koji je to vrag? sta bih trebao napisat: izjavljujem da nisam pod istragom i to potpisat?
koji je to vrag? sta bih trebao napisat: izjavljujem da nisam pod istragom i to potpisat?
acta, non verba..
Kaj nije da se to vadi na općinskom sudu? Tj. ne pišeš to sam.
Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)
zaboga, ljudi.
općinski kazneni, ulaz sa ilice, prva kućica metar od ulaza, ispunit zahtjev, čekat uvjerenje 15 minuta
PODACI POTREBNI ZA UPIS U IMENIK ODVJETNIČKIH VJEŽBENIKA
5. Vlastoručno potpisana izjava da niste pod istragom
6. Uvjerenje da se protiv vas ne vodi kazneni postupak za djela za koja se goni po
službenoj dužnosti (ne starije od 6 mjeseci)
ovo su dvije različite točke na stranici HOK-a. Uvjerenje sam već pokupio.
i da tamo nista ne pise kako bi to trebalo izgledat...
uvjerenje i izjava su dvije različite stvari...uvjerenje se vadi na sudu, da, a izjavu pišeš sam...s tim da nekad trebaš ovjerit kod javnog bilježnika, nekad ne.
@blablab...pisala sam to svojevrmeno za potrebe posla...ovako ti je to izgledalo ko mene...
IZJAVA
Pod materijalnom i kaznenom odgovornošću izjavljujem da se protiv mene nije pokretala niti je pokrenuta istraga.
(tvoj vlastoručan potpis)
...s tim da jedino ne znam jel to moraš ovjeriti kod j.b ili ne...najbolje ti je nazvat u HOK i pitati![]()
Last edited by ninap; 22-12-2011 at 16:36.
acta, non verba..
puno hvala![]()
kad sam već dosadan -jel zna 'ko kako bi trebao izgledati
1. Zahtjev uz supotpis principala za UPIS U IMENIK ODVJETNIČKIH VJEŽBENIKA ?
Gore lijevo tvoji podaci, gore desno podaci komore.
Podnosim zahtjev za upis u imenik odvjetničkih vježbenika.
Jedan potpis ti, jedan potpis šef.
U Zagrebu, datum.
Općenito - uvijek sa što manje filozofiranja, napišeš ono kaj se od tebe traži, ionak nikog u komori nije briga za to, bitno da priložiš sve kaj treba.
Bookmarks