joj dajte, pa to su svi radili ko klinci
ja sam imala istu šemu sa zebrama ko đorđi, samo kaj samo sa jednom i to onom ispred gradske knjižnice sa gej prugicama![]()
joj dajte, pa to su svi radili ko klinci
ja sam imala istu šemu sa zebrama ko đorđi, samo kaj samo sa jednom i to onom ispred gradske knjižnice sa gej prugicama![]()
Anyone's daughter
you guys are seriously sick!
učenje u okruglo vrijeme, issssssss (ja kažem bolje ikakvo, pa makar u 13.21, nego nikakvo)
ja još od osnovne škole kad me auto polomioimam patološki strah od prelaska preko crvenog. makar na kilometar nema automobila uvijek ću čekati zeleno
ja sam uvjerena da mi broj 9 donosi srecu...i na tvu mi mora biti pojacano na 9 29 19gdje god imam tu mogucnost nesto sa 9 mora biti
u ormaru mi svaka majica mora biti na svom mjestu
mrzim kad mi netko dode pa pomjera neke stvari
![]()
OKP, prisilne misli hehe
..:: zaustavite ludilo ::..
..:: the revolution starts now ::..
..:: there's a war going on for your mind ::..
Ja u podrumu imam zatvorenu kćer i njenu (i moju) djecu. Uz to još volim početi učiti u "okruglo" vrijeme. Vidim sad da dosta kolega ima tu praksu![]()
jel se meni čini il sam ja jedini zdrav ovdje?
ko ne riskira,ne pije šampanjac.
čini se. a i mlad si još![]()
Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.
In love with BBC Irene Adler.
Maru cat fan club member.
joj da svi su totalno loodi i otkvacheni.
pukli ko kokice n shite.
to su sve stvari koji svi rade :P
Anyone's daughter
ovo mi je trenutno najbolji topic jer vidim da nisam samo ja poremecena![]()
I have CDO. It's like OCD, but with the letters in alphabetical order - like they're supposed to be.
ja, recimo, konstantno guglam sve simptome koje imam (koji su uglavnom vrlo bezazleni), perem ruke milijun puta dnevno, ne diram kvake i ne drzim se za sipku u tramvaju i pokusavam sve dezinficirati. osjecam se kao Leonardo DiCaprio u 'Avijaticaru' (link)
dobro da jos k tome nemam problema sa simetrijom ili stajanjem/ne stajanjem na rubove plocica i brojanjem unatrag na semaforu. :smile:
Last edited by ReMi; 09-02-2011 at 20:31.
Protect me from what I want.
polako, doći će kad-tad
Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.
In love with BBC Irene Adler.
Maru cat fan club member.
ja uvijek zatvaram vrata za sobom i gasim svijetla (iako mi je to od toga sto su mi kao maloj isprali mozak s tim, ali moram prati ruke cesto, ne drzim se za rukohvat u tramvaju (osim ako imam rukavice), prije mi je sve moralo biti simetricno na stolu di ucim ali sam onda namjerno sve razbacivala jer me to zivciralo
jako volim sve imati cisto pa onda kad kod nekoga dodem tko tako nema imam poriv da mu sve izglancam (ali mislim da me to vec i proslo) i mislim da sam hipohondar .....zapravo se sve svodi na higijenu, pogotovo kada vidis kakva sve zna bit ekipa u tramvaju
![]()
I busted a mirror and got seven years bad luck, but my lawyer thinks he can get me five.
Where there's a will, I want to be in it.
Problemi za okruglim brojem sati, simetralnosti, pretjeranom higijenom i sl. sežu u vašu 2 godinu života. Tada vam seksualni užitak predstavlja pražnjenje crijeva, Freud to voli nazvati analnom fazom razvoja seksualnosti. No, kako vi uživate u praženju crijeva dolazi do sukoba s okolinom. Naime higijenski zahtjevi okoline vam predstavljaju prepreku u postizanju seksualnog zadovoljstva. Dakle, najvjerojatnije ste imali nekakvu traumu tada koja danas uzrokuje pretjeranu pedantnost.
Nije mi potrebno nešto pretjerano zahvaljivati, samo kliknite na Thanks tipku koja se nalazi malo niže![]()
ja ne mogu proć neke stepenice a da ih sve ne pobrojim, ali ne od broja 1 do koliko ih ima, nego do broja 8. i onda se ponavljaju ciklusi od 1-8. najveća mi je sreća kad je zadnja stepenica, naravno, broj 8
"Jednom sam čuo da smo svi mi anđeli,
ali samo sa jednim krilom.
Ponekad je potrebno zagrliti nekoga
da bi mogli letjeti."
http://i227.photobucket.com/albums/d...g?t=1219825866
ja sam u zivotu prosao sve opisane opsesije koje su nabrojane u ovome topicu i vise nemam ni jednu, samo volim imati tagirane mp3ce i lijepo slozen hardisk, da li sam ja zaista stvoren da studiram ovaj faks?![]()
tea partying through tornadoes in the middle of the night
I busted a mirror and got seven years bad luck, but my lawyer thinks he can get me five.
Where there's a will, I want to be in it.
Sad mi je definitivno lakše. Vidim da nas ima...![]()
Odvikavam se od ponavljanja svake radnje 4 puta, činjenja svega s desna na lijevo, gledanja u pod kad hodam po pločicama and so on. Ne prelazim na crveno, a puno sam sretnija i kad netko prelazi sa mnom na zeleno. Praline ne jedem, a ni bombonjere mi nisu drage. Tu sam godinu ipo, al nema to veze s tim. DIIIINAJL! \o/
Ja sam oko 9 godina na faksu i po svemu kaj ste napisali, mislim da je pravo vrijeme da se maknem)
Ovo s ucenjem u tocno okruglo imam i ja, ali je problem kaj ne pocnem,
a i ak pocnem vec za 15 min gledam na sat-ou fak, kaj je tak malo proslo...Imam jos samo 7h i 45 min...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
ja sam imala opsesiju brojenja isprekidanih bijelih traka u vožnji,brojenja rasvjetnih stupova itd...općenito uvijek u vožnji nešto brojim,zbrajam,oduzimam
opsesiju "ispisivanja" prstom nekih riječi...npr dok bi sjedila u tramvaju stalno sam kao pisala po nozi neke riječi i to me fakat izluđivalo...
imam još milijun toga ali većinu pripisujem svojo sitničavosti,pedantnosti ili dosadi (npr.za vrijeme vožnje)
There's no shame in pleasure.Man just wants to be happy.
But society wants him to be good.
And when he's good, he's rarely happy. But when he's happy, he's always good.
"opsesiju "ispisivanja" prstom nekih riječi...npr dok bi sjedila u tramvaju stalno sam kao pisala po nozi neke riječi i to me fakat izluđivalo..."
ovo ja radim od kad sam u zg- u!! i onda gledam je li me gleda tko XD
Bookmarks