Mislim da vise nema popisa odvj. ureda jer se mozes javit bilo kojem uredu. Najbolje onda otic na imenik na webu HOK-a.
Ali mozes i poslat mail Relkovicu...
Mislim da vise nema popisa odvj. ureda jer se mozes javit bilo kojem uredu. Najbolje onda otic na imenik na webu HOK-a.
Ali mozes i poslat mail Relkovicu...
di je uopce dekanat na faksu?
samo da vam javim da sad traze i dnevnik prakse kratki da se preda! javila mi frendica
na koju foru i zasto sad ne znam jer do prije par tjedana to nisu trazili a sad traze pa da znate...
If you want the girl next door, go next door.
UFSF
da da upravo je niksic glavni "krivac" za taj dnevnik!frendica je malo i popricala s njim...ugl nis strasno al samo da znate...
Last edited by suni; 16-12-2011 at 10:28.
UFSF
pa dakle opis svakog radnog dana. otprilike vecinom administrativni poslovi. javljas se na telefon, dogovaras stranke, pises dopis, posalje te da kupis nesto, odneses na sud, dobijes spise pa komentirate razne grane prava, pises nesto na kompu. morat ces sam izmisliti 15 radnih dana. ovisi sve o mastija sam odradila cak to. nisam imala srece da nadem nekog tko bi mi dao bez rada
![]()
jel možda niškić još nekome rekao da treba 1 primjerak onog obrasca o obavljenoj praksi odnjet u HOK? nekak mi se čini da će to tamo bacit u smeće, a ja moram opet gnjavit odvjetnika da mi potpiše još 1 obrazac :/
Court is now in session. The Honorable Judge Art Vandalay presiding.
Skeniraj pa pošalji HOK-u mejlom. Tako cu ja napraviti. Boli njih tuki šta mi obavljamo i zašto. A tako uštedimo vrijeme i obavimo te glupe formalnosti.
A Nikšić je baš štreberčina teška.
Kad budem imao vremena, napišem kako je bilo u uredu![]()
Bilo je rečeno da ne treba ni dnevnik, pa treba. Nova pravila.
ja sam odnjela u HOK. jedan primjerak ostaje njima, a jedan vama i postambiljaju vam to tako da mailom necete nista postici.
do kada radi dekanat? posto moram putovat u zg pa da ne dodem i poljubim vrata.
i jel ima mozda sto novo? npr da ne treba vise pisati dnevnik?![]()
ja sam u 12.mjesecu predala dnevnik prakse i obrazac prof. Niksicu, i nije mi bilo receno da moram nositi obrazac u HOK!
UFSF
koliko taj dnevnik treba imati stranica??? aaaa, otkud sad to! užasss
jel zna netko kad počinje pravna klinika s radom u ovom semestru?
ja sam imala 5 str. takoder nista detaljno. 5-6 recenica na svakom danu.
Bookmarks