this to your signature.

Mlada nada foruma

Koncentracija najboljih profesora i njihovih asistenata je definitivno na Katedri: OpĂŚa teorija prava i drĹžave
    90% of teens today would die if Facebook had a system failure and was completely destroyed.
    If you are one of the 10% that would be laughing, copy and paste this to your signature.

Početnik na forumu

bravo za njega. sve, ali bať sve najbolje. i stav, i struènost i ponaťanje. odlièan

*SUPERMAN*
    Guest

Pomalo sutljiv ali vrlo korektan,mislim da ce biti jako dobar profesor,djeluje smireno sto je veliki plus...

Ljepotica
    Guest

Quote Originally Posted by titan224
    Koncentracija najboljih profesora i njihovih asistenata je definitivno na Katedri: OpĂŚa teorija prava i drĹžave

Vidi se da si brucos/prva godina!
    Katedra koja je apsolutno u najvecoj banani na ovom faksu...
    Jedan profesor ne predaje opcu teoriju nego filozofiju prava,sto je i vise nego korisno ali teorija je nesto drugo... Tom profeosru treba dati posebnu katedru na 4/5 godini koja ce se zvati filozofija prava...
    Jedan profesor koji je sada postao prorektor nema veze s vezom o opcoj teoriji ali je pametan lik pa je na razno razne nacine zadobio srca i naklonost studenata... ALI ljudi moji on nema veze s ovim predmetom,obicni politicar i karijerist...
    Dva asistenta koji bi mogli jedno dana postati normalni profesoria ali nemaju normalnog mentora koji bi ih trebao nauciti neke stvari... Inace jedan od njih dvojice prodaje maglu ali je je super u odnosu student-profesor pa ga svi studenti vole ali znaje mu je upitno...

Burazin je od mene dobio 4 jer mislim da ima potecijala i kvalitete koje bi ga mogle,jednoga dana uciniti dobrim profesorom...

Početnik na forumu

Ljepotice,kad veæ pokušavaš zvuèiti tako upuæeno u njihove profesionalne sposobnosti èudi me da neznaš da taj dotoèni profesor VEÆ IMA predmet na 4. godini pod imenom"Filozofija prava"....
    malo se raspitaj pa pametuj...

Ljepotica
    Guest

Billie, znam za taj predmet,dapace planiram ici na to ali to ti je izborni predmet...
    1. MilièiÌ ne predaje filozofiju prava (formalno piťe kao izborni, ali tu nema predavanja nego sve u sklopu tih "druŞenja")
    2. To je jedna od potencijalnih tema (koje nitko ne odabire) na njegovim "druŞenjima", èetvrtkom.
    3. Filozofija prava bi trebala biti obvezan predmet na fakultetu (u Beèu je tako) i to na èetvrtoj godini, jer ne samo da nas uèi oťtrom pravnièkom rezoniranju, nego nas i odgaja.
    4. Ako ikada bude oformljen obvezni (ili ozbiljniji izborni) predmet filozofija prava pri katedri OTPD onda je moj favorit za predavaèa svakako Burazin, jer je dosta naobraŞen na tom podruèju.

malo se raspitaj pa onda pametuj...

Mlada nada foruma

Quote Originally Posted by Markus
    Pomalo sutljiv ali vrlo korektan,mislim da ce biti jako dobar profesor,djeluje smireno sto je veliki plus...
    Pomalo sutljiv...isitina...ali samo zato sto covjek prica kad treba...mislim isto da ce bit dobar profesor...jako korektan...sve najbolje....
    Specijaliziran za borbu s odraslim Pumama i Veprovima od 150 kg....

Moj pas

tumpekcet
    Guest

Default Presluzben

Ma Burazin je malo presluzben. Previse se postario na svoje godine. Predavanja mora malo "ozivjeti" a odijelo mu ne stoji. Trebao bi se zamijeniti u stilu malo sa Savicem.
    Covjek je inace pravi.

Chaotica
    Guest

Default mwa

ma burazin je prava beba, najslaði i najcool tip na faksu, samo probajte pricati s njim, cak je poprilicno i smijesan....slatkica mwa mwa
    petica bez dileme 8) 8) 8)

Veteran foruma

Vrlo smiren, a joť viťe ťutljiv i bezosjeÌajan tip. Ne pamtim ga bať po dobrom jer je na kolokviju uzimao testove ko lud, bez ikakvog objaťnjenja, èim bi se netko poèeťao po glavi.
    ''Stani, sunce, iznad Gibeona, i mjeseče, iznad dola Ajalona!''

Guest

luka je najveĂŚa legenda na faksu.

Veteran foruma

iste pohvale ko i saviÌu, iako imaju drugaèije metode predavanja
    Failure Is Not An Option!

hawkeye
    Guest

Quote Originally Posted by ante_heroj
    Vrlo smiren, a joť viťe ťutljiv i bezosjeÌajan tip. Ne pamtim ga bať po dobrom jer je na kolokviju uzimao testove ko lud, bez ikakvog objaťnjenja, èim bi se netko poèeťao po glavi.
    SlaĹžem se s Antom - miran, ĹĄutljiv i ono ĹĄto me lagano jeĹži - bezosjeĂŚajan sa dozom nepredvidljivosti . Uz to i preformalan za moj ukus. Ali opet, ja sam ga isto samo vidio na kolokviiju iz rimskog gdje je na najmanji ĹĄum uzimao testove i tjerao ljude iz dvorane pa je razumljivo da mi baĹĄ i nije ostao u najboljem sjeĂŚanju.

Početnik na forumu

Hm, èudim se da je na sve vas ostavio tako dobar dojam. I meni se u poèetku, naglaťavam: U POÈETKU, èinio divan, ali vjerujte mi, ispod te maske dobrice, krije se jedna jako bezobrazna i bezosjeÌajna osoba. Izvori nisu bitni, ali èovjek je (iz prve ruke znam) za studente rekao: TKO IH JE*E! Kontekst neÌu navoditi, ali grozno od njega. Takav profesor ne zasluèuje moje divljenje niti poťtovanje. Dapaèe!

Veteran foruma

Malo sastavlja preteĹĄka pitanja na zaokruĹživanje, to treba popravit.
    Ovo ĹĄta je reko za studente da ko ih je... malo je nekorektno,al pa kolko mi kaĹžemo puta za nekog prof ko j...(presto sam brojat nakon 100-og puta :badgrin: )
    Failure Is Not An Option!

Početnik na forumu

Jedno mje kad student kaŞe za profesora ko ga j*be, ali druga je stvar kada to kaŞe profesor. Mislim da je to oèiti pokazatelj koliko mu je stalo do studenata...njemu je bitno obaviti dobro ono ťto je u njegovom interesu, a studente tko ťljivi. Zbog èega bi im pomagali, da ne padnu godinu? Ako i padnu, iduÌu Ìe plaÌati - opet bolje za nas!

Veteran foruma

Ma joj, daj ajde.. pa ĹĄto bi on to trebao raditi da tebi udovolji?
    Pa nismo u ĹĄkoli!
    Sasvim je u redu, korektan, pristupaèan..

Kuul forumaš Cro's Avatar

Istina..
    Koliko god bili ponekad asistenti i profesori nepoťteni prema nama studentima, znamo i mi njih poťteno oprat, pa me ne èudi njegova reakcija..
    You have a job to do, and so do I. Yours is to sell socks and suspenders. Mine is to cross examine people like you and crush them.

Guest

Meni je pomogao na pismenom, tako da nemam prituĹžbi

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Quote Originally Posted by Mijau
    Izvori nisu bitni, ali èovjek je (iz prve ruke znam) za studente rekao: TKO IH JE*E! Kontekst neÌu navoditi, ali grozno od njega.
    mislim da on tako nesto ne moze ni izgovoriti...
    stvarno, ako je netko draga i susretljiva osoba koja ce pomoci svakom studentu to je lukica.
    izuzetno pristojan, pametan, razuman i duhovit asistent... to ja znam iz prve ruke... :-D :-D :-D
    "Strength does not come from physical capacity. It comes from an indomitable will." -- Mahatma Gandhi, British-educated lawyer

"I don't want to be alone, I want to be left alone.” -- Audrey Hepburn

Mlad, sumnjiv i nedokazan

simpa je skroz...

btw, vidjela sam ga jucer u tkalci u zagrljaju neke plavuse... go luka!!! 8) 8)
    MA?EM SE BRANIMO
    KLASJEM SE HRANIMO!!!

Concordia
    Guest

Jedna jako draga osoba. Definitivno netko kome se moŞete obratiti za bilo kakav pravni ili tehnièki savjet. Izuzetni je struèan, naèitan, uvijek voljan pomoÌi i pristojan. Takve asistente stvarno treba cijeniti :-)

50 kila cinizma Moderator Browneyes's Avatar

Ma Lukica je super. Doťao je nama na prvi predrok poslije ispravka kolokvija i ohrabrivao nas. A i predavanja mu nisu loťa, ako pratiť i biljeŞiť, dovoljno je da doma jadnom proèitať i znať gradivo. Svaka èast na organiziranosti, ťto je na ovom faksu rijetkost. :smt058
    I use sarcasm instead of punching you on the face.
    ...
    Don't push it, though.

Miťo Kovaè
    Guest

ĹĄta burazin svira neĹĄto??
    btw to ti dolje u signatureu nije malmsteenov arrpeggio from hell nego obièan prijelaz sa G dura na D dur i nazad :lol: :-D

Mlada nada foruma DIO's Avatar
    tik prije upuštanja u raspravljanje o glavnoj stvari.

hehehe ma znam da nije arpeggio from hell (btw, svaka pohvala da uopce znas za yngwiea haha ) ,... samo sam pisala vlastito raspolozenje (zato: "mood" je li,...), a gitara jer mi se svidja ovih dana. iako mi F ne da mira. grrr.

da,da...luka je jos jedan iz nasih voda!
    (hm zapravo ne znam smijem li odavati ove informacije,... al ajd, ako povecava rejting,... nek se narod veseli )
    muzicari svijeta, ujedinimo se! soon we'll be taking over :badgrin:
    "teorija prava u e-molu"
    "sinkopa supociniteljstva"

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 123 LastLast