prošao jučer kod Nine... podržavam sve što je kolega Pennypecker rekao...jedan od boljih usmenih na ovom faxu,popraćem sa dozom sarkazma na svakome odgovoru što meni osobno super dođe jer ako mu se prilagodiš jako opusti atmosferu... al većini kolega to ne odgovara pa se posle ljute na NInu da nije bila fer prema njima, i da im je spustala svako malo,al jednostavno se treba prilagodit takvom načinu odgovaranja koji je uvijek praćen sa kolutanjem,grimasama,poskakivanjem na stolici i ostalim jedinstvenim pokretima naše Nine... profesorici svaka čast meni je bilo super... nadam se da ce mi i na društvima biti tako super
moja pitanja:1. fix posao
2. svi raskidi ugovora
3. crss-dal se moze unaprijed iskljucit
4. ug.o djelu ,rokovi kod pozivanja na nedostatke
5.mjenica-po naredbi(STO JE?-samo kazes exlege), regres.puni indosament, prijenos na ime...
i brijem da je to to... kolege prije mene-ug.o gradjenju,kako se odredjuje cijena,odg.za bitne nedostatke(koji su to bitni) , alotman, ug.oskladištenju(što je specifično-da moze prodat robu ako bi ona mogla propast), ug.kazna(obavezno znat ono i i, ili ili), becka kon.kako se raskida(cl.26),OUP-sve i nistetnost odredbi...

Reply With Quote
Da li se kod nas kodificiraju opće ili posebne uzance?? Čini mi se da u svakoj skripti piše drugo...
, bitno je da razumijete sto pricate i da se opustite jer ispitna atmosfera je dobra i usredotocena je na vas 100%
jel to bilo za neku višu ocjenu ovoliko ili za 2, 3?

Bookmarks