Zanimljivo... skener...
http://www.nasciturus.com/najnovije/projekt-skener.html
Zanimljivo... skener...
http://www.nasciturus.com/najnovije/projekt-skener.html
...da....pa?
I use sarcasm instead of punching you on the face.
...
Don't push it, though.
smrt nasciturusu i tome što pomažu studetima i s nama razmjenjuju ideje i skripte
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
pa, meni to ne znači apsolutno ništa, ali nekim novim generacijama vjerojatno bi.
poz
http://www.pravokutnik.net/skener
pa na pktu akcija skener traje vec dulje vrijemejedino kaj očito nitko niš ne šalje
![]()
If you want the girl next door, go next door.
UFSF
pitanje zašto to ne funkcionira postavi na topicu "Pitajte 5000 lijenih i sebičnih korisnika"
Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.
In love with BBC Irene Adler.
Maru cat fan club member.
imam jedno malo pitanje, nema veze sa vama,ali mi mozda mozete pomoci...s obzirom da forum drustvenog veleucilista vec neko vrijeme ne radi kako treba, zanima me da li ista vi znate o dekanskom roku??unaprijed vam se zahvaljujem...
Sutra je sjednica na kojoj se odlučuje o dekanskom, inače topik o dekanskom je tu: http://www.pravokutnik.net/forum/sho...318#post615318
Tak da, sutra ćeš saznat, prati obavijesti na stranicama faksa.
zasto ne mogu slati visitor message s google chrome-om? pise da je too short, kolko god znakova napisem. a pokusao sam s puno njih.
"In general, adult polar bears live solitary lives. Yet, they have often been seen playing together for hours at a time and even sleeping in an embrace."
Otkad se to događa, jel ti se to uvijek događalo s chromeom, itd.
I prije nego napraviš išta očisti cache i cookieje.
1. Prije nekih mjesec dana sam normalno išla na pravokutnik, sada mi je sve usporeno i iskaču neke stranice koje nemaju veze s ovim forumom (nemam problema s posjećivanjem drugih stranica).
2. Kako sam tijekom tih problema u vezi posjećivanja pravokutnika poslala neke materijale u skriptarnicu i seminarnicu, nisam sigurna jesu li se poslali jer je nekoliko puta prekidano slanje, a da ne gnjavim ponovnim slaljem i sličnim, zanima me dobije li se neki odgovor za poslani materijal (npr. valja li ili ne, hoće li se objaviti ili ne) neovisno kakav on bio, ili jednostavno ako nije dobro ne dobijemo nikakav odgovor.
1. vidjet ćemo ima li tehničkih poteškoća i kod drugih. upgrade foruma i to
2. pod kojim nickom si stavila? možemo provjerit
ne mogu otvoriti zakone na pravokutniku, a trebaju mi materijali za radno i socijalno. imam najnoviju verziju worda. pomagajte, hvala![]()
probaj u drugom browseru jer ak imaš najnoviji word (2010 ili 2007, svejedno) ne bi trebalo bit nikakvih problema
hvala, da mi za nešto i dobro dođe taj internet explorer![]()
zašto više nemamo status?
What Matters Most Is How Well You Walk Through the Fire.
Pitanje za admineširi se neka priča da se gasi pravokutnik jer nema vise love za server, ima li istine u tome?
Illegitimi non carborundum.
čitaj malo stranicu, fb i forum
danas ili sutra ćemo službeno objaviti stanje
Ubit cete me sa neizvjesnoscu
Prezivjet cemo, jelda, jelda? Jelda da budemo?![]()
When the lasagna content in my blood gets low, I get mean.
budemo iako nije uspjelo sve kaj je planirano
Last edited by georgee; 25-02-2012 at 15:10.
Dragi kolege,
još jednom zahvaljujemo na akciji. Kad sve skupa zbrojimo, ona nije u potpunosti uspjela, ali je dokazala da kolegijalnost na ovom fakultetu nije izgubljena. Nismo uspjeli pokriti čitavu priču, ali smo minimizirali štetu. Zahvaljujući vama. Budite ponosni, vi ste spasili PKT! Idući mjesec hosting ćemo isfinancirati mi osobno, a o daljnjem obliku financiranja bit ćete na vrijeme obaviješteni.
Još jednom hvala!
Uredništvo
Najsrdačnije molim da se kani odgovaranja na pitanja svatko tko će na pitanje odgovoriti (pre) cinično, bezobrazno, s visoka ili slično.
Ovo pogotovo vrijedi za odgovaranje na postove naših dragih brucoša i brucošica. Samim time što ste odgovorili na pitanje, pokazujete volju i kolegijalnost. Neka dodatna cinična i polubezobrazna rečenica ''ovo je stoput pitano, kako si glup piše na pravo.hr'' u većini slučajeva ()nije potrebna.
Nemojte se naći uvrijeđenima, ovo ne ide nikoga, samo primjećujem da se količina takvih odgovora jako jako povećava.
Razumijem iživciranost, ja sam prvi od onih koji je 25 puta odgovorio na pitanje dilema Romac- Horvat ili napisao ''pogledaj na stranicu faksa, sve ti piše''. Ljudi koji čiste milijune ovih postova još možda i imaju neko pokriće.
Ovo je moj neki osoban stav, vjerujem da se kolege voditelji foruma slažu sa mnom u rečenome.
svima
Samo da se razumijemo, mene si isključio iz toga, jel tako?![]()
I use sarcasm instead of punching you on the face.
...
Don't push it, though.
Mislim, za preživjet na pfzg ljudi trebaju malo očvrsnut, ne?![]()
Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)
Bookmarks