Rezultati ankete: Ocjena

Voters
243. You may not vote on this poll
  • 1

26 10.70%
  • 2

6 2.47%
  • 3

10 4.12%
  • 4

20 8.23%
  • 5

181 74.49%
Closed Thread
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 30 of 88

Thread: Prof. dr. sc. Ivan Šimonović (prosjek 4,33)

Super Moderator Pravokutnići's Avatar

Default Prof. dr. sc. Ivan Šimonović (prosjek 4,33)

Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni!
    :smt080

Mega kuuul forumaš kitty's Avatar

ĹĄimonoviĂŚ..rijecima moje frendice :"jedina krĹĄtena dusa na ovome faksu"

najdrazi profesor u kratkoj povijesti mog studiranja..drag, miran, stalozen, uvijek spreman pomoci..zanimljiva predavanja..ma divan covjek!!klonirat ga treba! :-)
    Rumors are started by haters, spread by fools and accepted by idiots.

Kuul forumaš Cro's Avatar

Moj uzor!
    Car nad carevima!
    You have a job to do, and so do I. Yours is to sell socks and suspenders. Mine is to cross examine people like you and crush them.

Forumaš u usponu

okej frajer
    5
    http://www.chelseafc.com

A friend to the locals who dabbled in crime, he'd give you a job and he'd give you his time
    He wasn't a crook but he couldn't be conned, John knew the difference between right and wrong!
    Say Johnny me boy, you live hear no longer, others forgotten, your memories stronger,
    Lets drink to the causes in your life Your family, your friends, the union, your wife!

Forumaš prvog reda Moderator sickboy's Avatar

Polozio kod njega ispit i definitivno mi je ostao u jako dobrom sjecanju....
    Na predavanja nisam isao tako da ne znam kakav je tam, ali pri ispitivanju je lezeran, ima razumijevanja i strpljenja za studente.....

UV fought the law, and UV won...

Mak
    Guest

svaka mu èast.definitivno najbolji profesor prve godine.Kod njega doc na ispit je pravi dozivljaj :-D

Kuul forumaš konzerva's Avatar

sve u svezi s njim toplo preporuèam, a posebno seminar!
    èista petica
    "Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza

Veteran foruma

Stvarno jedan koraktan i konkretan èovjek.Nas seminariste je vodio na sud i onda pametne kolegica i ja jedine od cijele grupe nismo imali legitimaciju i iťao je sa sucem razgovarati da nas puste,i jamèio je za nas i joť nas je sve u pauzi odveo na kavu u gradsku kavanu i poèastio.
    Svaka mu èast!
    .....spavat ću kad umrem...

Veteran foruma

...legenda....nema sta...
    Dan koji je najvise izgubljen jest onaj u kojem se nismo smijali.....

Mlada nada foruma Nani's Avatar

ma sram vas bilo to je sigurno asistent savic ljubomoran pa je profesoru namjerno dao 2! :P sala naravno, njih dvojica su ooooodlicni A i asistent Burazin je sunce, ma jest da su kolokviji zeznuti, ali ljudski sastav katedre s te strane je za cistu peticu
    'I remember us riding in my brother's car
    Her body tan and wet down at the reservoir
    At night on them banks I'd lie awake
    And pull her close just to feel each breath she'd take
    Now those memories come back to haunt me
    they haunt me like a curse
    Is a dream a lie if it don't come true
    Or is it something worse
    that sends me down to the river
    though I know the river is dry
    That sends me down to the river tonight'

Mega kuuul forumaš Đ!'s Avatar

Svakako jedan od meni najdraŞih sa prve godine. U samom vrhu. Odlièan profesor, kvalitetno predaje i uvijek je dobre volje. Diplomatski ťarm, to bi svakom trebalo.
    In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

upravo to. pa kad je diplomat rodjeni nikad ali nikad te nece uvrijediti, svaka kritika od njega zvuci kao pohvala ima neke carobne moci. a osim toga cini se kao jedan od najzaposlenijih i najuspjesnijih profesora (u smislu sto je sve postigao u svojoj struci, koje pozicije je obavljao itd.), a istovremeno stoji cvrsto na zemlji i najskromniji je, dok su neki samo statusom profesora ko bogom dani...
    Or is it something worse

Mlada nada foruma

ma sime je najbolji prosvjetni djelatnik s kojim sam ikada radio
    seminar najbolji
    predavanja odlièna
    ma sve odlièno
    svaka mu èast
    Why must our children play in the streets,
    broken hearts and faded dreams...
    "Jug" sampion
    Ad te scribam, ne sententiam meam ignores...

http://i53.photobucket.com/albums/g7...r267263ed3.gif

Mlada nada foruma Lore's Avatar

"Dakle kolege koja su vaĹĄa miĹĄljenja? Kolegice?"
    "Ja mislim X"
    "Hvala kolegice. Kolega?"
    "Ja mislim Y"
    "Hvala kolega. Kolegice? Da vi!"
    "Ja mislim Z"
    "Hvala kolegice. Svi ste u pravu."

Ĺveliki kuracime dipolmat teĹĄki .
    Svašta nam se događa
    Mozgove nam tupe
    U život kreće
    Samo dio nas

U životu prolazi
    Samo vjeran pas

Mlada nada foruma

Ĺveliki kuracimonoviĂŚ i SaviĂŚ su definitivno dva najveĂŚa cara na ovom fakultetu. Ĺveliki kuracteta na politièkoj sceni ne prevladava takav kadar.
    90% of teens today would die if Facebook had a system failure and was completely destroyed.
    If you are one of the 10% that would be laughing, copy and paste this to your signature.

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Nisu na politièkoj sceni jer taki jednostavno ne bi preŞivjeli na politièkoj sceni... Predobri su... Samo mi nije jasno kako uspjevaju ostaviti dobar dojam na bať svih milijardu milijona studenata na ovom faksu tokom prve godine. :roll:

Početnik na forumu

Svaka èast i njemu i cijeloj katedri! Vrlo kvalitetni struènjaci i èine mi se kao vrlo dobre osobe! Moram priznati da mi je velika èast da mi oni predaju. Bravo

Početnik na forumu

ma genijalan je...èista petica.
    Duhovit,pristojan,pametan,i uvijek dobre volje...
    ...nadam se da cu odgovarati kod Savica,jer kad me ovaj hipnotizira necu bas ispasti previĹĄe pametna...
    Onaj njegov pogled ispod obrve,...mmmm...odmah me izbaci iz takta... .

Quote Originally Posted by Billie_Jean_69
    -cut-
    draga moja, na usmenom je toliko divan da te jos vise raznijezi..i fakat te opusti :-)

zaista, divan covjek :-)

Ljepotica
    Guest

Profesor koji je sada postao prorektor nema veze s vezom o opcoj teoriji ali je pametan lik pa je na razno razne nacine zadobio srca i naklonost studenata... ALI ljudi moji on nema veze s ovim predmetom,obicni politicar i karijerist...

Quote Originally Posted by Ljepotica
    Profesor koji je sada postao prorektor nema veze s vezom o opcoj teoriji ali je pametan lik pa je na razno razne nacine zadobio srca i naklonost studenata... ALI ljudi moji on nema veze s ovim predmetom,obicni politicar i karijerist...
    da, fakat je karijerist, zato i trosi svoje vrijeme na pravnom fakultetu umjesto da radi nesto drugo sto bi zaista mogao..a tko si to , molim te, da sudis o znanju jednog profesora??ha?? jesi li mozda diplomirana pravnica koja vec toliko godina radi u struci da moze procjenjivati koliko znanja ima neki profesor?to sto ne ponavlja ko robot iz knjige nego nas uci prakticnoj upotrebi tih pojmova iz teorije sigurno ne znaci da ne zna nista o ovom predmetu vec samo da je zaista super profesor..dakle, dok ne budes imala neku titulu ispred svog imena, nemas pravo govoriti da profesor ne zna nista o svom predmetu..

Ljepotica
    Guest

''da, fakat je karijerist, zato i trosi svoje vrijeme na pravnom fakultetu umjesto da radi nesto drugo sto bi zaista mogao..''

Prvo se informiraj pa onda pricaj gluposti :lol:
    Profesor je razrijesen duznosti prodekana jer je postao prorektor sveucilista.Ovogodisnji brucosi njega prakticno nisu ni vidjeli,savic i burazin vode njegova predavanja... On u principu vise ni nije profesor na ovom faksu,jako dugo se zadrzao :lol:
    Kitty,moras svatiti da je rijec o politicaru,a ne o profesoru! I upravo zbog svojih politicarskih sposobnosti je dosao u milost studenata koji ga obozavaju ALI studenata sto jos ne znaju kako izgleda pravi i dobar profesor...
    Pretpostavljam da sam ''upoznala'' vise profesora od tebe i vjeruj mi studenti mogu osjetiti kada je netko maher u svojem predmetu,a kada prodaje maglu...
    Na prvoj godini ima definitivno boljih profesora od njega,a na ostatku faksa da ne govorim...
    Odi malo na predavanja i seminar od profesora Vukasa pa ces vidjeti sto je pravi profesor,maher sto bi se reklo,a uz to je bio i sudac na medunarodnom sudu,znaci nije ogranicen samo na profesorske vode...

vec sam ti rekla na drugom topicu..nije primjereno vrijedati..pazi malo na rjecnik..

Ljepotica
    Guest

Quote Originally Posted by kitty
    vec sam ti rekla na drugom topicu..nije primjereno vrijedati..pazi malo na rjecnik..
    Sala mala...
    Jel ovo primjer kada netko nema nikakvih argumenata pa se onda uhvati za jednu totalno nebitnu stvar koja je spomenuta?

ðizs, dosta s offtopicarenjem, samo sam ti rekla da nije primjereno tako nekoga bezrazlozno vrijedati..ja sam misljenja da je profesor simonovic super profesor i za to imam svoje argumente (a koliko vidim vecina ih je takvog misljenja), ti imas suprotno misljenje i svoje argumente..ne namjeravam trositi svoje vrijeme da te pokusam uvjeriti da moras prihvatiti moje misljenje..

ja sam svoje rekla, ti si svoje rekla, ocijenile smo ga i bok, ostatak na pm..

Kuul forumaš Cro's Avatar

LOL
    On je svoje tako mlad veĂŚ ostvario..
    Lik je bio meðu glavnim facama u UN-u i pisao je sa GraniÌem Dayton.
    Tak da..
    Mislim da mu je Pravni faks samo ĹĄeĂŚer na kraju u karijeri..
    On je svoje zaradio, vidio svijeta i dokazao se.
    Sada uŞiva i ODLIÈNO radi.
    Volio bi kada bi svi profesori bili kao on.
    Kvalitetno predavali i gledali studenta kao osobu, a ne se izderavali na njega.
    Car.
    You have a job to do, and so do I. Yours is to sell socks and suspenders. Mine is to cross examine people like you and crush them.

Forumaš prvog reda Tkach's Avatar

Ljepotica je malo pregruba za moj ukus, ali nije totally of the mark po mom miĹĄljenju. Ĺveliki kuracimonoviĂŚ nije neki veliki znanstveni autoritet na podruèju teorije prava kao ViskoviĂŚ iz Splita, ipak je preko 10 godina pauzirao od ikakvog znanstvenog rada i bavio se diplomacijom i politikom.

Ipak, to ne umanjuje èinjenicu da je Ĺveliki kuracimonoviĂŚ imao odnos sa studentima kakav bi trebali njegovati svi djelatnici fakulteta - pristojan, pristupaèan, profesionalan, poĹĄten. Ne shvaĂŚam zaĹĄto ga ljudi usporeðuju s jednim cirkusantom od asistenta.

Ocjenjujem ga èetvorkom i preporuèujem ga svakome tko joť nije poloŞio OTPD.

Početnik na forumu

KItty, ljubomorna sam na tebe jer si ga vec imala na "oralnom" ispitu :-D
    kako stvari stoje je cu kod Savica... :smt017
    A ljepotice,daj ohladi...èinjenica je da je on fantom faksa,da su svi èuli za njega ali su ga samo najsretniji vidjeli,ali to ne umanjuje èinjenicu da nas je sve zaèarao...ako vec imať miťljenje koje je u apsolutnoj manjini,onda ga bar iznesi na neki primjereniji naèin...

Mlad, sumnjiv i nedokazan

''da, fakat je karijerist, zato i trosi svoje vrijeme na pravnom fakultetu umjesto da radi nesto drugo sto bi zaista mogao..''

Profesor je razrijesen duznosti prodekana jer je postao prorektor sveucilista.Ovogodisnji brucosi njega prakticno nisu ni vidjeli,savic i burazin vode njegova predavanja... On u principu vise ni nije profesor na ovom faksu,jako dugo se zadrzao :lol:
    Kitty,moras svatiti da je rijec o politicaru,a ne o profesoru! I upravo zbog svojih politicarskih sposobnosti je dosao u milost studenata koji ga obozavaju ALI studenata sto jos ne znaju kako izgleda pravi i dobar profesor...
    Pretpostavljam da sam ''upoznala'' vise profesora od tebe i vjeruj mi studenti mogu osjetiti kada je netko maher u svojem predmetu,a kada prodaje maglu...
    Na prvoj godini ima definitivno boljih profesora od njega,a na ostatku faksa da ne govorim...
    Odi malo na predavanja i seminar od profesora Vukasa pa ces vidjeti sto je pravi profesor,maher sto bi se reklo,a uz to je bio i sudac na medunarodnom sudu,znaci nije ogranicen samo na profesorske vode...
    Pa... znate ťto je meni profesor iz filozofije (joť u gimnaziji) rekao: "Ako jednog profesora svi studenti/uèenici oboŞavaju, to onda znaèi da neťto ozbiljno s njim nije u redu." Zanimljiva presumpcija... Sami protumaèite.
    Ali sve u svemu, ja za Ĺveliki kuracimonoviĂŚa imam samo najbolje rijeèi hvale. A ĹĄto se tièe struènosti mislim da je maksimalno struèan. Poznajem jednog kolegu èiji je otac bio njegov suradnik i tvrdi da je polivalentni struènjak.

ne znam tko to tvrdi da ne vidja simonovica na faksu - profesor je stalno prisutan u konferencijama, sa seminaristima, vodi studente u sabor i na sudjenja, predaje, il pomaze dekanu ili rektoru... mozda je problem u tome sto neki sami ne vidjaju mnogo fakulteta

predavanja su mu korektna, slijede knjigu, bez puno filozofije, i definitivno bez puno digresija kao kod njegovih asistenata. a to sto ne ide u litanije objasnjavajuci knjigu je sasvim normalno, jer niti je ovo tip faksa di se treba puno objasniti (uglavnom se sve bazira na ucenju doma), niti bi mi time nesto dobili jer nam nijedan profesor nece uliti pamet u glavu ako to sami ne naucimo, a predavanja koja nisu striktno vezana uz knjigu su cesto i korisnija od ponavljanja gradiva jer nas mogu dodatno zaintrigirati i motivirati.

ne dirajte mi prof. simonovica!
    Or is it something worse