Rezultati ankete: Ocjena

Voters
65. You may not vote on this poll
  • 1

3 4.62%
  • 2

3 4.62%
  • 3

4 6.15%
  • 4

15 23.08%
  • 5

40 61.54%
+ Reply to Thread
Results 1 to 15 of 15

Thread: Prof. dr. sc. Iris Goldner Lang (prosjek 4,30)

Super Moderator Pravokutnići's Avatar

Default Prof. dr. sc. Iris Goldner Lang (prosjek 4,30)

Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni!
    Last edited by georgee; 09-07-2010 at 19:06.

Veteran foruma

samo nam je jednom ina predavala, ali stvarno je ugodna, zanimljivo predaje...
    uglavnom, jedna velika petica njoj, ali i cijeloj katedri :smt023
    hodaj, nebo strpljive voli...
    hodaj, možda se ipak sve u dobro pretvori...

*SUPERMAN*
    Guest

Izvrsno predaje...

Forumaš prvog reda TILA's Avatar

Stvarno žena zaslužuje peticu kao svi sa katedre :-D Predavanja su ugodna,ona pusti studente da govore a nakon toga ona to još jednom lijepo ponovi ako neko nije èuo dobro da si možeš zapisati.Predaje odlièno i ležerna je osoba što mi se jako sviða :-D

The faith rarely calls up on us in the moment of our choosing

Svladao uspon

Default Re: Doc. dr. sc. Iris Goldner (prosjek 3,92)

Izvrsna predavačica! Ona mi je nekako najbolje uspjela prenijeti ono što zaista trebamo znati.

Mega kuuul forumaš Đ!'s Avatar

Quote Originally Posted by Tony Montana
    Ona mi je nekako najbolje uspjela prenijeti ono što zaista trebamo znati.

Totalno. Naglasi važno i skužiš sve. Od 2 koje se meni izmjenjuju na predavanjima, bolja.
    In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

Forumaš prvog reda

najbolji predavac ikad.
    za prof. goldner nemam rijeci pokude, cak je i neskrivena ushicenost odlukama europskog suda kod nje potpuno prihvatljiva i simpaticna :smt001

zast ona ima tak nizi prosjek od perisin!? :smt104

Početnik na forumu Lilly Law's Avatar

Oke ko i svi na katedri, al me fizički jako podsjeća na profu iz srednje (matematika) koju zbilja nisam voljela pa mi je tu stvorila neku odbojnost. :roll: A kaj ću... :-D

asquerosa

Dobro predaje, simpaticna i pristupacna, sve ona to lijepo objasni i istakne bitno...
    dobra kritika uvijek pocinje s pohvalom :-D
    Ali na usmenom- konfuzija totalna, nesigurna, nepripremljena, ispituje predugo, prosle godine je nekoliko kolega, nakon usmenog, poslala da cekaju dok se ona dogovori sa drugom profesoricom (koja nije niti slušala cijeli usmeni) oko njihovih ocjena...
    Iako je to vjerujem bilo u dobroj namjeri da svima da sto je moguce bolje ocjene, bilo je potpuno promaseno i nepotrebno...studenti su sposobni/mogu/u stanju su/trebaju na usmenom od profesora cuti : "Kolega znate/ne znate, zašto/zato, ocjena 2, 3, 4, 5 i doviđenja.
    Mislim da od silne zelje te katedre da budu ujednaceni po svim kriterijima na ovaj nacin postizu upravo suprotan efekt.
    Can you bear some rough love?

Početnik na forumu

Žena je legenda. Čudi me što uopće ima prosjek ispod 4.

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Default Re: Doc. dr. sc. Iris Goldner (prosjek 4,05)

prekul je profesorica!

uglavnom prode cijelo gradivo, danas moju grupu nije pitala institucije jedino..
    pita ugl sve oko uredbi i direktiva i onda jos neki slucaj sloboda kretanja roba ili usluga ili poslovni nastan..pa to rijesis i to je to.

Sretno svima, profa je mrak!

Prvoborac foruma Moderator

Potpisujem post iznad svojeg.
    Ako se netko neće moć odlučit kome da ide na usmeni, ona je savršeni izbor, bez obzira kaj je sad trend birat Perišin (koja je isto tako predobra).
    Usmeni je totalno ležeran, profesorica ništa ne forsira u smislu štreberaja, pita vas za mišljenje oko nekih stvari i stvarno bez ikakve zamjerke za išta.
    Vedra, pozitivna, nasmijana, a k tome stručna, pristupačna i profesionalna.
    Odličan/izvrstan (5)

Mlad, sumnjiv i nedokazan wexxx89's Avatar

prof. je na predavanjima bila odlična, naglasi što je bitno i što se treba znat iz svakog slučaja...poslije toga dovoljno je samo još jednom da pročitaš...

što se tiče ispita, jedan od najugodnijih ispita u ove dvije godine studiranja na faxu...opuštena atmosfera, traži da razumiješ bit, ne da znaš svaku glupost napamet...

sve za 5

Mlada nada foruma

Nisam znala koga izabrati nakon pismenoga, na kraju sam stavila nju i hvala Bogu što jesam!! Ova žena je nešto unikatno tako je ugodna na usmenom ispitu da jednostavno nije za vjerovat. Bila je nasmijana i ljubazna od kad smo ušli u kabinet. Pita sve, ali na kraju krajeva, ne možeš očekivati 5-icu, a da ništa ne znaš. Ako nešto ne znaš ili zapneš čeka da se sjetiš, pomogne , postavlja podpitanja kojima te naovdi na odgovor. Objektivna je i vrlo korektna, i blaga. Ali to ne znači da daje nezaslužene ocjene.
    Ma, duša od žene. Usmeni je više izgledao ko neki neformalni razgovor. Nisam znala koga izabrati nakon pismenoga, na kraju sam stavila nju i hvala Bogu što jesam!!Stvarno sve naj, naj!
    Perporučam!

Početnik na forumu klarisa's Avatar

Slažem se. Sve pohvale profesorici!

+ Reply to Thread