onda,èita li ih itko (osim alite)
moji fejvorit autori su Moore,Mignola i Miller
Watchmeni i Hellboy rulaju
volim i mange proèitat,al joť se nisam njima posvetio kolko sam htio.za sad u kolekcioji imam berzerkera samo
onda,èita li ih itko (osim alite)
moji fejvorit autori su Moore,Mignola i Miller
Watchmeni i Hellboy rulaju
volim i mange proèitat,al joť se nisam njima posvetio kolko sam htio.za sad u kolekcioji imam berzerkera samo
Ja bi NN-a
jel zna tko gdje se mogu skinuti *legalno naravno* stripovi sa neta ?
Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.
alan ford!!one and only![]()
Rumors are started by haters, spread by fools and accepted by idiots.
meni je to lik iz irske preko soulseeka u poèetku slao sve,al nije to to,volim imat strip na papiru ispred sebe![]()
definitivno.Originally Posted by kitty
a nisu ni dylan dog i zagor za odbaciti
I'm a Huge Fan of Bad Religion
da dylan dog je bio moj fave![]()
samo uvijek sam mrzila stripove jer ih prebrzo proèitam! max pol sata-sat![]()
If you want the girl next door, go next door.
UFSF
konan
http://www.chelseafc.com
A friend to the locals who dabbled in crime, he'd give you a job and he'd give you his time
He wasn't a crook but he couldn't be conned, John knew the difference between right and wrong!
Say Johnny me boy, you live hear no longer, others forgotten, your memories stronger,
Lets drink to the causes in your life Your family, your friends, the union, your wife!
meni je isao malo na zivce sa onim " Svaki roman pofukam zanosnu plavusu koju progone demoni "Originally Posted by suni
Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.
Dylan Dog je tipièni postmodernistièki daveŞ :lol:
Dajte mi normalnu naraciju - Martin Mystere.
gordon link
... f u... i'm goin' home
a dobro i to :lol:Originally Posted by Insomniacâ˘
If you want the girl next door, go next door.
UFSF
stara ĹĄkola...
1.alan ford
2.zagor
3.marti misterija i java mu hmrgh
osim toga, gaston i najjaèi od svih TORPEDO!!!!
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
Corto Maltese, Alan Ford, Nathan Never padaju na pamet.
There is nothing to fear, but fear itself !
I believe that whatever doesn't kill you simply makes you...stranger.
How do you drive mad that which is already insane?
postoji special editione NN na 200 stranica sa hrvatskim prijevodom.Tkach mi je ukazao na njegovo postojanje...Originally Posted by Galijun
Da barem znam dobro njokatorski![]()
ZAGOR, ZAGOR i ZAGOR 8)
Stripovi gdje nema fantazija tipa MM i Dilan Dog - dakle Tex Willer i Kit Carson![]()
''Stani, sunce, iznad Gibeona, i mjeseče, iznad dola Ajalona!''
ja otvorio topic o stripovima,a vi o Zagoru i Dylan Dogu prièate :-D
D Dog Zagor te Alan i Futura Lege odrasto s tim i sjetim se Bolnice Te vlakova i tako izleĹžavanja doma uz stripove dok vani pada KiĹĄaVauuu Stripovi su lege puno uspomena
![]()
funky monoloko da sve sve
Preecher - obavezna lektira istinskog ljubitelja stripa. Anðeo i demonica se pofukaju i nastane neki hibrid koji je samo svijest i uðe u lika na zemlji - i jebena prièa poèinje.
A WC literatura svakako Alan, Dylan i MArtin
I'll fuck you 'till you love me, fagot!
- Mike Tyson -
preecher je tzar,istinaOriginally Posted by dr.Mitch
immortal rain takoðer preporuèam
khihi. ti se to meni ulizujes?Originally Posted by Smeghead
No da, favovi su mi Moore (watchmen, swamp thing, promethea :-D) i Gaiman. I McKean sa Gaimanom. tj, kad on radi okolo svasta @_@
I mange (duh). Svakakve.
Ambitious but rubbish.
Everything you say has water under it.
*u muzeju intelektualnih radova iz djubrišta istorije*
teeeeĹĄkoOriginally Posted by Alita
upoznah gaimana :p
naĹžalost,nisam imao strip pri ruci pa mi je potpisao knjigu![]()
jel moguÌe da nitko od vas nije èitao TORPEDA?
the strip
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
Vidiť da prevladavaju fanovi amerièkih stripova....
SjeÌam se mutno Torpeda, iako ga dugo nisam èitao. Znam onu epizodu kad Torpedo klinac ubije onog policajca koji ga je maltretirao: "Dva metka za Şenu i po dva za svako dijete."
viĹĄ ja talijene ne volim neĹĄ' previĹĄeOriginally Posted by Tkach
moĹžda Bonvicija i jos par njih
di mogu skinut 300 od franka millera?
I'll fuck you 'till you love me, fagot!
- Mike Tyson -
Ja sam naĹĄo samo neki iz 62. godine il tak neĹĄ. I naĹĄo sam neĹĄto ĹĄto bi trebala bit cijela kolekcija tog stripa, kad skinem ĂŚemo vidit.
Eo link:
http://rapidshare.com/files/7024001/Fra ... _s_300.rar
Password : tonight we dine in hell
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
alan ford.imao sam u osnovnoj valjda metar i po stripova.ma viĹĄe.danas ni jednog.![]()
ne znam,jel sam ih mijenjao,dao ili ťto...inaèe,znam èesto,bude starih brojeva kod mosta ispred sc-a,pa kupim za èitanje u vlaku.a ima,naťao sam na netu,oko centra prodaju stripove,zove se more comics.i sad ja veÌ dugo mislim kako Ìu si kupit prvih deset brojeva alana forda s tvrdim uvezom,ono za kuÌnu antologiju.ali,uvijek lova otiðe na pljugu ili cugu....tak je to kad si propalica :-D :badgrin: :roll:
I sanjaj...
Evo pitanje za STRIP-MANIJAKE, kako glasi pravo ime ZAGORA???
Bookmarks