Sadržaj threada
Sadržaj threada
Jel itko ima saznanja o predavanjima?!?! na stranici još nigdje ništa...
jel znate uopce jesu predavanja obavezna?
ili se apsolutno nista ne zna![]()
nitko ništa ne zna.. krhko je znanje..
stajala sam prošli tjedan cca 15 min u redu kod tete Habijanac da ju pitam, al žurila sam se drugdje i nisam stigla.. mogla bi se sutra zaletit do Glihe. ma... nema ništa o ničemu.![]()
Sutra bi trebala kao početi predavanja, jel zna itko kada??? još nema ništa na stranici!!!!
kaj je bilo na prvom predavanju?
jesu li predavanja obvezna?
Nisu obavezna predavanja,,, ja sam bila samo na 1.
btw, ovi koji ide, kad će dijeliti potpise????!?!?!?! hvala
ja sam bio na predavanjima, ali nisam cuo da je spominjao potpise...jel bi mi neka dobra dusa mogla poslati clanak koji smo trebali skinuti s neta, jer to nisam ucinio na vrijeme, a vise ga nema![]()
Alo ljudi jeste vidjeli mail večeras, koji nas PODSJEĆA!!! da je kolokvij (koji je kao sutra) 13.1.2010
Aka pred 12 mjeseci <3 A btw., članak je još na merlinu
![]()
Follow the white rabbit
A potpise kad će davati??? plizz ako netko sazna da javi....tnx![]()
kakve su ovo zadaće na merlinu??
Potpisi sutra, a poslije toga usmeni dio kolokvija. predavanje je u vijećnici u 2. doći će Škoro, Hus i Antonija Šola![]()
zna li netko kako izgleda ispit iz ovog predmeta? za one koji ga nisu položili preko kolokvija...
i ovdje cu napisati-raspored predavanja objavljen http://www.pravo.unizg.hr/gp
dobra stvar je sto počinju tek u 12.mj., u udarnom tempu
iskustva od prošle godine sa kolokvijem, anybody?
hahaha..14-19 oni su pukli
jesu obavezna? kakva su iskustva? kakav ti kolokvij spominjes![]()
A zašto meni na studomatu nije ponuđena opcija prijave ispita iz autorskog, a još sam ga prošle godine 'odslušao' i imam potpis u indexu? Kraj autorskog mi na studomatu stoji naranđasta zvjezdica - nemate uvjete za polaganje ispita?!
Jel zna netko o čemu je riječ?
Rock&Roll Baby!!!
zna li netko kako izgleda ispit iz ovog predmeta? za one koji ga nisu položili preko kolokvija...
Hej, da li netko zna kad se dijele potpisi?
Evo da napišem dojmove o odslušanom kolegiju kao pomoć kolegama koji razmišljaju o upisivanju istoga
Dakle, predavanja traju dva tjedna, svaki drugi dan je predavanje u trajanju od 5 sati (ove godine to je bilo sri,pet,pon, sri itd. od 14-19 sati). Ideja je da se u kratkom roku intenzivno bavimo materijom te isto tako brzo (i bezbolno) položimo ispit. Predavanja nisu obavezna, nitko ne proziva niti se šalje popis kao dokaz prisutstva, ali su doista zanimljiva i kosrisna. Drže ih prof. Gliha i prof. Matanovac i oboje su simpatični i pristupačni te daju puno primjerima i prikaz prakse.
U planu predavanja posljednja su dva označena kao praktikumi. 1. praktikum priprema je za pismeni ispit, a 2. praktikum zapravo je pismeni ispit. On se sastoji u pisanju ugovora, tužbi i prijedloga za izdavanje privremene mjere vezanih uz autorsko pravo. Ispit je open book i radi se u grupama, a predaje se i ocjenjuje u sustavu Merlin. Usmeni ispit je već slijedeći dan (barem je tako bilo ove godine) i prof. Matanovac pita nekoliko osnovnih pitanja (tipa što je autorsko djelo? tko je umjetnik izvođač? koja su moralna, a koja imovinska prava autora i to malo objasniti, što je javnost? i slično). Uglavnom svi dobiju dobre ocjene (4 i 5)
Nadam se da sam nekome pomogla
Sretno!
Bookmarks