Rezultati ankete: Ocjena

Voters
190. You may not vote on this poll
  • 1

46 24.21%
  • 2

16 8.42%
  • 3

28 14.74%
  • 4

36 18.95%
  • 5

64 33.68%
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 30 of 60

Thread: Prof. dr. sc. Ivana Jaramaz Reskušić (prosjek 3,14)

Super Moderator Pravokutnići's Avatar

Default Prof. dr. sc. Ivana Jaramaz Reskušić (prosjek 3,14)

Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni!
    :smt080

Administrator dorro's Avatar

Ženska verzija KurtoviÌa...
    Tko nije doŞivio ispit kod nje, preporuèam makar sluťati 8)
    Premda na objektivnost pri ispitivanju nemam zamjerke.
    Al da radi ĹĄou program od svega, to stoji... :-D

Kuul forumaš Galijun's Avatar

Ocjena: 4
    Pozitivne strane: objektivna, ne rusi bezveze, izrazito strpljiva s obzirom kakvih se gluposti naslusa, konzultacije kod nje su takodjer ugodne i spremna je izaci u susret zaista svakome.
    Negativne strane: duljina ispitivanja. Iako to uracunava da se pretrese skoro cijelo gradivo, ponekad se previse odulji.

Ovo govorim iz iskustva dvaju konzultacija i usmenog kod nje. Prisustvovao sam jednom njenom predavanju, jos tamo na pocetku prve godine, tak da oko toga nemrem nis specijalno reci.
    There is nothing to fear, but fear itself !
    I believe that whatever doesn't kill you simply makes you...stranger.
    How do you drive mad that which is already insane?

Mega kuuul forumaš veteran's Avatar

S njom se nikad ne zna...cudan mi je bio usmeni kod nje...
    http://www.pravokutnik.net/forum/signaturepics/sigpic623_1.gif

Miss Sarajevo
    Guest

Pa recimo da je osoba koja nema razumijevanja za svijet oko sebe i uĹžasan je pedagog :evil:

Mlada nada foruma

Zena me rusila dva puta ali nemam jedne rijeci kritike za nju...Obozavam kad se ispit cini vise ko razgovor nego strogo pitanje-odgovor i kod nje me fascinira sto je na mene ostavila dojam kao da zivi za svoj posao i za rimsko pravo...

Forumaš prvog reda

rimsko mi se bio prvi isit koji sam odgovarala, a odgovarala sam kod nje, isptivala me dosta dugo vremena, skoro cijelo gradivo....
    tri dana nakon ispita sam doťla k sebi, a tjedan dana nakon sam shvatila da je ona zapravo skor ok profesorica, prilièno pravedna i objetivna... ali, kao ťto je netko prije rekao, nije bať neki pedagog...

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Izvrstan seminar, dobar omjer rada i dobivenog (NE beneficija nego znanja i pomoci pri prolazenju gradiva)
    Predavanja nisam pohadjao pa no comment kao i konzultacije.

Ispit prica za sebe. Dug je. To bi se moglo zamjeriti... ako vam se zuri na vlak. Ako smatrate da treba ispit biti objektivan i sl. onda duzina nije neki kriterij. Korektno i profesionalno prema studentima (to sto pije kavicu ponekad je tak nebitno, odnos prema studentima je vazan. zli jezici rado prigovaraju slicne pizdarije ali to stvarno ne cini profesora boljim/losijim)
    Veoma objektivno procjenjeno znanje (a to se nemre u 5min) i ocjenjeno.
    Sve skupa tko u indexu ima "dobar" iz Rima sa potpisom I. J. R. sigurno ga dobro i zna.

Sve skupa ocjena 5

red_orange
    Guest

poprilièno mi je izaťla ususret no ono ťto joj zamjeram je neprestano ironièno cerekanje i puťenje za vrijeme ispitivanja.ťto je previťe je previťe

Mlada nada foruma

Korektna...postena...dobijes koliko zasluzis...stalno drzi pozitivu na usmenom...samo ne voli kad se uci po skripit...
    Specijaliziran za borbu s odraslim Pumama i Veprovima od 150 kg....

Moj pas

dupin
    Guest

JeŞim se od nje...zivèano predaje...smjeťak je ko namjeťten i ne skida ga.... :roll:

Veteran foruma

Default Re: Doc.dr. sc. Ivana Jaramaz ReskuĹĄiĂŚ

Quote Originally Posted by leonisa
    MoŞete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, toènost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
    Evo ovako:
    1. kvaliteta predavanja i seminara : 5
    2. objektivnost pri ocjenjivanju: 5
    3. toènost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije: 1 :evil:
    4. odnos prema studentima: 2/3
    5. nastup i pripremljenost: 4

NajveÌi nedostaci: nariftati sat i usvojiti pravilo da seminar/predavanje poèinje i zavrťava u toèno odreðeno vrijeme, a ne ovisi vremenski o unaprijed zacrtanom planu, malèice korektniji odnos prema studentima.
    O kvaliteti predavanja i objektivnosti mogu reÌi samo pohvalne stvari, mislim da su mi predavanja dosta pomogla pri spremanju ispita, mada je teťko izdrŞati do kraja, naroèito kad je termin produljen za 20 ili 30 minuta. objektivnost i naèin ispitivanja takoðer za pohvalu, iako zna ljude izreťetati cijelu knjigu, traŞi se razumijevanje gradiva, pomaŞe otpitanjima i nastoji izvuèi ťto viťe iz studenta

Dakle sve ukupno nekakva zlatna sredina.
    ''Stani, sunce, iznad Gibeona, i mjeseče, iznad dola Ajalona!''

Mlada nada foruma

nije bas najnormalnija, ali mozda sam samo ja upitanju
    Si Hoc Legere Scis Nimium Eruditionis Habes !
    ( ako mozes ovo procitati preobrazovan si )

Forumaš prvog reda tyrandas's Avatar

sto se predavanja tice, odlicna je, ali onaj ironicni smijesak nikako ne mogu podnijeti #-o
    Everyone has photographic memory; some just don't have the film.

Guest

ja ne znam na kojem ste vi faksu. doticna profesorica je isfrustrirana do boli i najgore sto ti se moze dogoditi kao brucosu kad dodjes na njen usmeni. tortura i vrijedjanje

Veteran foruma

ako ne moĹžeĹĄ podnijeti njenu "torturu" teĹĄko ĂŚeĹĄ onda neke druge profesore...
    istina je da nekad zna podviknuti, ali to uglavnom bude kad netko ne zna osnove od osnove, a imala sam prilike vidjeti da èak i tada zna pustiti studenta... :?
    And no I ain't been to MIA,
    I heard that Cali never rains and New Yorks heart awaits.
    First let's see the west end,
    Take me on a trip, I'd like to go some day...

Guest

Quote Originally Posted by Andrea
    ako ne moĹžeĹĄ podnijeti njenu "torturu" teĹĄko ĂŚeĹĄ onda neke druge profesore...
    istina je da nekad zna podviknuti, ali to uglavnom bude kad netko ne zna osnove od osnove, a imala sam prilike vidjeti da èak i tada zna pustiti studenta... :?
    ne bih bas stavio "ponekad podviknuti" izjave tipa, jesi glup/a ili ja cu ispalit (ISPALI BEJEBE!) a sto se tice pustanja nisam vidio da je pustila ikoga tko nije znao, osim da ,je pustala ljude koji su znali sigurno za prolaz. svoje frustracije trebala bi lijeciti na drugom mjestu.

Početnik na forumu

Quote Originally Posted by perica
    ja ne znam na kojem ste vi faksu. doticna profesorica je isfrustrirana do boli i najgore sto ti se moze dogoditi kao brucosu kad dodjes na njen usmeni. tortura i vrijedjanje
    ili ne? mislim da ti imaĹĄ neke frustracije...

Guest

Quote Originally Posted by Link
    Quote Originally Posted by perica
    ili ne? mislim da ti imaĹĄ neke frustracije...
    ili da? blago meni! svatko ima pravo na svoje misljenje, samo mi nije jasno sta si se ti odmah uvrijedio?!

Početnik na forumu

ma nisam se nimalo uvrijedio, ma...who cares

Administrator dorro's Avatar

Quote Originally Posted by ante_heroj
    Evo ovako:
    1. kvaliteta predavanja i seminara : 5
    2. objektivnost pri ocjenjivanju: 5
    3. toènost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije: 1 :evil:
    4. odnos prema studentima: 2/3
    5. nastup i pripremljenost: 4

NajveÌi nedostaci: nariftati sat i usvojiti pravilo da seminar/predavanje poèinje i zavrťava u toèno odreðeno vrijeme, a ne ovisi vremenski o unaprijed zacrtanom planu, malèice korektniji odnos prema studentima.
    Dakle sve ukupno nekakva zlatna sredina.
    Potpisujem sve reèeno. Inaèe, ovo mi je bio prvi ispit i jedan od najdraŞih.
    Nakon svih dogodovťtina po predavanjima i konzultacijama, scena sa samog ispita je bila najkomiènija.
    Naime, neki mamlaz je mene i frendicu uvjerio da trebamo sve Şivo znati na latinskom, i straťno paziti na izgovor, inaèe garant padamo ispit. :roll:
    Tako da smo zadnjih par dana provele manijakalno ťtrebajuÌi sve nehrvatske rijeèi iz knjige. :-D
    Rezultat toga je, kad sam na ispitu izvukla pitanje o nasljednom pravu, poèela iz rukava sipati tekst iz Zakonika 12 ploèa (nakon 5 god, joť uvijek pamtim da je prva reèenica bila Si intestato moritur, cui suus heres nec escit, adgnatus proximus familiam habeto..) :-D :-D :-D
    Uglavnom, joĹĄ prije nego sam to izreferirala do kraja, prof me prekine, bijedo pogleda s izrazom lica 'jesi s marsa pala?', izdere se na mene da koji mi je vrag i nek izvolim to na hrvatskom, nismo u starom Rimu zaboga.. :-D
    Nakon sat i neťto odgovaranja proðem ja i èekam frendicu.

Ova vuèe pitanja, prva dva lijepo proèita na glas (tada je bio taj obièaj), a na treÌem problijedi, poène se tresti i zamuckivati.
    Kasnije sam shvatila - u moru latinskih sentencija, nije ti svejedno kad naletiť na neku grèku rijeè, a po kartici skaèu neka èudna slova "c", "h" i slièno.
    Cura se totalno zblokirala i ne proèitavťi, pruŞi karticu Jaramaz.
    A ova otpuhne dim, odmahne rukom, sa izrazom lica 'ťta me sad ti zahebavať' prokomentira: "Ah.... èirografa"
    :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Veteran foruma

Quote Originally Posted by dorro
    Rezultat toga je, kad sam na ispitu izvukla pitanje o nasljednom pravu, poèela iz rukava sipati tekst iz Zakonika 12 ploèa (nakon 5 god, joť uvijek pamtim da je prva reèenica bila Si intestato moritur, cui suus heres nec escit, adgnatus proximus familiam habeto..) :-D :-D :-D
    Uglavnom, joĹĄ prije nego sam to izreferirala do kraja, prof me prekine, bijedo pogleda s izrazom lica 'jesi s marsa pala?', izdere se na mene da koji mi je vrag i nek izvolim to na hrvatskom, nismo u starom Rimu zaboga.. :-D
    Uf, mogu si misliti kako je to izgledalo, dobro da nije cigarĹĄpic bacila kroz prozor. :-D
    ''Stani, sunce, iznad Gibeona, i mjeseče, iznad dola Ajalona!''

Početnik na forumu

Quote Originally Posted by dorro
    Cura se totalno zblokirala i ne proèitavťi, pruŞi karticu Jaramaz.
    A ova otpuhne dim, odmahne rukom, sa izrazom lica 'ťta me sad ti zahebavať' prokomentira: "Ah.... èirografa"
    :-D :-D :-D :-D :-D :-D
    zar se to ne èita 'hirografe'?
    koliko se sjeÌam bila su dva grèka instituta koja su se èitala singrafe i hirografe a pisala drukèije
    moĹžda grijeĹĄim, bilo je to davno
    nek me netko ispravi :-)
    I don't want to be a product of my environment. I want my environment to be a product of me.
    Frank Costello

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Na predavanju bio nisam.
    Kao ispitivaè osobno mi je najbolja od svih kod kojih sam bio na proj godini. TraŞi da razumijeť ono o èemu prièať, da poveŞeť lekcije. Pomogne podpitanjem koje èesto odvede na pravi put!
    Bravo!

Još 1

Veteran foruma

za sad odlièan i zanimljiv predavaè
    Failure Is Not An Option!

Mlada nada foruma Ruler's Avatar

Hiperaktivna Ĺžena!!
    There's no mountain too great-->/\
    Neutiquam erro.

Things ain't always what they seem to be..
    http://www.sloganizer.net/en/style1,Ruler.png

G.Blue
    Guest

malo je bahata,ali barem sve korektno objasni i stvarno ima dosta koristi ako pratiť na njezinim predavanjima... neusporedivo dinamiènija od petraka! 8) 8)

Forumaš u usponu Luka....'s Avatar

Quote Originally Posted by G.Blue
    malo je bahata,ali barem sve korektno objasni i stvarno ima dosta koristi ako pratiť na njezinim predavanjima... neusporedivo dinamiènija od petraka! 8) 8)
    slazem se,upocetku iznimno tesko za pratit al kad se ufuras...jos se sjecam predavanja o stvarnom pravu i kako sam taj dio prosao bez problema kad sam ucio rim.
    The Bird of the Hermes is my name,
    eating my wings to make me tame.

Mlada nada foruma one_perfect_girl's Avatar

meni je ona blago reèeno ali zbilja jedna od najmanje dragih osoba na prvoj godini ... bila sam njen seminarist, sluťala sam kod nje ispit i nadam se da neÌu k njoj na usmeni ... mene je na propitivanju na konzultacijama toliko maltene izvrijeðala da sam plakala i suze lila iduÌa 2 dana ... kaj ona ima okretat oèima nekome ako ne zna neťto, mislim, k'o da ona svaki k**** s oproťtenjem zna ... maaa ...
    znam, ne mogu svi biti Ĺveliki kuracimonoviĂŚ, ali npr. CvitanoviĂŚ o kojem svi Ĺživi pljuju je meni osobno puno normalniji i draĹži ...
    ''Svasta umem, stvarno umem, samo sebe ne razumem.'' Miroslav Antic

Mlada nada foruma Scarlet Legata's Avatar

jedini zakljuèak do kojeg sam ja doťla sluťajuÌi njena predavanja je....ona Şeli biti pater familias.
    Absinth With Faust

Pour the emerald wine into crystal glasses
    We will touch the divine through kisses catharsis
    Let us pitch to the seven-year itch of the ultra-decadent
    To a tainted world and the painted girls that our fantasies spent
    Tripping through boudoirs laced with opiate themes
    Sipping the bizarre, tasting copious dreams
    A toast to those most sacrilegious of days where for every whim won-one soon repays

We touched the stars...

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast