Rezultati ankete: Ocjena

Voters
146. You may not vote on this poll
  • 1

58 39.73%
  • 2

20 13.70%
  • 3

12 8.22%
  • 4

17 11.64%
  • 5

39 26.71%
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 30 of 48

Thread: Prof. dr. sc. Igor Gliha (prosjek 2,69)

Super Moderator Pravokutnići's Avatar

Default Prof. dr. sc. Igor Gliha (prosjek 2,69)

Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni!
    :smt080
    Last edited by Browneyes; 08-02-2011 at 23:10.

Miss Sarajevo
    Guest

malo je zbunjen i èesto Şivèan

blond no more
    Guest

Quote Originally Posted by Miss Sarajevo
    U got that right! :-D

tequila
    Guest

hoce pomoci i to jako puno onima koje zna- bilo sa predavanja, bilo sa seminara, bilo sa konzultacija, bilo sa prijasnjih ispita (slusaca ili polagaca)

madali
    Guest

ja sam kod njega doťla iz vedra neba i dobila super ocjenu.ne gnjavi po gaveli i drŞi se klariÌa, koliko sam ja shvatila... je malo Şivèan, ali ťta Ìeť...uglacvnom, meni si dobar Igore

Mlad, sumnjiv i nedokazan

na seminaru sam kod njega...èovjek je ok...ako te neťto zanima pitať i lijepo ti sve objasni...
    some things will never change...

Početnik na forumu

Meni je Gliha super... Kod njega sam na seminaru i full mi je zanimljivo, a osim toga mislim da je stvarno korektan i pristupacan, za svaku pohvalu...
    iva

Anðelko GuziÌ
    Guest

Quote Originally Posted by Miss Sarajevo
    da malo? :oops:
    kad ga nesto pitas ful se potrudi to objasniti, ali tip izgleda tako zbunjeno dok te slusa da ne znam kaj mu je
    inace pozitivac, samo cujem zahtjevan jako

Mlad, sumnjiv i nedokazan

DoŞivljaj mi se temelji samo na utisku s predavanja,nisam ga joť imala prilike vidjeti kako ispituje...uglavnom,bio mi je super! Nikad nije bio nervozan,dapaèe,vrlo strpljivo je objaťnjavao svaku sitnicu koju sam ga pitala.Njegova takozvana "zbunjenost" mi je viťe rezultat toga ťto se èovjek nekako prirodno i opuťteno drŞi za razliku od mnogih izvjeťtaèenih ljudi na naťem faksu.Predavanja su mu bať bila zanimljiva s puno ludih Şivotnih primjera tako da sam uŞivala dizati se u 7h ujutro svaki pon. i ut. i trèati na faks (malo èudno ).Jedino se prièa da teťko podnosi lupetanja i gluposti..ali ipak zasluŞuje èistu peticu! =D>
    Saepe creat moles aspera spina rosas.

Početnik na forumu

Meni se u osnovi èini ok, ali na ispitima stvarno zna izvuÌi luðaèka pitanja ťto i nije bať pohvalno na tolikoj kolièini materije. Po pitanju meða voli izvlaèiti stvari za koje niťta ne piťe u knjizi iz stvarnog a detaljno sam ju prouèila.

milenic
    Guest

ne razumijem ga bas, nekad si smrmlja bitan dio recenice u bradu, ne svidja mi se previse :roll: cudan mi je

mgrzetic
    Guest

Dobio je dvicu samo zato ĹĄto je zgodan - da nije dobio bi manje..

Početnik na forumu

bas mi je zgodnièka
    kva kva kva

Mlada nada foruma

Quote Originally Posted by mgrzetic
    Dobio je dvicu samo zato ĹĄto je zgodan - da nije dobio bi manje..
    hahahah
    sve suepr o njemu, a prosjeeeek :lol:
    kompleksať koji komplekse lijeèi na studentima.

Mega kuuul forumaš Đ!'s Avatar

Default Re: Prof. dr. sc. Igor Gliha (prosjek 2,29)

Ovi negativni komentari mi izgledaju ko da pričamo o 2 različite osobe. :lol: Zadnji par rokova slušam samo hvalospjeve o Glihi. Meni je na gp1 bio maksimalno korektan, a bogme i prema liku prije mene koji je očito raspolagao činjenicama ali ih nije mogao u smislenu cjelinu povezat(spike o zastari kod poslovodstva bez naloga, neznanje kaj je dare i tak). Treba samo zadržat smirenost i ne dozvolit da vas izbaci iz takta. Al te geste razne ima ak baš gluposti pričate. :lol: Glasat ću nakon gp2. :-D
    In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

Mlada nada foruma Scarlet Legata's Avatar

sharmantan stricek koji drzi super predavanja. skratio gavellu na 20 powerpoint prezentacija i usrecio me neizmjerno. isplati ga se vidjet i cut :-D
    Absinth With Faust

Pour the emerald wine into crystal glasses
    We will touch the divine through kisses catharsis
    Let us pitch to the seven-year itch of the ultra-decadent
    To a tainted world and the painted girls that our fantasies spent
    Tripping through boudoirs laced with opiate themes
    Sipping the bizarre, tasting copious dreams
    A toast to those most sacrilegious of days where for every whim won-one soon repays

We touched the stars...

asquerosa

Quote Originally Posted by Scarlet Legata
    sharmantan stricek koji drzi super predavanja. skratio gavellu na 20 powerpoint prezentacija i usrecio me neizmjerno. isplati ga se vidjet i cut :-D

da da vidjet pogotovo
    Can you bear some rough love?

