Rezultati ankete: Ocjena

Voters
189. You may not vote on this poll
  • 1

14 7.41%
  • 2

7 3.70%
  • 3

15 7.94%
  • 4

36 19.05%
  • 5

117 61.90%
+ Reply to Thread
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 30 of 71

Thread: Dipl. iur. Ksenija Grubišić (prosjek 4,23)

Super Moderator Pravokutnići's Avatar

Default Dipl. iur. Ksenija Grubišić (prosjek 4,23)

Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni!
    :smt080

Početnik na forumu

5, èisto zato ťto ju je lijepo vidjeti...
    èim je lijepa-> znaèi da je manje isfrustrirana-> pa je normalnija = ima normalan odnos sa studentima i , ťto je joť bitnije, sa studenticama
    (za razliku od nekih profesorica koje redovno uzmu na zub malo zgodnije&sreðenije studentice)...

A i ide joj u prilog ĹĄto nam uvijek daje da prepisujemo na kolokvijima... 8)

Mlada nada foruma DIO's Avatar
    tik prije upuštanja u raspravljanje o glavnoj stvari.

Quote Originally Posted by Billie_Jean_69
    (za razliku od nekih profesorica koje redovno uzmu na zub malo zgodnije&sreðenije studentice)...

ovakv komentari,... hm... jao jao... nepotrebno :badgrin:

a o asistentici grubiĹĄiĂŚ sve najbolje, vrlo me ugodno iznenadila nekim svojim postupcima na zadnjem roku,... uglavnom, s obzirom na obzirnost prema studentima (ostalo nisam kompetentna procijeniti) PETICA...
    (iako se pokusavam suzdrzati od komentiranja profesora sa katedre na kojoj sam demos,... nekak nije ok)

HITMAN
    Guest

Dobra, pristupaèna ocjena:5

Mlada nada foruma Scarlet Legata's Avatar

gladno dijete iz Somalije
    Absinth With Faust

Pour the emerald wine into crystal glasses
    We will touch the divine through kisses catharsis
    Let us pitch to the seven-year itch of the ultra-decadent
    To a tainted world and the painted girls that our fantasies spent
    Tripping through boudoirs laced with opiate themes
    Sipping the bizarre, tasting copious dreams
    A toast to those most sacrilegious of days where for every whim won-one soon repays

We touched the stars...

Veteran foruma

stvarno si ocjenila njen pristup, znanje i kriterije... :roll:
    And no I ain't been to MIA,
    I heard that Cali never rains and New Yorks heart awaits.
    First let's see the west end,
    Take me on a trip, I'd like to go some day...

Mlad, sumnjiv i nedokazan

mozda bi bilo vrijeme da netko napise i nesto drugo osim toga kako ksenija izgleda...
    big plus za prezentacije sa seminara koje je stavila na internet (i hvala dragim ljudima koji su ih napravili) jer su mi nedavno bile od velike koristi. nisam bila seminarist, ali prema ovome i prema silnoj literaturi koju je navodila mi se cini da je puno truda ulozila u seminar. :smt045
    sto se tice predavanja, zao mi je sto joj kregar nije dao ni jedno samostalno (ispravite me ako grijesim). zena je zavrsila 2 faksa i imam razloga vjerovati da je iznimno sposobna.
    kod nje sam odgovarala na ovom roku i bilo je to ugodno iskustvo. djeluje izrazito smirujuce, ceka da se ljudi saberu, ima principe po kojima pita i zna tocno sto od pitanja je za koju ocjenu. drzi se svojih nacela. =D>
    pita puno, ali ne na nacin da samo zlobno zeli doci do pitanja koje student sigurno nece znati, vec prode kroz cijelu knjigu da vidi imamo li sve povezano u glavi i da li shvacamo sto je najbitnije, u detalje ide kod najvisih ocjena.
    ocjenjuje vrlo realno i ne, ne dijeli strasno dobre ocjene sakom i kapom. pravedan ispitivac bez predrasuda.
    jos samo zelim pohvaliti smjeli stil u kojem ona izgleda savrseno, iako mi je tesko zamisliti da bi pristajao ikome drugome. =D> :smt045
    jako ugodno iznenadenje prvoga semestra, jednog dana ce vjerojatno biti izuzetna profesorica... :smt023 :smt023 :smt023
    bravo ksenci, nemoj me razocarati :smt060 :smt060 :smt060
    "Strength does not come from physical capacity. It comes from an indomitable will." -- Mahatma Gandhi, British-educated lawyer

