Rezultati ankete: Ocjena

Voters
187. You may not vote on this poll
  • 1

45 24.06%
  • 2

39 20.86%
  • 3

42 22.46%
  • 4

22 11.76%
  • 5

39 20.86%
Closed Thread
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 30 of 66

Thread: Prof. dr. sc. Stjenko Vranjican (prosjek 2,88)

Super Moderator Pravokutnići's Avatar

Default Prof. dr. sc. Stjenko Vranjican (prosjek 2,88)

Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni!
    :smt080

Kuul forumaš konzerva's Avatar

jel to nitko neĂŚe komentirat? :-D
    "Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza

Mlada nada foruma

evo ja ĂŚu.
    po meni osoba koja ima najviĹĄe i pluseva i minusa.
    zaĹĄto?
    kad ga sluťať, vidiť da su predavanja zapravo zanimljiva, korisna i da se radi o akutalnim temama koje su joť uvijek problemi hrvatske. to uniťtava dosta loť "scenski nastup" zbog koje je profesor èesto na meti kritika studenata. meni osobno ne smeta u koju toèku predavaè gleda. osim ako je ta toèka moje "poprsje". ili neťto u tom stilu,
    ťto se ispita tièe, on je blagoslov za studente s parolom "dovoljan - zadovoljan". pismeni iskpit kojeg sam proťla praktièki ne osjetivťi.
    s druge strane, takvim pristupom stvara se dojam da profesor praktièki mrzi kad netko Şeli viťu ocjenu (u suprotno sam se na svojoj koŞi uvjerila). mislim da uvijek treba truditi izvuÌi ono najbolje iz predmeta, a ovakav pristup ispitu viťe podrŞava stav da se ispita treba ťto prije rijeťiti.
    ťteta, jer je inaèe korektan profesor koji vas neÌe zakinuti.

Veteran foruma

Mislim,Vranjican je svima nama olakťao prvu godinu.Meni je to osobno bilo za uvjet,i uvijek bi da sam birala ťto bi za uvjet bila bi to politièka. Nemať usmenoga ako ne Şeliť i to je to.
    .....spavat ću kad umrem...

Mega kuuul forumaš Đ!'s Avatar

Zna fakat tlaèit ljude sa pitanjima na pismenom al je koristan predmet. Mada njegova monotona predavanja debelo smanjuju ocjenu.
    In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

Veteran foruma

meni je isto bilo za uvjet i skroz je bezbolno proĹĄlo...
    knjiga se èini velika i to, ali uglavnom se ponavljaju iste stvari pa zapravo toga i nema toliko puno
    profesor ok, nisam ni mogla steĂŚi neki dojam kad nisam dolazila na predavanja...
    ok mi je to ĹĄto se ne mora na usmeni ako ĹželiĹĄ 2 jer mene iskreno taj predmet baĹĄ i nije zanimao tako da je ovo bilo super
    And no I ain't been to MIA,
    I heard that Cali never rains and New Yorks heart awaits.
    First let's see the west end,
    Take me on a trip, I'd like to go some day...

Mlada nada foruma

mene ima bit nije volio... bacio me nekoliko puta i to mi je unistilo nade ya davanje uvjeta
    ali stjenko je legenda
    Why must our children play in the streets,
    broken hearts and faded dreams...
    "Jug" sampion
    Ad te scribam, ne sententiam meam ignores...

http://i53.photobucket.com/albums/g7...r267263ed3.gif

Veteran foruma Moderator bob rock's Avatar

hehe
    napokon netko s lošijim prosjekom i od mene...

Al Swearengen: "I will offer a personal $50 bounty for every decapitated head of as many as these godless, heathen cocksuckers as anyone can bring in...God rest the soul of that poor family and pussy's half price, next fifteen minutes!"

Veteran foruma dorro's Avatar

Evo sad ĂŚu ja ocijeniti. Ali samo ono ĹĄto se traĹži:

kvaliteta predavanja i seminara - seminar navodno nije neĹĄto pretjerano uzbudljiv,
    predavanja su, meni osobno, bila super.
    Valjda tako mislim zbog prvog dojma, kad je profesor uťao u prepunu dvoranu, zagledao se u daljinu i mrtav hladan poèeo biranim rijeèima pljuvati po svim stvarima koje ťtekaju u ovoj ludoj drŞavi.
    Izgledao je kao otkaèeni cinik kojeg boli briga ťta tamo neki politièarèiÌ koji vodi drŞavu misli o svemu, a ljudi se valjali od smijeha

objektivnost pri ocjenjivanju - ovaj dio mi se najviťe sviða.
    Jednostavno reèeno, ovo nije gadan ispit zbog kojeg Ìeť poèeti gubiti Şivce i kosu zbog gluposti. Ovaj princip bi trebao postojati na svim ispitima - proðeť pismeni i dobijeť 2, a ako Şeliť viťe odgovarať.
    Quote Originally Posted by Hell's Angel
    s druge strane, takvim pristupom stvara se dojam da profesor praktièki mrzi kad netko Şeli viťu ocjenu (u suprotno sam se na svojoj koŞi uvjerila)
    Ovo su takve gluposti da bih najraðe naťamarala onoga tko to ťiri.
    Èinjenica jest da, kad netko dobro spremi taj ispit ide odgovarati, i u pravilu ne dobije manje od èetvorke.
    inaèe korektan profesor koji vas neÌe zakinuti
    Definitivno potpisujem.

Sve skupa kad zbrojim, doðe nekakva èetvorka.

Odnos, tj. pljuvanje po Pravokutniku neĂŚu ocjenjivati niti komentirati.
    Mislim da je to korektno s moje strane.

Mlada nada foruma sifilis's Avatar

ko profesor je ok, al je ujedno i lik zboga kojeg mi se dize kosa na glavi kad cujem da netko spomene autorska prava.
    ~Dead lawyers lie still~

REDHEAD ADDICT

Mlad, sumnjiv i nedokazan

da, zamisli da netko ima ta "prava" i onda se jos brine da se ta njegova "prava" postuju... katastrofa... to je takva mana licnosti da vecu nisam vidio...
    ako ga tolko zanimaju njegova "prava" nek se pridruzi greenpeacu pa protestira za nesto a ne ovako da promice ta odvratna "prava" fuj

Mlada nada foruma sifilis's Avatar

:roll:

:smt044
    ~Dead lawyers lie still~

REDHEAD ADDICT

Početnik na forumu

Quote Originally Posted by mrzim
    da, zamisli da netko ima ta "prava" i onda se jos brine da se ta njegova "prava" postuju... katastrofa... to je takva mana licnosti da vecu nisam vidio...
    ako ga tolko zanimaju njegova "prava" nek se pridruzi greenpeacu pa protestira za nesto a ne ovako da promice ta odvratna "prava" fuj
    :-({|= :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
    I don't want to be a product of my environment. I want my environment to be a product of me.
    Frank Costello

Forumaš u usponu

profesor je ok, nije on kriv sto je predmet tako dosadan.
    Heaven is not a place where you go when you die. It' s that moment in your life when you actually feel alive.

Veteran foruma

Quote Originally Posted by dorro
    objektivnost pri ocjenjivanju - ovaj dio mi se najviťe sviða.
    Jednostavno reèeno, ovo nije gadan ispit zbog kojeg Ìeť poèeti gubiti Şivce i kosu zbog gluposti.
    Heh, ne znam bať. Meni se èini kao jedan od najnepredvidljivijih ispita na prvoj godini. uèiť tjedan dana, potrefe ti se pitanja, proðeť, i mirna Bosna. a isto tako znam ljude koji uèe po mjesec dana ispit ili viťe pa ne proðu, ili izlaze po 3. ili 4. put. Uglavnom, sreÌa je ogroman faktor, iz vlastitog iskustva jer je ispit jako loťe koncipiran. 5 pitanja, od kojih jedno obavezno iz fusnote ili dijela za koji nitko Şiv ne bi pomislio da moŞe bit u ispitu, ne èini mi se nikako kao najsretnije rjeťenje.

Istina da je prof korektan, daje potpise kad kome odgovara, nema usmenog, ali cijeli ispit mi je :?
    Zato ĂŚu se uklopiti u veĂŚinu i dati jedva prolaz.
    ''Stani, sunce, iznad Gibeona, i mjeseče, iznad dola Ajalona!''

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

totalno je srozao prosjek svog predmeta... mislim da je to kolegij s najniŞom prosjeènom ocjenom na prvoj godini, a valjda i fakultetu. viťe nedvojki se valjda podijeli i na gpp-u i gp-u :-D
    ali ne Ĺžalim se, i ja sam dobio dva i nisam odgovarao usmeno
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Veteran foruma

a nemam bas neko misljenje o njemu...

nekad mi ga bude zao jer njegovu politièku nitko ne shvaÌa ozbiljno, a
    opet nekad mi se èini da on to sve vrati kad iznenada promijeni pitanja
    ili bez veze sruĹĄi ljude na pismenom...

ma ocjena 2, bez usmenog :-D
    hodaj, nebo strpljive voli...
    hodaj, možda se ipak sve u dobro pretvori...

Mlada nada foruma DIO's Avatar
    tik prije upuštanja u raspravljanje o glavnoj stvari.

Ma covjek je sjajan.

Razlog sto mu je prosjek ocjena na predmetu los nije zato jer je on koma vec zato jer se vecina na nasem faksu zadovoljava sa prolazom!

I mislim da je stvarno i vise nego fer od njega sto dopusta da se prihvati dvojka bez usmenog (sto cini ovaj predmet najlakse "polozivim" vecini ljudi) sto vjerujem da je uveo jer i sam shvaca da "politicka EKONOMIJA" i nije neka sreca i radost vecini pravnika.
    Uzmite za protuprimjer prof.Kurtovica, koji je od svog takodjer nepravnog predmeta ucinio top-agoniju .

I svidja mi se sto stvarno zna pokazati da cijeni neciji trud, sto je najocitije u poklanjanju knjiga osobama koje su dobile 5 na usmenom (znam ih nekoliko).
    Priznajem da nije govornik tipa prof. Kregar i stoga mu predavanja nisu najposjecenija, al kad dodjes stvarno sa zeljom da cujes o cemu govori, poprilicno se iznenadis dozom sarkazma i aktualnim primjerima.

Ja sam mu dala 5 i stojim iza toga.

Forumaš prvog reda Tkach's Avatar

Ma svaka èast Stjenku, on mi ostavlja dojam korektnog èovjeka, ali NE MOĹ˝EĹveliki kurac usporeðivati Politièku ekonomiju s OpĂŚom povijesti prava i drĹžave. OPPD se moĹžda èini viĹĄe kao povijesna gnjavaĹža a manje kao pravni predmet u odnosu na Rimsko, ali ipak se i jedan i drugi predmet klasificiraju kao povijesnopravni. Iako se na OPPD-u ne uèi niĹĄta ĹĄto je u direktnoj vezi s pozitivnim pravom, taj predmet ima neku svrhu. S druge strane, pol.ekonomija je s ovim studijem povezana skoro kao kvantna fizika...

Usput budi reèeno, slaŞem se za predavanja, zna biti jako duhovit iako malo monotono prièa... Èetvorka od mene sveukupno.

Mlada nada foruma DIO's Avatar
    tik prije upuštanja u raspravljanje o glavnoj stvari.

Quote Originally Posted by Tkach
    ali NE MOĹ˝EĹveliki kurac usporeðivati Politièku ekonomiju s OpĂŚom povijesti prava i drĹžave. OPPD se moĹžda èini viĹĄe kao povijesna gnjavaĹža a manje kao pravni predmet u odnosu na Rimsko, ali ipak se i jedan i drugi predmet klasificiraju kao povijesnopravni. Iako se na OPPD-u ne uèi niĹĄta ĹĄto je u direktnoj vezi s pozitivnim pravom, taj predmet ima neku svrhu. S druge strane, pol.ekonomija je s ovim studijem povezana skoro kao kvantna fizika...
    e vidis, jedini razlog sto se "ne moze usporedjivat oppd i pe" je taj sto je profesor na politickoj odlucio prihvatiti da njegov predmet nije pozitivnopravni i stoga vecinu ljudi ne zanima.
    Oba predmeta imaju svrhu.
    I prije nego napadnes povezanost ovog predmeta sa pr.fakultetom, mozda da se sjetis trgovackog prava? ili financijskog prava?

Da se razumijemo.
    Ja smatram da nam oba predmeta trebaju. I ovako je nas fakultet suvise zatvoren za neke opcekulturne predmete i to, i ponekad imam dojam da cu izaci sa njega sa toliko minijaturnim dijapozitivom znanja da me bude sram uci u diskusiju sa nekim studentom sa recimo filozofskog (neki normalan smjer a ne bugarski i sl.).
    Dakle, smatram da su itekako pozeljni predmeti tipa povijest i politicka ekonomija jer ti, ako nista, omogucavaju normalne ljudske interakcije sa osobama ne-pravnog zanimanja i znanja.
    A danas-sutra, kad svi budemo velike face i blablabla biti ce vrlo vazno znati sto znaci kad Pliva nabavi "strateskog partnera", sto znaci kad "hrvatska ima dug u visini 36% bdp-a" i sto znaci da imamo "negativnu trgovinsku bilancu".
    Ja bi osobno propala u zemlju od srama da ne znam takve stvari, ali zato ponosno mogu ko iz topa navesti sve rokove u kojima maticar mora obavijestiti centar i centar maticara u obiteljskom pravu.

Kuzis, pravo je ok, al zivot nije samo pravo.
    I u prilog ovoj gornjoj recenici, sad ne mogu vise tipkat jer me bole jagodice od sviranja gitare.

Pozdrav

...

Mlad, sumnjiv i nedokazan krigla's Avatar

profac je ok gledajuci od strane to sto ne zahtjeva usmeni ako smo zadovoljili na kolokvijima dvojcicu. .. ...
    Ali jako jako jako mi je zasmetalo to kako je izvozao one koji nisu polizili seminar... :smt011
    a bas i nekako nije susretljiv..... kada smo cekali index nije dozvolio da ga ista pitas, samo se polupio u svoju kancelariju i to je to, ili pralazio iz jedne u drugu... :smt018

Ocjena: 2/3

Mlada nada foruma

Quote Originally Posted by Tkach
    OPPD se moŞda èini viťe kao povijesna gnjavaŞa a manje kao pravni predmet u odnosu na Rimsko, ali ipak se i jedan i drugi predmet klasificiraju kao povijesnopravni...
    ??? :?: :?: :?:
    Do I drive? Or am I driven?

Početnik na forumu

Quote Originally Posted by jura ist krieg
    ko profesor je ok, al je ujedno i lik zboga kojeg mi se dize kosa na glavi kad cujem da netko spomene autorska prava.
    znaèi, oko ovoga smo se svi sloŞili

ovo za rimsko se isto slaŞem (ljudi valjda trebaju uhvatit knjigu iz graðanskog da to skuŞe :lol: ), samo ako mi netko moŞe objasniti ťto ta rasprava radi ovdje? :-k
    zar se i kod rimskog krĹĄe autorska prava? :lol: :lol: :lol:
    I don't want to be a product of my environment. I want my environment to be a product of me.
    Frank Costello

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Kao predvaè vrlo monoton. Mislim, moŞda i nije ali sam bio na jednom trosatnom predavanju i nikad viťe.
    Poťto sam uzeo 2 ne znam kakv je ispitivaè ali mi se sviða ťto kao neki ne pokuťava od svog predmeta napraviti neki super vaŞan i teŞak predmet.

Još

Forumaš prvog reda TILA's Avatar

Ja mu dadoh ocjenu 4.U redu je profesor,predavanja nisu tak loťa dosta su mi pomogla moram priznat,ali nekad te ubiju.Ima nekih dobrih fora i u jednom trunutku ti se èini da ga nije bať briga za studoťa dok ti u drugom dokaŞe suprotno.Seminar je u redu,moŞeť dobit ocijenu prek njega ak skupiť dosta bodova,a ako ideť na ispit ne morať na usmeni ťto je jedan veliki,zapravo ogromni plus kod njega

The faith rarely calls up on us in the moment of our choosing

Veteran foruma

za ukidanje kolokvija seminaristima i uvoðenje usmenih 111111111111
    e rocky, rocky nije ti to trebalo :roll: :roll: :roll:
    Failure Is Not An Option!

..as good as it gets. Ruler's Avatar

Fora predmet, èak i zanimljiv, ali taj glas!
    Treba ga snimiti i puĹĄtati djeci za uspavanku..
    «Ruler is the only way to be happy.»
    Neutiquam erro.

Forumaš prvog reda TILA's Avatar

Quote Originally Posted by ?????
    za ukidanje kolokvija seminaristima i uvoðenje usmenih 111111111111
    e rocky, rocky nije ti to trebalo :roll: :roll: :roll:
    Kaj je to nekaj novoga?

The faith rarely calls up on us in the moment of our choosing

Closed Thread
Page 1 of 3 123 LastLast