Mlada nada foruma Danny C's Avatar

Cherry Darling, opet se mi kod Glihe srećemo
    Taman da ću reć da ga je pogotovo lijepo vidjet Ak ima neka ljestvica najšarmantnijih, najzgodnijih profesora, Glihi dajem prvo mjesto bez razmišljanja!! mmmmm...

Veteran foruma
    tamo gdje se djecu gađa jajima ako je vrijeme učenja

Thumbs down Re: Prof. dr. sc. Igor Gliha (prosjek 2,29)

podvojena ličnost uisitnu. ili mu se sviđaš, ili ne. nisam vjerovala dok se nisam osobno uvjerila. od mene čista kulja. jer ja nisam muško. niti dalmatinka.
    nastojte prvi odgovarati dok još ima strpljenja.
    ...trči za babom s kolačima...

Mlada nada foruma sifilis's Avatar

izgleda da sam zaduzen da dizem prosjek ekipi poput njega i Sosica

pet. nadasve ugodan i korektan ispitivac.
    ~Dead lawyers lie still~

REDHEAD ADDICT

Kuul forumaš konzerva's Avatar

super ispitivač, bar meni
    "Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza

Iako bih se do današnjeg incidenta složio s konzervom, moram mu dati jedinicu. Nemreš mi tvrdit da je mirni posjed isto što i istinit i onda me rušit zbog toga. :roll: Na gp1 mi je bio super ali već 2 roka za redom padam gp2 kod njega i to mi je već druga uništena šansa za uvjet(fali mi još jedan osim gp-a). Rezigniran sam! A psihopata Gavellu neću komentirat. Da ovršni zakon... Pih!

nije baš tvrdio da je miran posjed isto što i istinit ali da zna pretjerat, bome zna...
    zato 3
    "Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza

Thumbs down Re: Prof. dr. sc. Igor Gliha (prosjek 2,29)

Quote Originally Posted by konzerva View Post
    nije baš tvrdio da je miran posjed isto što i istinit

Ako "neistinit posjed je onaj koji je stečen nepravilno, a onaj koji nije stečen nepravilno je miran" ne znači da je istinit posjed isto što i miran ne znam što znači. I čujem da je to rečeno na predavanju pa zbilja ne znam kako bih to znao ako nisam išao na predavanja.

istinit posjed jest miran ali pojam mirnog posjeda je širi od pojma istinitog.tj.svaki istinit posjed je miran ali svaki miran posjed nije istinit. i neistinit posjed je miran i to prema trećima uvijek a prema osobi od koje je stečen na takav način protekom rokova, 30 dana i godinu dana blabla...
    ergo ne stoji da je istinit=miran

Quote Originally Posted by konzerva View Post
    ergo ne stoji da je istinit=miran

Meni kažeš.

Svladao uspon

Gliha je neopisiv hebote. Sjecam se kad sam ga slušao, puštao je nemoguće. Meni je bilo neugodno unutra sjedit koliko je ekipa nebuloze pricala. Kolegica nije znala defku kupoprodaje, al se prolazilo. Onda dođu rokovi kad ne pušta ni za lijek. Koji mu je q? Imam feel da ruši prve dane rokova, a onda zbog pritiska bolonjske kvote pušta da bi kompenzirao deficit. Svaka mu čast, al ne bih volio kod njega odgovarat. Ne volim nestabilne cjepidlake.
    Fala, prijatno.

za gp1 gliha je najbolji izbor. za gp2 baš i ne jer voli pitat svašta iz gavelle

Veteran foruma Moderator bob rock's Avatar

čovjek uz čije se ime vežu neki unikatni pojmovi, a nema dvojbe da će još mnogi nastati.

tako se već dugo vrijeme ozbiljno razmišlja da se u enciklopediju britannicu uvrsti pojam glihin manevar.
    opisana se pojava sastoji u postavljanju pitanja nakon čijih će pet prvih odgovora uslijediti jednako toliko niječnih oblika, praćenih šestim odgovorom kao pojašnjenjem. ta poznata pojava često je primjećivana kao duhovita forma zabilježena u folkloru nekih istočno-europskih zemalja. usprkos njezinom šarmantnom karakteru, njezina se upotreba smatra izuzetno uvredljivom u jeziku diplomacije, odnosima vezanima uz zaposlenje i rad, te u drugim društvenim odnosima gdje se komunikacija odvija na hijerarhijskoj osnovi.

npr:

a: Možete li mi opisati bitnu pretpostavku pravnih poslova?
    b: Paaa... Pravni posao je očitovanje volje koje je usmjereno na potizanje dopuštenih pravnih učinaka, samo za sebe ili u vezi s nekim drugim činjenicama.
    a: Hmmh... Da, je, stoji to što se rekli, ali nisam na to mislio. Što je bitno za pravni posao, bez čega on ne bi mogao biti pravni posao?
    b: Pa... *zbunjeno* Mora postojati poslovna sposobnost onoga koji daje očitovanje.
    a: *podrugljivo* Pa naravno kolega, to se samo po sebi podrazumijeva. Nešto drugo sam htio da mi kažete.
    b: *lagano nervozno tupka nogom o pod* Paaa... Niste postavili pitanje posve jasno. *shvativši da bi to dotični mogao doživjeti kao uvredu, brzo se ispravi* Nije mi jasno što želite.
    a: *okrene očima* Ako vam nije jasno što sam smjerao pitanjem, ne znam zašto mi uopće razgovaramo. Ili mi dajte odgovor, ili ću smatrati da ne znate za prolaz.
    b: *brzo i ustrašeno* Paaa... Karakteristike ugovora su...
    a: *prekida* Kakve sad karakteristike ugovora? Pa šta su ugovori jedina vrsta pravnih poslova?
    b: Ne! Ne! Ne! Nisam to mislio! Pravni poslovi se dijele na jednostrane i dvostrane pravne poslove.
    a: Da! Znam da se dijele na jednostrane i dvostrane pravne poslove! Al idete u posve krivom smjeru. Vi kao da me pokušavate odvući od osnovnog pitanja.
    b: ...
    a: Ajde mi onda recite koji je najbitniji oblik pisanog očitovanja volje.
    b: Pa potpis.
    a: I što je bitno za potpis?
    b: Da mora biti vlastoručan.
    a: I? Sad povežite to dvoje i dobit ćete odgovor na prvo pitanje!
    b: *unezvjereno šuti*
    a: Pa postojanje pravnih poslova pretpostavlja da postoje podobni subjetki koji volju mogu izraziti. Ljudi na primjer! Vi! Ja! Svi slušači ovdje! Jel to bilo toliko teško?
    b: *mašta o voodoo lutkama*

_____

no, ne valja vjerovati da je tzv.glihin manevar jedini adut njegovog najpoznatijeg teoretičara koji je spomenuti pojam doveo do savršenstva (povjesničari daju naslutiti da se te pojave u tragovima pojavljuju u goebbelsovoj mašineriji). drugi je jednako uvaženi pojam vezan uz ovu uglednu ličnost: glihin trofazni obrat. Radi se o klasičnoj inverziji pozicija do koje se stiže u tri razrađene faze:
    1) nakon postavljanja pitanja, saslušava se odgovor/pozicija objekta
    2) relativistički postavljenim podpitanjima nastoji se objekta odvući sa startnog odgovora/ pozicije na drugo područje
    3) nakon što objekt više nema dodirnih točaka sa odgovorom/pozicijom, ispitivač izgovara odgovor/poziciju kao jedinu točnu mogućnost, pretvarajući objekta u kretena.
    Last edited by bob rock; 08-02-2010 at 23:58.

Al Swearengen: "I will offer a personal $50 bounty for every decapitated head of as many as these godless, heathen cocksuckers as anyone can bring in...God rest the soul of that poor family and pussy's half price, next fifteen minutes!"

Mlada nada foruma

mogao bih napisati knjigu o glihi i gpu 1.
    rusio me u 11. jer sam ucio po klaricu i ulovio me na razlikama zoo-klaric kod stete.
    danas me pitao cinidbu- posredna ljudska radnja(stvar, stroj to je jedino sto mi je malo zastekalo, rekao sam samo stroj) i neposredna, ostale karakteristike cinidbe.
    nemogucnost cin.(ni1 osoba ne moze izvrsiti), iznimka odgodni uvjet i pocetni rok),i sadrzaj,
    odredivost cin i primjeri.
    drugo pitanje prijeboj.pa jednostrani pr.- kljucno je nauciti ga po zakonu, ona istovrsnost je iznimno lose u knjizi napisana.i prijeboja ex lege nema.
    trece pitanje obj odg za stetu po zakonu (opasna stvar, proizvod, organizator, roditelji, poslodavac,pravna osoba (na tom me rusio prosli put jer sam reko ona 4 tj i okolis a toga nema u zoou).i onda iskljucenje odgovornosti kod opasne stvari sve. 15 min odgovaranja, 5 je u indeksu.
    za glihu uciti paralelno po knjizi i zakonu. sta se imalo razlikuje po zakonu bas to ce pitati i to ce najvise za zlo uzeti ako se ne zna.
    inace, ispituje po 40 min, ali ako se zna sta on trazi u odgovoru, brz je usmeni.
    ostala pitanja- paulijane po zakonu, odg za nedostatke, obecanje nagrade, prekomjerno ostecenje,aleatorni poslovi (primjer ug o dozivotnom uzdrzavanju), subjektivno pravo,
    imovina (jamstvena funkcija - osobna odg-cijelom imovinom, stvarna-jednom stvarju(npr. hipoteka)) i sve o imovini.

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast