Rezultati ankete: Ocjena

Voters
147. You may not vote on this poll
  • 1

21 14.29%
  • 2

15 10.20%
  • 3

12 8.16%
  • 4

32 21.77%
  • 5

67 45.58%
+ Reply to Thread
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 30 of 61

Thread: Dr. sc. Đorđe Gardašević (prosjek 3,76)

Super Moderator Pravokutnići's Avatar

Default Dr. sc. Đorđe Gardašević (prosjek 3,76)

Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni!
    Last edited by georgee; 09-07-2010 at 19:11.

Forumaš prvog reda Tkach's Avatar

Èovjek sa plastiènom ťalicom kave... Neťto kao SaviÌ na prvoj godini (spika "ja sam mladi cool asistent, yeah baby"), ali vitkiji. I neťto manje naporan.

Mlada nada foruma

legenda...
    Specijaliziran za borbu s odraslim Pumama i Veprovima od 150 kg....

Moj pas

Mlada nada foruma DIO's Avatar
    tik prije upuštanja u raspravljanje o glavnoj stvari.

danas sam shvatila tko je on hehe
    sviða mi se

Mlada nada foruma

bila seminarist na teoriji, ispitivao me ustavno i za njega imam same rijeèi pohvale....da nam je bar viťe takvih na faxu....ili da ðorðe predaje sve predmete....ma oboŞavam ga.... :smt060

Mlad, sumnjiv i nedokazan catfish's Avatar

Preprièavao nam je jednom svoju prvu godinu, kako ju je oèistio i koje ocjene dobio....
    SudeĂŚi po ovim ocjenama koje sad dobiva - ĹĄtreber bio i ostao! :-D :-D :-D :-D
    Simpa lik

Veteran foruma

super super!

volim mlade profesore( dobro asistente) jer se s njima lakse komunicira..

pozdravi i uvijek kad ga sretnem u gradu, to je dodatni plus :-D :-D :-D :-D
    hodaj, nebo strpljive voli...
    hodaj, možda se ipak sve u dobro pretvori...

Anðelko GuziÌ
    Guest

Fora je lik. Malo mi je komièan nekad jer ima neki taj stav, kao ja sad moram biti ozbiljan i to a kladim se da je teťki zafrkant

Prvoborac foruma poskočica's Avatar

ziva legenda...bila sam na seminaru iz ustavnog kod njega i samo rijeci pohvale...zanimljiv,zajebant i kuzi studentsku spiku i maximalno nam je izlazio u susret sto se tice kolokvija i ocjena.car,nema sta..
    =D> \/ :smt026
    Every blessing, when ignored, becomes a curse.

Početnik na forumu

Super je Ðole...simpa, pristupaèan, spreman pomoÌi...
    Ne mogu niťta reÌi o njegovim predavanjima, ali mu je seminar bio ok...Istina, sad kad razmislim o proteklom semestru, ne mogu vam toèno reÌi ťto smo mi zapravo radili na tom semestru...ali je bilo ok, opuťteno i dolazila sam sa zadovoljstvom. :-)
    Sve u svemu, petica!

Nazalost, nisam prisustvovala predavanjima, ali sto se tice D.G. kao ispitivaca i opcenito clana katedre: king-size petica.

Na ispitu je vrlo ugodan i tolerantan, razumije sto znaci faktor trema u studentovom zivotu, pomaze potpitanjima, razbija nervozu tipicno milicicevskim forama tipa gledanje sa strane ili pretvaranje da cita nesto na stolu dok odgovaras, neverbalna komunikacija na razini... i najvaznije, sto je velika rijetkost na nasem faksu (drugi izrazit primjer bi bio Vanja Savic), = ljudskost i toplina.
    Nema arogancije, nema kolutanja ocima, nema nabijanja na nos tko sjedi s koje strane indeksa... Sjajan covjek.
    Bez konkurencije moj najdrazi ispitivac do sad.

Da moram pisati top-listu profesora i asistenata naseg fakulteta, ne bi bilo puno dvojbe koje mjesto zauzima on.

Mlada nada foruma

Quote Originally Posted by DIO
    Nazalost, nisam prisustvovala predavanjima, ali sto se tice D.G. kao ispitivaca i opcenito clana katedre: king-size petica.

Na ispitu je vrlo ugodan i tolerantan, razumije sto znaci faktor trema u studentovom zivotu, pomaze potpitanjima, razbija nervozu tipicno milicicevskim forama tipa gledanje sa strane ili pretvaranje da cita nesto na stolu dok odgovaras, neverbalna komunikacija na razini... i najvaznije, sto je velika rijetkost na nasem faksu (drugi izrazit primjer bi bio Vanja Savic), = ljudskost i toplina.
    Nema arogancije, nema kolutanja ocima, nema nabijanja na nos tko sjedi s koje strane indeksa... Sjajan covjek.
    Bez konkurencije moj najdrazi ispitivac do sad.

Da moram pisati top-listu profesora i asistenata naseg fakulteta, ne bi bilo puno dvojbe koje mjesto zauzima on.
    Da pogodim...da si dobila 5 kod njega na usmenom....ono kad je pitao kako ste demosi od Kregara...hahaha

Moj pas

Quote Originally Posted by Don_Juan_DeMarco

Da pogodim...da si dobila 5 kod njega na usmenom....ono kad je pitao kako ste demosi od Kregara...hahaha
    Nije istina. Nije pitao "kako ste demosi od Kregara", veĂŚ je rekao "vidim da imamo demonstratorske snage" sto se odnosilo i na Katarinu, i na Kantocija i na mene.
    Don Juane, mislim da nije u redu sto impliciras neobjektivnost asistenta Gardasevica.
    Nije u redu jer je covjek stvarno na mjestu.
    Pomaze studentima koliko god moze, omogucuje svima da dodju na konzultacije i da ih tamo malo "propita" i pripremi za ispit. Stvarno je pristupacan i spreman pomoci, i ne zasluzuje ovakva govorkanja.

O njemu bi mislila sve najbolje i da mi je dao manju ocjenu ako je to iz razloga sto pokazano znanje nije bilo najblistavije.

Mlada nada foruma

Quote Originally Posted by DIO
    Nije istina. Nije pitao "kako ste demosi od Kregara", veĂŚ je rekao "vidim da imamo demonstratorske snage" sto se odnosilo i na Katarinu, i na Kantocija i na mene.
    Don Juane, mislim da nije u redu sto impliciras neobjektivnost asistenta Gardasevica.
    Nije u redu jer je covjek stvarno na mjestu.
    Pomaze studentima koliko god moze, omogucuje svima da dodju na konzultacije i da ih tamo malo "propita" i pripremi za ispit. Stvarno je pristupacan i spreman pomoci, i ne zasluzuje ovakva govorkanja.

O njemu bi mislila sve najbolje i da mi je dao manju ocjenu ako je to iz razloga sto pokazano znanje nije bilo najblistavije.
    ok...

Moj pas

Mlada nada foruma

ok...

Moj pas

*SUPERMAN*
    Guest

Mozda i najugodniji usmeni do sada... Odmah je razbio svima tremu,ne pita gluposti,uglavnom petica za asist. GardaĹĄeviĂŚa.

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Cista petica... Ne mogu naci niti jednu zamjerku na ocjenjivanje,ponasanje ili opci dojam... :smt038

Theodore Bagwell
    Guest

Meni Ðorðe i nije neťto od prof koliko sam ga ja upoznao. SjeÌam se da me je ruťio na teoriji i to sam imao jedan od boljih pisanih u grupi... Imao sam ispit za dat godinu i sruťio me u veljaèi pa sam ga poloŞio brijem u sedmom jer sam bio toliko isfrustriran da me to skoro ubilo. Al ne ocjenjujem ja to ťto sam i pao nego to ťto sam doťao drugi put i on me se sjeti na hodniku i kaŞe o jeste nauèili sad i uðe nas èetvero,ja zadnji a on Ìe e samo Ìu kolegu pitat vidim da je doťao po dva!!! Molim?! Kak ti znať po koliko sam ja doťao i za koliko znam a nisi me pitao! Normalno nisam niťta rekao da ne bi bilo veÌ sam za minutu bio vani s dvojkom... Zato profesore treba ocjenjivati realno a ne kak si èuo i koliko ti je dao. Ja mu dajem iako je smijeťno ali to je ovdje sluèajno 2 jer prema meni je bio bezobrazan po tom pitanju,nije poťten kod ocjenjivanja jer sam to usporedio sluťajuÌi ga dok pita druge a i njegov stav nije bať neki,tipa ja sam cool,nego bi trebao biti ja sam asistent i moŞda Ìu biti profesor koji moŞe neťto nauèiti i od studenata! 2 je dobio jer je otvoren kod konzultacija... :-D

Veteran foruma

evo jedan intervju od asist.GradaĹĄeviĂŚa
    http://youtube.com/watch?v=iCmVWdanvm8
    Failure Is Not An Option!

Forumaš u usponu

simpa.
    "Nikad ne nađoh druga koji bi bio tako društven kao samoća."

"A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe, and leaves before she is left. "

Mlada nada foruma

NajveĂŚa legnda na drugoj godini!

Forumaš u usponu face to face's Avatar

Quote Originally Posted by Tkach
    Èovjek sa plastiènom ťalicom kave... Neťto kao SaviÌ na prvoj godini (spika "ja sam mladi cool asistent, yeah baby"), ali vitkiji. I neťto manje naporan.

najbolji opis
    "Na primjer" nije nikakav dokaz
    (16)

Početnik na forumu

Sviðaju mi se njegova predavanja, temelje se na razgovoru sa studentima..
    Qui suo iure utitur, neminem laedit.

Veteran foruma nobody0770's Avatar

Koma...najveÌe razoèaranje druge godine...možda je ovo osobni dojam, na temelju vlastitog iskustva ( i ne, nije me rušio i sl.), al fakat koma.... :evil: :evil: :evil:
    "Ono što sam naučio,više ne znam.Ono što još znam,dokučio sam sam"

Veteran foruma

daj malo pojasni zakaj koma,pa nije ðoko tak loš
    Failure Is Not An Option!

Veteran foruma nobody0770's Avatar

Ma duga prièa...
    "Ono što sam naučio,više ne znam.Ono što još znam,dokučio sam sam"

studos2godine
    Guest

Ma Ðole rules...da je bar više ljudi na faxu poput njega..... 8) 8) 8)

Donna R.
    Guest

Quote Originally Posted by nobody0770
    Ma duga prièa...

ako je to zbog èuvanja ocjena, valjda ti je jasno da on kao asistent ima najmanje utjecaja na to. ne moŞeť reÌi da se ne trudi oko nas i da nas se svim silama ne trudi zainteresirati i navesti na participiranje u nastavi. a ja to jako cijenim.

Veteran foruma djevojcica sa sibicama's Avatar

Default Re: Mr. sc. Đorđe Gardašević (prosjek 4,08)

zanimljiv seminar i predavanja, korektno ocjenjuje kolokvije, brzo odgovara na mejlove, na usmenom opušten i ugodan
    daklem petica

i da ne zaboravim-odlična boja glasa :)
    i'm a thin girl with fat girl problems

Početnik na forumu

Default Re: Mr. sc. Đorđe Gardašević (prosjek 4,08)

Evo da i ja kažem nešto vrlo pozitivno i lijepo - prije par godina polagala sam Opću teoriju prava i države. Kako sam na usmeni dospijela do Gardaševića fino sam jedno 6 sati čekala u Gundulićevoj ( tada su se tamo održavali usmeni ne znam da li je i sada tako). Već sam počela brinuti da nisam možda pala na pismenom pa me zato ne proziva iako je prozvao moje ime u nekolicini onik koji su prošli. I tako odlučim ja ući i pitati zašto me nije prozvao da dodjem odgovarati pošto je već bio pri kraju abecede a ja sam na početku.

E sad tu počinje zavrzlama stoljeća - kada sam mu sve pojasnila on je ustanovio da mog testa nema. Negdje se zagubio. Ja u 100 muka, pa šta ću sad mislim si? Dao mi je sve pismene da još jednom pregledam ne bi li slučajno vidjela svoj test, no kada ni to nije upalilo čovjek je lijepo nazvao prof. Metelka da i njega pita no ovaj je nažalost već bio otišao kući jer je već bilo skoro 8 navečer.

I ja velim njemu i šta sada da ja radim? A on meni kolgice ja se ispričavam zbog ovoga, stvarno mi je žao, morati će te sutra doći na usmeni, drži ga prof. Metelko. Ljudi šta da vam kažem - ja nisam znala kud bi. I spalim - gledajte ja sam se sada tu psihički pripremala da ćete me vi pitati i ne mogu sutra kod Metelka. Na to mi čovjek veli - u redu kolegice dodjite sutra ja ću vas pitati. Aj zamislite? Ja koliko sam bila tužna jer mi nema ispita, nisam odgovarala i čekala sam jako dugo + nervoza koju inače imate pred usmeni.... nisam vjerovala da je on mogao tako biti ljubazan i pošten.

Sutra sam došla na pravni fax i javila mu se. Pošto se održavala sjednica morala sam čekati još 2 sata. Rekao mi je da odem do Gundulićeve u dogovoreno vrijeme te da će me tamo pitati. Za to vrijeme ja sam sjela u kafić preko puta i kratila si minute. Odjednom su ljudi počeli dolaziti po mene i vikali da me Gardašević traži po faksu i nek brzo idem tamo. Traži mene? Ja se sva skomirala, reko šta je sada. Otišla sam i našla ga te mi je on rekao da će me pošto se sjednica odužila ipak pitati na pravu, te da mi je išao ostaviti poruku u gundulićevu u slučaju da tamo dodjem.

Na kraju me pitao i dobila sam 3. Na usmenom je bio skroz ok, korektan, postavlja pitanja i dovede te do područja u knjizi koje te pita, šalio se, i razbijao tremu.

Taj čovjek mi je izašao u susret i ponio se ljudski, nisam sigurna da bi mi netko drugi tako nešto omogućio. Ispao je i više nego fer i uvijek se toga sjećam s veseljem.

I zato od mene ima čistu 5.

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks