Pozdrav...
evo, veliki sam ljubitelj realitija pa sam mislila da bi bilo zgodno, pored topica za filmove i serije imat jedan posebno posvećen ovom formatu gdje bi ljudi mogli pisat preporuke i recenzije raznih realitija
ne znam koliko je navika gledanja realitija raširena među forumašima, ali pouzdao znam da ima još reality junkiea na forumu osim mene (khm, Browneyes)![]()
osobno, volim strane reality showove iz jednostavnog razloga kvalitetnije produkcije...
super su mi
- hell's kitchen (naši će sad napravit neku inačicu tog show-a, master-chef - al sumnjam da će to bit iole dobro i kvalitetno kao ovo + kod nas nema Gordona Ramseya)
- survivor (iako znaju podbacit s vremena na vrijeme i bude fkt loših sezona)
- beauty and a geek (smijalica najveća ikad, savršeno za mozak na pašu i ultimativni dokaz da Ameri uistinu jesu najgluplji ljudi na svijetu - ali je jednostavno fuuuuuun)
- i klasika x factor - puno bolje od svih naših HTZ-ova i supertalenata skupa
ako tko ima nekaj zgodno za preporučit, samo dajte!

Reply With Quote

hahah kakvi likovi....

) onda sam osudjena na ono sto prikazuju tamo, dakle the hills koji mi je dosadna, the real world - koji mi je super i koji gledam od srednje skole valjda, sam se mjenjaju gradovi i ljudi, koncept isiti i bas mi se svidja za ubit vrijeme...a najdraze mi je sto vikendom obicno na mtv-u bude par epizoda u komadu popodne pa je subotom ili nedjeljom brain holliday....a zahvaljujuci mtv-u sam otkrila jersy shore
vristim svaki put kad ih gledam...

Bookmarks