Rezultati ankete: Jeste li bili izloženi nekoj vrsti nasilja u školi ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • DA

27 51.92%
  • NE

17 32.69%
  • Ja sam bio glavni nasilnik

8 15.38%
+ Reply to Thread
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 30 of 117

Thread: Nasilje u školama

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

Default Nasilje u školama

ne sjeæam se da je postojao neki topic vezan za to... ako je, marš u kantu !

ovaj topic otvaram potaknut filmiæem koji sam skinuo... mislim, prestrašno...
    pogledajte -->

http://www.budalizacija.hr/download/skola.wmv

ok, možda mi je u poèetku bio smiješan, al s vremenom mi se poèeo gaditi...
    jer... ipak ima istine u tome da su djeca najveæa èudovišta...

stalno se govori o bullyingu i nasilju o školama... mislim da je svaki od nas bar jednom bio izložen nekoj vrsti nasilja... ne znaš kaj je gore, psihièko ili fizièko... a tek to dvoje zajedno :roll:

Mega kuuul forumaš veteran's Avatar

Idiotski klinci...a i profesor je kriv kaj se ne zna postaviti...

Ustvari je cijelo skolstvo u kurcu ali nikog nije briga...ove majmune treba disciplinirati...

Ja sam imao taj peh da sam bio najnizi u razredu cijelu osnovnu...katastrofa...nije bilo dana da nisam batina dobio...
    http://www.pravokutnik.net/forum/signaturepics/sigpic623_1.gif

Kuul forumaš konzerva's Avatar

mi smo otpoèetka izloŞeni nasilju i na neki naèin programirani za nasilje. od lanca probijanca u 1. osnovne, granièara itd. nema u tome niťta loťe.
    i kad neki idiot ťora zakrŞljalog limaèa, njega bi trebalo nasilno urazumit!
    a ovakvi filmiĂŚi su samo posljedica ĹĄto je ovoj bagri nedostajalo nasilja u kuĂŚnom odgoju, da ih je nalemal stari par puta poĹĄteno i nametnuo im neku disciplinu nebi tako...
    Ĺželim reĂŚi: NASILJE JE ODGOVOR!
    "Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza

Mlada nada foruma

da, u trećem osnovne kada su me tri dečka zatvorila u učionicu i počela skidat i malteretirat.ja se počela derat nikog nije bilo i na kraju je neko otvorio vrata pa sam pobegla. :roll:
    to mi se baÅ¡ urezalo u pamćenje.

Veteran foruma Romana's Avatar

Nisam bila izlozena nikakvom nasilju, a bome nit znam za nekog da je bio maltretiran iako vjerujem da tog ima, cini mi se sve vise.

Ovaj filmic je, ne znam, meni bezveze.
    Covjek se nije postavio i naravno da ce mu klinci onda skakat po glavi bilo figurativno, bilo prakticki doslovno ko ovdje. To je ono kaj klinci u pubertetu rade - igrice moci i nadmudrivanja.

Forumaš u usponu

ne
    al smo zajebavali klince
    http://www.chelseafc.com

A friend to the locals who dabbled in crime, he'd give you a job and he'd give you his time
    He wasn't a crook but he couldn't be conned, John knew the difference between right and wrong!
    Say Johnny me boy, you live hear no longer, others forgotten, your memories stronger,
    Lets drink to the causes in your life Your family, your friends, the union, your wife!

Forumaš u usponu

ja sam prilièno èesto imala priliku biti glavni akter djeèjeg nasilja. kao meta.
    nisam bila neťto naroèito lijepo dijete ( but i'm foxy now :-D ) mama me ťiťala na jeŞeka ( who would do that to their child ) i joť bila ťtreberica.
    tak da kad god je trebalo mene su mlatili. al onak poĹĄteno.
    par primjera.
    cure se ťale sa deèkima, ťta god one kaŞu oni se smiju. ja progovorim, jedan deèko iz razreda uzme mi glavu i nabije u koljeno. krv.
    ja stojim pokraj jednog stupa, doðe tip i kaŞe mi makni se. ja se neÌu maknut uzme loptu i napuca mi je u glavu.osim udraca lopte frontalno imala sam udarac u glavu i u stup.
    uglavnom sve ťto su ostlae cure radile ťalile se ja nisam smjela jel bi batina pokupila. ťamarèina, bacanje na pod i udaranje... fun days.
    genijalno mi je ĹĄta sam ajde kao proljepĹĄala se pa sad kad hodam po kvartu dovikuju suseda kad ĂŚemo na kavu.
    ma nabije vas suseda na k.... pizde proklete
    and you aks me if i know Pancho Villa?
    men, we had lunch together.

