Nigdje ne mogu naći ovu temu, a zanima me nešto više o udruzi ELSA.. Čini mi se da sam vidjela plakat da je ovaj petak prvi sastanak? Može malo više informacija o radu udruge i kad su točno sastanci...
TNX
Nigdje ne mogu naći ovu temu, a zanima me nešto više o udruzi ELSA.. Čini mi se da sam vidjela plakat da je ovaj petak prvi sastanak? Može malo više informacija o radu udruge i kad su točno sastanci...
TNX
Ovaj petak je sastanak u 12, na tmt3, neka od dvorana u prizemlju![]()
Ajd super, dolazim, ak me primate..A može ukratko kako izgledaju sastanci.. Pročitala sam na internet stranici aktivnosti udruge, al me zanima kako to izgleda u praksi ..
Na ovom uvodnom će sigurno biti predstavljanje odbora - aktivnih članova, pobliže o projektima, mogućnostima. Vjerujem da će sigurno biti i o skorašnjim institucionalnim posjetima itd. Ugl. sve je ležerno, nema nikakvo prozivanja i takvih gluposti. Dođi pa vidi![]()
Budem, svakako... Hvala ti puno još jednom i vidimo se u petak...![]()
Pozdrav....
![]()
Čestitke kolegama iz ELSE na osvojenom prvom mjestu!Hoće biti sastanak ovaj i idući petak? Zadnji put nisam mogla doći, pa da provjerim....
sutra je sastanak u 12h na TMT 3 najnormalnije, mislim da ga iduci petak nece bit radi rokova, al reci ce vam sve sutra![]()
Every blessing, when ignored, becomes a curse.
a ko vodi pravnik sad? njihove stranice maaalo vremenski zaostaju (mislim da je o zadnjem broju časopisa bilo riječi prije 3 godine). a i o udruzi ništa nova. kolko sam skužila udruga izdaje časopis, pa je to sve ista ekipa
Da li ce biti sastanak ovaj tjedan?
Udruga Pravokutnik će imati sastanak u petak 19.11. u Saloonu...
ponesite članske iskaznice i cugu
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
Dolazi i Loža P2.
Tko god se želi učlaniti u ovu cijenjenu studentsku udrugu, neka me kontaktira na pm.
Last edited by Kalin; 11-11-2010 at 09:02.
Tamo gdje diplomacija prestaje, tu počinje rat.
mogu li se prijavit i izvanredni studenti,
mogu li se i sutra prijavit?
Ne.
Provjeravaju i krvna zrnca.
Tamo gdje diplomacija prestaje, tu počinje rat.
jel se u pravnik mogu uclaniti samo odlicni studenti?
Bookmarks