nisam se uspio prijaviti na 1. kolokvij iz opce teorije države i prava!!![]()
imali koji drugi način da se prijavim ili da nekako odem na taj kolokvij???
molim vas pomozite!!!![]()
nisam se uspio prijaviti na 1. kolokvij iz opce teorije države i prava!!![]()
imali koji drugi način da se prijavim ili da nekako odem na taj kolokvij???
molim vas pomozite!!!![]()
kada stave raspored po grupama (abecednim redoslijedom) samo se pojavi u toj grupi u koju spadaš i to je to...njima je ta prijava samo okvirno da znaju koliko ljudi će otprilike izaći...na kol iz otpd uvijek izlazi ogomman broj ljudi i nikad ne provjeravaju svakog ponaosob,jedino demosi provjere index da vide jel spadaš u tu grupu. btw.ovo pitanje si mogao postavit i na otpd topicu![]()
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
postoji li ikakva razlika izmedu kolokvija kod sekulića i kregara?
Može li mi tko objasniti gdje i kako se prijavljuju kolokviji?
Molim pomoc xD...kako da naucim ovu politologiju????????????uzas.. knjiga je ne shvatljiva..neznam sto je vazno sta nije..a kolokvij smao sto nije..
Politologiju? Huh?
I use sarcasm instead of punching you on the face.
...
Don't push it, though.
ako je soc u pitanju, požuri jer imas jos dva dana vremena, a ne do 16.11. kad je kolokvij.
http://www.pravo.unizg.hr/SOC?@=5yy5#news_14403
e ljudi,mozda ne bi to trebala pitat na ovom topicual sutra kao imamo uvide u kolokvije iz otpd-a,kako to otprilike izgleda? svakom uzme svoj test,pogleda,ako mu nije jasno pita asistenta ili? inače to je otpd kod asistenata
falaaa
![]()
Hodaj,nebo strpljive voli!Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
e hvala tia jel se ikad dogodilo da su krivo zbrojili? postojili nadaaa ?
![]()
suuper,nada umire zadnjazapravo vidjet cemo sutra hahaha
![]()
ak i nisi prošla,imaš mogućnost ispravka tak da nema beda![]()
e sorryy,naišla sam na ovaj post pa me zanima..i što recimo ao se opet ne porđe na ispravku kolokviju? hipotetski.šanse su male,jer naravno svatko će se potrudiiti to riješiti,ali eto može se dogoditi.I još jedno pitanje- ako recimo padnem prvi put na kolokviju (Rim) hoće li to prof.Karlović uzeti za zlo i zapamtiti te ili kako.. hvala.
Kod rima ako padnes 1. ili 2. ili oba kolokvija onda pises ispravak za vrijeme 3.kolokvija i ne mozes se vise osloboditi pismenog dijela ispita.To nije slucaj kao na otpd-u da se mozes osloboditi pismenog dijela ispita ako rijesis kolokvije preko ispravka
ima previše studenata da pamti ko je prošao, a ko pao. bitno je da na ispitu pokažeš znanje.
ako si njegov seminarist to ti može biti samo plus, dala kolokvije ili ne.
It's not unemployment if you pay tuition.
Da, pišeš ispravak ukoliko padneš jedan od kolokvija. Ako i ispravak padneš, onda pišeš ispravak ispravka jer moraš zadovoljit seminarsku obvezu. Ako i to padneš, onda padaš seminar i upisuješ ga ponovno (no ne brini, to se gotovo nikad ne događa).
Karlović ti to neće zapamtit, ima vas ionako previše, ne dira to njegaKao što veli superfly, bitno je da na ispitu pokažeš znanje i nema frke
![]()
''Drži se čvrsto mala, svijet je lud.''
moze li mi tko reci kako izgleda 1. kolokvij iz engl kod profesora matijasevica???
Lagan je. I imaš samo jedan, kako prvi
Mislim da su 4 pitanja (eventualno pet)
Umetanje riječi (u jednom zadatku su ponuđene riječi, u jednom samo prvo slovo, u jednom nisu ponuđene)
Prijevod rečenica s eng na hrv i obrnuto.
Uči po prezentacijama i sve će bit oke.![]()
Svi su pravnici propali pjesnici.
I saw sinners making music and I've dreamt of that sound.
imam pitanje vezano za kolokvije iz rima.
kad otprilike dolazi prvi kolokvij iz rima u drugom (ljetnom) semsestru? i jeli moguce pripremati se za oppd za 4.mj i za kolokvije iz rima?
i kakvi su kriteriji? jel moramo proci sve kolokvije pa smo oslobodjeni pismenog ili?
hvala unaprijed!![]()
Pogledaj na topiku od rima, podforum ispiti.
I use sarcasm instead of punching you on the face.
...
Don't push it, though.
budem, hvala. (:
Bookmarks