Rezultati ankete: Ocjena

Voters
127. You may not vote on this poll
  • 1

33 25.98%
  • 2

10 7.87%
  • 3

17 13.39%
  • 4

21 16.54%
  • 5

46 36.22%
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 30 of 40

Thread: Prof. dr. sc. Ksenija Turković (prosjek 3,26)

Super Moderator Pravokutnići's Avatar

Default Prof. dr. sc. Ksenija Turković (prosjek 3,26)

Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni!
    Last edited by georgee; 09-07-2010 at 19:01.

Početnik na forumu

Predivna, meni najdraza. Na usmenom prvi put nisam nesto znala, rekla mi je da dodjem za par dana. Bile smo samo ona i ja u njenom (predivnom) uredu u glavnoj zgradi, iznimno kvalitetan ispitivac koji te tjera da ukljucis mozdane vijuge (hvala Bogu, jer mi blebetanje nastrebanog uopce ne lezi) i jos mi se "ispricavala" sto mi ne moze dati 4 jer ipak prosli puta nisam dobro znala.... CISTA PETICA.
    student prava - dupe glava

*SUPERMAN*
    Guest

Malo zbunjena i neorganizirana,ali nije losa profesorica...

Mlad, sumnjiv i nedokazan

OdlikaĹĄica.......bila i ostala :-)
    Saepe creat moles aspera spina rosas.

Početnik na forumu

:-#

Početnik na forumu

cista petica
    potpis

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Za sad, predavanja za 5! Stalno se neťto dogaða, podsjeÌa me na profu iz povijesti u srednjoj...
    Nadopuna slijedi...

Još

boo
    Guest

evo pridruzujem se pohvalama, ispit opusten, ko da ste na kavici, velika petica

Mlada nada foruma Barilla's Avatar

èesto zakasni, no pored toga, niťta loťe.. ocjena 4

Forumaš u usponu

Fantastična žena, da sam žena bio bi Ksenija. Ispit super... Dobio 2.
    Makar je bilo pola 8 na večer trebala je razmislit malo o ocjeni a ne reči nemogu vas viÅ¡e sluÅ¡at evo vam svima 2. Ali u usporedbi s ostalim profesorima KP-a dao bi joj 6, nisam ženu vidio do ispita bio sam seminarist kod Novoselca.

Početnik na forumu

katastrofa, dvojka samo zato sta zena stvarno zna, ali katastrofa. ja sam bila seminarist, zato NEMOJTE
    kva kva kva

Forumaš u usponu

najgori seminar na kojem sam bila. zena je cila zbrkana, pojavi se svake prijestupne. na predavanja kasni, za konzultacije neznam i ne zelim znati.
    "Nikad ne nađoh druga koji bi bio tako društven kao samoća."

"A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe, and leaves before she is left. "

Početnik na forumu

Default Re:

Quote Originally Posted by devil
    najgori seminar na kojem sam bila. zena je cila zbrkana, pojavi se svake prijestupne. na predavanja kasni, za konzultacije neznam i ne zelim znati.
    pa sam pogled na dotičnu otkriva veliku neurednost i zbrkanost

Svladao uspon

Default Re: Prof. dr. sc. Ksenija Turković (prosjek 3,10)

Najjača profa do sad. Opuštena, smirena i maksimalno korektna. Na seminaru ne treba pisati radnje, predavanja solidna, usmeni predobar. Tko mi god ima nesto protiv Ksenije, nek se javi na pm da ga goloruko ispljuskam! :-D

Čista 5.

Početnik na forumu

zena je super,predavanja,na usmenom je genijalna
    ne trazi streberaj nego povezivanje i logiku
    zbog nje mi je kazneno jedan od najdrazih ispita
    sve je lako kad si mlad

Početnik na forumu

Profesorica Turković je zakon,5 plus,pita stvarno najosnovnije stvari,ima jako puno strpljenja slusati nase gluposti,sto joj vjerojatno nije lako,a k tome te cijelo vrijeme navodi na odgovor tako da sam dodjes do zakljucka!Savrsena profesorica,medju rijetko dobrima na ovom faksu,da ti 101 sansu i nepita nikakve nebulozne stvari!!!!MRAK CISTI:-)

Mlada nada foruma Nani's Avatar

odlicna profesorica, veoma predana svojem kaznenom, veoma zanimljiva predavanja na kojima pazi cuda- potice na razmisljanje a ne samo bubetanje gradiva... na usmenom ugodna, izlazi studentima u susret... mnogo trazi, ali ne cjepidlaci, najvise cijeni zainteresiranost za gradivo i angaziranost, bas kako treba biti. jedina mana joj je pretrpanost obvezama zbog koje djeluje zbunjeno i kasnjenje, ali sto se mene tice to je samo dio njenog sarma

dam joj petaka velkog ko kuca sam tak! :-D
    'I remember us riding in my brother's car
    Her body tan and wet down at the reservoir
    At night on them banks I'd lie awake
    And pull her close just to feel each breath she'd take
    Now those memories come back to haunt me
    they haunt me like a curse
    Is a dream a lie if it don't come true
    Or is it something worse
    that sends me down to the river
    though I know the river is dry
    That sends me down to the river tonight'

Početnik na forumu

Default Re: Prof. dr. sc. Ksenija Turković (prosjek 3,15)

Ksenija mi je super,predavanja iz kaznenog su valjda jedina predavanja na koja sam redovito isla. Zanimljiva,trudi se ukljuciti studente da sudjeluju i razmisljaju,daje zadatke s primjerima,ugodna i super,super profa,strucna i jako puno zna. cista petica.

Sve pohvale profesorici Turković, na svim poljima profesionalka...jedino što ima zurku ko princ Valiant, inače svaka čast )))

Mlada nada foruma Lewis Hamilton's Avatar

Dovoditi njezine stručne kvalifikacije u pitanje bila bi krajnja glupost, dovoljno je pogledati njezin životopis, no nekako mi se čini da ima malo previše obaveza (koliko sam shvatio iz onog što je pričala na predavanjima, u sastavu je stručnih skupina za izmjene nekoliko zakona+ prodekanica je) i da zbog toga oko nje vlada ORGANIZACIJSKI KAOS- osim što konstantno i učestalo kasni i više od pola sata, puno puta se uopće nije pojavila nego bi poslala asistenticu Munivranu, zatim puno puta nešto kaže, a onda na idućem predavanju to opovrgne itd...
    Očito je i da su kolokviji brutalno teški, no opet mislim da je glupo dati ih na ispravljane demosima, jer je rezultat toga da je situacija na uvidu kao na tržnici

Ugl- malo bolja organizacija i bila bi jedna od boljih profesora na drugoj godini, jer očito ima znanje samo ga ne uspije baš svaki puta u potpunosti prenijeti
    -prvi crnac na Pravokutniku
    192/308 6

Fenomenalna jer te tjera da razmišljaš, nitko od nas dosad nije tražio da toliko zaključujemo, povezujemo...
    Samo zamjerka zbog nesrazmjera našeg truda/znanja i konačnih ocjena (bijah seminarist)

Početnik na forumu

petica cista, borite se za nju za ispit

Mega kuuul forumaš

žena je toliko neorganizirana, sve smišlja u hodu da stvarno 3 mjeseca s njom su 3 najgora mjeseca ikad.
    humana je i odlično predaje ali kaj joj to vrijedi kad banalne stvari kao što je ispravna šablona za rješavanje kolokvija njoj predstavlja vrhunac napora. pa daje krivu šablonu za ispravljanje kolokvija, pa daje demosima da ih ispravljaju( def prezahtjevni posao za takav tip kolokvija), pa se onda ko na placu pregovara oko bodova.
    čas imaš 1 čas imaš kolokvij za 3, čas misliš gotovo a vec idući čas ti stisne žig u index.

mrzim takav pristup

vjerujem da je čak za ispit ok izbor ali za seminar nikako.

dobar 3
    If you want the girl next door, go next door.

UFSF

Bravo suni, slažem se u svakoj riječi. Meni je ona jedno ogromno razočaranje, predavanja su joj isto jad i čemer, predaje tamo neki case law itd koji rijetko tko shvati, umjesto da tumači bitno, a na kolokviju pita slučajeve koje rijetko tko može razlučiti. Nikad neću zaboraviti analizu kolokvija i riječi: ''Ne da mi se tu svama sjediti idemo brzo oću' ić' u kino.'' Kao ispit je najgori izbor, kao i za seminar, zato nemojte! Na predavanjima priča nešto sasvim deseto, da bi na ispitu rušila onog tko ne zna definicije vrsti kriminologija, dakle na prvom pitanju. Asistentica Munivrana je zato čista fantastika toliko se rijetko tko trudi oko studenata no ona pored ove ako ste na seminaru nema nikakvih ovlasti. Blago studentima koji će slušati kp u 2010./2011. jer je tad nema zbog slobodne studentske godine.

Bio, prosao, zadovoljan.
    Minus; neorganizirana, sva ubrzana, ..
    Plus; fer je, lezerna atmosfera, primjenjuo "in dubio pro reo" u ocjenjivanju pismenih ; ))

Dao sam joj 4
    Last edited by martin_; 27-08-2010 at 21:18.

Početnik na forumu

Smile Re: Prof. dr. sc. Ksenija Turković (prosjek 3,15)

Prof. dr. sc. Ksenija Turković je odličan ispitivač. Ako ste prošli pismeni, ne morate se bojati (previše). Ljude koji dobro ne znaju, vrati da dođu ponovno odgovarati...Traži od studenata da razumiju ono što pričaju, kod nje se crno piše onima koji su gradivo "naštrebali" i ne znaju objasniti ono što znaju. Topla preporuka je da se svi koji dođu na usmeni kod profesorice oboružaju strpljenjem jer kasni, ali nije ni čudno s obzirom na brojne obveze koje obavlja. Nastoji studenta opustiti neformalnim razgovorom prije samog ispitivanja. Ako vidi da nešto nije leglo kako spada, neće vas rušiti nego će vas navoditi da sami dođete do odgovora. Jedini problem je što uvijek na ovom predmetu bude jako malo onih koji prođu na usmeni dio ispita...sretno svima s ovim ispitom...i nemojte to "bubati na pamet" jer je predmet koji je stvarno korisan za dalje studiranje. Puno sreće svima!!!!

Administrator georgee's Avatar

nakon podužeg razmišljanja, ovako:
    PREDAVANJE: čista petica
    SEMINAR: i sadržaj i vođenje, čista petica
    BRIGA OKO STUDENATA (tokom semestra): nemam prigovora, uvijek izađe u susret, tokom i poslije predavanja, čista petica
    PREDROK: čista jedinica!!!! radi pokolj nad ljudima, predrok je bio užasan. ja sam dobro prošo, al to bi se moglo jako lijepo okarakterizirat kao školski prijmjer konkretnog ugrožavanja: sama je sreća da nije došlo do povrede! jedno je stavit jedno pitanje da se vidi ko je išao na predavanja, drugo je pol testa koncipirat na tome.

dakle, kad zbrojim i podijelim, to je četvorka. do predroka ma da bi išta rekao protiv. njena predavanja su bila osvježenje, ne žalim ni za jednim kad sam došao, uvijek bi prikazala i drugu stranu nekog instituta, povukla paralelu s novim nacrtom i čovjek zbog nje fkt zavoli ovaj predmet (ali, ne i ispit)
    zahtjevna je i tu joj nitko ne može prigovorit, al eto, taj predrok je ispao krvav (ja sam išo na predavanja pa nisam imo problema, al ko nije išo, nije mogao nikako proć ispit) i više nego što je trebao i što bi se od nje očekivalo.
    sve u svemu, zadovoljan sam njome, preporučio bi ju svakako za predavanja i seminar, al za ispit ni sam ne znam kaj bi preporučio.

poštujem ju i kao osobu i kao predavača, a treba joj fkt skinut kapu za sve kaj radi u životu (prorektor, predstojnik katedre i predavač, u odboru vijeća europe za djecu, predsjednik radne skupine za novi kz, radna skupina za novi zakon o sudovima za mladež...). treba naglasit da je ovo jako čvrsta četvorka (unatoč aritmetičkoj sredini) i blizu je petice, al zbog toliko strogih kriterija, ipak prevladava četvorka.
    ksenči, kaj se tiče predavanja, samo tako dalje. al malo više bit popustljiv prema seminaristima nego prema drugim studentima (barem!) tako da ljudi uopće ne dođu u situaciju da razmisle jel im žao što su uzeli kp za seminar.
    Last edited by georgee; 01-06-2010 at 12:10.
    Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.

In love with BBC Irene Adler.

Maru cat fan club member.

Početnik na forumu

Osoba zbog koje ćete zavoljeti kazneno pravo i istovremeno proklinjati seminar iz kaznenog :P Definitivno preporučam odlazak na predavanja i seminaristima i neseminaristima jer vam to može jako pomoć na ispitu, govorim iz osobnog iskustva

Mlad, sumnjiv i nedokazan iPravo.hr's Avatar

Smile Re: Prof. dr. sc. Ksenija Turković (prosjek 3,15)

Oduševljen! Čista petica!

Predrok je bio iznimno težak, trebao bi se promijeniti princip da je pola testa bazirano na predavanjima, ali uz susretljivost prof. Turkovic ne mogu joj to uzeti za veliko zlo.

Preporuka svima da se uzme seminar kon nje. Stvarno te potakne da zavoliš i predmet i fakultet!
    tko pod drugim jamu kopa nos...

Početnik na forumu Dekadencija's Avatar

Hvala profesorice! Kad sam polagala taj ispit (ne ide meni na cast) 2x (DVA PUT!) me zvala da dodjem za par dana jer sam na usmenom mrljavila. Sve je to bilo dakle unutar jednog ispitnog roka. Treci put se vratim, ljetno predvečerje u njenom kick-ass uredu, ona na kraju stola kao u zamku ispituje i kaže 'Lijepo kolegice, samo zašto prvi puta niste tako znali?! Ovo vam je čista četvorka ali vam ne mogu dati više od 3 jer ste 3x odgovarali' Ta trojka i taj predmet su mi do dana današnjeg najdraži
    Fiat iustitia...Oh, shut the f*** up!

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast