Otisli smo doma oko pol 5 jer smo se pogubili...a di si ti bio?
U Zelji je bilo jeeebeno...treshhhhh i caganje...hvala ti sto si nas otfuro tamo...hvala.
Da
Ne
Otisli smo doma oko pol 5 jer smo se pogubili...a di si ti bio?
U Zelji je bilo jeeebeno...treshhhhh i caganje...hvala ti sto si nas otfuro tamo...hvala.
Zaza rules!
Bio sa zaštitarima jedno vrijeme, malo još popričao sa frendovima i otišao na bus oko pola 5 mislim. Znam da je već bio gotovo pa dan kad sam ulazio u stan.
Nisam bio jučer previše raspoložen za ples, samo me izlazak umorio.
I nema na ćemu, i drugi put. Doduše, nadam se da ću drugi put više plesati.
Tamo gdje diplomacija prestaje, tu počinje rat.
I ja istoSve u svemu super izlazak...nadam se da cu na iduci tulum doc ranije i upoznat jos koje forumase..
Zaza rules!
I ja sam navratil nakratko s dva frenda, al bilo je svega 10 ljudi (naravno pederbal) skupa s konobarima, pa smo popili jednu cugu i otišli dalje.Možda smo prerano došli. Al jako lepi prostor za dernek.
Ja sam navratila sa curama tamo kao padobranac (nisam s faksa), popila par pića i otišla. Prostor je super, organizatori tj. ekipa na ulazu odlična i pristupačna (btw. žig vam je neuništiv) i veliki plus - bilo je puno više muških, zbog čega mi je malo žao što nisam dulje ostala
Pohvale organizatorima!![]()
da, žig... uopće vam potajno u tom trenutku nije umetnunt i mikročip... jedva čekamo da kupite nešto na kreditnu karticu!
molim da se ovakvi događaji slijedeći put najave već u programu da moje ženske i ja znamo doć isprat gorak okus koji je ostao nakon tuluma iz 2.mj.homoerotika je tekla u potocima, kosulje su se raskopcavale i prolijevala se piva po znojnim muskim tjelesima!
Nedostaje mi trljanje sa B. Hero-om.
Tamo gdje diplomacija prestaje, tu počinje rat.
to je bilo jedino zabavno jučer, gledat muške orgijeal dosadi i to nakon 10 minuta...
a bilo ok, kad smo tek došli je bilo tako malo ljudi (čitaj 6) da sam išla do trga po cigarete da imam šta radit cijelu večer, al onda se skupilo... vidjela Brown, Malecku, Kalina, Sicka i ostale poznate i renomirane forumaše, što je eto oke iskustvo :P i prostor mi uopće nije loš, ali je nekako atmosfera bila trula. Malecka mi rekla da ne moram znati nabrajati sva ona kd iz kpp-a nego samo reći "kataloška kd" što mi je totalno popravilo večer i u to ime sam popila dva dupla pelina i odlučila otplesat s Galijunom koji ples da se tamo jadan ne sramoti sami išli doma taksijem, što je isto neloš završetak večeri, jer da sam išla pješice drugačije bih pričala...
So it's Rorschach
and Prozac
and everything is groovy!
Jeste uhvatili cammeo?
Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)
Ja i Fat smo se stvarno zabavili pokušavajući dobiti Cammeo, na kraju je to završilo tako da sam skinula štikle i bosa hodala do trga na tramvaj koji nam je pobjegao pa smo jeli krumpiriće sljedećih 40 minuta.
Totalno loša organizacija u Cammeu, da li ih je itko uspio dobiti sinoć?
reading the blonde salad. eating chocolate. huging jolly meh. watching mememolly. being in the kitchen.
by saracela
"teba bit čovjek i reć: ne, ne znam pravni položaj nasljednika, ne znam pravni polažaj sunasljednika..i da ga jebeš nakon tisuću i pol strana prije toga, nemam više volje to učit"
Mi smo zvali tridesetak puta valjda, ja sam jednom dobila vezu i slušala pet minuta "vraćam se Zagrebe tebi" nakon čega mi se prekinulo jer mi je pojelo sve novce.
Divno.
@mrav tvoja cura ima sigurno tajne supermoći.
reading the blonde salad. eating chocolate. huging jolly meh. watching mememolly. being in the kitchen.
by saracela
"teba bit čovjek i reć: ne, ne znam pravni položaj nasljednika, ne znam pravni polažaj sunasljednika..i da ga jebeš nakon tisuću i pol strana prije toga, nemam više volje to učit"
Ma imaju premalo auta pa valjda prestanu primat pozive kad su bukirani.
Treba im dat dozvolu za još 50 auta.
Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)
Pa da, meni drago da im cvatu ruže u inat ovoj đubradi, ali fakat bi trebali više auta imati.
So it's Rorschach
and Prozac
bješe kul jučer na tulumu. Ne baš krcato kao što sam očekivao, ali mi je drago da sam vidio neke drage ljudove
I da, morali se vraćati zlim taxijem ><
edit: Gal ovdje, zaboravih se odlogirat sa arsinog acca ><
So it's Rorschach
and Prozac
ma nije čak stvar ni u autima, nego u fakin činjenici da činjenici da smo jučer zvali posla sata a da nisam razgovarao s operaterom. da, dobro, pola jedan je, ali ja ne zovem dječji vrtić jaglačko, već taksi službu
tek toliko da mi netko barem kaže da mi ne mogu pružiti uslugu pa da probam na drugi način...
kosta minovski i njegova nakupina debila su tek nešto malo bolji od dokonih šahista jer ako ja potrošim 20 kuna da bih ih dobio nema neke opipljive razlike između kasparova i cammea
Evo da se i ja javim, zanimljiv tulum. Isprva krajnje surealna atmosfera u kojoj su konobari brojčano nadjačavali goste, kasnije polupopunjeno ali što je najvažnije solidnom veteranskom postavom.
Ja sam Cammeo pokusala zvat kad sam kretala van, oko 1, bezuspjesno kojih pol h, s tim da smo frendica i ja zvale, onda je ona nazvala svog decka da i on proba s fiksnog..nista...identicna stvar se dogodila u pol 5 kad smo isle doma...nazvala sam onda zli taxi, odfuro me na srednjake za 50 kn i ja sretna...ove vise necu ni pokusavat zvat bar dok nece bit vise autica.
Zaza rules!
misliš-tulumi bez nazočnosti ženabas naivno...
takve stvari se uvijek dogadjaju kad su u pitanju ovakvi manji tulumi po bircevima
bez brige, nitko ne bi bio šlatan. mi bi samo sjele za prvi najbliži stol, izvadile čips i upalile kameru...da, baš smo perverznjače (sa sijedim picama)ostao bi u soku da me neka cura hvata za dupe![]()
Bookmarks