Rezultati ankete: Za koga ćete glasati?

Voters
91. You may not vote on this poll
  • Kukuriku koalicija (SDP, HNS, IDS, HSU)

27 29.67%
  • HDZ

11 12.09%
  • HSS

0 0%
  • HSLS

7 7.69%
  • HSP

2 2.20%
  • HSP dr. Ante Starčević i HČSP

5 5.49%
  • HDSSB

0 0%
  • Hrvatski Laburisti

13 14.29%
  • Hrast

3 3.30%
  • Željko "Žac" Kerum

0 0%
  • Milan "Miki" Bandić

1 1.10%
  • Manjinske stranke/kandidati

0 0%
  • Koalicija BUK/PGS/Ljubo Jurčić

1 1.10%
  • Lista don Ivan Grubišić

2 2.20%
  • Neću glasovati/poništit ću listić

11 12.09%
  • Nisam još odlučio/la

8 8.79%
+ Reply to Thread
Page 1 of 14 12311 ... LastLast
Results 1 to 30 of 407

Thread: Izbori 2011.

Cassini PJ's Avatar

Default Izbori 2011.

Tkach me podsjetio.

Let the games begin!

Seks i nasilje. Kalin's Avatar

Default Re: Izbori 2011.

Manjine se ponovno diskriminira, vidim.
    Tamo gdje diplomacija prestaje, tu počinje rat.

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

mislim da ću morati poderati listić uz povike - ovo je sve komunizam drugovi!
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Forumaš prvog reda Darkbuster's Avatar

Moj glas ide Autohtonoj Hrvatskoj Čistoj Stranci Prava Dr. Ante Starčevića 1861

Cassini PJ's Avatar

Quote Originally Posted by Darkbuster View Post
    Tim jugočetničkim srbokomunistima? Nisam znao da toliko mrziš hrvatsku, izdajico.

Moj glas ide stranci Hrvatskog Čistog Kršćanskog Plamena Hrasta Lužnjaka i Hrvatskog Rodoljuba i Domoljuba Doktora Franje Tuđmana 1990.
    Last edited by PJ; 03-11-2011 at 20:01.

Forumaš prvog reda Tkach's Avatar

Quote Originally Posted by Darkbuster View Post
    A ne Iskonskoj Harahvatskoj Iranskoj Blaženoj Stranci Prava Mr. Ante Đapić 155 (kg)?!

Inače, ako je suditi po anketama, trebalo bi dodati među ponuđene opcije i Blok umirovljenici zajedno-PGS-dr. Ljubo Jurčić-gosp. Kruno Kurčić. Možda i nezavisnu listu don Ivan Grubišić-don Ivan Grubišić-don Ivan Grubišić.
    Last edited by Tkach; 03-11-2011 at 18:07.

Cassini PJ's Avatar

Čak 4 glasa za HDZ

Želite podijelit svoje motive s nama?

Veteran foruma don_corleone's Avatar

HRAST i HSP AS nisu u koaliciji?

Forumaš prvog reda Darkbuster's Avatar

Da cini se da je KOS opet uspio razjediniti svekoliko jedinstvo hrvatski orijentiranih opcija, ili je to ovaj put bila OZNA?

A baš sam se veselio da imam za koga glasati. Izgleda da ću ovaj put preskočiti to silovanje demokracije. Ionako se sve zna...

Kuul forumaš konzerva's Avatar

hsp as je sa ludim hčsp-ovcima (molim ispravku u anketi ) a bili su i bliski dogovori sa hrastom, ali čini se da ih ruža otkantava.
    mislim da im je užasno glupo ak otprde hrast jer su više manje svugdje na rubu prelaska praga pa bi im jako dobro došli i hrastovi glasovi.

ako ne koaliraju ove dve opcije onda će dobit moj glas ona koja će u 7. izb.jed. imat normalnijeg kandidata.
    mislim nije da očekujem nešto od ovih izbora, ali nebi škodio koji nabrijanović u oporbi (a ne samo adeze papci)
    Last edited by konzerva; 03-11-2011 at 19:16.
    "Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza

Mlada nada foruma

Mislim da ću glasati za relativno novu stranku "Hrvacku krščansku stranku poštenja i domoljublja". Vodi je Božica Jurić i njezin muž Juko.

"ma dali ste vi ćuli šta rekoše da če komunsiti dapobijede sad naizborima i uni neki kukuriku ko da su kokoši a ne politićari ma bože me saćuvaj injija i ko če zanjija daglasa zato vam mi porućivamo da glasate zanašu stranku hrvacku krščansku stranku poštenja i domoljublja i mi vam porućivamo za ćistu hrvacku bez ćetnika homosapjensa i kurvaćetina i protiv une evropske kuge zakoju nesmjete glasat da nebi velko zlo došlo i zato morate daglasate zanas jel juko je pošteno pemziju zaradijo i pošteno smo doktoru platili potvrdu da pemziju dobije a mi čemo da hrvacku porodimo da sretna bude" Božica Jurić, https://www.facebook.com/profile.php...5782979&ref=ts

Od drugih opcija razmatram ne izlazak, zaokruživanje svih opcija, paranje listića, crtanje smajlića na listiću i druge centralnodesnolijeve opcije.

e Tkach jesi vidio tko nosi listu laburista u 1.izb.jed.? daju mu velike šanse za ulazak u sabor
    "Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza

Forumaš prvog reda Tkach's Avatar

Da, čekaju me još 4 godine "A jel to tvoj tata?" pitanja. Utjeha mi je što se bar ne prezivam Lesar.
    Last edited by Tkach; 03-11-2011 at 19:40.

Mlada nada foruma

Vidim da je sprdnja sa pravaškim opcijama u modi ove izbore....
    =Sig=

Quote Originally Posted by Brain32 View Post
    Vidim da je sprdnja sa pravaškim opcijama u modi ove izbore....
    kad su idioti... da su se dogovorili skupa izać pobrali bi 8-10 posto bez beda i bar 10ak zastupnika, ovak će tu i tamo netko preć prag i skupa neće imat 4 zastupnika

Mlada nada foruma Lucky38's Avatar

Quote Originally Posted by joejoejoe View Post
    Mislim da ću glasati za relativno novu stranku "Hrvacku krščansku stranku poštenja i domoljublja". Vodi je Božica Jurić i njezin muž Juko.

"ma dali ste vi ćuli šta rekoše da če komunsiti dapobijede sad naizborima i uni neki kukuriku ko da su kokoši a ne politićari ma bože me saćuvaj injija i ko če zanjija daglasa zato vam mi porućivamo da glasate zanašu stranku hrvacku krščansku stranku poštenja i domoljublja i mi vam porućivamo za ćistu hrvacku bez ćetnika homosapjensa i kurvaćetina i protiv une evropske kuge zakoju nesmjete glasat da nebi velko zlo došlo i zato morate daglasate zanas jel juko je pošteno pemziju zaradijo i pošteno smo doktoru platili potvrdu da pemziju dobije a mi čemo da hrvacku porodimo da sretna bude" Božica Jurić, https://www.facebook.com/profile.php...5782979&ref=ts

Od drugih opcija razmatram ne izlazak, zaokruživanje svih opcija, paranje listića, crtanje smajlića na listiću i druge centralnodesnolijeve opcije.
    Ja ne vjerujem da se ovo netko sjetio okačit na pkt
    Ima nas još, koliko hoš

Quote Originally Posted by konzerva View Post
    kad su idioti... da su se dogovorili skupa izać pobrali bi 8-10 posto bez beda i bar 10ak zastupnika, ovak će tu i tamo netko preć prag i skupa neće imat 4 zastupnika
    Točno to. Samo me odbijaju da glasam kad vidim kolko ih je a svi u biti nude isto. Nema smisla izlaziti na izbore.

Mlada nada foruma

Quote Originally Posted by konzerva View Post
    A čuj nisam ni ja oduševljen baš sa njima ali čak i takvi kakvi jesu su mi bliži nego koalicija hrvatskog sljepila, tj. kukuriku.

Da i ne pričamo o tome kako u startu nemaju baš previše šanse s obzirom na višegodišnju političko-medijsku kampanju koja se vodila protiv pravaštva okarakteriziranog kao politčke opcije primitivnih ljudi kockastih glava koji mastrubiraju na ustaške masakre...
    =Sig=

Forumaš prvog reda Moderator sickboy's Avatar

ostajem vjeran pisanju parola na glasacki listic!!

UV fought the law, and UV won...

Prvoborac foruma remorker988's Avatar

Za kukuriku, da ne postoji koalicija onda za HNS.
    Nek netko od HDZ-ovih birača obrazloži razloge svoje odluke, molim.

Molio bih da svi "obrazlože razloge svojih odluka", ne samo HDZovi birači!

Početnik na forumu

Quote Originally Posted by Libro View Post
    Za kukuriku, da ne postoji koalicija onda za HNS.
    Nek netko od HDZ-ovih birača obrazloži razloge svoje odluke, molim.
    Zato što su lopovi. Kakvo drugačije objašnjenje očekivati od ljudi koji ne glasaju za Čačića?

Mlada nada foruma ReMi's Avatar

moj djed je neki dan rekao da ce glasati za HDZ i od toga dana vise nemam djeda.
    Protect me from what I want.

Veteran foruma smart girl's Avatar

Da i ja nešto napišem ovdje .. Neću glasovati ni za koga, vjerojatno ću prekrižiti listić. Što se kukuriku koalicije tiče ne želim podržati ljude koji su 2000. u mom gradu pod izlikom viška radnika otpustili par stotina ljudi koji su pošteno i časno zarađivali za svoj kruh (članovi hdz-a svi odreda na službeničkim položajima, dakle nikakav visoko pozicionirani stranački kadar). Također onog bahatog čačića, ne mogu vidjet nacrtanog.

Eto popljujte me sad slobodno
    Last edited by smart girl; 04-11-2011 at 01:10.

When asked if my cup is half-full or half-empty my only response is that I am thankful I have a cup.
    Sam Lefkowitz

Meni su HNSovci najdraži ljudi na svijetu. S jedne strane opravdano govore da ako HDZ kojim slučajem pobijedi imamo na vlasti stranku koja je praktički kriminalna organizacija. S druge pak strane ako kukuriku pobijedi imamo u vlasti ministra koji je pod kaznenim postupokom zbog dvostrukog ubojstva. I sad po čemu je ta koalicija drugačija? S jedne strane govore da će se boriti protiv kriminala i korupcije, a s druge strane nemaju snage da kažu Čačiću da jednostavno nije fer prema biračima da u vladi koja želi biti drugačija od sadašnje sijedi osoba nad kojom se vodi kazneni postupak. Nek mi netko od kukurikavca to objasni. Ili je to ona koja je trenutno aktualna kod partizana ovaj naš ne može odgovarati jer se bori za pravu stvar, a svi ostali mogu jer ne misle kao mi.

Administrator georgee's Avatar

drukčija je po tome što je u prvom slučaju riječ o organiziranoj pljački, a u drugom o nehajnom kaznenom djelu
    drukčija je jer u prvom slučaju već postoje pravomoćne presude, u drugom ne postoje
    drukčija je jer će čovjek odstupit ako se donese osuđujuća presuda, za razliku od trenutnih ministara koji nikad ne bi podnijeli ostavke - samo ih dobili u slučaju potrebe za pozitivnim izbornim rezultatom

po toj logici je čitav hdz trebao odstupit kad su krenuli kazneni postupci

uglavnom, the list goes on

daleko je kukuriku od savršenog rješenja za sve naše probleme
    ali gore od ovog ne može

čačić i slični slučajevi samo su alibi
    nema potrebe skrivat se iza toga, svatko mora glasovati po vlastitom nahođenju pa kako god se nekome nerazumnim činio određeni listić

@smart girl:
    problemi 2000. su problemi različiti od onih današnjih
    istina je da se otpuštalo, sjećam se smjena ravnatelja bolnica, samo zato što su bili hdz-ovci
    al što se tiče otpuštanja, snižavanja plaća i slično - radilo se o nužnoj mjeri jer se prije izbora pred kraj devedesetih zaposlio enorman broj ljudi, a plaće su narasle i do 25 %
    Last edited by georgee; 04-11-2011 at 07:46.
    Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.

In love with BBC Irene Adler.

Maru cat fan club member.

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

radimir čačić je definitivno najsuspektnija ličnost izbora van hdz-a, i hns je zapravo minorna stranka, koja bi imala jednog predstavnika u saboru da se lukavo nije prikrpala sdp-u. hns je nešto kao hss, i bio bih jako sretan da hss, hns i hsu potpuno nestanu s političke scene jer zapravo ili ne nude ništa novo (hns je zapravo lijevo krilo sdp-a), ili su stranka koja se isključivo brine za parazitiziranje dijela populacije na proračunu (umirovljenici i "seljaci" sa dva hektara zemlje)
    bandić i kerum su izborni folklor, debili koji će dizati bunu, a zatim se ispuhati nakon izbora kada shvate da su kurac od ovce, što će izborni rezultati neminovno i pokazati. mislim da bi bandiću bilo mudrije da se kandidra u splitu jer tamo ima patinu nekog uspješnog čovjeka od naroda, shema koju je kerum već popušio pa vjerujem da će taj moron ostati sa oko 2% glasova.

hrast je toliko morbidno glup pojam i ideja da bih prije glasao da se vrati tito, a da mi gradonačelnik bude ante pavelić sa košaricom srpskih očiju, tako da ne mogu zamisliti da takva nakupina probisvijeta nešto zastupa u saboru. tj. ne želim to zamisliti jer jedna takva nakupina probisvijeta iz slavonije hdssb ekšuli nešto zastupa u saboru i, kako stvari stoje, pojačat će svoj konto, a sve zahvaljujući rasapu trogloditnog biračkog tijela od hdz-a prihvatljivijim domoljubnim opcijama. istina je ta da je hdssb rodobljuban koliko i stanimirović ili pupa, ali jebi ga, to su srbočetnici.

kukuriku koalicija je neprihvatljiva opcija ljudima koji vjeruju pričama o otpuštanju iz političkog revanšizma kao o nečemu rezerviranome samo za crvene komunjare sa iblerovog trga. također neprihvatljiva je opcija i ljudima kojima se jebeno gadi hsu (to sam ja) te bih radije glasovao za mentalno poremećene laburiste vođene oni krepilom lesarom. što neću. nego ću škartirati listić.
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

HNS niti teoretski niti u praksi ne može biti "lijevo krilo" SDP-a jer je historijski i programski riječ o staro liberalnoj stranci (odnosno, nisu soc. liberali, centralisti ili štogod tomu slično). Polit. demagogija ih također ne čini centralno lijevo orijentiranom strankom jer istu počesto koristi deklarirano cen. desne stranke poput HDZ-a.
    Stav stranke, odnosno njezinih bitnih predstavnika, o temama rata, fašizma/antifašizma, gay brakova isl. nažalost predstavlja oslonac stranci da se u RH deklarira kao lijevo orijentirana, no ukoliko bismo komparirali stavove sa drugim liberalnim strankama u Europi, shvatili bismo da ih ti stavovi načelno ne čine niti lijevo niti desno orijentiranima.
    Last edited by Kalin; 04-11-2011 at 10:34.

Mega kuuul forumaš Đ!'s Avatar

Quote Originally Posted by smart girl View Post
    Što se kukuriku koalicije tiče ne želim podržati ljude koji su 2000. u mom gradu pod izlikom viška radnika otpustili par stotina ljudi koji su pošteno i časno zarađivali za svoj kruh (članovi hdz-a svi odreda na službeničkim položajima, dakle nikakav visoko pozicionirani stranački kadar).
    Čačić-argument na stranu ali nisi li ti u svojim prethodnim istupima na ozbiljnim temama iskazivala nekakvu "bliskost" HDZ-u?
    In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

+ Reply to Thread
Page 1 of 14 12311 ... LastLast

Bookmarks