na zadnja dva natječaja: 1. objavljen u travnju - testiranje bilo u srpnju, a razgovori mislim krajem rujna (da, svi smo mislili da neće bit testovi preko ljeta pa smo se zeznuli
2. objavljen u listopadu, testiranje veljača, razgovori ožujak (s tim da je ovaj natječaj upola manji pa su se očito napokon požurili s razgovorima)
- imaš na legalisu podforum posao/vježbeništvo sud I i II gomilu dobrih info - uglavnom razgovor se razlikuje od povjerenstva do povjerenstva (obično tri različita), zajedničko pitanje koje se redovno povlačilo je bi li radije radili na sudu ili u d.o. i zašto, obično pročešljaju životopis tako da treba izbjegavati nakićivanje, gdje se vidš za pet godina itd., čula sam da su neke pitali bezvezna pitanja tipa dužina kazne dugotrajnog zatvora ali većinom se radilo samo o prikupljanju dojmova o kandidatima...

i jel znaš kad bi otprilike moglo biti u travnju, koji datum? 
, gdje se vidš za pet godina itd., čula sam da su neke pitali bezvezna pitanja tipa dužina kazne dugotrajnog zatvora ali većinom se radilo samo o prikupljanju dojmova o kandidatima...
Reply With Quote

Bookmarks