Rezultati ankete: Ocjena

Voters
88. You may not vote on this poll
  • 1

10 11.36%
  • 2

3 3.41%
  • 3

6 6.82%
  • 4

11 12.50%
  • 5

58 65.91%
+ Reply to Thread
Results 1 to 26 of 26

Thread: Doc. dr. sc. Maja Munivrana-Vajda (prosjek 4,14)

Super Moderator Pravokutnići's Avatar

Default Doc. dr. sc. Maja Munivrana-Vajda (prosjek 4,14)

Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni!
    Last edited by dorro; 08-12-2011 at 21:31.

Početnik na forumu

maja je nabolja cura na faksu, poslala sam joj stotinjak mailova jer je prof. TurkoviĂŚ uvijek u nekoj azijskoj zemlji na -stan i stvarno je sve brzo vraĂŚala. super
    kva kva kva

Veteran foruma Soo's Avatar

Default Re: Mr. sc. Maja Munivrana (prosjek 3,83)

Ova asistentica me tako ugodno iznenadila!
    Predavanje je bilo pravi užitak slušati, zanimljivo govori, trudila nam se približiti gradivo maksimalno , uključuje studente u predavanje, pita za mišljenje i sluša, susretljiva je, simpatična... ma bravo!
    reading the blonde salad. eating chocolate. huging jolly meh. watching mememolly. being in the kitchen.
    by saracela
    "teba bit čovjek i reć: ne, ne znam pravni položaj nasljednika, ne znam pravni polažaj sunasljednika..i da ga jebeš nakon tisuću i pol strana prije toga, nemam više volje to učit"

Veteran foruma djevojcica sa sibicama's Avatar

vidim da dosad nitko nije napisao ništa o njenom ispitivanju pa ću ja
    ugodna, strpljiva i kokrektna. uglavnom pita ono što se nije dobro napisalo u testu, nikakva egzotična ili detaljna pitanja. pomaže, postavlja dosta podpitanja da se pomogne, al i i vidi razumijevanje naučenog.

i još mi na kraju poželjela sreću u daljnjem studiranju

petica :smt050
    i'm a thin girl with fat girl problems

Mlada nada foruma Personal Guru's Avatar

dobra je i dok ispituje navodi na odgovor, ne zbunjuje, ugodna je atmosfera, gleda te u oči dok priča s tobom, a ne zuri okolo i ne odaje dojam kao da gubi s tobom vrijeme ko neki profesori,već se baš trudi vidjeti što znaš. dvojku nije teško dobiti uz baratanje osnovnim pojmovima i mogućnošću da se isti primjene na neki određeni slučaj, za više ocjene se treba iznimno potrudit, posebni dio kp dolazi više do izražaja i međunarodno s tim da bez odličnog testa nema ni takve ocjene. to je jedini možda bed jer pravo znanje je ipak ono pokazano na usmenom. no, sve u svemu, rijetko je tko toliko kvalitetan ispitivač i nakon mnogo godina staža
    ovdje se nalazi moj potpis

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Asistentica Maja je divno biće...Ugodna,normalna,predvida,'kao jedna od nas',zgodna...)ma čista petica,definitivno...

Mlada nada foruma Lewis Hamilton's Avatar

5- uvijek spremna pomoći, odgovara na mailove u ponoć, stalno uskače kad je Turković na službenom putu na Aljasci, Tađikistanu ili u JAR-u, ima živaca, iznimno ugodna
    Predavanja tipična školska (što je u redu s obzirom da još nema ni 30 god), jednog dana će biti odlična profesorica
    Last edited by Lewis Hamilton; 04-06-2009 at 19:45.
    -prvi crnac na Pravokutniku
    192/308 6

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Cista petica za Maju!
    Fenomenalna, draga, izuzetno pametna i nebrojeno puta nam je pomogla i izasla nam u susret!
    Ma nema dovoljno lijepih rijeci da se ona opise!

Veteran foruma

Maju Munivranu poznajem privatno odavno, ima tu i par anegdotica . Ne znam kakva je profesorica ali sam siguran da je sjajna. Sve što ona radi, radi sjajno . I da, veoma je lijepa

Veteran foruma nobody0770's Avatar

Slušao jednom ispit..profa ok,ležerna atmosfera,ne davi na nebulozama, jest da puno pita,al ne ruši na prvu...Uglavnom 4 +
    "Ono što sam naučio,više ne znam.Ono što još znam,dokučio sam sam"

Mlada nada foruma Moderator michael clayton's Avatar

Vrlo pristupačna prema studentima.
    Izvrsna predavanja, trudi se dočarati i objasniti stvari koje predaje.
    Ne ispituje zahtjevno, pogotovo ne razne teorije, zahtijeva osnove i bazira se na općem djelu.
    non quis, sed quid.

Mlada nada foruma Pennypacker's Avatar

5 ko kuca...zena je odlicna, opustena atmosfera, pita normalna pitanja, daje primjere.

Forumaš prvog reda Moderator kadija's Avatar

Definitivno jedan od ugodnijih usmenih na faxu. Pita u principu ono šta nije potpuno ili šta je krivo odgovoreno u testu, pa od tud kreće dalje. Nema nikakvih štreberskih pitanja, nikakve definicije nije pitala, već isključivo pita po primjerima, čista primjena znanja, zaključivanje i razumijevanje. Najvažniji djelovi su joj elementi KD-a, ostalo je čeprkala po sankcijama i sudioništvu, i naravno, bubne koje pitanje iz posebnog djela, ali samo najvažnije glave, ništa prestrašno. Pomaže potpitanjima, opuštena atmosfera, daje vrlo živopisne primjere xD
    You're going sane in a crazy world.
    ~Raširi ruke,ruke su ti kuke~

Administrator georgee's Avatar

na predavanjima preeedobra, izlazi u susret, koliko čujem super i na usmenom. ma čista petica! šteta kaj nije ostala do kraja semestra
    Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.

In love with BBC Irene Adler.

Maru cat fan club member.

Mlad, sumnjiv i nedokazan deux's Avatar

Kao sto je netko vec rekao:
    Asistentica Maja je divno biće...
    U to ulazi sve sta ja imam rec o njoj. Stvarno. Od predavanja, do konzultacija, a vjerovatno i ispitivanja (nisam bio kod nje niti sam slušao usmene, ali s obzirom kakva je inace, nema sanse da je tamo drukcija), samo pohvale i pohvale. Ima jedan poseban odnos sa hrpom studenata u dvorani, a to ne može svatko. Sa jedne strane imamo prof. Cvitanovića koji održava pozornost teatralnoscu u svakom pogledu, dok mu neka predavanja bas i nisu od velike koristi (po meni) a asistenticu s druge strane koja održava isti stupanj pozornosti prolazeći kroz gradivo na najzanimljiviji moguci nacin. Njeni primjeri se ne zaboravljaju olako. Tako je jednom prilikom u ovom semestru izjavila povodom uvoda o klauzuli jednakosti: "Ubojstvo moga muža je teško ubojstvo!"..ah, jos mi je smijesno kako je ona to rekla - ka iz topa. Ili jednom prilikom povodom uvoda u necinjenje: "...evo ja se ovdje uvijek sjetim zadnje epizode Seinfelda." Dogodine ciljam na vjezbe iz KP, a svakako se nadam da ce me asistentica dopast kao voditeljica. Cheers!

E btw, ne znam koliko je vas primjetilo, al nedavno je doktorirala, pa cestitke i na tome! Ipak je nije spremanje doktorata dovelo do psihickog stanja kad je uzela pusku i pocela pucat po zgradi fakulteta (isto jedan primjer, u ovom slucaju o KD ugrozavanja ).

Edit: Uf sta ste brzi vi moderatori, iz mr.sc. u dr.sc. u par minuta!
    Last edited by deux; 30-05-2011 at 20:17.

Mlada nada foruma Zanimljivo ime's Avatar

Same pohvale za asistenticu! Njezina predavaljnja su mi zasad najbolja u ove dvije godine studiranja. Petica ko kuća

Veteran foruma smart girl's Avatar

Quote Originally Posted by Zanimljivo ime View Post
    Same pohvale za asistenticu! Njezina predavaljnja su mi zasad najbolja u ove dvije godine studiranja. Petica ko kuća
    Potpisujem . Predavanja su joj već sada odlična, za par godina kad bude profesorica bit će sigurno spektakularna, ako uopće mogu biti bolja . One njezine fore s mužem .
    Uz to vrlo jednostavna i susretljiva te uvijek nasmijana . Da su barem svi prof.takvi. I čestitke na doktoratu, svaka čast

When asked if my cup is half-full or half-empty my only response is that I am thankful I have a cup.
    Sam Lefkowitz

Početnik na forumu

Sve dosad rečeno podvlačim i potpisujem.

Samo želim dodati dojmove s usmenog. vrlo ugodna, susretljiva i zna napraviti tako dobru atmosferu u kojoj student može zaista izvući svoj maksimum i reći zaista sve što zna, jer ne robuje definicijama i striktno opisima iz knjige.
    Cijeni kad netko razmišlja i razumije gradivo dobro, a ne da ga samo nauči od crte do crte knjigu pa da ga pusti. zabavna je čak i na usmenom, ali ne na onaj nametljiv "hoću se svidjeti studentima" način, nego baš na skroz spontan način.
    Trudi se oko studenata na usmenom koje bi drugi neki već davno izjurili iz sobe i daje priliku svima.
    Uglavnom moje oduševljenje njome je ogromno i silno mi je drago da odlazi na Yale nastaviti svoje usavršavanje, jer je jednostavno predobra, a takvi dobri asistenti (nadajmo se budući profesori) to zaslužuju

Veteran foruma smart girl's Avatar

Quote Originally Posted by smart girl View Post
    Potpisujem . Predavanja su joj već sada odlična, za par godina kad bude profesorica bit će sigurno spektakularna, ako uopće mogu biti bolja . One njezine fore s mužem .
    Uz to vrlo jednostavna i susretljiva te uvijek nasmijana . Da su barem svi prof.takvi. I čestitke na doktoratu, svaka čast
    Evo danas odgovarala kod nje i sve ovo stoji, još i više

When asked if my cup is half-full or half-empty my only response is that I am thankful I have a cup.
    Sam Lefkowitz

Početnik na forumu

divna!!! rusit ce vas samo ako zaiste ne znate dobro i ako niste zasluzili prolaz. pismeni joj je jako bitan, sto opet ne znaci da ako ste jedva prosli da ce vas lako rusiti. dobar pismeni svakako predstavlja olakotnu okolnost u slucaju da na usmenome ne briljirate. svakako prije usmenog ponovit ono sto niste dobro odg na pismenome, ne zamara se povjescu, slabo prolazi posebni dio i nekako sam dobila dojam da jako voli pokušaj, supociniteljstvo, sudioništvo, posredno počiniteljstvo ... ukratko divna je i nema straha.

Mlada nada foruma Danny C's Avatar

Jel itko kod nje pisao diplomski?

Mlada nada foruma

Ne znam kako do sad nisam dao 5icu aistentici Maji. Oduševila me na prvu. Uz asistenticu Dragičević Prtenjaču najbolja i najkorisnija predavanja iz KP-a (Derenčeinović i Cvitanović jesu zanimljivi i sve, ali možda kad bi predavanja iz kp-a bila cijelu godinu bi se stiglo njihovim tempom sve obraditi).

Vrlo je pristupačna i na predavanjima i na konzultacijama. Sve rado objasni i još voli udijeliti koji kolegijalni savjet o učenju i studiranju općenito.

Kao što je netko i rekao, jedno divno i prekrasno biće. (da, jesam se zaljubio )

Početnik na forumu

Žena nije sa ovog svijeta, toliko je draga i dobra. I moram reći da nisam briljirala na pismenom ali čudom Božjim žena mi je dopustila da odgovoram za 4 i nije me tlačila s nekim čudnim pitanjima. Kad bi bar svi bili tako korektni i ugodni ispitivači! I taj osmjeh njen stvarno umanji svaku tremu.

Veteran foruma Hollow's Avatar

super predavanja koja se baziraju na gradivu iz knjige pa su stoga i jako korisna. simpatična, draga i s odličnim smislom za humor.
    I like nonsense, it wakes up the brain cells.

Početnik na forumu

Čista petica, takvi bi trebali biti svi profesori .

Forumaš u usponu leptirić's Avatar

Jako dobar predavač, izuzetno su mi bila korisna njezina predavanja, također usmeni je bio izuzetno ugodan... svaka čast i samo tako naprijed!
    Za 4 su bila pitanja povezana sa pravnim osobama (tipa slučaj Sanader-HDZ), međunarodno kazneno pravo i sl.
    Svatko odgovara nekih 20tak minuta, ako se ne varam samo je jedna kolegica pala na ovom roku na usmenom, ali je i sama rekla da se zbunila pa sad....
    Tommy,before z germanz come again!

+ Reply to Thread