Rezultati ankete: Uvođenje pismenog na građanskom je...

Voters
54. You may not vote on this poll
  • očaj, samo će se dodatno iživljavati na nama

31 57.41%
  • super, usmeni će biti humaniji

16 29.63%
  • isti drek, ionako ću pasti

7 12.96%
+ Reply to Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 61 to 70 of 70

Thread: Pismeni na građanskom?

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

Default Re: Pismeni na građanskom?

oduševljava me ta tajnovitost oko pismenog.... samo da studenti ne saznaju kako će pismeni izgledati, to bi navijestilo kraj ljudske civilizacije

svi su potpisali kaluzulu tajnosti i imaju šuplji zub ispunjen cijanidom u slučaju da ih studenti zarobe i počnu ispitivati. omerta!!!!
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Početnik na forumu

a tko je ta slavica da potvrduje zena necija ljubavnica??? ja sam poslao kruzni mail svim profesorima asistentima i nitko nista jos nije odgovorio ali ajde ak je slavica rekla onda mora da je
    gp1 znaci da gp2 mozda hahhahah ovaj faks nas je stvarno smijurija teska
    ma najbolje nek stave gp1 samo pismeni a gp2 samo usmeni ma nek ih vrag nosi sve nek vrate gp u jednom komadu jer ovo olaksavanje sa razbijanjem u 2 dijela pa jos i olaksavnaje sa pismenim je stvarno prevrsilo granicu dobrog ulkusa ma samo treba jos i kolokvije da uvedu bit ce mi neugodno to ikome reci da sam polozio kako je krenula pis of kejk

Veteran foruma Moderator BaF's Avatar

tajnica katedre kojoj, za razliku od tebe, redovno odgovaraju na mailove.
    Quote Originally Posted by djevojcica sa sibicama View Post
    ne nosim se dobro s tim psihopatima kod kojih odgovaranje uključuje psihološku igricu dominacije i moći jer na ispite uglavnom dolazim kao psihofizička ruina

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

koji panj

danas su neke 3-4 cure zdušno potvrđivale da je go1 od veljače a gp2 od lipnja
    nemam pojma ni ko su ni od kud im to

Još

Mlada nada foruma Little Wing's Avatar

Prof. Nikšić nam je na ispitu rekao da je koncept ispita od veljače zamišljen tako da pismeno provjeravaju faktografiju, a usmeno razumijevanje.

pitanja će stoga bit na zaokruživanje sa više točnih odgovora, a ne esejističkog tipa.

Početnik na forumu

Quote Originally Posted by Little Wing View Post
    Prof. Nikšić nam je na ispitu rekao da je koncept ispita od veljače zamišljen tako da pismeno provjeravaju faktografiju, a usmeno razumijevanje.

pitanja će stoga bit na zaokruživanje sa više točnih odgovora, a ne esejističkog tipa.
    Krasno, k'o da nam nije dovoljan GPP sa svojim pitanjima na zaokruživanje!
    "guzda, mene je struh..."

*škatula za sne* bubašpara's Avatar

Quote Originally Posted by Little Wing View Post

ubijte me!!!!

mada, ne mora značit da će pitanja bit onako "čudna" ko na gpp-u.. (tješim se)
    Sell the Vatican, feed the world!

Početnik na forumu bonbon2012's Avatar

kolege, meni je ovaj pismeni iz gp1 totalna tlaka, da li ga "svladavate" više po ZOO ili po knjizi ? pokušala sam po skriptama ali sam pala!

*škatula za sne* bubašpara's Avatar

ja sam gp1 učila po skripti mea, ali sam je nadopunila iz knjige, ništa pretjerano bitno- sitnice.. a pismeni mi je bio toliko nebulozan da mislim da sam i knjigu znala od riječi do riječi da bi svejedno piljila u pitanja i čudila se. polagala sam ga lani- išla sam na rok u 2., 4. i 7.mj (kad sam ga i položila i to jedva-po sniženom pragu, da bi došla na usmeni i tamo rasturila- dobila 4-toliko o pismenom). u pitanjima je bilo pikanterija iz zoo-a koje nemaš u knjizi. tipa članci i stavci za koje kad ih vidiš pomisliš "ma ovo definitivno preskačem",bilo je dosta primjera (prilično zamršenih)..
    tako da, ako si već učila po skripti nastavi po njoj,ali barem pročitaj knjigu, i zoo obavezno naučiti- jako dobro.
    Sell the Vatican, feed the world!

Početnik na forumu bonbon2012's Avatar

Quote Originally Posted by bubašpara View Post
    ja sam gp1 učila po skripti mea, ali sam je nadopunila iz knjige, ništa pretjerano bitno- sitnice.. a pismeni mi je bio toliko nebulozan da mislim da sam i knjigu znala od riječi do riječi da bi svejedno piljila u pitanja i čudila se. polagala sam ga lani- išla sam na rok u 2., 4. i 7.mj (kad sam ga i položila i to jedva-po sniženom pragu, da bi došla na usmeni i tamo rasturila- dobila 4-toliko o pismenom). u pitanjima je bilo pikanterija iz zoo-a koje nemaš u knjizi. tipa članci i stavci za koje kad ih vidiš pomisliš "ma ovo definitivno preskačem",bilo je dosta primjera (prilično zamršenih)..
    tako da, ako si već učila po skripti nastavi po njoj,ali barem pročitaj knjigu, i zoo obavezno naučiti- jako dobro.
    hvala ti !

+ Reply to Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Bookmarks