kad sam odlazio ivanici je bila u takvom plesnom transu da nisam znao jel ju sotona uzeo ili joj je samo super na najjače
U Međimurju ti nemaju diskoteke, ovo joj je bilo sasvim novo iskustvo!
*edit - bila je jedna u Nedelišću ali su ga zatvorili
Hate, Dominate, Congregate, Eliminate
Less sleep, more coffee, more books, more bike rides, more hiking, more swimming, more dogs, more ice cream, more fun, less people, less bullshit
Međimurci su poznati veseljaci.
Tamo gdje diplomacija prestaje, tu počinje rat.
prošli vikend dobila čašu u glavu od nekog kretenoida s ekonomije, rekoh nikad više u saloon! kad ono, pkt tulum, meni prvi, na plakatu pisalo glazba 80-ih, naš dj, rekoh super, idem, dva vikenda za redom nemrem dobit po tikvi..kad ono...ok, po tikvi nije bilo, al sam bila uvjerena da postoji još neki saloon u ovom jebenom gradu, a ja opet zadnja saznajem, barem što se obećane glazbe tiče! Fuckin' sijamski blizanci!!!
my boss is a singer from new jersey...
evo i mene doma napokon
pozdrav ekipi, bili ste zakon! mislim da sam upoznala zgmetropolu i blizzarda, ali nisam ziher jer mi je veliki dio veceri u magli (samim tim nemam pojma niti s kim sam usla u saloon ni kad, al ono, ic oke)
posebno su mi drazesni bili sick kojeg je romantika prala, mravac (hvala na taxiju), konzerva, vet (idem s vama na more!!), kalin koji mi je bas adorable bio, brucosice as always (superfly - soooriiii, fkt se ne sjecam, si iskoristila priliku?
), keeva koja je bas kjut bila, hvala galatei na plesu, bilo je vec vrijeme i stol u saloonu oskvrnuti, diber si je fino odspavao kratko na meni..sjecam se i neke konverzacije s izrom i njihovog sljokicastog prijatelja..uglavnom su svi bili fun
posebna zahvala mravu na pratnji od prehot redara (hvala redaru sto me uhvatio da ne slomijem i vrat), normanu na pratnji do ispred saloona i tapiru na druzenju samnom do jedno pol 6 ujutro. na traumi
i đorđiju. jer me med. sestra sokirano pogledala i pitala sto mi je bilo kad je vidjela tragove 6 (sest!!!!) ugriza po meni
slijedeci tulum tamo di nema stepenica da ne slomijem opet nogu, a?![]()
Rumors are started by haters, spread by fools and accepted by idiots.
zelim samo reci da nije pametno previse popiti, upasti nepoznatim ljudima sa spikom:"mi smo tolko bolji od vas" a onda sve to zaciniti s pola bambusa na vlastitoj faci..moje isprike kalinu i tkachu..
Na opce iscuđavanje okupljenih, da! Nije mi niti sada jasno kako si uspjela na temelju mojih postova vizualizirati takvo što.
Eto, valjda i osoba u spitki koja voli Playboy bedževe može imati klasicarski duh.
Last edited by Kalin; 22-11-2010 at 21:09.
Tamo gdje diplomacija prestaje, tu počinje rat.
sumnjaš u moje poznavanje kvalitetnog hrvatskog smeća?? mslm...prošle godine je recikliranje toga još bilo fun, ove godine više i ne baš... tako da hvala normanu na suradnji u sabotaži, proud of not being cool
al inače je bilo super, ars i ja obilježile smo godinu poznanstva, od novih forumaša koje sam upoznala vet definitivno ima najljepše ime, PJ se na mahove pokazao kao kralj podija, iviv kao čru buntovnica i tak... hvala georgeeu na minijaturnoj masnici (preko kaputa!) i svima koji su trpili Đu i Li!
What sane person could live in this world and not be crazy?
Sva sreća da ne znam tko su ljudi koji mi nickname pominju, osim možda iviv kojoj sam susjedski dijelio šećer. Kroavooo jedna!
Uostalom, I know my trash, kolko god smeđoka brijala krive brije. eeee, još bi se puno stvari zanimljivih dalo napomen't al who gives a shit.
ili... možda bolje pitati; who is a shit? Mislim da baroom hero zna odgovor na ovo usrano pitanje..
http://www.youtube.com/watch?v=IJNEB4OyN40
"Socializing on the Internet is to socializing what reality TV is to reality." - Aaron Sorkin
Bookmarks