Jersey shore...ajme to je takav trash al nemrem si pomoc...MOOOORAM gledat..![]()
Zaza rules!
Prati tko Foursome na Playboy TV-u?
Ovaj tjedan je užasno uzbudljiv!
Tamo gdje diplomacija prestaje, tu počinje rat.
@ Noola- jooj, nemoj to gledat. Mogla bi neku boleštinu zaraditi!
Ja sam slučajno par puta ugazila u to i svaki put su se bavili zaštopanim šekretom- to ti sve govori.
Naletjeh i na Jerseylicious, te pičke su mi identične onima iz JS..uglavnom, na taj Jersey treba baciti atomsku bombu.
Ice loves Coco..e oni su mi baš slatki!
A da ne pričam o savršenom Steveu iz Sve što niste znali o ljubavi (tako nekako je naslov, na Foxlifeu).
Sviđa mi se kako im(učenicama) sve iskreno kaže u lice,tako rijetka kvaliteta danasnjih muškaraca.
Samo zbog njega se dižem ujutro prije 8 (ide repriza tada koju mogu u apsolutnom miru pogledati )![]()
Da to je u originalu Tough love, pisali smo o tome ovdje prije koju stranicu, super mi je makar je već repriziraju (tkđ motiv za dizanje u 8h).
Ne znaš jel bolje sa curama ili sa parovima.
Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)
Da, Tough Love...danas sam tek obratila pažnju na slova sa špice
Frendica mi je to otkrila, ona dežura noćnoj smjeni a ja u jutarnjoj.
Ima i sa parovima? Pa Steve je car!
Jel itko, osim mene, prati X factor?![]()
Uvijek u vrijeme rokova nešto novo na tv-u!
Maloprije pogledala prvu epizodu Scouted i trenutno a što drugo nego kopam po netu za neki aftermath.![]()
Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)
već sam se ponadala da netko komentira ljubav je na selu
to i večera za 5 su mi omiljeni guilty pleasure, spajaju moje dvije najveće strasti - hranu i vjeru u romantičnu ljubav
ili kao što mi je frend danas rekao - za mene bi bila idealna emisija 'ljubav je na jelu'![]()
i'm a thin girl with fat girl problems
Bookmarks