nemam pojma od kud ovih 5 jedinica, čovjek je divan. diiivan

da mogu uzela bi ga da mi sve predaje do kraja faksa

na žalost, nisam bila na usmenom iz peka, jer reko, ako njega nema neću ni ić na usmeni, tako da ne znam kakav je kao ispitivač, ali koliko čujem, daje vremena za razmišljanje i tolerantan je.
da nije bilo njega, umrla bi od dosade učeći ovaj predmet, ali on je to sve tako krasno objasnio da je čak i nama koji smo kreteni za ekonomiju sve bilo ne samo jasno, nego i zanimljivo. i čak nije onako isforsirano kul da ti se riga, nego je jednostavno zabavan. i možeš ga pitat bilo koju glupost, za razliku od većine, neće ti odgrist glavu nego će ti lijepo objasnit.
seminar kod njega je fakat bio gušt, studenti su dobili itekakve povlastice, za koje se naravno trebalo potruditi, ali opet nije dozvolio da svi imaju povlastice ko oni koji su njegovi seminaristi, na što su ih poušali natjerat. i za razliku od nekih na naciji i rimu, ako fejlaš u prezentaciji ili nečemu, neće te popljuvat niti se ponašati prema tebi ko zadnjem kretenu (neki na naciji su plakali kako su se profesori izderali na njih :lol

sve u svemu, divan seminar. i čak se isplati, ako ne zbog ocjene, može se čuti štošta korisno.
najbolji profesor s kojim sam se do sad susrela, svaka mu dala..
petica velka ko kuća 
Bookmarks