Forumaš prvog reda

Quote Originally Posted by walter w.
    ...
    grozno...
    a mislila sam da je meni bilo straĹĄno... :?

Forumaš u usponu

ja sam prilièno èesto imala priliku biti glavni akter djeèjeg nasilja. kao meta.
    nisam bila neťto naroèito lijepo dijete ( but i'm foxy now :-D ) mama me ťiťala na jeŞeka ( who would do that to their child ) i joť bila ťtreberica.
    tak da kad god je trebalo mene su mlatili. al onak poĹĄteno.
    par primjera.
    cure se ťale sa deèkima, ťta god one kaŞu oni se smiju. ja progovorim, jedan deèko iz razreda uzme mi glavu i nabije u koljeno. krv.
    ja stojim pokraj jednog stupa, doðe tip i kaŞe mi makni se. ja se neÌu maknut uzme loptu i napuca mi je u glavu.osim udraca lopte frontalno imala sam udarac u glavu i u stup.
    uglavnom sve ťto su ostlae cure radile ťalile se ja nisam smjela jel bi batina pokupila. ťamarèina, bacanje na pod i udaranje... fun days.
    genijalno mi je ĹĄta sam ajde kao proljepĹĄala se pa sad kad hodam po kvartu dovikuju suseda kad ĂŚemo na kavu.
    ma nabije vas suseda na k.... pizde proklete
    hahahahahaha
    a bed :-D

A friend to the locals who dabbled in crime, he'd give you a job and he'd give you his time
    He wasn't a crook but he couldn't be conned, John knew the difference between right and wrong!
    Say Johnny me boy, you live hear no longer, others forgotten, your memories stronger,
    Lets drink to the causes in your life Your family, your friends, the union, your wife!

Forumaš u usponu

ironicno je to kaj su za veèinu zajebavanja tog u ťkoli krivi roditelji
    mislim, po meni nema niť loťe ak neko nekog ťiťa na jeŞeka, al klinci to shvacaju vjerojatno ko joť jednog deèka kojeg mogu zajebavat a da je slabiji od njih
    onda imam i primjera kad roditelji mom frendu nisu dali da gleda dosjee x ili predatora jer bi on to sanjo poslije(8. razred) i to samo zato kaj su ga pazili i mazili ko suho zlato...i opet su ga zajebavali
    onda lika koji nije volio jest to i to, jer mu starci doma to nisu dali, pa su ga opet zajebavali...
    strange

Veteran foruma Figo9's Avatar

Hvala Bogu nisam bio izloĹžen nasilju...ali siguran sam da je to bilo samo zato ĹĄto imam starijeg brata :oops:
    BaĹĄ me zanima dali je Murphy bio izloĹžen nasilju .................................................. ....NOT :lol:
    btw. kladim se da je Aris€ jedan od ovih dvoje što su bili glavni nasilnici :badgrin:
    "What you do, speaks so loud that I cannot hear what you say." Ralph Waldo Emerson

Forumaš u usponu

nije to niĹĄ. ovo je samo par primjera. al sam redovito dobivala batina i to stvarno brutalno.
    koliko puta sam znala dobit ĹĄakom u trbuh pa ona osjeĂŚaj ko da ti je netko izbio sva zrak iz tijela.
    jebem im majku kad se samo sjetim kaj su mi radili.
    jednom je stara bila popizdila jel me jedan mali bacio s bicikla dok sam se vozila i razbila ruke i bradu, da mu nije mama doĹĄla brijem da bi mali na hitnoj zavrĹĄio.
    nevjerojatno koliko djeca mogu biti okrutna.
    and you aks me if i know Pancho Villa?
    men, we had lunch together.

Forumaš u usponu

nije to niĹĄ. ovo je samo par primjera. al sam redovito dobivala batina i to stvarno brutalno.
    koliko puta sam znala dobit ĹĄakom u trbuh pa ona osjeĂŚaj ko da ti je netko izbio sva zrak iz tijela.
    jebem im majku kad se samo sjetim kaj su mi radili.
    jednom je stara bila popizdila jel me jedan mali bacio s bicikla dok sam se vozila i razbila ruke i bradu, da mu nije mama doĹĄla brijem da bi mali na hitnoj zavrĹĄio.
    nevjerojatno koliko djeca mogu biti okrutna.
    pa no...percipirali te ko deèka koji je dosta slabiji od njih
    kaj klinac zna da ce ti poslije narast sise i da ce te stara prestat ĹĄiĹĄat

Forumaš u usponu

-cut-
    Ajme, uŞas... Skoro sam se rasplakala kad sam ovo proèitala.
    Mene su u osnovnjaku zajebavali jer sam uvijek bila najniŞa i sitna, ali me nikad nitko nije fizièki maltretirao, sreÌom. VeÌe traume vuèem iz srednje kad sam u razred morala iÌi s dvoliènim i zlim gadurama koje su smatrale da su centar svijeta i da je tako cool omalovaŞavati druge ljude (koji su, zamisli èuda, razlièitiji od njih). Uh, nikad se ne bih voljela vratiti u taj period.
    Again they will think that I'm an arrogant bitch. Fuck.
    http://egea.geog.uu.nl/images/smilies/skull.gif
    ~Djevojčica iz horrora~

Prvoborac foruma

Dok sam bio osnovna skola,isao sam u skolu u jedan od tada gorih kvartova u splitu.Znalo je biti sranja,ali bi to uvik rijesili na staromodan naèin. Potukli bi se
    Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.

Veteran foruma Moderator bob rock's Avatar

srećom po mene, imali smo dovoljno čudaka u razredu koji su sami po sebi bili dobar temelj za maltretiranje, tak da srećom nisam bio naročito zanimljiva meta.

Al Swearengen: "I will offer a personal $50 bounty for every decapitated head of as many as these godless, heathen cocksuckers as anyone can bring in...God rest the soul of that poor family and pussy's half price, next fifteen minutes!"

red_orange
    Guest

moj mlaði brat je od 5 razreda pa do nedavno (sad je 8.)bio Şrtva nasilja..sigurno se ne da usporediti s prethodnim primjerima ali ipak... verbalno je maltretiran redovito ali to se nekako dalo pretrpjeti iako bi èesto kad bi doťao iz ťkole plakao, a i ja skupa s njim jer mi je bilo teťko gledati ga.komentair su uglavnom bili tipa joj gle ťpekeca i ťunkicu, kak je debeli-fora je u tome ťto uopÌe nije ni ťpekec ni ťunkica i svi koji su ga gnjavili su 10 kila deblji od njega.govorila sam mu da im se suprostavi, da ode ravnatelju ali nije htio jer se bojao da ga nakon toga ne bi pretukli. je li u pitanju neka ljubomora zbog odliènog uspjeha i lijepog izgleda ili kompletnog uspjeha ne znam.ali pretpostavljam da jest.potom je uslijedilo fizièko nasilje naizgled bezazleno.kad bi pao snijeg njegovi kolege bi pravili one ledene grude i ťopali ga, jednom je mogao i oslijepiti od udarca.roditelji su odluèili intervenirati razgovorom s njihovim roditeljima meðutim opomena nije dugo potrajala.ťto je najgore roditelji uvijek misle da njihova divna i uzorna djeèica ne rade sranja.nedavno su ga toliko udarali (tzv. paralize) da su mu cijele ruke bile u masnicama.moji su podivljali, otiťli k ravnatelju i zaprijetili policijom.sad ga viťe ne gnjave i puŞu za njim da im oprosti.bratu zamjeram jedino ťto se ponekad ne zna izboriti za sebe i odgovoriti na sva ta sranja prijetnjom ili neèim drugim.i za kraj bi rekla: vjerujem da djeca danas prenose jedni na druge ono ťto proŞivljavaju unutar svoja 4 zida ili na taj naèin oslobaðaju svoje frustracije zbog osobnog neuspjeha.

Forumaš prvog reda

meni su osnovna i srednja bile prejebeno razdoblje u zivotu, i ne sjecam se uopce da je itko ikoga maltretirao....doduse bile su one tuènjave na kjima se skupi cijela skola, ali to je bilo voljno sudjelovanje, a ne bullying
    :-)
    big pimpin buraz

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Prvo, tko je da skupimo kaznenu ekspediciju i odemo do Bjelovara naĂŚ ovu ekipu sa filmiĂŚa pa da vidimo tko je bully?

Drugo, ove prièe su straťne. Ja sam mislio da je kod nas bilo nasilja jer su nas stariji deèki tjerali sa ťkolskog kad su doťli na nogomet i zato jer smo morali branit kad im je falio golman. Ovo je fakat koma. Mislim, imali smo i mi u razredu u osnovnoj 2-3 lika koja smo svi zajebavali, koji su dobivali èvegere i tome slièno ali nije bilo bať nekih tako velikih sranja, bilo je èak tolko mirno da je moŞda 1 ili 2 puta netko od roditelja u svih 8 godina dolazi o ťkolu zbog takvog nekog razloga.

SlaŞem se sa time da su u svemu tome najveÌi problem roditelji i njihova percepcija o vlastitoj djeci. Kad sam ja bio mali ako bi se dogodilo neko sranje starci bi prvo mene optuŞili i uvijek sam ja bio kriv za sve. Nije poťteno ali je jako dobro odgojno jer ti ne pada bať èesto na pamet radit sranja ili ulazit u javne sukobe.
    Gledam svog neĂŚaka. Nije mali loĹĄ ovak ali je "Ĺživ" ĹĄta bi se reklo. A moja buraz i ĹĄogorica stalno ma on je pametan,ma on nije niĹĄta kriv,ma on je smijeĹĄan ma on ovo ma on ono i tako stalno. Mislim da je samo pitanje vremena kad ĂŚe s njim imat viĹĄe problema i onda ĂŚe se svi pitat pa kak to. A ja stalno govorim...
    Ok, kad su nam radili tramvaj u Preèkom uzeli smo traku za izolaciju traènica, neťto ko selotejp samo Şilavije i deblje i svezali lika iz razreda u wc-u da nemre van. Ali je to bila zajebancija i on se èak smijao cijelo vrijeme.

Još

Forumaš prvog reda

Quote Originally Posted by malimrav85
    Prvo, tko je da skupimo kaznenu ekspediciju i odemo do Bjelovara naĂŚ ovu ekipu sa filmiĂŚa pa da vidimo tko je bully?
    dovoljno je otic od FER-a i potrazit ih - tak pise na indexu
    big pimpin buraz

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Ooooooooooooo pa odlièno. Ja sam za...

Još

Forumaš u usponu

ja sam se volio èak tuè ali samo onda kada je mene netko htio
    jer to je bilo meni vau baĹĄ fino
    Èudno
    da 53% je dobilo po p to kada su sjedili ili kada su zajebavali pa tek onda dobili po piè????????? :?
    funky monoloko da sve sve

Kuul forumaš Galijun's Avatar

Od 1.-4. osnovne sam bio dost izlozen verbalnom nasilju od strane nekolicine klinaca koji su se danas pokazali kao potpuni propaliteti, em su dolazili iz krajnje nesredjenih obitelji, ali nista jako strasno, igrao bi se s njima tak da su to bili vise izolirani incidenti.

5.-8. je bilo zapravo zlatno razdoblje jer nam je razred bio zaista slozan i rijetko su bile situacije kada bi se dogodilo neko sranje i iz toga bi redovito izmicao...

Srednja je bila specijalna prica, no to nije bilo zlostavljanje koliko sputavanje, jer, razred nam je bio dost sjeban po tom pitanju, tudje misljenje se skoro pa i nije postivalo sto me je malo odmaklo od zelje da govorim vlastito misljenje, srecom, faks je sve promjenio.

Ali da, opcenito mislim da su danasnji klinci presjebanog odgoja. Starci me nisu mlatili kad bi napravio pizdariju, ali bi starino histeriziranje kompenziralo batine pa se i danas suzdrzavam nekih (re)akcija
    There is nothing to fear, but fear itself !
    I believe that whatever doesn't kill you simply makes you...stranger.
    How do you drive mad that which is already insane?

Prvoborac foruma

Quote Originally Posted by Just a little bit
    dovoljno je otic od FER-a i potrazit ih - tak pise na indexu
    Ma to su lazne objede na racun Pferovaca :roll:

Gledam svog neĂŚaka. Nije mali loĹĄ ovak ali je "Ĺživ" ĹĄta bi se reklo. A moja buraz i ĹĄogorica stalno ma on je pametan,ma on nije niĹĄta kriv,ma on je smijeĹĄan ma on ovo ma on ono i tako stalno. Mislim da je samo pitanje vremena kad ĂŚe s njim imat viĹĄe problema i onda ĂŚe se svi pitat pa kak to. A ja stalno govorim...
    BaĹĄ to...Nitko od nas nije bio svetac,ali smo znali sto ce nam se desiti ako prijedemo neka pravila. A danas klinci nemaju nikakvog straha . Sad cekam iducu konvenciju Eu-a u kojoj ce biti pod prijetnjom smrtne kazne zabranjeno fizicki kazniti svoje dijete kad napravi neku pizdariju.
    Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

očito ima istine kad govore da su nove generacije sve gore i gore... kad pročitam ovo od suz i waltera... užas... možda takve stvari nisu bile tako česte tada, ali takve stvari su danas postale normalne Å¡to je nevjerojatno...
    sjetimo se onog slučaja vjeÅ¡anja onog dečka u Tesli za vjeÅ¡alicu...
    mislim, otkud im te ideje ?! ideja i načina mučenja ne bi se posramili ni najveći kriminalci... idijoti
    al kao Å¡to je netko rekao, roditelji tih najvećih govana brane ta ista govna bezrezervno ! jer naravno, njihovo dijete to ne bi nikada moglo ti napraviti...
    dokaz kako je "nikada" vrlo relativna riječ... u takvom slučaju treba zaÅ¡amarat najprije roditelje...

u srednjoj nisam imao nekih problema ( makar mi je došlo da zašoram par debila ), ali sam u osnovnjaku ima bogatu "ultimate fight" karijeru...
    bio sam na piku četvorice debila i to na verbalnoj osnovi Å¡to nije bilo baÅ¡ ugodno... tak da mi je puno puta prekipilo i bilo mi teÅ¡ko tak da sam se poÅ¡orao s čak 3 od 4 njih :smt027
    s jednim od njih sam se tukao cijeli 6. razred, al ono doslovno...
    najveća ironija je to Å¡to je baÅ¡ taj 4. bio "mozak" svega toga --> pizda mu materina gdje god da živi ( a živi u mom kvartu, 100 m dalje )

Forumaš prvog reda Tkach's Avatar

Djeca su najpokvarenija i najzlobnija vrsta ljudi. Ja sam bio boy-genius u osnovnoj pa sam trpio dosta psihièkog maltretiranja, ali sam uvijek znao vratiti "Kaj je cvikerťajba?" "Kaj ti kretenu, jel ti stigla socijalna pomoÌ doma?" :-D
    Fizièki me vrťnjaci bať i nisu maltretirali jer sam uvijek bio meðu viťima i volio papati, ali sam par puta zbog jezièine zamalo uletio u velika sranja s nekim starijim delikventima.

Forumaš u usponu

mene nije nitko zajebaval ni u osnovnoj ni u srednjoj.
    burkea jesu malo u osnovnoj. stalno mu je jedan kreten lepil žvake u kosu i meni je dopizdilo i malog sam ofarbal po cijeloj glavi sa autolakom.

i od onda mir i tisina
    balkan boy http://www.youtube.com/watch?v=E-Mzu...eature=related
    diplomirani pravnik.... made in balkan....

Mlada nada foruma

Ja sam valjda bio jedini koji je u osnovnoj pustio dugu kosu(u mojoj generaciji),pa neko vrijeme nosio rajf(da to na neť liÌi...),ťto su me svi zajebavali,ali nema toga viťe, sad samo èekam priliku da mi netko digne tlak pa da ubijem boga u njemu :badgrin:
    If I advance, follow me!
    If I fall back, kill me!
    If I die, avenge me!

http://www.airsoft-hrvatska.com

Mlada nada foruma

Ja sam za 8)
    If I advance, follow me!
    If I fall back, kill me!
    If I die, avenge me!

http://www.airsoft-hrvatska.com

*SUPERMAN*
    Guest

Djeca znaju stvarno biti najgora cudovista...
    Isao sam u dvije razlicite osnovne(1-4. u jednu i 5-8. u drugu) i u jednu gimnaziju. To su dakle tri razlicita razreda... I uvijek je bila barem jedna osoba koju se masovno zezalo,jedna koja je kao bila outkast.. kada se sada toga sjetim uzas... Mislim da krajem 1. razreda srednje se jedna cura odselila u drugu skolu,kao joj zapinjao grcki ali sigurno je jedan od razloga bio i kolektivno zadirkivanje od strane muskog roda. I ja sam bio medu njima... Stvarno smo bili glupa djeca... Mislis da si faca ako s ekipom zezas nekoga,a sada gledajuci u natrag bi bio faca onaj koji bi istupio i rekao nesto u stilu : ''Ej,koji vam je k.?! Prestanite malo..."

+ Reply to Thread
Page 1 of 4 123 ... LastLast

Bookmarks