Rezultati ankete: Ocjena

Voters
105. You may not vote on this poll
  • 1

10 9.52%
  • 2

4 3.81%
  • 3

10 9.52%
  • 4

21 20.00%
  • 5

60 57.14%
+ Reply to Thread
Results 1 to 28 of 28

Thread: Doc. dr. sc. Mario Jelušić (prosjek 4,09)

Super Moderator Pravokutnići's Avatar

Default Doc. dr. sc. Mario Jelušić (prosjek 4,09)

Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni!
    :smt080

Guest

Èista petica =D>

Natan
    Guest

Kako to da i JeluĹĄiĂŚ ima jedinice?!

5 od mene.

Guest

Onaj koji je dao prof.JeluťiÌu jedinicu,morao bi definitivno takvu ocjenu i obrazloŞiti.Pa , èekamo...

Mlad, sumnjiv i nedokazan

ma profesor je legenda....
    some things will never change...

Mlada nada foruma sifilis's Avatar

NAJBOLJI LIK NA FAXU!!!!

petica ko kuca
    ~Dead lawyers lie still~

REDHEAD ADDICT

Mega kuuul forumaš Nivette's Avatar

Quote Originally Posted by jura ist krieg
    NAJBOLJI LIK NA FAXU!!!!

petica ko kuca
    LEGENDA!!!!!!
    All sinners go to law school!!!

Forumaš prvog reda Tkach's Avatar

3 glasa u Saboru su mu falila za Ustavni sud :-D

ŽABOJEB
    Guest

Ko onaj George Costanzz a :-D

Mlada nada foruma

Guest

Simpa lik, strpljiv i zanimljiv

Forumaš prvog reda Moderator iviv's Avatar

predobar je! ali bas u pravom smislu te rijeci! dobar je.
    uvijek spreman na pomoc i dogovor!

mislim da je on jedan od profesora koji se definitivno pamte!

m(_ _)m
    Colour my life with the chaos of trouble.

Lawyah123
    Guest

Default Re: Doc. dr. sc. Mario Jelušić (prosjek 4,15)

pravi kralj. točno se vidi kako je čovjek svestran, u toku. realan je, ne fantazira i drži se dogovora sa studentima.

Početnik na forumu

Default Re:

Quote Originally Posted by iviv
    predobar je! ali bas u pravom smislu te rijeci! dobar je.
    uvijek spreman na pomoc i dogovor!

mislim da je on jedan od profesora koji se definitivno pamte!

m(_ _)m
    apsolutno se slažen
    jednom riječju - dobričina

Mlada nada foruma

Ocjena: 5

Kad bi barem bilo više tako kvalitetnih profesora na ovom faxu poput prof. Jelušića, manje bi se prodavali antidepresivi.

Svaka čast profesoru Jelušiću. I respect! 8)

Početnik na forumu

Od mene čista jedinica! Prijavila sam diplomski kod profesora Sokola.Međutim,buduci da profesora Sokola nema do daljnjeg i da se svi moramo prebaciti ili kod Jelušića ili kod Smerdela,isla sam prvo na konzultacije kod Jelusica da ga zamolim da me uzme kod sebe,na što se on poceo doslovno,ali doslovno derati na kolegicu i mene! " Što ja imam s tim što Sokola nema??!! " Sto on ima s tim? Mozda to sto stoji obavijest na fakultetu da se svi koji smo uzeli diplomski kod Sokola javimo ili njemu ili Smerdelu. Mozda to ima! Pravio se kao da nema pojma o čemu je riječ! Pa je poceo dalje grmiti: " Šta je vama?! Ja sam sudac Ustavnog suda,imam osmosatno radno vrijeme,radim dva posla istovremeno,30 ljudi ima kod mene diplomski i bla bla bla ... " . Sve ja to kuzim,ali mogao je jednostavno reci : " Zao mi je,ne mogu vise nikog primiti" i gotovo. I bez deranja! MI koji smo prijavili kod Sokola nismo krivi sto Sokola nema.

Početnik na forumu

Apsolutno se slažem s ovim zadnjim komentarom jer sam to isto doživjela od njega i strašno sam razočarana njegovim neljudskim i bahatim ophođenjem sa studentima. Ma koga briga što je on ustavni sudac i ne razumijem zašto stalno to ima potrebu naglašavati!!!! Užas!!! :smt068

Početnik na forumu

Odličan (5)

Svaka mu čast!

Mlad, sumnjiv i nedokazan wexxx89's Avatar

ma jelušić je najbolji profesor na faxu, čista 5! realno, kako može netko tko je sudac ustavnog suda bit loša, krajnje neobjektivna osoba...nema boljeg, jedino ne kužim zašto svi, ovi odlikaši biraju kostadinov, kraj ovakve legende od profesora????

Prvoborac foruma Moderator

evo, dao sam mu 4 jer sam čuo da je znao imat sitne mušice na nekim rokovima. prema meni i više nego korektan, dapače. sve u svemu, pohvale

Mlada nada foruma

Petica ko' kuća. Stvarno su sve tvrdnje o njemu istinite. Ne sitiničari, ne cijedi ljude do predinfarktnog stanja, realan, ma ako ne najbolje onda definitivno među apsolutno najboljim iskustvima na usmenom
    =Sig=

Početnik na forumu

Bio, odgovarao, jako korektan čovjek, malo ironičan i tu i tamo koju foru nabaci...dao mi 3...ugl. jako dobro iskustvo na ovom usmenom! 5-ica čista od mene

Mlada nada foruma Law Guru's Avatar

Definitivno čista petica !

Početnik na forumu

Kako mu se ocjene kreću? Ima li kod njega neka viša ocjena kao mogućnost za dobiti?

Veteran foruma smart girl's Avatar

Quote Originally Posted by ice View Post
    Kako mu se ocjene kreću? Ima li kod njega neka viša ocjena kao mogućnost za dobiti?
    Ja znam 2 cure koje su dobile 5 kod njega.

When asked if my cup is half-full or half-empty my only response is that I am thankful I have a cup.
    Sam Lefkowitz

Početnik na forumu

Dojmovi od danas s ispita kod docenta Jelušića. Čovjek je jednostavno predobar! Kasnio je i fino nam se ispričao zbog toga, lijepo nas pozdravio, a ne prošao kraj nas ko pokraj turskog groblja.
    Nakon toga je pročitao ocjene i odmah krenuo s usmenim. Ocjene su bile iznimno visoke kad se gledaju ostale ocjene na roku, kod drugih su se većinom kretale između 1 i 2, eventualno 3, a kod njega većina 3 i 4. Unutra ulaze po dvoje ili troje, ovisno o tome kako odluči kad izađe i prozove sve lijepo imenom i prezimenom. Unutra traži indekse, ali ih ne pregledava i ne prečitava. Pitanja daje iz glave, uopće ništa komplicirano ni neki trikovi. Uz to ubacuje tu i tamo koje podpitanje, pogotovo ako vidi da niste sigurni što dalje reći, pita nekad neko pitanje iz opće kulture (npr.danas što se događalo s odlukom Ustavnog suda o izmjeni ustava iz 2010. o nacionalnim manjinama)

Ugodan ispitivač, ne maltretira, smiruje i načinom govora, tako da nema one užasne atmosfere napetosti i panike u zraku kabineta.
    Sve u svemu predobar ispitivač, od mene čista 5ica i ni najmanje mi nije žao da sam njega birala.

(p.s.hvala kolegama koji su mi ga preporučili za odabir )

Mlad, sumnjiv i nedokazan hanibani's Avatar

petica ko kuća ..ne gnjavi previše,postavi 2-3 pitanja i gotovi ste za par minuta
    ako imate mogućnost biranja,birajte njega..stvarno je jako dobar i još će vam pomoći ako se ne možete sjetiti

Mlada nada foruma nuklearna's Avatar

docentu čista petica! ne mogu mu zamjeriti apsolutno ništa osim možda malo dosadnjikavih predavanja, ali preživi se.
    normalan i pristupačan čovjek, odgovara na mailove, izlazi u susret koliko god može, nimalo prepotentan.
    kolokvije ocjenjuje na temelju općeg dojma tako da je moguće dobro kolokvirati bez da se knjiga pogleda ukoliko ste spretni s riječima i imate dovoljno općeg znanja, znam iz iskustva. ako niste dali uvjet ocjenu vam čuva do daljnjeg, za razliku od ostalih na katedri od kojih pojedini čuvaju samo do travnja. polaganje kolokvija nije uvjet za ispunjenje seminarske obveze, što me jako začudilo. ocjenu iz seminara dobivate isključivo na temelju rada, koji je obvezan. iako bila je jedna cura kojoj se nije dalo pisati, i on je bez problema pristao ocijeniti je na temelju ukupne ocjene iz kolokvija.
    što se tiče gornjih loših kritika, mislim da on tu stvarno ništa nije kriv već katedra ne surađuje previše s njim i ne obavještava ga na vrijeme. znam da je jednom bilo nešto na sudu i seminar nam je bio otkazan, bila je obavijest na stranici katedre, a njemu nitko ništa nije rekao pa je čovjek došao na seminarsko predavanje, a nas nije bilo. tajnica ga je tek naknadno obavijestila -.-

uglavnom, moje iskustvo s njim je i više nego odlično, samo neka tako nastavi!
    Well-behaved women rarely make history.

You have a very fuckable personality.

You can never be overdressed or overeducated.

+ Reply to Thread