"I don't want to be alone, I want to be left alone.” -- Audrey Hepburn

Fina, fina!

Veteran foruma

dobra je ksenèi pogotovo za one koji Şele srednjoťkolsko ispitivanje i koji se boje kregara! 4+
    Failure Is Not An Option!

Početnik na forumu

smirujuce djeluje na ispitu.....i to me iznenadilo.............konacno sam kod nje prosao sociologiju........i zato cista 5......................

Mlada nada foruma

DIVNA Ĺženska!!! =D> Nemrem vjerovat da sam nju zaboravila iskomentirati!!Rijedak sluèaj- zavrĹĄila 2 faxa, bila super student na oba, a uz to nije neki geek neg je zgodna, dotjerana i simpatièna Ĺžena!!Ĺ˝elim joj sve najnajbolje, baĹĄ je mrak!kAD ZAVRĹveliki kuracIM FAY HTJELA BI BIT KO kSENÈI!

Mlada nada foruma

A to ĹĄto mi je dala 5 bilo je potpuno opravdano! :-D :-D

Liverpoolka
    Guest

Default ksenci

ah ksenèi!!oboŞavam tu Şenu!bila sam kod nje na seminaru i jako mi je pomogla i s gradivom i seminarskim radom!o svemu se moglo prièati s njom...uvijek je rado sluťala!o svemu je uvijek raspravljala i pokazala kako je zavidno inteligentna!uvijek nas je poticala na vece ocijene i bolje rezultate!i sve nas je tretirala jednako!na ispitu je bila sroga, postavila mi je najmanje 12 pitanja, ali bilo mi je odlièno!Dobila sam 4...Ksenija je SUPER!

Guest

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

wendyT.
    Guest

pretpostavljam da mislimo na isto predavanje
    vidjeh zenu jednom, na predavnju. stvarno se cini odlicna, samo sto su pola predavanja pricali to dvoje studenata, tako nesto nebi trebala dopustati. pogotvo kad to dvoje studenata prica gluposti

Mega kuuul forumaš

djevojke mislim da je besmisleno ocjenjivati prof. na temelju jednog predavanja.

uostalom u 1.postu topika piĹĄe ĹĄto se sve ocjenjuje.

moj review ce biti tek u 1. mjesecu
    If you want the girl next door, go next door.

UFSF

wendyT.
    Guest

ja jos nisam dala ocjenu...samo sam komentirala prvi dojam....isto cekam da prodju prvi rokovi pa cemo viditi

sanjalica
    Guest

Super. Bila sam kod nje na konzultacijama, jako je draga i pristupaèna, trudi se pomoÌi.Èista petica!

studos2godine
    Guest

Ma ljudi moji ÈISTA PETICA!!!!!

Guest

Default Re: Ksenija Grubišić (prosjek 4,00)

Ne pita pretesko, ne zbuni covjeka. Cista PETICA!

Početnik na forumu

Zgodna, uvijek dotjerana, profesionalka- ozbiljna, al se zna nasmijat, da ti vremena da razmisliš, vrlo objektivna, pročešlja po cijeloj knjizi tako da dosta toga pita, a opet te ne muči previše, sve u svemu primjer normalnog ispitivača koji ne ocijenjuje na temelju dobrog/lošeg raspoloženja, vrlo ugodna a ne da se treseš kad dođeš na ispit i prije svega pravedna pri ocijenjivanju i mislim da može poslužiti kao dobar primjer svima ostalima. To su dojmovi sa ispita, a što se tiče nastave ne znam puno, ali svakom bih je preporučila za usmeni, a čini se i vrlo pristupačna općenito. Sve pet!

Početnik na forumu

Predobra zenska...al zaista. Objektivna maksimalno, ocijenjuje te kak znas. Ispit kod nje - predobro iskustvo. Zenska je pametna, zgodna i sposobna! Bravo ksency!!!
    -prvi crnac na Pravokutniku

Surinder Thathi, Nicholas Deschaux i Yves Bacquelaine su kreteni! Saznaj za

Id
    Guest

Default Re:

Quote Originally Posted by wendyT.
    :D :D pretpostavljam da mislimo na isto predavanje
    vidjeh zenu jednom, na predavnju. stvarno se cini odlicna, samo sto su pola predavanja pricali to dvoje studenata, tako nesto nebi trebala dopustati. pogotvo kad to dvoje studenata prica gluposti
    Ako ti nisi dovoljno intelektualno sposobna da nešto shvatiš ne znači da je to glupost. Inače o Kseniji sve najbolje, samo joj treba još prakse pa sam joj dao 4.

Mega kuuul forumaš

seminarske teme dijeli bez da pazi da sve grupe imaju približno jednak broj studenata. pa se onda dešava da negdje 5-6 ljudi obrađuje jednu temu, a negdje jedna osoba sama obrađuje-a smatram da takva raspodjela nije fer.
    rasprave na seminarima dobro vodi i uspjeva potaknuti studente na raspravu.

Što se tiče ispita prilikom ispitivanja mi se čini dosta nesigurno jer lista knjigu tražeći pitanja, razumijem da joj je ovo tek druga godina ispitivanja ali ipak bi se tog listanja mogla odreći. čini mi se da ne moze tijekom višesatnog ispitivanja održati objektivnost ispitivanja pa tako neke ispituje predugo i po 10tak pitanja a neke prekratko i samo 2-3 pitanja.

minus dajem i zbog neorganiziranosti na ovom roku. sam usmeni ispit se prolongirao na tjedan dana i tek su u trećem navratu svi bili ispitani. takodjer pismeni ispiti nisu bili ocijenjeni na vrijeme pa su ljudi 2 minute prije usmenog saznali da su prošli tj nisu prošli pismeni.

gostovanje žuži jelinek je isto tako bilo nepotrebno. mladi ljudi žele slušati o seksualnosti i sličnim ozbiljnim temama mišljenje psihologa i sociologa.

više objektivnosti i organiziranosti uz zadržavanje istog normalnog odnosa prema studentima i bit ce 5ica.

za sad dajem 3!
    If you want the girl next door, go next door.

UFSF

ma prava maca-papucarica.zena je legendarna do jajajajaja

Početnik na forumu

Dadoh joj 5 jer mi je dala 3 iako sam bio loš LOL.
    It was me peering through the looking-glass

Početnik na forumu

O ksenci sve najbolje,dala mi je 5 pa sam i ja njoj:=)

Mlada nada foruma

Svaka čast kseniji, usmeni je skroz ugodan, izvlači iz tebe ako ne znas, pomaže..

Svaka čast.

I lijepa je. :smt007 :oops:

Guest

Četvorka.

Na predavanjima je nisam viđao, prošao sam kod nje s 3, jako korektna na ispitu, fali joj ingenioznosti i duhovitosti za 5.

Forumaš u usponu Barfly's Avatar

Sjedi 5 - ne uzimam u obzir predavanja jer nisam isla... suradnja sa studentima, objektivan ispit, u mom slučaju visok stupanj organiziranosti, dostupnost... JOš pored toga specifična... :-)
    Uvijek u pravu!

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 123 LastLast