+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: testiranje na sudovima

Početnik na forumu

Default testiranje na sudovima

Jel netko bio na opć.sudu na testiranju za upisničara.
    Dal mi se trebaju javiti da dodem na testiranje ili da samo dodem kako su objavili na sajtu kad je testiranje?
    ja i jos nas 200
    kakva su pitanja i onak da malo napisete kak to izgleda,hvala

Početnik na forumu

Default Re: testiranje na sudovima

zar nitko?

Mlada nada foruma ninap's Avatar

e ovako..dakle trebalo bi ići ovako: nakon što ti pošalješ molbu, oni će ti odabrati one koji im se najviše sviđaju pa će te ili nazvati (što je bilo u mom slučaju) ili će biti na oglasnoj ploči suda... ali ako je vas 200 poslalo molbu, toliko vas neće zvati na razgovor, vjeruj mi..na razgovoru će vas biti 20-tak manje više, jer oni nakon što pročitaju te silne životopise i zamolbe odmah vrše selekciju nekih...tako da ili čekaj da te nazovu ili prati preko neta oglasnu ploču suda..

Mlada nada foruma ninap's Avatar

aha, nisam ti još napisala kakav je postupak... ja sam ti imala samo daktilo provjeru i razgovor, i apsolutno ništa drugo..ali to je za daktilografa...a za upisničara ti je vjerovatno nešto malo drugačije..al ja nisam sigurna baš točno kakav je postupak.. ali znam da ako ideš za upisničara, to ti je onda samo vođenje upisnika.. dakle, nemaš daktilografiju... i naravno sve ti ovisi gdje si dala molbu, dali na općinski ili županijski sud jer se posao službenika na općinskom i županijskkom sudu vrlo razlikuje...

+ Reply to Thread

Bookmarks