Rezultati ankete: Ocjena

Voters
166. You may not vote on this poll
  • 1

45 27.11%
  • 2

17 10.24%
  • 3

14 8.43%
  • 4

23 13.86%
  • 5

67 40.36%
+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 31 to 58 of 58

Thread: Dipl. iur. Ivan Milotić (prosjek 3,25)

Početnik na forumu

Default Re: Ivan Milotić (prosjek 3,07)

O Ivanu sve,sve i sve najbolje,uz peticu mu dajem i veliki plus!petica za znanje,plus za sve ostalo...stvarno mu nema premca,caaar!draga,topla,pristupacna osoba uvijek spremna pomoci!uglavnom,nesto najugodnije i najbolje s cime sam se susrela na prvoj godini!

Početnik na forumu

Milotić je najbolji profeor, meni nije predavao al da je predavao da bi bio savršen savršeno objasni,pomaže..imam same riječi hvale...za mene je on najbolji dajem mu 5, da mogu dala bi i desetku! jer jednostavno je super

Početnik na forumu

Smile Re: Ivan Milotić (prosjek 3,07)

Vjerujte mi apsolutno najbolji profesor kojeg sam ikada imala. Znanje mu je ogromno, jest da je strog pri ocjenjivanju, ali je objektivan. Ipak moramo i mi zadovoljiti neke standarde ....Dobronamjeran savjet- na 3. god uzeti za vježbe rim i njega kao voditelja- građansko će vam onda biti vrlo lagano naučiti (naravno ako ćete sudjelovati u radu na vježbama)
    pingach

Početnik na forumu Tiky's Avatar

Bila njegova seminaristica ovaj semstar i dajem mu 5! Svaka čast, na seminaru naučila i skužila stvari bolje nego na predavanjima. Znanje ogrooomnooo!! Susretljiv, korektan, objektivan 100%, ima razumijevanja, ali nekad brutalno iskren Tko god da uzima rim za seminar, preporučam njega za voditelja!

Početnik na forumu

Kolčina velika kao kuća! Nesusretljiv, neugodan i prepotentan. Vrlo vjerojatno zanesen idejom veličine i superiornosti.

Veteran foruma don_corleone's Avatar

Ja sam dobio sasvim suprotan dojam. Vrlo korektan i susretljiv. Traži znanje.

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Sasvim suprotan dojam od sveg (lošeg) što sam čula o ovom asistentu. Baš je odličan. Puuuuuno zna, što se zapravo i podrazumijeva, a da je nehuman i sl...to je jaaaaaako daleko od istine!

Mlada nada foruma Paradajz's Avatar

slažem se s kolegicom pravnicom88, ništa od svih loših komentara koje sam čula o prof. Milotiću nisam doživjela i imam jedan potpuno drugačiji dojam o njemu. priznajem, došla sam na predavanja s predrasudama o tome kako je strog, prezahtjevan, bezobrazan, nepristupačan a od toga ništa.. dapače, perfektno drži predavanja (jako puno su mi pomogla za kolokvij), objašnjava poteškoće i spremno odgovara na sva pitanja. a na konzultacijama je također neopisivo susretljiv, pristupačan i što je najbitnije - normalan. nemam nikakav osjećaj da pati na veličinu i autoritet.. izlazi u susret, odgovara na pitanja na mail i posve je ugodna osoba.
    zahtijeva znanje, ali ocjenjivanje ispita mu nije baš tako drastično kao što se priča..
    konačnu ocjenu dat ću mu na kraju semestra, ali zasad prof. Milotić je jedno veeliko ugodno otkriće
    Pour yourself a drink, put on some lipstick, and pull yourself together.

Početnik na forumu

Red face Re: Ivan Milotić (prosjek 3,11)

ne znam kakav je.. al mi je zgodan.. o da.. brijem da je malo prestrog..

Mlada nada foruma Aurora Bella's Avatar

Default Re: Ivan Milotić (prosjek 3,11)

Quote Originally Posted by pravnica88 View Post
    ma nije strog )) još da se malo više smije...
    Hm...bila sam na dosta njegovih predavanja i stvarno ga nikada nisam vidjela da se smije..Steta,tako mlad covjek
    Ali plus mu je sto dosta kvalitetno objasnjava gradivo,mozda najbolje od svih rimljana
    I ima super tenisice

Veteran foruma smart girl's Avatar

Quote Originally Posted by Aurora Bella View Post
    Hm...bila sam na dosta njegovih predavanja i stvarno ga nikada nisam vidjela da se smije..Steta,tako mlad covjek
    Ali plus mu je sto dosta kvalitetno objasnjava gradivo,mozda najbolje od svih rimljana
    I imao je super tenisice
    Pa ja se sjećam da se smijao prošle godine na jednom predavanju kad je nešto krivo rekao, mislim da je statusno pravo bilo... ugl nije on baš tako strog, ja sam jednom bila na konzultacijama kad je mijenjao karlovića jer je on bio bolestan i bio je jako pristupačan, čak se i šalio i pričao nešto nevezano za predmet. Većina seminarista također ima dosta dobro mišljenje o njemu. Mislim da mu je najveća zamjerka što malo prestrogo ocjenjuje kolokvije, ali nadajmo se da će to ispraviti s vremenom
    Last edited by smart girl; 09-04-2011 at 23:14.

When asked if my cup is half-full or half-empty my only response is that I am thankful I have a cup.
    Sam Lefkowitz

ma smije se on i treba
    a i nije uopće toliko strog

Mlada nada foruma apocalypse's Avatar

Miran, staložen, priča polako, na predavanjima prođe sve ili skoro sve iz knjige (bar ja nisam primijetila stvar koju on nije bar spomenuo), ali to nikako ne znači da samo recitira knjigu, jako kvalitetno objašnjava, spreman je odgovoriti na pitanja i ponovit će stvar više puta ako ga se zatraži. Nakon uvodnog predavanja mi se činio dosadan i nekako suhoparan, ali kad sam počela učiti shvatila sam da jako puno toga zapamtim na predavanjima, a onda sam shvatila da ubaci i pokoju foru, i da ima zanimljive primjere, a, ne znam koliko je to drugima bitno, ima i jako ugodan glas. Kad priča, toliko se uživi u to da čovjek ima dojam da on priča o najvažnijoj stvari na svijetu, i želi ga slušati, i dobije volju učiti taj predmet. Na predavanjima mi nikad nije bilo dosadno, niti sam imala sindrom vremena-koje-stoji, kao što je to zapravo čest slučaj na predavanjima pravnog fakulteta.
    Izuzetno je ugodan i pristupačan, spreman pomoći bilo na konzultacijama, bilo na ispitu. Sve loše što se o njemu pričalo nisam doživjela. Sasvim je u stanju voditi normalan razgovor sa studentima pa i nevezano uz predmet.
    Objektivan je, cijeni rad i zalaganje, interes, znanje naravno, traži razumijevanje i nikad se ne usteže pohvaliti ili nagraditi onoga tko je to zaslužio. A ni oni koji nešto naprave loše neće proći bez kritike, ali mislim da ona nikad nije zlonamjerna ili još gore, zlobna. Zapravo će to pokušati napraviti kroz šalu, sarkazam ili slično, što je meni jako simpatično. Znači da ima dobar smisao za humor
    Definitivno je predavač od kojeg sam do sad najviše naučila. Mislim da se uz njega dobije jedan potpuno novi način razmišljanja, pristupanja učenju, predmetu, izražavanju. Preporučam i predavanja i seminar i usmeni kod njega. Divno iskustvo. Rim je predivan predmet, najzanimljiviji na godini (bar meni), težak i naporan je, ima ga puno, ali Milotićeva predavanja i seminari su ga stvarno maksimalno olakšali.
    Što se tiče usporedbi s drugim profesorima, ne znam za seminare, ali njegova su mi predavanja bila najbolja. Čak bolja od Karlovićevih, čisto jer je Milotića lakše pratiti, mislim da zahvati veći dio gradiva i da su predavanja korisnija što se uputa za pisanje ispita i kolokvija tiče. Također mislim da nije istina da je stroži ocjenjivač od Karlovića (kako na kolokvijima tako i na usmenom).
    Njih dvoje mogu papati ostale predavače za doručak.
    Sve u svemu, divan divan divan kako god se okrene i jako mi je žao što nema rima i Milotića za svaki semestar.
    Svi su pravnici propali pjesnici.

I saw sinners making music and I've dreamt of that sound.

Potpisujem skoro sve gore navedeno.
    Ali sasvim razumijem zašto postoje toliko podijeljena mišljenja o njemu. Vjerujem da može djelovati distancirano, previše rigidno i odrješito i nedovoljno empatično. Što osobno ne vidim kao problem, dapače, ali jasno mi je da postoje ljudi kojima to smeta.
    Da zna biti drzak, zna.
    A sada one superkul stvari zbog kojih ga dio ljudi blago rečeno obožava: dolazi na vrijeme, ispravlja kolokvije na vrijeme, shvaća svoj posao ozbiljno i odgovorno, jako dobro sluša (da, doista je sve čuo i razumio što ste rekli iako vam se možda nije tako činilo), izjave su mu konzistentne i smislene (kao i predavanja), razuman je, nije samodopadan. Doživljava i uvažava ljude više nego što se čini. Dogodi mu se da bude izrazito obziran.
    Predavanja su nadasve korisna. Ako je gradivo nejasno objašnjavat će ga dokle ne bude jasno. Uvijek pita ima li pitanja. Kada objašnjava nešto novo prvo kaže definiciju, zatim pobliže objasni i nakon toga objasni na primjeru. Često prilično slikovito. Nije mu teško objasniti ponovno. Lako je pratiti. Ne umreš nakon tri sata predavanja. Dođe TOČNO na vrijeme. Obično predaje 45 minuta pa radi 15 minuta pauzu.
    Glede usmenog ispitivanja me iznenadio. Mislila sam da je nemoguće da postoji bolji ispitivač od Burazina ali više nisam tako sigurna. Bila sam uvjerena da ću biti izbezumljena i da neću moći složiti suvislu rečenicu. Međutim, Milotić je djelovao smirujuće. To mi je više ljudi reklo. Bio je toliko ležeran i kul da nije bilo za povjerovati. Da vremena za razmisliti. Ne stvara pritisak. Pomogne asocijacijama, što je od velike koristi ako znate ali ste malo izvan sebe.
    Ne mogu ga preporučiti za voditelja seminara jer je to individualno. Samo ću naglasiti da on i Karlović imaju potpuno drugačiji pristup predavanju i vođenju seminara (prije odabira voditelja seminara otići na predavanja i od jednog i od drugog i od profesorice).
    Ja bih opet izabrala Milotića (daleko od toga da mislim da Karlović nije odličan, o njemu bih mogla pisati hvalospjeve). Karlović je više za ekstrovertirane ljude.
    Nakon svega, mogu samo biti zahvalna asistentima što će mi rim ostati u pozitivnom sjećanju.

Quote Originally Posted by Konjica View Post
    A sada one superkul stvari zbog kojih ga dio ljudi blago rečeno obožava: dolazi na vrijeme, ispravlja kolokvije na vrijeme, shvaća svoj posao ozbiljno i odgovorno, jako dobro sluša (da, doista je sve čuo i razumio što ste rekli iako vam se možda nije tako činilo), izjave su mu konzistentne i smislene (kao i predavanja), razuman je, nije samodopadan. Doživljava i uvažava ljude više nego što se čini. Dogodi mu se da bude izrazito obziran.
    Da da, ne mogu vjerovati da sam zaboravila napisati da nikad ne kasni. ni minutu. Meni je to fantastično.
    I da, znalo mi se činiti da ne doživljava ljude, ali stvarno sluša. Malo je zbunjen čini mi se i gleda u plafon i u stranu i svuda pa vjerojatno zato.
    A Karlović je superzabavan i simpatičan i sve to, ali meni se kod Milotića više sviđa baš to što prvo kaže definiciju nečega, onda objašnjava pa daje primjer, dok Karlović krene nekako obrnutim redoslijedom, odnosno definiranje izostavi potpuno
    Definitivno vidim i ja zašto ga ljudi mogu loše doživjeti, ali mislim da su to većinom ljudi koji imaju jako visoko mišljenje o sebi, i ne daju njemu priliku da se iskaže u pravom svijetlu.
    A nekako, možda je i bolje da većinu vremena djeluje tako službeno i hladno, jer onda kad napravite nešto dobro i on se nasmije, to je pravo malo postignuće zbog kojeg se jako dobro osjećate.
    A i njegovo izražavanje je za umrijet (u pozitivnom smislu): "nemojte reći pobijediti u parnici, kaže se: uspjeti u parnici, puno je elegantnije"

I mislim da bi bilo zgodno napomenuti da su ga svi njegovi seminaristi koji su prošli kolokvije izabrali za ispitivača.

Quote Originally Posted by Konjica View Post
    I mislim da bi bilo zgodno napomenuti da su ga svi njegovi seminaristi koji su prošli kolokvije izabrali za ispitivača.
    A i dosta onih koji su bili kod Petraka na seminaru!

Ovaj je asistent nešto najbolje s čime sam se ja dosad susrela na ovom faksu.
    Predavanja su mu odlična, samo da ga slušate- zapamtit ćete mnogo. Nakon predavanja prođete to u knjizi i već ste obavili velik posao. Što se seminara tiče, također se jako trudi objasniti, i usmjeriti na najvažnije, odnosno izgraditi vam shvaćanje najosnovnijih pojmova i instituta s kojima je učenje zbilja lakše. DEFINITVNO!!! preporučam njega za voditelja seminara. Ako i izabarete prof. Petraka, moći ćete odgovarati kod njega, kao što je to ove godine bio slučaj kod mnoooogih studenata. Pa, zapitajte se zašto. Dolazite na predavnja, budite aktivni, kad vam kaže da će to honorirati, VJERUJTE MU! To je živa istina. Ne osvrćite se na komentare da je najstroži ispitvač, jer nije istina. Korektan je i pravedan, neće vam uzeti ništa što ste zaslužili.

Ovaj faks je okrutan, vjerujem, ali ima dobrih ljudi koji će vam zbilja pomoći ako pokažete barem neki interes. Jedan od njih je svakako ovaj asistent. Ne zavaravajte se što nekad možda strogo nastupa ili izgleda, nije on nikakva babaroga, baš suprotno.

Ah, i zgodan je.

Veteran foruma smart girl's Avatar

Kak ti njega samo hvališ, već si par postova napisala na ovom topicu .

When asked if my cup is half-full or half-empty my only response is that I am thankful I have a cup.
    Sam Lefkowitz

a šta ću, kad sam sigurna u nešto, zašto to ne podijeliti sa svijetom

ovo zadnje - to je samo usputna primjedba

Prvoborac foruma Moderator

Nikakva kritika ni ništa slično, samo usputni komentar: profesor Petrak je na predavanjima iz latinskog jako... nervozan kad mu studenti possessor pročitaju /poZesor/.
    Toliko od mene. Inače sam mu dao 3. Kad se sve zbroji i oduzme, zlatna sredina.
    I da, počeo je koristit praksu prof. Derenčinovića tako da se rukuje s vama i čestita vam kad položite.

Mlada nada foruma Lucky38's Avatar

Ajde da i ja nešto kažem o njemu. Milotić nije babaroga, čovjek traži ogromnu količinu znanja i povezivanja te zaključivanja na usmenom. S druge strane spreman je izaći studentu u susret, postavi podpitanje kada netko zapne, da vremena da se razmisli i meni je u nekim situacijama pomogao da sam dođem do odgovora. Fascinira me isto koliko taj čovjek ima rimsko pravo i općenito rimsku povijest u malom prstu, lik je hodajuća enciklopedia. U biti jedini mi je problem kod njega što usmeni tako dugo traje, čovjek je samo mene žmikao sigurno 45min, ali dobro 2 je tu. Ocjena koju mi je dao je dosta objektivna jer i sam ne mislim da znam za više od 2. Na kraju eto njemu jedna objektivna četvorka. Gospodine Milotiću samo malo skratite trajanje tog usmenog i sve ok.
    Ima nas još, koliko hoš

svaki profesor bi trebao imati svoj predmet u "malom prstu", to nije nekakav plus nego prvi uvjet za predavanje studentima. nažalost sam se par puta uvjerio da određeni profesori i asistenti baš i ne znaju gradivo. Inače mi se nisu svidjeli ni Milotić ni Karlović, ali kad bi baš morao birati onda bi izabrao..........Petraka. A ovu drugu dvojicu bi stavio da rade na neki šalter.

Početnik na forumu pupsy's Avatar

Dala sam mu 4. Ugodan je, pomaže i iako zna biti ponekad sarkastičan mislim da mu to ne treba uzeti za zlo. Predavanja su mu malo monotona, ali se sve stigne jer polako priča i sve objasni. Taman za nas malo sporije Kod njega sam bila na usmenom i nisam doživjela ništa od te arogancije i zlobe o kojoj svi pričaju. Tako da, bez straha kod njega
    "Postoje u nama neke neprevodive dubine..."

Početnik na forumu

Dala sam mu jedinicu u onim anketama što smo pisali, ali sam se ubrzo pokajala. Živciralo me njegovo cjepidlačenje na predavanjima i imala sam osjećaj da ispredaje 50 stranica u 5 minuta. Kada bi se netko na predavanju javio da odgovori na neko pitanje, on bi uvijek ispravljao i pronalazio neke lapsuse, bez obzira što bi kolege rekle točno kako piše u knjizi. Prestala sam ići na njegova predavanja misleći da nemaju učinka jer on posjeduje ogromno znanje, ali ga možda malo teže prenosi. Onda sam pisala kolokvij i došao je do mene da vidi treba li mi što pomoći, ako se nečega ne mogu sjetiti. Kad sam vidjela da se Karlović i Petrak odnose prema njemu s visine, a on im samo poslušno potvrdi, bilo mi ga je baš žao. Mislim, što je-je, on je imao genijalan prosjek tjekom studiranja i možda je malo isfrustriran... Ubiti mi ga je žao, nezz zašto... Čini mi se da su mu to znanje i posao sve u životu!

Početnik na forumu BG5's Avatar

predavanja su mu odlična, miran, staložen, polagano prolazi gradivo... jedino što me smeta je to što baš cjepidlači oko nekih izraza i načina izražavanja... i on u tri sata predavanja ne promjeni izraz lica! stalno ozbiljan... ne bi mu škodilo da se malo nasmije i opusti...
    ipak smo svi samo ljudi... a knjige su i ovako dosta ozbiljne i suhoparne!

Mlada nada foruma

po pričama,sviđa se curama,pa ga možda zato i uzimaju za voditelja seminara malo više ove godine kao predavač,nije me se dojmio previše,jer da bi ga čovjek mogao pratiti,treba kod kuće naučiti to o čemu taj priča.a čemu onda služi predavanje -.- ali sve u svemu,ugodan i sviđa mi se to što stalno pita jel ima netko neko pitanje,spreman je pričati o rimu 3 godine

Početnik na forumu OpćiĐumbus's Avatar

Fantastičan je, cijeni rad i znanje, fer i korektan, ugodan ispitivač, osmijeh mu na lice izmami neka ne toliko poznata latinska sentenca kojom ćete ga posve osvojiti. On uživa u onome što radi, i radi to jako dobro.
    veliki plus za Milotića!
    Budan čekan zoru, po na suvon po u moru ..

+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12