Rezultati ankete: Ocjena

Voters
161. You may not vote on this poll
  • 1

28 17.39%
  • 2

11 6.83%
  • 3

15 9.32%
  • 4

36 22.36%
  • 5

71 44.10%
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 30 of 44

Thread: Dr. sc. Nenad Rančić (prosjek 3,69)

Super Moderator Pravokutnići's Avatar

Default Dr. sc. Nenad Rančić (prosjek 3,69)

Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni!
    Last edited by georgee; 09-07-2010 at 19:18.

Veteran foruma dorro's Avatar

Quote Originally Posted by Emer
    nyak! :lol:
    Silno mi ide na Ĺživce, kad par ljudi koji stvarno imaju neĹĄto pametno za reĂŚi,
    i imaju ozbiljne kritike koje znaju obrazloĹžiti - to ne rade iz pitajboga kojih razloga...
    Jednostavno, ako ne ukaŞeť na neèije propuste, ta osoba ih najvjerojatnije neÌe ni primjetiti niti imati prilike izmijeniti... :?

Forumaš u usponu Emer's Avatar

hm.

moĹžda je tako stoga ĹĄto je ista kritika nemoguĂŚa bez da osoba koja ju upuĂŚuje bude prepoznata? ne vjerujem da se postoji mnogo ljudi koji se mogu pohvaliti ekstenzivnim iskustvom na katedri ekonomske politike?

osim toga, asist. RanèiÌ je vjerojatno jedna od posljednjih osoba na naťem fakultetu koja posjeduje volju i Şelju èitati kritiku (ili pohvalu) upuÌenu mu na studentskom forumu. ili barem ostavlja takav dojam.
    moŞda to i jest njegov problem - silna inercija i flegmatiènost. mislim, nije potrebno zaluðivati se idejom (inaèe vrlo popularnom na svakoj katedri, primjetit Ìete.) da su svi studenti pravnog fakulteta oduťevljeni postojanjem bať njegovog kolegija, ALI, to ne znaèi da ga ispoèetka (kolok. - "po difoltu") treba oznaèiti kao beznadnog, nevrijednog i najmanjeg truda (u smislu pribliŞavanja matrerije studentima). a stvar je u stavu: zar bať moram?/ kud bať mene?/ kako god./ koji si sad ti, i ťto bi uopÌe mogao Şeljeti od mene?/ ajd vi, idem ja sad./ moŞe to i bez mene?

mislim, ak se njemu ne da, nek postavi mohikanca na svoje mjesto?
    :-D
    ...so many bad ideas... so little time...

Mlada nada foruma

dosadan.....znao nam je biti zamjena na seminaru kad je asistentica bila bolesna....kao predavaè je uŞasan, monoton, usporen, studente uopÌe ne doŞivljava, predmet mu je i samome dosadan, èak mi se èini i viťe nego studentima, ne zna objaťnjavati gradivo (ili mu se ne da).....jedna dvojka -> smisao za humor ga je spasio jedinice....
    trebao bi se malo ugledati na asist. MoroviĂŚ....

Veteran foruma

-cut-
    hodaj, nebo strpljive voli...
    hodaj, možda se ipak sve u dobro pretvori...

specialized
    Guest

Iskreno, nisam ga baš previše slušao na seminaru ali došao na ispit i lik je jako dobar.

Istina, dobio sam 2 ali to je zato kaj knjigu nisam ni imao a kamoli skriptu pa sam neÅ¡ muljao "iz općeg znanja".

Mlada nada foruma

neÌu ga ocjenjivati poťto joť nisam doťla do ispita, ali kakva predavanja... moj boŞe! stvarno bi se trebao malo viťe potruditi, ostaviti se èitanja sa slajdova i malo prièati akutalno i konkretno. predavanja koja bi kod vedriťa trajala 3 h kod njega traju sat i pol i nisu zanimljiva.

Forumaš u usponu sijft's Avatar

Ĺveliki kuracto se tièe usmenog ispita èovjek je stvarno i viĹĄe nego korektan!
    Što možeš učiniti danas ne ostavljaj za sutra!

dankinja
    Guest

Na seminaru, iz poèetka ubitaèno dosadnom i nezainteresiranom, zapravo na kraju poèneť kuŞit da on Şivi u nekom drugom svijetu, i da je jednostavno takav... nezainetresiran malèice, sipa neke fore koje ponekad samo on razumije, a ponekad svi, al zato na usmenom, ťto se mene tièe, krajnje ok ispao! Dakle, ipak na kraju èetvorka... a lik je zanimljiv na svoj naèin...

Theodore Bagwell
    Guest

Ja sam bio kod asistenta RanèiÌa cijeli semestar na seminaru i na predavanjima... Dao bih mu 4 kao ťto je on meni,hehehe Nije uopÌe loť predavaè,jer da je ne bi znao o èemu prièa... A o èemu on to nama zanimljivom predaje? o teoriji Samuelsonove ekonomije!!! Pa i meni bi bilo dosadno tupit jedno te isto! Ali nije da bať nije ni bez humora,prokomentira i to posebno ako ga se pita i to jako dobro,posebice na seminaru... Problem je ťto nitko nikad niťta ne pita i ne sudjeluje u razgovoru. Pa ťta bi onda on trebao vas tjerati da sudjelujete ako ne Şelite,ma ko vas fuÌka! Ima èovjek pravo! I da se razumijemo,meni je ovaj predmet kad sam upisao kolegij bio odvratan i jedva sam èekao da ga poloŞim makar sa 2,ali prof.Vedriť i asistent RanèiÌ su mi pokazali da predmet moŞe biti itekako zanimljiv i mislim da Ìu upisati izborni predmet kod njih jer su me i viťe nego uputili u sadrŞaje ekonomske politike...
    Jedina zamjerka asistentu je ťto nije objektivan kod ocjenjivanja,samo Ìu to reÌi,i ako ko treba to skuŞit onda je to on sam... Ali inaèe nemam zamjerki posebnih na njega... :-D

munjena dalmatinka
    Guest

i meni je vaj predmet bija "ajme majko BoŞja" na samon poèetku..pogotovo kad san vidila koliko ima gradiva (ali izgled vara, da odma upozorin one koji to tek idju uèiti)..na kraju san svatila neke osnovne pojmove koje mi olakťavaju praÌenje zbivanja oko mene same...asistent RanèiÌ ima stvarno èudan naèin predavanja i triba ti jaka koncentracija (pogotovo rano ujutro ) da bi ga moga pratiti..mislin da bi moga prominiti naèin izlaganja (viťe aktualnih primjera, povezivanja i sl.)..a stvarno pamti ko je bija na predavanjima aktivan, i na seminaru isto i to se vidi na usmenon..inaèe se ne volin nametati i ulizivati profesorima na nijednon katedri, ali moje sudjelovanje na predavanjima i seminaru mi je itekako olakťalo prolazak na kolokvijima, i finalno-na ispitu..jer san na usmeni doťla po ocjenu i izaťla..

Mlada nada foruma crazyralf's Avatar

na predavanjima iz ekonomske nisam bio, ali na ispitu je stvarno super i korektan :-D :-D :-D
    Dvije su stvari beskrajne: svemir i ljudska glupost!
    Glupan koji je postao svjestan da je glupan nije vise glupan.

Kuul forumaš konzerva's Avatar

samo pohvale
    "Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza

Početnik na forumu

Default Re: Mr. sc. Nenad Rančić (prosjek 2,88)

zgodan, simpatičan i smiješan

Forumaš u usponu

prvi put kad sam ga vidjela da ulazi u dv mislila sam da se zabunio.... izgledao mi je kao Bob Saget iz Pune kuće..... malo štih 80-ih....

ali mislim da je sve iznenadio na predavanju doc. Vedriša se pojavio u 'običnom' odjelu i izgledao je super....

Predavanja su meni osobno bila zanimljiva, koncizna bez pretjeranih skretanja s gradiva, što je vrlo rijetko kod drugih :-D :-D a zna se našaliti tako da nema monotonije :director: ....

A najjače su mu definitivno pauze od 20-40min.... predobro

Uz sve to daje i pitanja koja bi se mogla pojaviti na ispitu, odnosno skreće pozornost na bitnije djelove....

Svaka čast!!!!!! :-D :-D :-D

meni jedan od boljih :smt040 :smt041 :smt023
    You know that place between sleep and awake, the place where you can still remember dreaming? That's where I'll be waiting.

http://i227.photobucket.com/albums/d...g?t=1219878125

Početnik na forumu

Quote Originally Posted by drvo kaučuka
    zgodan, simpatičan i smiješan
    ja bi prije rekao da je malo podosadan

Forumaš prvog reda Tkach's Avatar

Simpatičan lik. Nezainteresiran za pilanje po dosadnim dijelovima gradiva, spreman pričati o trenutnoj svjetskoj ekonomiji na seminaru i predavanjima ako ga se potakne :lol:

U redu kao ispitivač.

Mlada nada foruma one_perfect_girl's Avatar

stvarno je korektan, na predroku uopće nije gledao bodove iz kolovija i mogao si dobit baš bilo koju ocjenu...
    ocjene su mu bile začuđujuće slabe ali opet, nikog nije rušio, pa ono....
    na predavanjima mi je bio malo dosadnjikav ali na ispitu je (bar prema meni) bio fer i u redu, nije me pilio s glupostima, pitao me neke osnovne stvari i nije ulazio previše u detalje...
    sve u svemu, pohvale s moje strane, i 4 od mene... :-D
    ''Svasta umem, stvarno umem, samo sebe ne razumem.'' Miroslav Antic

Mlada nada foruma advocatus diaboli's Avatar

Djeluje zbunjeno, kao da se tek probudio, pseći pogled i sve to... super je, radi na tome da ti pomogne
    uglavnom kod njega se nemate čega bojati
    Svi smo mi jednaki pred zahodom

Svladao uspon

Njega bi usporedio s Čepulom. Moš mu pričat sto godina, a da opće nemaš pojma jel to dobro kaj pričaš ili ne. Samo se nekak smijulji i tu i tamo razbije monotoniju nekim svojim ispadom. Ne gnjavi previše, opuštena atmosfera. Vrlo dobar (4). :smt006

Veteran foruma

dobričina,usmeni je potvrđivanje ocjene na pismenom, skoro nikad ne ruši-jedino ako stvarno ništa ne znate ili šutite na postavljena pitanja
    4+
    Failure Is Not An Option!

Veteran foruma djevojcica sa sibicama's Avatar

Default Re: Mr. sc. Nenad Rančić (prosjek 3,10)

5
    nisam imala već dugo tako kratak, smiješan i bezbolan usmeni
    i'm a thin girl with fat girl problems

Prvoborac foruma Moderator

car.... legenda.... kralj.... totalna faca!!!!

Veteran foruma Zara.'s Avatar

od mene čista petica!!! legenda

Mlada nada foruma little_snowflake's Avatar

i od mene čista petica-lik je car, totalno smiren i opušten.

Mlada nada foruma zabica's Avatar

5 od mene,smiren,duhovit,tolerantan,jedan od najugodnijih usmenih!

Forumaš prvog reda Moderator kadija's Avatar

5 od mene
    Djeluje jako zbunjeno i plaho..stvarno se nasluša gluposti, ali ne ruši, većinom usmeni je potvrđivanje ocjene, a ruši samo ako stvarno ne znaš neke osnovne stvari. Sve u svemu, najugodniji usmeni do sada
    You're going sane in a crazy world.
    ~Raširi ruke,ruke su ti kuke~

Mlada nada foruma bl0ndie's Avatar

makar ja ocjenom def nisam briljirala, al nema potrebe da zato pricam lose o njemu...bas je simpatican i fer je, eto da, malo je cudno kad ne salje ama bas nikakve signale dal to kaj pricas je uopce tocno ili ne....al bas je nekako zgodusan
    **.

Mlada nada foruma mali_vrag's Avatar

pa da,covjek je bio skroz ok.zato ne vjerovati ljudima koji kazu da rusi bezveze na usmenom i slicno jer to nije istina..

Prvoborac foruma remorker988's Avatar

Quote Originally Posted by kadija View Post
    5 od mene
    Djeluje jako zbunjeno i plaho..stvarno se nasluša gluposti, ali ne ruši, većinom usmeni je potvrđivanje ocjene, a ruši samo ako stvarno ne znaš neke osnovne stvari. Sve u svemu, najugodniji usmeni do sada

Potpisujem kolegicu! Stvarno je car, danas smo se lomili od smijeha na usmenom kod njega

Petica

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks