u ljetnom semestru upisujem samo jedan s 4. tako da mi treba savjet koji da uzmem? posto imam ispite s 3.za rjesavat, koji je najmanje zahtjevan?
Pravo društava
Radno i socijalno pravo
Međunarodno privatno pravo
Pomorsko pravo
u ljetnom semestru upisujem samo jedan s 4. tako da mi treba savjet koji da uzmem? posto imam ispite s 3.za rjesavat, koji je najmanje zahtjevan?
društva
samo ne ris, a i mpp i pomorsko traže svoje
Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.
In love with BBC Irene Adler.
Maru cat fan club member.
dal iz pomorskog i izvanredni mogu na kolokvije?![]()
Dal bolje i isplativije uzet seminar iz MPP-a i ili Društava i kod koga ako se misli polagat to u 6 mjesecu odmah?
"Ono što sam naučio,više ne znam.Ono što još znam,dokučio sam sam"
U zimskom semestru nisam upisivala nikakav seminar ni vježbe sa 4.godine. U ljetni semestar prenosim 2 predmeta sa 3.godine. E sad, da li ja mogu upisat samo vježbe u ljetnom semestru( a ne i seminar) jer kao izvanredni trebam upisat minimalno 18 ects? da li uopće mogu upisat te vježbe pošto nisam imala nikakav seminar i vježbe u zimskom?![]()
nakon što sam detaljno pročešljala forum nisam pametna što uzeti za seminar.. pomorsko otpada jer ga već imam položeno pa ga ni ne upisujem , radno također križam jer vidim da ljudi uglavnom savjetuju da ga se zaobiđe u širokom luku. e sad, dvojim između mpp-a i društava.. nekako mi se više sviđa cijeli taj koncept na mpp-u, ali problem je u tome što vučem onaj nesretni gp2 iz 6. semestra kojega sam namjeravala polagati u 6./7.mj.. a mpp kao nije preporučljivo uzimati ako se ne misli izlaziti odmah na to..
što se tiče društava.. ne privlači me baš taj seminar, a pogotovo ne onaj dio koji se odnosi na seminarski rad. u zimskom semestru sam imala sem iz trgovačkog i nisam pisala rad, pa koliko sam skužila morala bi ga pisati sad, a vidim da oni cjepidlače oko toga. ne da mi se trošit ne znam koliko vremena na pisanje rada, rađe bi to vrijeme utrošila na učenje nečeg (uvjetno rečeno) korisnog..
pa sad, da li mi netko može pomoći u odluci- jel bolje upisati mpp i položit ga fino već na prvom roku u 6mj pa ići učit nešto novo za 7mj i barem pokušat položit i to, a gp2 ostavit npr za 9mj, ili da se uhvatim gp2 i pokušam se toga riješiti u 6/7mj uz seminar iz društava??
please help!
ps na mpp-u dobijemo za voditelja seminara koga nam se dodjeli ili postoji način da sami "utječemo na izbor"
Sell the Vatican, feed the world!
Zna li netko mogu li stari student (koji nisu bolonjci) upisivati seminar? I da li se društva isplate i kod koga? Hvala!!
evo i moje iskustvo, možda kasno za neke, ali nadam se da će bar nekome pomoći.. dakle, prošle ak. god. sam bila u situaciji da su mi ostala 2 ispita ljetnog semestra 3. god. i upisivala sam 1 predmet s 4. logikom "ono što upišem moram dobiti i za seminar". htjela sam upisati mpp jer sam smatrala kako je to jedini način na koji ću isti moći položiti. nakon dugog razmišljanja i konzultacijama s kolegama koji su seminare već odradili, ipak sam odlučila upisati seminar iz društava i nisam požalila. seminar je (za izvanredne) držao asis. Ceronja, radili smo malo, za kolokvij je bilo dovoljno učenja 2 dana i prolaz seminara je tu. dakle, preporučam uzeti ovaj seminar za one koji imaju zaostatke s prethodne godine, žele nešto na čemu se neće puno opterećivati i žele to odraditi da odrade/da im ostane vremena za učenje nečeg drugog. u svakom slučaju NE preporučam ako zaista želite učiti taj predmet za ispit ili vas strašno zanimaju društva pa želite obogatiti svoje znanje. sretno svima!!
što se tiče seminarskih radova - puno zuje, malo meda daju.. u našoj grupi nikom seminarski rad nije vraćen niti ocijenjen negativno (što može značiti i da su radnje bile super što čisto sumnjam).. nadrobit ćeš nešto, ako je mogao Barbić na 4000 stranica, može i svatko normalan na 15a možeš i sama odabrati temu seminarskog rada i pisati ono što te zanima, sve je stvar dogovora s voditeljem seminara. napisala sam već, ali ponovit ću - društva su super seminar za učenje nečeg drugog usput
a kojim redoslijedom ići na ispite, tu magičnu formulu pokušavam i sama otkriti pa nisam od pomoći..
btw, asist. ceronja je rekao da ga najvjerojatnije neće biti na faxu od 2.-7. mj tako da najvjerojatnije neće ni vodit seminar u ljetnom semestru. eto, ako nekom to nešto znači..
Sell the Vatican, feed the world!
ne, ideš na https://domus.srce.hr/webmail/src/login.php, doći će ti rez u inbox, ali danas su još prijave, pa tek za koji dan ako pitaš za rezultate, a što se prijava tiče http://www.pravo.unizg.hr/studenti?@=60bf#news_10757
Last edited by shosanna; 06-03-2012 at 18:11.
Nemoj mi se purdit
ako nisam izabrao seminar, oni mi ga sami dodijele ili nešto drugo?
živjeli
Kada bude obavijest o tome na koji seminar smo raspodijeljeni?
Mislim da bi do ponedjeljka trebalo biti, a seminari počinju za dva tjedna
There is a crack, a crack in everything. That's how the light gets in.
Ma vidla sam na forumu (ne mogu se sjetit na kojem topicu) da su na predavanjima iz MPP-a rekli da će oni popis dobit tek u ponedjeljak, pa će seminar početi tjedan poslije. Vjerojatno vrijedi za sve onda.
There is a crack, a crack in everything. That's how the light gets in.
Evo meni seminar na mailu, ne pise kod koga ni kada pocinje.. vjezbe ce vjerojatno sutra??
nekima su već stavili vježbe
meni su seminar, al vježbe nisu
Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.
In love with BBC Irene Adler.
Maru cat fan club member.
Bookmarks