da, na isti način je puno ljudi išlo s autobusom u školu.
Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.
In love with BBC Irene Adler.
Maru cat fan club member.
ja sam prije imala sumLJam fazu. znam da je nepravilno, ali u mojoj glavi je s lj bolje :S
gore od ovog polio sam se s vinom je sjedni se -.-"
What Matters Most Is How Well You Walk Through the Fire.
Sad ste zbilja počeli pretjerivati s tim vinom, kažeš "Jebate zalil sam se z vinom" i nađu se neki garant bosanci i slavonci koji izigravaju jezične čistunce i sole pamet izumiteljima gemišta kak se zaliti vinom![]()
Hate, Dominate, Congregate, Eliminate
sjedni se je očaj.
al "daj se sedni" je već bolje
i da sick, imaš pravo![]()
Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.
In love with BBC Irene Adler.
Maru cat fan club member.
ne znam, ne znam, moja frendica tak priča. ovo auto i ovo biciklo, a iz nekog sela je povrh splita (povrh znači nekih 50ak km u unutrašnjost). prvi put kad sam čula mislila sam da krivo čujem, a onda kad mi je krenula tumačit da njoj nije jasno kaj meni tu nije jasno, hehhehehe, to je bio najbolji dio, rekoh ti si osam godina osnovnjaka i 4 godine srednje propustila (najbolje kaje (!) išla u ZGu školu)
ne znam, ti si neka izdvojena onda vrsta. ili ona. ko će vas znat.
Don't cry over spilled milk. By this time tomorrow, it'll be free yogurt.
ovo je vec brutalno pretjerivanje, neke stvari udu u uho i tamo ostanu...
sto se tice keeve, nadam se da ce joj djeca, unuci, praunuci itd biti gori u pravopisu/gramatici od bilo koga i tako ju muciti do kraja zivota...jer je zena jebeno poremecena i neka se ode lijeciti
tea partying through tornadoes in the middle of the night
samo si čekao jelda?
to da sam disleksična je poznato nadaleko i naširoko i nije se lijepo rugati osobama s hendikepom ! :'(
iako, možemo reći da sam napisala kako se izgovara i to..
It's not unemployment if you pay tuition.
Sto je tu toliko cudno? Tako prica cijela dalmacija![]()
There is something to be learned from a rainstorm. When meeting with a sudden shower, you try not to get wet and run quickly along the road. But doing such things as passing under the eaves of houses, you still get wet. When you are resolved from the beginning, you will not be perplexed, though you still get the same soaking. This understanding extends to everything.
Bookmarks