jos malo pitanja: dakle sa prelaskom na izvanredne gubim pravo na zdravstveno osiguranje preko faksa. i onda se moram prijaviti na hzzo u roku 30d pa sam osigurana preko hzzo-a jel da? tnx
jos malo pitanja: dakle sa prelaskom na izvanredne gubim pravo na zdravstveno osiguranje preko faksa. i onda se moram prijaviti na hzzo u roku 30d pa sam osigurana preko hzzo-a jel da? tnx
MA nije frka prebacit se, cak mislim da neces ni index morat ostavljat jer ce ti danijel samo lupit da stambilj na prvu stranicu...
ISkreno ako ti je samo gp osto razmisli dobro o prelasku, jer ako nemas odslusan ejp neces moci nista upisat sa 4.godine...sto je banana totalna, a cijel godina ce ti otici na gp1, koji je u zimskom, a gp2 u ljetnom semestru..iskreno meni je ostalo ispita kad sam se prebacila i radila sam tako da sam razvukla ja to sve na ovu godinu pa sad rjesavma, ali poanta ovog mog brljezganja je ako ti je samo jedan ispit osto dobro razmisli zelis li preci...i skuplje je...placas 100kn po ECTS bodu (ispiti ti nose 8 bodova pa racunaj), mislim da je seminar 4 ECTS i vjezbe 2..al mi to imamo rjeseno..jedino je ok sto pola placas u 9.mj a pola u 2...jelte kako upisujes...
Eto ne znam sto bi rekla...da sam stisnula prosle godine i rjesila neke ispite sigurno se ne bi prebacila..to je moje misljenje..al ja se nisam ni pretrgla od ucenja i vise sam se posvetila sljakanju nego ucenju pa mi nitko nije kriv![]()
Zaza rules!
Da. Imaš na topiku Izvanredni studenti sve to.
Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)
može mi tko reći koliko ću platiti godinu uz ove uvjete - upisujem 2. apsolventsku godinu, zbog isteka roka od 8 godina me bacaju na izvanredne, imam 2 ispita do diplome?
1650kn plus 300 upisnine
Zaza rules!
može mi netko reći što je s obnavljanjem upisa, kad se to obavlja? apsolvent po starom programu, sad trebam samo produžiti upis, tj. platiti 3600 ili koliko već, jer mi je ostalo više od 4 ispita..
hvala!
Imas na stranici od faxa pod studenti tocan raspored kad se stari program upisuje...
Zaza rules!
ok plaćam preko interneta, mi upisujemo kod modela JMBG jel tako. I koji je uopće model??
pozz..i meni je jedan ostao, i morat ću na izvanredne jer je prošlo osam godina :O
jel postoji neka procedura s tim prebacivanjima?
Da, i već ti je opisana na jednoj drugoj temi. Potraži.
I use sarcasm instead of punching you on the face.
...
Don't push it, though.
za vise od 3 ispita treba uplatiti 3900kn?
Da! Nekoliko puta je vec odgovoreno na ovoj temi.. a pise i na stranici faxa...samo treba citati
Zaza rules!
3300 školarina + 300 upisnina, skupa 3600, možeš na istu uplatnicu
Da li ja kao izvanredni student po starom programu,moram upisivati jedan ispit,ako samo prošle godine upisao tri i ostao mi je jos jedan?
naravno da moraš upisati
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
još jedno pitanje, tj.2 (nadam se da će mi netko stići odgovoriti do 9 ujutro):
apsolvent sam po starom programu, sad samo uplaćujem 3600 jer mi je ostalo više od 4 ispita. u indexu više nemam mjesta, ali netko mi je rekao da ionako ništa ne upisujem u index tako da mi ne treba novi. ali ne bih baš htio riskirati i čekati u redu satima da bih se vraćao po novi index. i druga stvar, vidio sam negdje da piše da mi ne trebaju upisni listovi, samo uplatnica i index, pa me zanima i što je s tim. unaprijed zahvaljujem!
trebaju ti upisni listovi, i na njih upisuješ predmete koji su ostali, u indeks ti lupa žig za produljenje prava, tak da moraš imat mjesta za jedan žig!
Bookmarks