koliko puta smijemo izostati sa vježbi iz gpp-a?
Može li netko iz prve grupe izvanrednih sa vježbi upravnog prava napisati što ste radili 13.12.? hvala![]()
jel imamo vježbe iz upravnog prava u petak? nisam bila prošli put pa ne znam![]()
So you've been broken and you've been hurt
Show me somebody who ain't...
ovaj petak nema vježbi iz upravnog![]()
Hvala! Šta ste radili na prošlim vježbama, jel imamo kakav zadatak za iduće?
So you've been broken and you've been hurt
Show me somebody who ain't...
vježbe upravno pravo- izvanredni:
na stranici katedre je objavljen zadatak.. rok za predaju bit će naknadno objavljen.
pa si malčice pogledajte ako već niste..
Sell the Vatican, feed the world!
jel ima vježbi danas iz gp/gpp-a
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
Ima li danas vježbi iz upravnog prava za izvanredne?
Koliko sam ja skuzila mi vise necemo imat vjezbe, dobili smo zadatak i to je to...ono je samo bilo uvodno druzenje i da nam objasne sto treba.
Zaza rules!
Moze li netko molim vas napisati sta su rekli na tim uvodnim vježbama iz upravnog prava? I kada moramo predati taj zadatak? hvala![]()
Ako si izvanredan student bilo je samo jedno predavanje iz vježbi iz upravnog prava. Odi na stranicu katedre Upravnog prava i tamo ćeš vidjeti zadatak za izvanredne studente. Sutra počinju prijave preko studomata. Rok predaje zadatka ćeš vidjeti na stranici katedre i vjerojatno preko studomata.
Imam jedno pitanje u vezi zaključka koje moramo napisati za vježbe iz upravnog prava za izvanredne studente od A-M. U tim zaključcima stranka nema pravo na žalbu. Trebamo onda napisati "Pouka o pravnom lijeku" i tamo napisati:"Stranka nema pravo samostalne žalbe na zaključak"
Jesam li u pravu?
Zna li itko išta o održavanju vježbi u srijedu iz gpa/gppa? Pošto vidim da neke seminarske grupe imaju gpp seminar tek od 18. Slala sam mail novakinji Aras ali ona kaže da ni sama ne zna.
So it's Rorschach
and Prozac
and everything is groovy!
Prijava vježbi:
http://www.pravo.unizg.hr/gpp
So it's Rorschach
and Prozac
and everything is groovy!
Ja sam isto grupa od A-M. Jel mi može netko napisati kako sastaviti zadatak 3.-i, o spajanju postupaka? Treba navesti sve podatke i jednog i prvog postupka ili kako? Sad bih se najradije tukla jer nisam posudila knjigu s primjerima. Hvala!
P.S. Kod zajedničkog predstavnika - može se napisati da ih on zastupa? Ili mora ići "predstavlja"? I koje je prvostupanjsko tijelo kojemu se podnosi žalba, ako je drugostupanjsko Agencija za zaštitu podataka? Za zahtjev i zaključke je Grad Zagreb ili što?
Last edited by buduća pravnica; 19-01-2012 at 14:49.
knjiga s primjerima? o čemu se tu točno radi, jel je ima za posuditi na faxu u knjiznici?
Piše na stranici kojom literaturom se može poslužiti. Čini mi se da je rečeno da unutra postoje primjerci kako treba nešto napisati. Jel netko zna odgovor na postavljena pitanja?
nadoknada vjezbi iz GP/GPP ce biti sljedeci cetvrtak:
http://www.pravo.unizg.hr/GP?@=5ztf#news_14411
tea partying through tornadoes in the middle of the night
Dragi kolege, u kojem tocno obliku sutra treba predati rješenje zadataka s vježbi za izvanredne studente..? Printano, uvezano ili samo u fascikliću..?
Da li su rekli nešto posebno u vezi toga?
Drugo moje pitanje je ono pod brojem 10 za grupu od A do ME. Zašto je Zavod odbacio žalbu kao nedopuštenu? Odgovor mi je vjerovatno negdje pred nosom, ali trenutno sam jako zbunjena..
Unaprijed hvala!!
mislim da nije ništa spominjao.. pa ću ja svoje isprintati, zaklamati da se ne raskupusa i to je to..
e da, i mene ubija to pod brojem 10. do tu je sve išlo glatko..
kao žalba se odbacuje kao nedopuštena kad ju je podnijela neovlaštena osoba, osoba koja nema pravni interes.. i to mi se nekako ne uklapa u priču??
edit.. a joj, sad tek vidim da si ti od a-me.. ja sam druga grupa..
sorry, zabuna..i ja sam druga grupa, od ME do Ž!!
Ja umem u svakom novembru da napravim jun...
Zalba je nedopustena zato sto prema cl.71.st2. Zakona o socijalnoj skrbi nije dopustena zalba na iznos kojui odredi Zavod..dakle uopce se nije mogao zaliti al Ante nije bas pametan i ne cita uputu o pravnom lijeku niti zakon![]()
Zaza rules!
Zna li netko jesu li bili potpisi iz vježbi gp/gpp ili kada će biti?
Bookmarks