Rezultati ankete: Ocjena

Voters
123. You may not vote on this poll
  • 1

18 14.63%
  • 2

8 6.50%
  • 3

18 14.63%
  • 4

23 18.70%
  • 5

56 45.53%
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 30 of 44

Thread: Prof. dr. sc. Aleksandra Korać-Graovac (prosjek 3,73)

Super Moderator Pravokutnići's Avatar

Default Prof. dr. sc. Aleksandra Korać-Graovac (prosjek 3,73)

Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni!
    Last edited by dorro; 08-12-2011 at 21:30.

Robert
    Guest

èista 5!

Miss Sarajevo
    Guest

supre profa, ispit kod nje jedan od :-D ugodnijih

red_orange
    Guest

za mene najbolja profesorica na cijelom faksu..predavanja izvanredna, iako je posjeÌenost bila mala jer su bila popodne.stvarno jedna ugodna i jednostavna osoba.kao ispitivaè takoðer naj naj +++++5

Mlada nada foruma DIO's Avatar
    tik prije upuštanja u raspravljanje o glavnoj stvari.

>pogledaj zadnji komentar...>

Mlada nada foruma

divna Ĺžena....jedan od najugodnijih ispita do sada...

munjena dalmatinka
    Guest

jedno jako ugodna osoba..pristupaèna, pokuťava pomoÌi ťto viťe i idje u naťu korist..traŞi da se gradivo razumi i da se neťto od toga kasnije i zapanti, a ne samo èisto nabuba napamet...èista 5.. :-D

Selenia
    Guest

Žena ne skida smjeťak s lica.. to se ne viða svaki dan.. a kamo na dan ispita.. :smt023 imala sam jedva dovoljno za prolaz na pismenom, a ona me najnormalnije posluťala.. i joť mislila ispitivat za viťu ocjenu (al ja chickened out..) i predavanje je bilo ugodno.. to je to, da je moram opisat jednom rijeèi: UGODNO.. (sad mi NEugodno..) :oops: :smt110

Jako topla, draga, kvalitetna profesorica.
    Zna puno, prenosi to razumljivo, pristupacna studentima, stvarno cijeni rad i trud, pogotovo malo izvan obvezne literature...
    Predavanja je koncipirala na nacin da budu razumljiva svima.
    Ne znam za ostale na katedri, al ako su slicni njoj, ovo je katedra snova. Zivjele zenske katedre hehehe
    Petica od mene.

Veteran foruma dorro's Avatar

Quote Originally Posted by DIO
    Zivjele zenske katedre hehehe
    Živjele! Ju-hu! :smt041 :smt041 :smt041

an-fakin-blivbl.... :-s :-k

joĹĄ uvijek ni glasa od Valky na temu Ĺženskih katedri :smt043 :smt077

Mlada nada foruma

Ne budi cinièna :-D

Ĺveliki kuracteta ĹĄto nema viĹĄe Ĺženskih katedri jer su Ĺžene jednako pametne i sposobne za ruĹĄenje studenata :-D

Profesorici Hrabar petica jer je ugodna na usmenom, i ostale predavaèice se èine simpatiène, ali ťto rade od pismenih i kako/kojom brzinom ih ispravljaju to je ono... :shock:

Na jednom roku prolaznost na pismenom valjda 80%, na slijedeĂŚem 15%, nemilosrdno skidaju bodove na pojmovima koje mijenjaju svakih pola godine, usmeni od 2 minute, na obrani diplomskog ljudima dijele trice - ajmo malo reality check.

Samo udri po teoriji, a sustav koji OZ regulira u praksi je nakazan, glomazan, skup, trom i neuèinkovit (posvojenje, zaťtita djece, Centri za socijalnu skrb, obiteljsko nasilje itd. - sve gore jedno od drugog).

Quote Originally Posted by valkyra

Samo udri po teoriji, a sustav koji OZ regulira u praksi je nakazan, glomazan, skup, trom i neuèinkovit (posvojenje, zaťtita djece, Centri za socijalnu skrb, obiteljsko nasilje itd. - sve gore jedno od drugog).
    Slazem se da je praksa katastrofa, al mislim da stav katedre nije bas samo "udri po teoriji",...
    Profesorica KoraĂŚ je itekako cijenila sto smo dvije moje kolegice i ja radile jedno istrazivanje u centrima i na prekrsajnom sudu, i na usmenom je bila vrlo zadovoljna kad sam joj nakon zakonskog teksta odgovaralo kako to izgleda u praksi, dapace, nije me toliko ni davila nakon sto sam znala nesto reci o institutu i izvan onog na papiru...
    Za ostale profesorice nazalost neznam.

Mlada nada foruma

PrimjeĂŚujem da nisi niĹĄta dodala na moju opasku o pismenom dijelu ispita... :-D

Ti si imala dobro iskustvo i to je sjajno, ali to ne mijenja èinjenicu da su neujednaèeni s teŞinom testova, da se nema razumijevanja za sitne greťke u terminologiji (koja se èesto mijenja) i da se s silnim jeziènim i inim izmjenama dobija dojam da ni sami ne znaju ťto Şele/ťto je za RH dobro.

I da im na komisiji rijetko tko prolazi i da znaju odvalit tricu na diplomskom pa hajde u svijet s lijepim pozdravima s Pravnog fakulteta i daljnjim poticajem i nagradom ĹĄto si uzeo temu iz obiteljskog - juuuhu!

I da im na komisiji rijetko tko prolazi...
    Sad ti ne budi cinièna.
    Imaj razumijevanja.
    Nije curama lako.
    Kao da bi itko drugi bio bolji kad si uzme 20 minuta za ispravljanje hrpe testova.
    Od kojih par, onako usput, da malo digne atmosferu, izgubi...

Živjele Şenske katedre, kaŞem ja.
    Kvalificirane su jednako za ruťenje ljudi, a joť sve zaèine zavidnom dozom ťarma, duhovitosti i simpatiène ljupkosti.

Inaèe, raspravljamo na krivom topicu, al ajde :-D

PrimjeĂŚujem da nisi niĹĄta dodala na moju opasku o pismenom dijelu ispita... :-D
    hehe O

nisam bila na pismenom nego na kolokvijima, ali da... istina je da je to velika slaba tocka cijele katedre... arbitrarnost u ispravljanju je apsolutno dominirala i na kolokvijima...
    a opet, sta ces, moraju i to imati...

Forumaš u usponu sijft's Avatar

JA JOJ DAJEM ÆISTU JEDINICU ZBOG TOGA JER MI JE UNIĹveliki kuracTILA 2 ROKA IZ OBITELJSKOG I JER JE STRAĹveliki kuracNO DRSKA, BAR PREMA MENI!!! IMA I ONIH KOJIMA JE SUPER ALI MENI JE DEFINITIVNO NAJGORE ISKUSTVO NA FAKSU DO SAD! :roll: :smt027
    Što možeš učiniti danas ne ostavljaj za sutra!

Forumaš u usponu Insecure's Avatar

Obiteljsko mi je ostala najdraza katedra dosad.
    Pricalo se da su feministice, pricalo se da su grozne, pricalo se svasta...
    Istini za volju, pismeni ispit im je stvarno da se krenes ceskat po glavi.

Ali opcenito ona kao profesorica, voljnost izlazenja u susret, otvorenost i pristupacnost, raspolozenje - cista 5. Bila sam njena seminaristica, i zena je naprosto predivna, jos niti jedanput nije bila neraspolozena, znanja ima i sve prezentira na jedan lijep nacin, voli se nasalit i nije suhoparna, a one koji joj se pokusaju praviti pametni pa je provocirati - ti hoce nadrapat sigurno, na nacin da ce ih poklopit sa smijeskom i bez podizanja tona.

Najdraza na faxu dosad. I jedan od najdrazih i najugodnijih ispita dosad.
    When the lasagna content in my blood gets low, I get mean.

Banned

Ja samo znam da me je srusila kada se mijenjala literatura i pitala me nesto iz stare literature, a to u novoj nije bilo. Naravno ja to nisam znao dok nisam izasao van i pitali me zasto sam pao i rekli (stariji) da toga uopce nema u novoj literaturi. Slag na tortu je bio iduci rok kada je pustila sve koji su prosli pismeni bez usmenoga... Uzasno sam razocaran s njom...., a k tome sam cuo da ispravljaju pismene zbrda-zdola, a to se i vidi kojom brzinom nekada dodju rezultati pismenih...

Theodore Bagwell
    Guest

Profa KoraĂŚ,osrednja trojka... Na usmenom ne pita teĹĄka pitanja ali pismeni... PredproĹĄli rok kaĹže da nije mogla nikom dat 12 bodova od njih 5 koji imaju 11 jer da im je pregledala tri puta i da jednostavno nije mogla dat bod. A na ovom roku nitko kod nje nema 11 bodova,a koji su proĹĄli imaju veĂŚinom 12 i 13 bodova! Ko tu koga zeza?! Ma daj... :oops:

Mlada nada foruma one_perfect_girl's Avatar

ja joj dajem 5icu iz èistog razloga jer je jedina profesorica koja je imala zanimljiva predavanja, stvarno se trudila sve objasniti, a i na konzultacijama je bila jako jako ugodna...
    kad se samo sjetim predavanja iz nacije od strane asist. KreĹĄiĂŚ, zahvaljujem nebesima kaj postoji profesorica koja toliko dobro ispredaje gradivo, a k tome moĹže biti i iznimno duhovita :-D :-D

kad/ako budem odgovarala kod nje, dat Ìu konaènu ocjenu... po ovom dosad prikazanom i viðenom, dajem èistu 5icu :-D :-D :-D
    ''Svasta umem, stvarno umem, samo sebe ne razumem.'' Miroslav Antic

Veteran foruma

Dajem joj 4.
    Meni jako ugodan i bezbolan ispit.
    Vrlo susretljiva i ugodna osoba.
    :smt023

Mlada nada foruma

nisam bila na njezinim predavanjima, ali mogu reĂŚi da je na ispitu bila vrlo ugodna. za mene jedan od boljih ispita do sada.

Forumaš u usponu face to face's Avatar

ma predivna i zato èista 1, keèina, kolac,

hm kako nema ponuðena 0 kao ocjena jer kolac mi se sad veÌ èini kao gledanje kroz prste
    "Na primjer" nije nikakav dokaz
    (16)

Mlada nada foruma

Default Re: Prof. dr. sc. Aleksandra Korać (prosjek 3,40)

Da li please može netko napisati kakva su iskustva s njom na seminaru i koje su šanse za bolje ocjene? Thanks
    :smt006
    Inter pedes est figura
    Ex quae fluid aqua pura
    Barbam habent sed non dentes
    Ex quae generis omne gentes.

asquerosa

Default Re: Prof. dr. sc. Aleksandra Korać (prosjek 3,40)

Quote Originally Posted by TIGER_89
    Da li please može netko napisati kakva su iskustva s njom na seminaru i koje su šanse za bolje ocjene? Thanks
    :smt006
    Meni je seminar kod nje kad usporedim sa ostalima bio super, trudila se svaki put pricat i objasnjavat gradivo i to bi prosla sva poglavlja...i naravno kao seminarist mozes na predrok i eventualno imas sansu za vecu ocjenu definitivno...
    Can you bear some rough love?

Mlada nada foruma

Default Re: Prof. dr. sc. Aleksandra Korać (prosjek 3,46)

Jedina profesorica koja mi je ostala u izrazito ružnom sjećanju. Nadam se da je sad o.k. otkako si je sredila privatan život pa se to, nadam se, pozitivno odrazilo i na prolaz studentica (s naglaskoma na -ICA) na ispitu.
    Govorim o iskustvu na redovnom roku. Nisam bila seminarist. Prema seminaristima je kriterij danas vjerojatno drugačiji. Polagala sam ispit prije.
    Ocjena:1
    To je moje osobno iskustvo i ograđujem se od bilo čijih i bilo kakvih slobodnih interpretacija ovog mog teksta iznad.

Forumaš prvog reda Moderator kadija's Avatar

Naklonjena seminaristima, djeluje malo zbunjeno, ali profa je super sve u svemu, ugodna na ispitu, pomaže i izaći će max u sustret :-D
    Ocjena 5 :smt006
    You're going sane in a crazy world.
    ~Raširi ruke,ruke su ti kuke~

Mlada nada foruma one_perfect_girl's Avatar

ocjenila sam je jos davno, sa peticom...
    ali, evo, sad sam nedavno bila kod nje na usmenom, pa i zeni potvrdjujem tu ocjenu. simpaticna, nasmijana i draga, izrazito i preizrazito fer. ne rusi radi zbunjenih odgovora i telecih pogleda, nego pokusava izvuci maksimum iz svakog studenta. dosta o tome govori i cinjenica da taj dan nitko kod nje nije pao usmeni, a nije nas bilo bas malo. pismeni malo cjepidlaci, ali ne ko Milasica (mada i o njoj sve the best), a kad prodjes pismeni, gotovo je 99.9% sigurno da ces dobit i zig u index ne pita srogo streberska pitanja, trazi znanje i povezivanje, i to mi je bilo super!

odlican(5)
    ''Svasta umem, stvarno umem, samo sebe ne razumem.'' Miroslav Antic

Forumaš u usponu Luka....'s Avatar

neznam za druge, ali meni najugodniji ispit do sada.strpljiva kod cekanja odgovora, voli pitati dio koji je najlosije bio rijesen u pismenom.
    The Bird of the Hermes is my name,
    eating my wings to make me tame.

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast