+ Reply to Thread
Page 1 of 237 1231151101 ... LastLast
Results 1 to 30 of 7100

Thread: motion pictures proudly presents

Veteran foruma

Default motion pictures proudly presents

jel ko bio na azijskom tjednu filma?

Mlada nada foruma

jel ko vidio trailer za Episode III ? Peropako!!!
    Give us O God the vision, which can see. The love in the world in spite of human failure. Give us the goodness in spite of our ignorance and weakness. Give us the knowledge that we may continue to pray with understanding hearts and show us that each of us can do to set forth the coming of the day of universal peace...Amen!
    http://img96.imageshack.us/img96/944...e280x12ej8.jpg

Mega kuuul forumaš ultraviolet's Avatar

ja gledala jucer hitler-konacni pad.dobarrrr!u nasem malom kinu bilo je vis od 20 gledatelja,sto je vjerojatno vise nego cijeli ovaj mjesec!tip sto glumi hitlera zbilja ga je super skinuo!
    mogla bi sad o filmu lamentirat al mi se zbilja neda... u svakom slucaju isplati se pogledat! :thm:
    WHAT THE FUCK DID I DO?!

Veteran foruma Mo's Avatar

Gledao Trumanov show neki dan prvi put
    odlican film i prilicno brutalna prica..
    Drugi joj raspliće kosu, a ja je voolim

lubilu
    Guest

jutros u 5 sam pocela gledati k-pax. svidio mi se. na zalost...gledala sam ga samo 20-tak min...
    zaspala sam....

Amathos
    Guest

Quote Originally Posted by lubilu
    jutros u 5 sam pocela gledati k-pax. svidio mi se. na zalost...gledala sam ga samo 20-tak min...
    zaspala sam....
    k-pax je odličan film, ali puno mi je draži recimo Zelena milja...to sam po treći put gledao prije par dana. Stephen King je genijalac

Mlada nada foruma

da...trumanov show...nije los, dapace jako dobar...odredena dramaturska parodija na sve ove reality showove...steta sto sam taj film gledo dosta davno (negdje kad je izasao) jer mi onda nije bio jos jasan koncept reality showa (jos nije pocela ta groznica tresti ove prostrore), ali sada...film ima definitivno drugu dubinu...

k-pax, dobar film, ipak velika vecina s k.spaceyem i jesu odlicni filmovi...zanimljiv koncept, u kojem se pokazuje da nije sve uvijek onako kako se cini, daje, rekao bih odredenu pozitivnu perspektivu na zivot...film s pozitivnim zavrsetkom i odlicnom karakternom glumom...

Veteran foruma

kad smo kod S.Kinga-> Dreamcatcher!!!
    ne mogu vjerovat, ali Amathos i ja imamo nes zajednicko- we shall always have King

mala buba
    Guest

Quote Originally Posted by yoda
    k-pax, dobar film, ipak velika vecina s k.spaceyem i jesu odlicni filmovi...zanimljiv koncept, u kojem se pokazuje da nije sve uvijek onako kako se cini, daje, rekao bih odredenu pozitivnu perspektivu na zivot...film s pozitivnim zavrsetkom i odlicnom karakternom glumom...
    ne,ne,ne, SVI filmovi sa kevinom spaceyem su super filmovi. howg. evil mastermind has spoken.

i sad idem pasti u nesvijest sto i ja imam nesto zajednicko s amathosom, king freakin' rula. (ekranizacije kinga jok, osim par iznimaka, ali king je druga prica)

ja sam nedavno po prvi put pogledala fight club. reakcija na kraju filma je bila samo: O.O 'u jebote.'
    zakon film, totalno nepredvidljiv u svojim obratima.

Mlada nada foruma

da...slazem se glede fajt claba...jerbo je film prvo jako cudan i u toj svojoj cudnosti je genijalan!
    zivjeli schizofrenicari i podvojene licnosti, sta god bili...

aj-jaaj-jaj!...opet se nis ne ucim...nebu ovo ovak sljakalo...
    *30days n counting :shock: *

lubilu
    Guest

Quote Originally Posted by Amathos
    Quote Originally Posted by lubilu
    zaspala sam....
    draži recimo Zelena milja...to sam po treći put gledao prije par dana. Stephen King je genijalac
    geees :shock:
    da, slazem se, zelena milja je genijalan film. i da king...da...grc...
    geees :shock:

Veteran foruma Romana's Avatar

Quote Originally Posted by ultraviolet
    tip sto glumi hitlera zbilja ga je super skinuo!

Bruno Ganz :thm:

Meni je jos odlicna i glumica koja glumi Magdu Goebbels - Corinna Harfouch - strava gluma, onako hladna faca i strasna odlucnost do kraja, svaka cast!

fight klub odlican iako malko cudan i freaky

kaj mislite o spasavanju vojnika Ryana. jedan od mojih najdrazih. al to je vjerojatno zato jer me zanima povijest i posebno 2. svjetski.. Dosta brutalan, krvav i pokazuje svu besmisao rata...

Veteran foruma

istina, ono pocetno iskrcavanje je jedna od brutalnijih scena koje sam vidjela (a kao Mo, zanima me ww2 kao i vijetnam)
    ratni sokantni filmovi zbog kojih sam izlazila iz stana nakon filma i palila cigaretu u setnji, razmisljanju i meditaciji-
    1. platoo
    2. hamburger hill (ok, tu nisam, gledala sam ga u 6 osnovne prvi put)
    3. apokalipsa danas (i tu nisam, jer sam takodjer bila u osnovnoj kad sam ga gledala prvi put, ali you get the point)
    4. spasavanje vojnika ryana

Mlada nada foruma

Da ta scena je opaka-sirova i realisticna! koji vam je inace film bio ono najkrvaviji (ne mislim na glupe horrorce gdje se krv proljeva za bezveze)?
    Ja se nemrem odlucit nikako...mozda Bravehearth..
    Give us O God the vision, which can see. The love in the world in spite of human failure. Give us the goodness in spite of our ignorance and weakness. Give us the knowledge that we may continue to pray with understanding hearts and show us that each of us can do to set forth the coming of the day of universal peace...Amen!
    http://img96.imageshack.us/img96/944...e280x12ej8.jpg

Quote Originally Posted by leonisa
    istina, ono pocetno iskrcavanje je jedna od brutalnijih scena koje sam vidjela (a kao Mo, zanima me ww2 kao i vijetnam)
    ratni sokantni filmovi zbog kojih sam izlazila iz stana nakon filma i palila cigaretu u setnji, razmisljanju i meditaciji-
    1. platoo
    3. apokalipsa danas (i tu nisam, jer sam takodjer bila u osnovnoj kad sam ga gledala prvi put, ali you get the point)
    potpisujem,samo sto umjesto hamburger hill(??,neznam koji je to film) stavljam full metal jacket od kubricka.
    WHAT THE FUCK DID I DO?!

Mlada nada foruma

heh...ratni filmovi...po meni jako ih je malo kvalitetnih

1.enemy at the gates
    2.the platoon
    3.apokalipsa
    4.cross of iron, stari film iz '78
    5.das boot

spasanje ne cijenim jer se ne fura na realnost, kolko god to svi tvrdili, zasto...kao prvo, iskrcavanje nije bilo tolko jednostavno na omahi kako je to tamo prikazano, mozda realizmom odaje privih 5 minuta, prije neg se ne probiju ,drugo, zavrsna scena gdje njih 20ak drzi na odmaku 100njak nijemaca s par komada tezeg naoruzanja...ehhh...nerealizma...
    ima takvih filmova puno, na zalost, dapace svi americki o 2.svjetskom, stoga...americki heroji always,ko da su sami dobili rat...jako lose...sam se sjetite onih spageti ratnih filmova, 12orica zigosinah (ok film je zanimljiv) al s aspekta realnosti...:bljuuv:

sad ja malo previse serem i frikovito djelujem...al eto...my humble opinion...

dobro ima i sranja dosta al s obzirom na druge filmove jako malo...puno manje propagande iako je dakako ima jer ameri nemreju bez tog.kuzis oni su bili u onom gradicu dobro utvrdjeni i na dobrim polozajima i zato su nijemce zadrzali do dolaska pojacanja
    a iskrcavanje je kaos totalni....malo su ga skratili da ne bude predugo al je krvavo...uglavnom super film...
    12 zigosanih je glupast al je svejedno kult...

Braveheart! sigurno mojih Top 5...ima glupastih dijelova al pogledao sam ga, brat bratu, 5 puta....Bitke su odlicno napravljene.....Kaos totalni, kakve su i bile....

A sto se tice najgorih povijesni. Ivana Orleanska.Tesko sranje od filma......pa u Hrvatskoj bi bolji snimili.....A Aleksandar tek..:Tako dobra tema a cijeli film se svodi na pederska cmoljakanja i mogao je imati naslov Veseli put na istok i druge zgode....Uzas....

Apokalipsa i Full Metal...Savrseni filmovi...nema propagande, sam vidis kaj su Ameri tam radili........

Veteran foruma

Quote Originally Posted by ultraviolet
    Quote Originally Posted by leonisa
    1. platoo
    potpisujem,samo sto umjesto hamburger hill(??,neznam koji je to film) stavljam full metal jacket od kubricka.
    da zaboravila sam i njega dodat!

hamburger hill je film iz 80ih. vijetnam. osvajaju brdo, na vrhu su vijetnamci, a tako i dole- bore se 24 h, zovu podrsku iz zraka i kada ona dodje, ne zna da su na sredini brda ameri i pucaju po svojima i pobiju ono malo sto ih je ostalo. ta scena jako dugo traje i uzasna je! cijeli film je osvajanje tog brda. tezak (bar mi je onda bio). zove se hamburger hill jer su ameri bili meso, a vijetnamci pecivo na tom brdu.

zaboravila sam i das boot- prvo sam vidjela seriju, pa kad sam vidjela i film...odlican njemacki film! odlican JĂźrgen Prochnow!!!

sad se ne mogu sjetit drugih filmova o ww2, a pogledala sam ih valjda na stotine tokom svog dugog zivota!

Mlada nada foruma

ne volim ratne filmove, jedini koji mi je baÅ¡ ostao u sjećanju je pijanist

inače nedavno sam pogledao po valjda 5x rekvijem za snove...bolestan film, muzika tak dobra da sam odmah skinuo 4 pjesme sa tog filma

Sparkz
    Guest

nedavno sam gledao izvrstan ratni film. hitler: konacni pad. posljednji dani reicha. izvrsna gluma, izvrstan njemacki, realan film. psihologija dolaska smrti. nacisticka mistika. ...

Mlad, sumnjiv i nedokazan

enemy at the gatses...jako jako dobar film...
    sad kad sam joĹĄ thunderboy-post film...
    a i braveheart je isto jedan od boljih filmova koji sam gledao...joĹĄ se ga dan danas rado pogledam, baĹĄ sam ga prije kojih mjesec dana zadnji put pogledao...
    joĹĄ jedan film Mel Gibsona koji mi se jako sviđa je patriot ili tako neĹĄto slično, no uglavnom se radi o ratu za osamostaljenje SAD-a...
    life sucks

Veteran foruma

da, zove sa Patrioit. odlican film!

sinoc sam pocela gledat alone in the dark i zaspala. sta je tako tesko uskladiti akciju i dobru glumu? ili sam postala previse zahtijevna?

je li tko gledao peral harbor
    ja sam vidio nekihg 10 min. filma i skoro sam se zbljuvao
    odvratna americka propaganda. FUJ!!!!
    oni idu bomdardirat Tokyo, pustaju bombe i onda cujes: Dobro je, pogodili smo samo tvornice ( daaa, tokyo su zapalili do temelja inace ) i onda padaju usred Kine jer nemaju benge vise.. Frka, panika.. dolazi cijeli odred Japanaca no njih 4, 5 nekim cudom ubijaju 50-ak i i vise Japanaca ( kak su glupi ti Japanci :lol: ).
    I onda se vracaju, izlaze iz aviona, onak sve usporeno, zenske ih cekaju zabrinuto... UZAS!!!!!
    Benu Afflecku to nije trebalo..

Jimmy
    Guest

Pa kad Ameri rade filmove o WW2, onda su oni u njima junaci, heroji, gotovo polubogovi, jer su oni tu i bili good guys koji su se borili protiv nacizma. U Vijetnamu su spusili, i opcenito se to smatra jednom od najvecih sramota u povijesti SAD-a, pa su i filmovi cesto brutalni i kriticni prema tom ratu. U Vijetnamskom ratu se moze vidjeti sav besmisao rata, filmovi kao Full Metal Jacket, Apokalipsa danas i slicni su upravo zbog toga genijalni.

Dobar ratni film mi je i Most na rijeci Kwai, ma zapravo ratni filmovi su mi uvijek zanimljivi, rat je vjecna tema.

Natan
    Guest

The deer hunter

tema gotova 8)

Početnik na forumu

Najbolji ratni film je Ko to tamo peva

Quote Originally Posted by Mo
    je li tko gledao peral harbor
    ja sam vidio nekihg 10 min. filma i skoro sam se zbljuvao
    odvratna americka propaganda. FUJ!!!!
    oni idu bomdardirat Tokyo, pustaju bombe i onda cujes: Dobro je, pogodili smo samo tvornice ( daaa, tokyo su zapalili do temelja inace ) i onda padaju usred Kine jer nemaju benge vise.. Frka, panika.. dolazi cijeli odred Japanaca no njih 4, 5 nekim cudom ubijaju 50-ak i i vise Japanaca ( kak su glupi ti Japanci :lol: ).
    I onda se vracaju, izlaze iz aviona, onak sve usporeno, zenske ih cekaju zabrinuto... UZAS!!!!!
    Benu Afflecku to nije trebalo..
    benu afflecku se nije trebalo rodit.tip je tolko ljigav,antipatican do boli.a filmovi mu-trash do trasha (izuzimam afkors chasing amy i onaj s m.damonom-nemrem se sjetit kak se zove).
    pearl harbour je ocajan film,ocajnog scenarija,jos gorih glumaca...kao i jos stotine,tisuce americkih patriotskih crapy blockbustera.
    al moram priznat da sam,neznam zasto,neznam kako,na pearl harbour suzu pustila-ona zadnja scena kad izlaze iz aviona,zenska ceka malog a iznose lijes....it was probably pms
    WHAT THE FUCK DID I DO?!

Veteran foruma

+ Reply to Thread
Page 1 of 237 1231151101 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks