Rezultati ankete: Ocjena

Voters
157. You may not vote on this poll
  • 1

27 17.20%
  • 2

4 2.55%
  • 3

20 12.74%
  • 4

21 13.38%
  • 5

85 54.14%
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 30 of 50

Thread: Prof. dr. sc. Davor Derenčinović (prosjek 3,83)

Super Moderator Pravokutnići's Avatar

Default Prof. dr. sc. Davor Derenčinović (prosjek 3,83)

Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni!
    Last edited by georgee; 09-07-2010 at 19:10.

Mlad, sumnjiv i nedokazan Optimist's Avatar

E pa ove godine i nije tako divan i bajan, barem za veĂŚinu seminarista...
    Učim kada ne ide drugačije...a sve sam probao
    Zbunjen ali sretan

Mega kuuul forumaš veteran's Avatar

To kaj ove godine nije dao pitanja ne znaci da nije kvalitetan profesor...covjek izlazi u susret svima...i stvarno se trudi i pomoci i objasniti...
    http://www.pravokutnik.net/forum/signaturepics/sigpic623_1.gif

Mlada nada foruma

Ociti dokaz koliko je susretljiv i dobar u odnosu sa studentima je i taj da nas ima gro na izbornom na trecoj godini...Mislim da je strucnjak u onome sto radi i da nastoji maksimalno pomoci svima koji pokazu i malo volje i truda....Jednom rijeci:SVe 5

gala
    Guest

predavanja mrak, poloĹžaj seminarista ove godine za -1.katastrofa :evil:

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Danas na ispitu iz kriminologije koji se odrŞavao u 2 uleti neki lik u dvoranu u pola 3 isprièa ťto kasni, a profesor mu samo kaŞe da JEST zakasnio ali da svejedno sjedne-respect :smt038 kod veÌine ostalih ne bi ni uspio zakoraèit, veÌ bi bio vani
    http://img68.imageshack.us/img68/411...r368771eb6.gif
    http://www.danasoft.com/sig/BlackAsh2.jpg
    If A is success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Veteran foruma Moderator bob rock's Avatar

po pitanju strpljenja i sluÅ¡anja studentskih abnormalnih gluposti, derenčinović ima prilično debelu kožu.

Al Swearengen: "I will offer a personal $50 bounty for every decapitated head of as many as these godless, heathen cocksuckers as anyone can bring in...God rest the soul of that poor family and pussy's half price, next fifteen minutes!"

Jednostavno - predivan profesor,predivan èovjek,strpljiv,susretljiv....netko koga bih preporuèila svim studentima koji poput mene pate od straha da se ne osramote.
    Saepe creat moles aspera spina rosas.

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

predaje uz toliko digresija da bi mu valjda trebala tri mjeseca za jedno poglavlje knjige... ali to je super, jedno od boljih predavanja kojem sam svjedoèio. ipak predavanja prof. novoselca su korisnija
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

odlièan predavaè...trudi se pojasniti...
    some things will never change...

princi
    Guest

ne mogu mu naci niti jednu zamjerku, bila sam na predavanjima, seminaru, upisala kriminologiju...

Veteran foruma

predavanja su zanimljiva, ali mislim da nisu baĹĄ najkorisnija ( moĹžda za neko opĂŚe i ĹĄire znanje, ali za ispit ne... :? )
    hodaj, nebo strpljive voli...
    hodaj, možda se ipak sve u dobro pretvori...

specialized
    Guest

Za razliku od Cvitanovića, čovjeku je bitno da razumijete ono Å¡to ste naučili. Izvlači iz studenata samo da ih pusti. Jako dobar profesor, realan, i ne traži pizdarije (kao Cvitanović).

Neznam o njemu baÅ¡ toliko puno jer sam se susreo s njim samo jednom i to kad sam odma i proÅ¡ao (nakon Å¡to me Cvitanović ruÅ¡io 2 puta)

dankinja
    Guest

Bila kod njega na kriminologiji, i tek sad polagala kazneno, lik je zaakkooon!!
    Stvarno svaka èast, i odnos prema studintu na ispitu, kao da si na nekom razgovoru, a ne ispitu, i samo ťto poèneť govorit, odma klima glavom, pa on nastavlja...èista desetka!! E da ih je viťe takvih.... 8)

Mlad, sumnjiv i nedokazan Nirnaeth Arnoediad's Avatar

Ĺveliki kuracto da kaĹžem, na ispitu joĹĄ nisam bila, ali na seminaru je fantastièan, predaje genijalno, terorizam je tema za pet. Nema dosadna predavanja na kojima on govori, a mi samo sluĹĄamo, stalno komunicira sa studentima, daje nam primjere, tjera nas da razmiĹĄljamo, ne poniĹžava kad ne znaĹĄ i bubneĹĄ glupost, dapaèe samo zapita neĹĄto tipa ''jeste li sigurni?'' ili slièno, nemam ni jedne loĹĄe rijeèi za njega I pedagog i predavaè i èovjek
    ''Melchett: Blackadder, started talking to yourself I see.
    Blackadder: Yes, it's the only way I can be sure of intelligent conversation.''

terminator1972
    Guest

5+. Zanimljiv, inovativan i kreativan pristup kao znanju tako i studentu. Na PDS-u sam iz kaznenog prava u Osijeku, a navedeni je profesor jedan od predavaèa. Imponira njegovo enciklopedijsko znanje i mnoťtvo digresija. Osobno volim takav interdisciplinaran pristup. Krajem lipnja kod navedenog izlazim na ispit iz kriminologije, i nadam se izvrsnoj ocjeni. \/

*SUPERMAN*
    Guest

CAR! Definitivno najveca faca medu profesorima s kojom sam se do sada susreo... I prije ispita mogu reci samo ovo: legenda i jedan od najboljih profesora na citavom fakultetu. Tolika pozrtvovnost, toliko razumijevanje za nase probleme, zelja da nam pomogne da prodjemo...rijetki su takvi.
    Last edited by georgee; 09-07-2010 at 19:09.

Mlada nada foruma crazyralf's Avatar

frajer s pokriĂŚem!!! :-D :-D :-D
    Dvije su stvari beskrajne: svemir i ljudska glupost!
    Glupan koji je postao svjestan da je glupan nije vise glupan.

Mlada nada foruma DIO's Avatar
    tik prije upuštanja u raspravljanje o glavnoj stvari.

Mnogi misle da profesora ocjenjujes prema tome kako on ocijeni tebe, i u skladu s tim onda onima koji su nam dali slabije ocjene nalazimo mane, a onima koji su nas "pustili da se provucemo" dizemo spomenike.

Ne slazem se, i moje iskustvo sa ovim Profesorom je zivi dokaz tome.

Profesor Derencinovic je
    NAJBOLJI ISPITIVAC KOJEG SAM DO SAD IMALA
    OSOBA KOJA U ROKU PAR MINUTA ODGOVORI STUDENTU NA MAIL
    OSOBA KOJA TI SVE RASPOLOZENO I VEDRO OBJASNI NA KONZULTACIJAMA, bez da i u kojem trenutku imas dojam da mu se negdje zuri ili da ga smeta sto ga "davis" sitnicama.

OVAKO IZGLEDA PROFESOR koji zasluzuje nositi titulu profesora.

Stvarno fenomenlana covjek.

Danas sam ga slucajno srela i spontano razvukla osmijeh od uha do uha, i znate sta, iako je njegova ocjena trenutno najlosija ocjena u mom indeksu, to uopce i apsolutno nije vazno, jer covjek takav pozitivan dojam ostavlja, i toliko je sposoban, profesionalan i pametan, da je nevjerojatno.

Svima koji mogu birati ispitivaca preporucujem neka izaberu njega, jer u mojih 16 ispita iskustva, ovo je bio najugodniji.

Bravo, bravo, bravo !

EDIT: sve je ovo napisano u vrijeme kad jos nisam bila njegov demos, vec demos prof.Kregara... da ne mislite da je odraz puke subjektivnosti (a kao da icije misljenje nije,...)... :)

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Default Re: Prof. dr. sc. Davor Derenčinović (prosjek 3,73)

Predavanje:
    Meni odlično. Općenito me nervira kad mi netko prepričava knjigu. Zato mi je ovo super, saznam nešto kaj ne mogu pročitat u knjizi.

Ispitivanje:
    Prema meni ok, nisam baš sve znao ali moram reći da su moja grupa i grupa nakon mene dobila malo funny pitanja. Baš da 6 od 7 ljudi ne zna...
    Općenito, ispitivanje ugodno. Više kao neki razgovor nego kao ispit.

Veliki plusevi:
    Izuzetna brzina ispravljanja repetitorija i ispita.
    PP prezentacije!

5

Još

..as good as it gets. Ruler's Avatar

Nadasve stručnjak sa izvrsnim smislom za izražavanje, otkačenim stilom i forama, zanimljiv lik..
    «Ruler is the only way to be happy.»
    Neutiquam erro.

Početnik na forumu

podmukao lik

Početnik na forumu

legenda, toliko se trudi shvatiti nas i pomoći gdje god stigne. predobar je lik, baca fore stalno i nije umišljen ni mrvicu!

prof DD je car!
    Marko :P

Forumaš prvog reda TILA's Avatar

Default Re: Prof. dr. sc. Davor Derenčinović (prosjek 3,59)

čovjek je fantastičan :smt007 na ispitu ti pomaže,postavlja podpitanja,navodi te,poprilično je brz s ispravljanjem ispita i na kraju usmenog ako prođeš ti čestita i rukuje se s tobom :-D evo jedna velika petica od mene 8)

The faith rarely calls up on us in the moment of our choosing

Mlada nada foruma kelj's Avatar

najveći plus- odlična organiziranost! Točno se zna kad je kolokvij, koje gradivo obuhvaća, znaš da će biti ispravljen u najkraćem roku...isto vrijedi i za seminar-unaprijed se zna što će se i kad raditi, nema kašnjenja...
    zamjerka-nekima se svidio koncept seminara kao debatnog natjecanja o terorizmu, terorizmu i samo terorizmu, ali meni nije. Nekako mi je beskorisno svaki tjedan 2 sata tupiti o terorizmu koji obuhvaća max 20 stranica ispitne literature, pored tolike gomile jaaako bitnih stvari!
    Dao Bog da te mater rodi u kinder jajetu a ne imala slike da te sastavi.

Početnik na forumu

Default izvrstan (5)

najbolji profesor na ovom faksu!!!!

maksimalno korektan, izlazi u susret studentima, a tek da ne pricam o tome koliko su njegova predavanja zanimljiva i korisna....

stvarno...koliko je on zanimljiv, strucan, pametan i koliko znanja on uspije prenijeti studentima, ne znam da li na ovom faksu postoji jos netko takav!

zato od mene 5+

Mlada nada foruma

na ovoj katedri definitivno najbolji izbor za polaganje ispita.
    ne ispituje lagano, dapače, ispita cijeli opći dio i po koju glavu svakog studenta iz posebnog dijela. s tim da su mu omiljene glave kd protiv života i tijela, protiv imovine. dobro je znati i ona njegova preostala poglavlja iz pos. dijela.
    na kraju ocjena ne ovisi od jednog krivog odgovora kao kod cvitanovića ili od nekog pitanja koje je aktualno trenutno u zemlji kao kod turkovićke.
    a za oblik seminara sve najbolje.definitivno najorginalniji seminar na faksu.
    predavanja su znala biti jako zanimljiva, ali možda malo previše dopušta studentima da pričaju i da iznose što oni misle.
    uglavnom, četvorka od mene.

Početnik na forumu

Odličan (5)

Manje ne zaslužuje. Divan profesor. Neće vam uzeti za zlo ako se malo zbunite i neće vas rušiti zbog jedne-dvije greške.

Glede posebnog dijela, morate znati bit kaznenog dijela, što ga razlikuje od ostalih.

Glede općeg dijela, pita općenita pitanja, npr. klasična škola pa onda vi pričate što znate (ne zahtjeva detalje iz tih dijelova).

Jako, jako ugodan usmeni.

Mlada nada foruma mali_vrag's Avatar

Quote Originally Posted by Blaugrana View Post
    Odličan (5)

Manje ne zaslužuje. Divan profesor. Neće vam uzeti za zlo ako se malo zbunite i neće vas rušiti zbog jedne-dvije greške.

Glede posebnog dijela, morate znati bit kaznenog dijela, što ga razlikuje od ostalih.

Glede općeg dijela, pita općenita pitanja, npr. klasična škola pa onda vi pričate što znate (ne zahtjeva detalje iz tih dijelova).

Jako, jako ugodan usmeni.
    super,drago mi je to cuti jer imam usmeni kod njega uskoro.inace,na predavanju i seminaru je bio stvarno ok.imam neko strahopostovanje prema njemu.

*škatula za sne* bubašpara's Avatar

najbolji na katedri,ali samo zato što su drugi grozni.. dobro novoselec nije baš grozan..
    vidim da ga dosta ljudi hvali... ali od mene dobiva čisto prolaznu ocjenu- zašto!? zato što zna biti jako nepravedan!!! jednima sve, drugima ništa..
    evo kako je bilo kad sam ja došla na usmeni kod njega (2mj 2008)
    ulazilo je dvoje po dvoje.. prvih dvoje su prošli, pita ih je neke banalne stvari, posebni dio nije uopće pita, drugi dvoje pali- pita ih neke totalno sulude stvari, dera po posebnom dijelu, kd protiv okoliša i sl... treći opet prošli, četvrti pali... i tako redom... ja sam imala sreću da uđem nakon onih što su pali..
    uglavnom, dok smo vani čekali stajali smo naslonjeni na vrata i samo pratili kako pita.. nekima ful jednostavna pitanja, nekima pitanja za koja uopće nismo znali di je to, koji dio gradiva...ovisi kad je ko uša odgovarati, tj nakon koga...
    Sell the Vatican, feed the world!

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast