gdje piše raspored?
građanskopravni
kaznenopravno
ustavno-upravni
trgovačkopravni
međunarodnopravni
europskopravni
gdje piše raspored?
I can´t help; when I´m happy I look insane...
ljudi, pomagajte! vidim na stranicama kaznenog raspored predavanja za IZBORNE s pete godine. E sad, ja sam upisala kaznenopravni modul (kriminologiju i viktimologiju, penitecijarno i maloljetničko), a izborne nisam uzela iz kaznenog. I sad, jesu li ovo predavanja baš samo za izborne, pa će tek kasnije početi za predmete modula ili su to ista predavanja?![]()
Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)
Call me crazy, ali ja eksli shvacam sto njoj nije jasno i sto je htjela pitat
Malo su stvarno glupo napisali ovo "izborni" predmeti, jer nekim ljudima recimo maloljetnicko kazn. pravo nece bit izborni vec predmet modula.
Ali ono, to je pravni fakultet, pa nece iz istog predmeta organizirat razlicita predavanja ovisno o tome jel ga slusaju kao predmet modula ili kao izborni predmet, c'mon, pa na 5.godini nisu ni predavanja za izvanredne odvojena od redovnih i nista, zasto bi onda bilo ovo.
Dakle, prasice, samo ti provjeri nazive predmeta i dodji, kako ti je Malecka rekla![]()
When the lasagna content in my blood gets low, I get mean.
Skužila sam i ja, al shvati to izborni u širem smislu, kao sve ono što nisu obvezni predmeti od prve do četvrte godine. Predmet modula je ionako debilan naziv.
Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)
eto, to me zanimalo. Ma i mislila sam da je mala vjerojatnost za razdvajanje modula i izbornih, ali čovika na ovom faxu ništa više ne može iznenaditi
![]()
jel zna ko kaj o izbornima; Zaštita potrošača i Športsko pravo? hvala
Postoje li šanse da praviš promjene nakon provedenog upisa jer si bio glup pa se nisi informirao?![]()
Uvijek u pravu!
koji je bolji izbor;kriminalistika ili kriminologija i viktimologija??
Zna li netko kada i gdje se održavaju predavanja iz kriminalistike????
mogu li se ti predmeti iz 9. semestra polagati po dogovoru s profesorom na crno ak nemamo uvijet za 5.godinu, tj. ako su mi s četvrte ostala nepoložena više od 2 predmeta, pa onda kad steknem uvjet samo ih prijavim na nekom roku i dođem po ocjenu?
Ne znam za koji konkretno modul pricas, ali odgovorit cu ti za kazneni.
Znaci ovako, nacelno ne mos polagat nista na crno, ali postoje tzv. "zavrsni kolokviji" koji se tretiraju kao polozen ispit iz nekih predmeta i ocjena se cuva uglavnom do dekanskog roka, odnosno kraja akademske godine.
Penintencijarno pravo u to ne spada, za njih moras bas imat uvjet za 5. godinu. Sudska psihologija, medicina i pravo, maloljetnicko kazneno pravo i kriminologija imaju tu mogucnost.
When the lasagna content in my blood gets low, I get mean.
Bookmarks